2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şekerler Şeniz

Elvincim Lina kuranı kerimde geçen bir isimmiş, minik hurma ağacı anlamını taşıyor. Ayrıca arapçada yine şefkatli, sevecen anlamlarına da geliyor canım. Umarım büyüyünce kendi de beğenir ismini minik kızım.

Karahan aramıza hoşgeldin canıma.s.

Akşam karnım acayip gergindi, çok rahatsız oldum, kızım içeride napıyorsa, midemimi avuçluyodu napıyosananiknanik midem sanki yukarıya ittiriliyor hissi vardı çok rahatsız oldum uyuyamadım. Sabahtan beride idrar kesesinin oraları tekmeleyip duruyor yine acayip rahatsız ediyor beni çılgın kızım Sizede oluyormu bilmiyorum ama bazen bazı hareketleri beni oldukça korkutuyor.

günaydııııın dünyanın en tatlı prens ve prenseslerinin anneleriiii.
herkese kucak dolusu sevgileeeeeeeeeeeer

Gamzeciğim , benimki kaburgama baskı uyguluyor, yahut idrar kesesine inanılmaz baskı uyguluyor . Büyüyor bebişlerimiz :) yer daralıyor , ne yapsınlar , oyyy yerim onları bennn naniknanik

benimde midem ağrıyor bugün bebişten dolayımı acaba:uhm:

büyüdükçe sığmıyolar:roflol:

geçmiş olsun canımcıım. mideyi acıtır bebişler ama ağrı yapar mı bilmiyorum.

bu arada havvvvvvvaaaaaaa nerdesin biz doğurucaaaaaaaz sen gelene kadar. özlettin iyice kendinisenağlama

herkese gunaydın sızlere bı sorum olucak benım hamılelegım bıraz problemlı gecıo ben hamıle oldugumu3 aylık hamıle ıken anladım dok sureklı yatmamı hareket etmemı yasakladı ben sadece 1 doktora gıtmnekle kalmadım 3-4 dok görundum herneyse haftalar son adet gunune göre hesaplanı yaa benımkıde tahmıne göre ılk zamanlar gıottıgım dok göre suan 28+3 ama 10 gun öne gıttgım dok göre suan 27+2 bu sızce hafta gerılıgımı neden hıcbırının kı bırını tutmuyo bu problem olur mu 26+4 iken bebegımn1080 gr ıdı bıde ters ıdı sureklı sag tarafıma yatmamı önerdı yarın kontrolumuz var bu son gıttıgım dok begendım sızce başka dok gıtmelımıyım benım gıbı olan var mı? cok uzun oldu kusura bakamayın

sana da günaydın canım bebeklerin gelişiminin 1 hafata önde yada geride olması normal. bir kaç hafata geride olsaydı araştırmak gerekebilirdi. maaşallah seninkinin kilosu çooooook iyi bence bu kadar dr değiştirme senin kafan daha çok karışır. bu arada senin testlerin yapılmadı mı?

Bende son adet tarihime göre hesaplıyorum doğumum 4 ağustosa geliyor ama doktorun bana söylediği tarih 6 ağustos:uhm:

günaydın güzel anneler ve bebişleri... bizde kızımla yeni kalktık ve kahvaltımızı ettik. allah çalışan annelere yardım etsinn .. bugün çok aşırı sıcak var camı açtım ama daha çok sıcak giriyo evin içine daha şimdiden dayanamıyoz agustsa kadar napcaz..... bu arada dün akşam kızımın kıyafetlerini yıkamak için mini çamaşır makinesi aldık(hazırlıklar bölümüne resmini ekleyecegim) akşam minigimin kıyafetlerini yıkadık birazdan onları ütüleyecegim ( bu sıcakta nasıl ütüleyeceksem ) .....

hyr gec ögendıgım ıcın yapılmadı maalsef gununu kacırdık ama uc boyutluda falan yanı fızıksel olarak bı problem yok ama bılmıyorummmm allahım hayırlısını verır ıns

hyr gec ögendıgım ıcın yapılmadı maalsef gununu kacırdık ama uc boyutluda falan yanı fızıksel olarak bı problem yok ama bılmıyorummmm allahım hayırlısını verır ıns

canım benim içini ferah tut zaten fiziksel taramalarda görünürdü bişi olsaydı. sakın aklını bulandırma senin bebiş haftasına göre gayet iyi bence.

unverciim çamaşır makinesi bende alıcaam simbonun uygundu ordan mı aldın? kızın güle güle kirletsin sende güle güle yıka arkadaşım

canım hayırlı olsun

evet yaa sıcakta ütü yapmakta çok zor bide hamiş olduğumuz için:icecream:

cok saol zaten o testlerı yada problem var mı yok mu acıkcası pek fazla takmıyorum allahım nasıl uyguın görurse öle yaratır ısyan edemem ya bıde bakarsınız temmuz annesı olurum :))) tahmınımden erken alırım kucagıma:))

CANIM BEN aslında doğum izni alana kadar gitmeyi düşünmüyordum 32. hafta sonunda alıcam zaten doğum iznimi de ama dün mecburen hemde acile gitmek zorunda kaldım sabahtan bankalara çıktım 2 gündür de gelen sıvıdan paltolonlarım ıslanıyordu teyzemle konuşurken suyun gelebilir dediler doktorumu aradım oda hemen gel bakalım olabilir bu sıcaklarda dedi gittim kızım gözlerini açmış bize bakıyordu içerden sağlıklıydı çok şükür 1 kilo 340 gram olmuş yan yatıyordu allahtan doğum pozisyonuna girmemiş sonra bi aleti içeri soktular ama çok canım acıdı onunla suyuma baktılar suyum normal çıktı çok şükür hazır bakmışlarken çatılarıma da bakın dedim o da normal doğum dedi onada sevindim allah hepimizi bu sıcaklarda korusun inş. ağustosu beklicez mi bakalım

gamzecim senin adına normal olacagı için sevindim maşallah kızının kilosuda çok iyiymiş ama o gelen sıvının sebebi neymiş ögrenebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…