CANIM BEN aslında doğum izni alana kadar gitmeyi düşünmüyordum 32. hafta sonunda alıcam zaten doğum iznimi de ama dün mecburen hemde acile gitmek zorunda kaldım sabahtan bankalara çıktım 2 gündür de gelen sıvıdan paltolonlarım ıslanıyordu teyzemle konuşurken suyun gelebilir dediler doktorumu aradım oda hemen gel bakalım olabilir bu sıcaklarda dedi gittim kızım gözlerini açmış bize bakıyordu içerden sağlıklıydı çok şükür 1 kilo 340 gram olmuş yan yatıyordu allahtan doğum pozisyonuna girmemiş sonra bi aleti içeri soktular ama çok canım acıdıonunla suyuma baktılar suyum normal çıktı çok şükür hazır bakmışlarken çatılarıma da bakın dedim o da normal doğum dedi onada sevindim allah hepimizi bu sıcaklarda korusun inş. ağustosu beklicez mi bakalım
cok saol zaten o testlerı yada problem var mı yok mu acıkcası pek fazla takmıyorum allahım nasıl uyguın görurse öle yaratır ısyan edemem ya bıde bakarsınız temmuz annesı olurum :))) tahmınımden erken alırım kucagıma:))
gamzecim senin adına normal olacagı için sevindim maşallah kızının kilosuda çok iyiymiş ama o gelen sıvının sebebi neymiş ögrenebildin mi?[/QU
doktorum olmadığı için hemşire ile görüştüm cnm suyun değilse akıntın olabilir dedi ama oda paltolon dışına geçiyo diyosun bakalım ben ileticem doktora sende cuma ara görüşün tekrar dedi bakalım yarın arıcam
CANIM BEN aslında doğum izni alana kadar gitmeyi düşünmüyordum 32. hafta sonunda alıcam zaten doğum iznimi de ama dün mecburen hemde acile gitmek zorunda kaldım sabahtan bankalara çıktım 2 gündür de gelen sıvıdan paltolonlarım ıslanıyordu teyzemle konuşurken suyun gelebilir dediler doktorumu aradım oda hemen gel bakalım olabilir bu sıcaklarda dedi gittim kızım gözlerini açmış bize bakıyordu içerden sağlıklıydı çok şükür 1 kilo 340 gram olmuş yan yatıyordu allahtan doğum pozisyonuna girmemiş sonra bi aleti içeri soktular ama çok canım acıdıonunla suyuma baktılar suyum normal çıktı çok şükür hazır bakmışlarken çatılarıma da bakın dedim o da normal doğum dedi onada sevindim allah hepimizi bu sıcaklarda korusun inş. ağustosu beklicez mi bakalım
Canım geçmiş olsuna.s. Benimde arada bir öyle bir geliyorki pantolonum bile ıslanıyor ama bu benim hamileliğimin başından beri olduğu için normal kabul ediyordum. Günlük pedi hiç ihmal etmiyorum bu yüzden. Bende ilk kez duydum içeri alet sokma olayını, banada ultrasonda bakıp söylüyor doktor sıvının durumunu. Vardır bir bildikleri, herşeyin yolunda olması güzel, dikkat et kendine.:1hug:
KIZLAR GELDİM gidiyorummmm hepinize merhaba güsel anneler
ütü yapıyorum,bitsin gelicem ....
Selam kızlar,
işyerimiz tasınıyor ne kadar zor anlatamam ev tasımaktan zor sanki
yarın şeker yuklemem var. bugun inadına canım tatlı istiyor
Merhaba anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.
internetimde problem vardı bu saate kadar düzelmedi..
nasılsınızzzzzzz?ben daha bu ayki kontrolüme gidemedim eşiminde semineri çıktı ankarada gelecek haftada sanırım gidemeyeceğim neredeyse bir buçuk ay olacak yaaaaa ben kıızımı özledimmm:çok üzgünüm:zaten bir sürü de sorum var sorulacak üfffffffffffff..sıcaklar var ya mızmız bişey oldum.:sm_confused:.bir de garip garip hergün bir olay oluyor ama artık canımı sıkmamaya çalışıyorum..
ben de daha şeker yüklemesi yaptırmadım aslında yarın ben de gitsem hiç fena olmaz..haftaya tetanoz iğnemde var..bu geceden beri böbreğim ağrıyor neden acaba?kalsiyumdan olabilir mi ki?ben daha önce taş düşürmüştüm kalsiyum fazla mı geldi acaba..
aaaa ne çok konuştum yine...bzaen çenem düşüyor böyle hiç girmedim ya bugün ondan sanıyorum.
hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?