Günaydın şekerler Şeniz
Elvincim Lina kuranı kerimde geçen bir isimmiş, minik hurma ağacı anlamını taşıyor. Ayrıca arapçada yine şefkatli, sevecen anlamlarına da geliyor canım. Umarım büyüyünce kendi de beğenir ismini minik kızım.
Karahan aramıza hoşgeldin canıma.s.
Akşam karnım acayip gergindi, çok rahatsız oldum, kızım içeride napıyorsa, midemimi avuçluyodu napıyosananiknanik midem sanki yukarıya ittiriliyor hissi vardı çok rahatsız oldum uyuyamadım. Sabahtan beride idrar kesesinin oraları tekmeleyip duruyor yine acayip rahatsız ediyor beni çılgın kızımSizede oluyormu bilmiyorum ama bazen bazı hareketleri beni oldukça korkutuyor.
benimde midem ağrıyor bugün bebişten dolayımı acaba:uhm:
büyüdükçe sığmıyolar:roflol:
saol canım ya dünden beri ağrıyor üşüttümü acaba:uhm:bulantıda var biraz
herkese gunaydın sızlere bı sorum olucak benım hamılelegım bıraz problemlı gecıo ben hamıle oldugumu3 aylık hamıle ıken anladım dok sureklı yatmamı hareket etmemı yasakladı ben sadece 1 doktora gıtmnekle kalmadım 3-4 dok görundum herneyse haftalar son adet gunune göre hesaplanı yaa benımkıde tahmıne göre ılk zamanlar gıottıgım dok göre suan 28+3 ama 10 gun öne gıttgım dok göre suan 27+2 bu sızce hafta gerılıgımı neden hıcbırının kı bırını tutmuyo bu problem olur mu 26+4 iken bebegımn1080 gr ıdı bıde ters ıdı sureklı sag tarafıma yatmamı önerdı yarın kontrolumuz var bu son gıttıgım dok begendım sızce başka dok gıtmelımıyım benım gıbı olan var mı? cok uzun oldu kusura bakamayın
hyr gec ögendıgım ıcın yapılmadı maalsef gununu kacırdık ama uc boyutluda falan yanı fızıksel olarak bı problem yok ama bılmıyorummmm allahım hayırlısını verır ıns
günaydın güzel anneler ve bebişleri... bizde kızımla yeni kalktık ve kahvaltımızı ettik. allah çalışan annelere yardım etsinn .. bugün çok aşırı sıcak var camı açtım ama daha çok sıcak giriyo evin içine daha şimdiden dayanamıyoz agustsa kadar napcaz..... bu arada dün akşam kızımın kıyafetlerini yıkamak için mini çamaşır makinesi aldık(hazırlıklar bölümüne resmini ekleyecegim) akşam minigimin kıyafetlerini yıkadık birazdan onları ütüleyecegim ( bu sıcakta nasıl ütüleyeceksem ) .....
günaydın güzel anneler ve bebişleri... bizde kızımla yeni kalktık ve kahvaltımızı ettik. allah çalışan annelere yardım etsinn .. bugün çok aşırı sıcak var camı açtım ama daha çok sıcak giriyo evin içine daha şimdiden dayanamıyoz agustsa kadar napcaz..... bu arada dün akşam kızımın kıyafetlerini yıkamak için mini çamaşır makinesi aldık(hazırlıklar bölümüne resmini ekleyecegim) akşam minigimin kıyafetlerini yıkadık birazdan onları ütüleyecegim ( bu sıcakta nasıl ütüleyeceksem ) .....
amin cnmcım.hastane bir yere kadar ama doktor çok önemli benim için. ben de rahatladım walla... evt şimdi gece belki biraz serinler dedim ama hala aynı sıcaklık devam ediyo..yandık bu yaz kafamçokkarıştı
sen ne zaman gideceksin kontrole cnm?
CANIM BEN aslında doğum izni alana kadar gitmeyi düşünmüyordum 32. hafta sonunda alıcam zaten doğum iznimi de ama dün mecburen hemde acile gitmek zorunda kaldım sabahtan bankalara çıktım 2 gündür de gelen sıvıdan paltolonlarım ıslanıyordu teyzemle konuşurken suyun gelebilir dediler doktorumu aradım oda hemen gel bakalım olabilir bu sıcaklarda dedi gittim kızım gözlerini açmış bize bakıyordu içerden sağlıklıydı çok şükür 1 kilo 340 gram olmuş yan yatıyordu allahtan doğum pozisyonuna girmemiş sonra bi aleti içeri soktular ama çok canım acıdıonunla suyuma baktılar suyum normal çıktı çok şükür hazır bakmışlarken çatılarıma da bakın dedim o da normal doğum dedi onada sevindim allah hepimizi bu sıcaklarda korusun inş. ağustosu beklicez mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?