2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.canım geçmişolsun. herşeyin normal çıkmasına sevindim. maaşallah kızına kilo da almış. bebeğin suyuna öyle bakıldığını bilmiyordum. aslında bende bakılsın istiyorum. normal doğuma uygun dediği için önce dr unu sonrada seni tebrik ederim.hayırlısı olsun ama bencede ağustosu bekleyen bebek olmayacak

gamzecim geçmiş olsun.bebişinde maşallah bende suyun öle bakıldığını bilmiyodum.ultrasyonda doktor bakerken bana suyun iyi diyorfisfisfis

benimde ultrasonda bakılırdı hep suyuma zaten önce ultrasonda baktılar sonra tehlikeli bi durum olabilir belki burdan çıkar eve gidersin suyun gelir yada sıcaklar artıcak tehliken varmı bakalım dedi ve yabancı bi ismi var testin şimdi unuttum onu istedi oda içeri 2 parmağım kalınlığında bi alet giriyor sonra onu çeviriyo o çevirdikçe içerde açılma oluyo ve buda çok can acıtıyor sonra kulak temizleme çubuğu gibi bi pamuk sokup bekliyor onu çıkartıp bardağa koydu ve yarım saat bekledi tekçizgi çıkarsa iyisin ama çift çıkarsa farklı konuşucam o zaman suyun geliyo demektir dedi bekledi çok şükür tek çizgi çıktı ama sonra doktorum acil sezeryana indiği için çıkarken ben doktorumla görüşemedim şimdi yarın telefonla arıcam kısmetse bu arada ençok ne hoşuma gitti biliyomusunuz kızım gözlerini açmış resmen bize bakıyordu napiyosunuz siz der gibi ama dün baya korktum şuanda bebişim kucağımda olabilirdi

Canım gittiğin doktorların ultrason cihazına göre de farklı sonuçlar çıkabiliyor. Mesela bana bir doktor 31 ağustos dedi, diğeri 2 eylül dedi yani hiç belli olmuyor. Sen en geç verilen tarihe göre hazırlığını yap bence, bebişinin kilosu da maşallah çok iyi Hiçbirşeyi kafana takma, doktorlar çok kafa karıştırıyor.

Canım geçmiş olsuna.s. Benimde arada bir öyle bir geliyorki pantolonum bile ıslanıyor ama bu benim hamileliğimin başından beri olduğu için normal kabul ediyordum. Günlük pedi hiç ihmal etmiyorum bu yüzden. Bende ilk kez duydum içeri alet sokma olayını, banada ultrasonda bakıp söylüyor doktor sıvının durumunu. Vardır bir bildikleri, herşeyin yolunda olması güzel, dikkat et kendine.:1hug:

günlük ped mutlaka bende de var millet beyaz paltolonları giyiyorya hayran hayran bakıyorum hiç te korkuları olmuyor biz siyah hariç her pantolonda hep kontrol ediyoruz aman allahım hiçbirinize yaşatmasın inş. zaten pamuk ıslancakmı içerde diye alet soktu ve tabiki oda ayrı para dışarıda öde oldu hemen hepimiz allaha emanetiz önce cnma.s.

Selam Kizlar Işlerim çok Yoğun Size Merhaba Demek Için Yeni Firsat Buldum Son Iki Günüm Işlerim Yiğildi Bende Bittim Ama Neyse Ara Ara Bakarim Yine öpüyorum Sizia.s.

selam canlarım a.s.
işlerden bende giremedim evdede netle ilgili bi sorun var :uhm: inş düzelirr.
gamzeciğim büyük geçmiş olsun cnmm herşeyde vardır bi hayır çalışmak iyi gelmeyecek bizlere şimdiden belli kızlarr :çok üzgünüm:

KIZLAR GELDİM gidiyorummmm hepinize merhaba güsel anneler
ütü yapıyorum,bitsin gelicem ....

kolay gelsin canımcıım sen haftada kaç kez ütü yapıyosun? eğer haftada 1 gün yapıyorsan bebişlerimin ne kadar büyüdüğünü senin ütü gününden takip edicem. her ütü de 1 hafta büyüdük demektir:roflol: o kadar düzenlisin ki bu konuda... haksızmıyım arkadaşlaryerimseniben

aylinciim, nuraycıım kolay gelsin size neyseki yarın cuma hafta sonu geliyor. siz yoğunum diyince ben de üzülüyorum arkadaşlarım yormayın kendinizi
dünyayı siz mi kurtarıcaksınız selocanlaaaaaaaaar yerimseniben

Selam kızlar,
işyerimiz tasınıyor ne kadar zor anlatamam ev tasımaktan zor sanki

yarın şeker yuklemem var. bugun inadına canım tatlı istiyor

Selam kızlar,
işyerimiz tasınıyor ne kadar zor anlatamam ev tasımaktan zor sanki

yarın şeker yuklemem var. bugun inadına canım tatlı istiyor

a.s.canım sendemi bu gün çok yoğun olanlardansıııın? kolay gelsin sana da. şeker testini çok düşünmemeye çalış iyi çıkacak inşallah.bu gün tatlı yemenin yarınki testte bir zararı olmaz herhalde.CADIARZU

Merhaba anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.
internetimde problem vardı bu saate kadar düzelmedi..
nasılsınızzzzzzz?ben daha bu ayki kontrolüme gidemedim eşiminde semineri çıktı ankarada gelecek haftada sanırım gidemeyeceğim neredeyse bir buçuk ay olacak yaaaaa ben kıızımı özledimmm:çok üzgünüm:zaten bir sürü de sorum var sorulacak üfffffffffffff..sıcaklar var ya mızmız bişey oldum.:sm_confused:.bir de garip garip hergün bir olay oluyor ama artık canımı sıkmamaya çalışıyorum..
ben de daha şeker yüklemesi yaptırmadım aslında yarın ben de gitsem hiç fena olmaz..haftaya tetanoz iğnemde var..bu geceden beri böbreğim ağrıyor neden acaba?kalsiyumdan olabilir mi ki?ben daha önce taş düşürmüştüm kalsiyum fazla mı geldi acaba..
aaaa ne çok konuştum yine...bzaen çenem düşüyor böyle hiç girmedim ya bugün ondan sanıyorum.
hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrŞeniz

merhabalarrr bendee geldimmm arkadaşlarr bugün boş günümdü normalde ama maleseff okulda toplantı varmışş gitmek zorunda kaldımm ordanda arkadaşa geçipp not işlemlerimizi bitirmeye çalışsamda bir türlü bitmiyorr çıldırmak üzereyim işlerimi erken bitirmek isterkenn hergün yeni bir işlem yapmamız gerektigi söyleniyorr ve böylecede bitmek bilmiyor. gamzekii geçmiş olsunn canımm. özgecimm hiç tatlı canını sıkma tatlımm bizim için söylemek kolayy sen yapıyormusun dersen bende yapmıyorumm dün gece hep kendim üzüldüm hem annemi üzdümm ama bugünn idare ederizz birde okul işleri problem olmasa tamamdırr. bende çokk konuştumm.

merhaba canım üzülme gidersin kontrolüne :1hug::1hug:
ya buarada sehercim yoksun yine inşallah iyisindir canım özledim seni :asigim::asigim:

selaaaamm annişler...
kızzlar ıslaklık oluyor filan diye bahetmmişsinizde bende de oluyor baazen o akıntı.. neyden oluyor acaba..
ya birde ben her yarım saate bir çişe gidiyorum.bu normalmidir.günde 20 yi buluyor lavabo ziyaretlerim
ssizlerde de oluyorrmu..bu kadar sık olması normalmiki..bugün yarın doktora gidicem bu sefer sorayım bari.her defasında unutuyorum..

çok teşekkür ederim arkadaşlarım..valla işte insan azen gereksiz şeylere üzülebiliyor ama allahtan hemen kızımı düşünüp sakinleşiyorum..beril sinirli bir çocuk olmsaın diye hemen telkinde bulunuyorum..ne çok sıkıntı anlattım bu ara size değil mi?neyse inşallah bir daha olmayacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…