2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım malesef hepimizin problemleri aynı bu çiş meselesi ni hiç sorma gündüz neysede gece hiç çekilmiyo valla neyseki zamanında kalkıyorumda yatağı ıslatmadan:roflol:yoksa ne olurdu halimiz :sm_cool:ama neyse dediğim gibi azzzzzz kaldıııı ..

ayyyy ütü deme , ağlicam.... akşam ütü yapıcam... :1shok:
ben bu arda ofis dışındaydım yeni geldim, birazdan paydos ediyorum, evden bağlanırım tekrar

ama yalnız olmadığımızı bilmek güzellll yani çişini tutamayan başkalarıda varrnaniknanik a.s.

canım bendede geçenlerde Böbrek çok ağrıdı , kum döktüm, Süt yoğun içince oluşuyor, aman kalsyum alalımda, toprağa taşa katlanıcaz

ama yalnız olmadığımızı bilmek güzellll yani çişini tutamayan başkalarıda varrnaniknanik a.s.

ışgüneşi, merak etme bende varım, az kaçırdığımda oldu, ne yapalım, miniciklerimiz büyüyor, onlar baskı uygulayınca kaçabiliyor, allahtan işyerinde başıma gelmedi, ama ne olur ne olmaz Yedek çamaşır taşıyorum yanımda :) sırnaşık şey

valla ben de hapşurunca kaçıyor eğer ayaktaysam.o yüzden psikolojik olarak artık hapşuracağım zaman hemen oturuyorum..ben de öyle kaçırmıştım..oluyor malesef..
darkcım doğru diyorsun bunlar da geçecek nasılsa bebişim eksik kalmasın da!

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim bebişler nasıl umarım herşey yolundadır

özgecim bana şeker şeker diye diye şekerimi çıkardıııııınlülülülülülü yine öptüm sizi şekerler demişsin yaaaaayerimseniben

canım böbrek ağrın kalsiyumdan olabilir bencede sana dr mu verdi ilacı yoksa kendin mi başladın? inşallah geçer ağrın da rahat edersin bitanesi.

kontrole gittiğinde veril kooooocaman olmuş olacak annesiii

dr unu telefonla arayabiliyorsan ara rahatsızlıklarını anlat bence o kadar süre bekleme arkadaşım. kendine ve kızına iyi bak öptüüüüüm

bende olmuyor öyle kaçırma ama hep evdeyim her an tuvaletteyim ondan olsa gerek.
bu durum cidden çok zor ama az kaldı arkadaşlar. 2-3 ay daha sabıııııır
benim akıntı çok fazlaydı ama bu ay bir tane fitil kullandım çok şükür geçti.

:) ne yapalım çişliyiz biz, 2-3 ay sonrada kızıma devredicem :)
banada fiitil verdi doktor, akıntı olmas normal, renkli ve kokulu ise hemen doktorunuza danışın, mantar enfeksiyonu oluyor, gebelkte normal, onada fitil veriyor :teytey:

evet benim renkli ve kokuluydu ama tahliller temiz çıkmıştı.yinede fitil verdi.iyi geldi allahtan.

sizi çişliler sizi demek kızına devrediceksin hııı:roflol:

a.s.bu arada nerii evde ama foruma giremedi. ağrıları tam olarak geçmemiş.herhalde dinleniyordur canım arkadaşım. özledim seni neriiiiiiiiii teyzoooşumuz.

canlarım nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik :) günler azaldı artık allah hepimize hayırlısıyla kurtılmayı nasip etsin .... git gide agırlaşmaya başladım ben kezbancıgım sen nasılsın nasıl gidiyo sneinki ..

canım benim hoşgeldin benim rahat allaha şükür ama yatıyorum ya zorluklarının çok farkında olamıyorum herhalde. canım gelemiyorsun artık foruma özletiyorsun kendini .dikkat et kendine ve miniklerine

kezbancım canımcım napıyım hepiniz şekersiniz valla göreceğiz yarın benim şeker de neymiş..sabah bir sorun çıkmazsa şeker yüklemesine gideceğim..
haklısın aslında doktorumu aramalıyım ama hep bi şekilde ihmal ediyorum gideceğim nasılsa diye!kalsiyumu daha önce konuşmuştum doktorumla ama ben aslında magnezyum için içiyordum ama kalsiyum magnezyum birlikte olduğundan öyle oldu ama bırakacağım.soda içeceğim o da krampları engelliyor.sporcu yaşantımdan biliyorum.:sm_confused:
çiş diye diye yürüyüşte bir güldüm yine azcık kaçtı..diye diye alıştırdık bu çişi iyice:roflol:

kızlarr süße den haberi oln varmı?,
ne yaptı acaba? bugün hastaneden çıkması gerekmiyormuydu, çok merak ettim yaaa,
ya birde yalnız ya aklımın bir köşesi onda kaldı

ahaa, obareyy , benim gibi bir çişli daha, ::) en çok korktuğum işyerinde kaçırmak :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…