kolay gelsin canımcıım sen haftada kaç kez ütü yapıyosun? eğer haftada 1 gün yapıyorsan bebişlerimin ne kadar büyüdüğünü senin ütü gününden takip edicem. her ütü de 1 hafta büyüdük demektir:roflol: o kadar düzenlisin ki bu konuda...haksızmıyım arkadaşlaryerimseniben
Selam kızlar,
işyerimiz tasınıyor ne kadar zor anlatamam ev tasımaktan zor sanki
yarın şeker yuklemem var. bugun inadına canım tatlı istiyor
Merhaba anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.
internetimde problem vardı bu saate kadar düzelmedi..
nasılsınızzzzzzz?ben daha bu ayki kontrolüme gidemedim eşiminde semineri çıktı ankarada gelecek haftada sanırım gidemeyeceğim neredeyse bir buçuk ay olacak yaaaaa ben kıızımı özledimmm:çok üzgünüm:zaten bir sürü de sorum var sorulacak üfffffffffffff..sıcaklar var ya mızmız bişey oldum.:sm_confused:.bir de garip garip hergün bir olay oluyor ama artık canımı sıkmamaya çalışıyorum..
ben de daha şeker yüklemesi yaptırmadım aslında yarın ben de gitsem hiç fena olmaz..haftaya tetanoz iğnemde var..bu geceden beri böbreğim ağrıyor neden acaba?kalsiyumdan olabilir mi ki?ben daha önce taş düşürmüştüm kalsiyum fazla mı geldi acaba..
aaaa ne çok konuştum yine...bzaen çenem düşüyor böyle hiç girmedim ya bugün ondan sanıyorum.
hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrŞeniz
ama yalnız olmadığımızı bilmek güzellll yani çişini tutamayan başkalarıda varrnaniknanik a.s.
Merhaba anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.
internetimde problem vardı bu saate kadar düzelmedi..
nasılsınızzzzzzz?ben daha bu ayki kontrolüme gidemedim eşiminde semineri çıktı ankarada gelecek haftada sanırım gidemeyeceğim neredeyse bir buçuk ay olacak yaaaaa ben kıızımı özledimmm:çok üzgünüm:zaten bir sürü de sorum var sorulacak üfffffffffffff..sıcaklar var ya mızmız bişey oldum.:sm_confused:.bir de garip garip hergün bir olay oluyor ama artık canımı sıkmamaya çalışıyorum..
ben de daha şeker yüklemesi yaptırmadım aslında yarın ben de gitsem hiç fena olmaz..haftaya tetanoz iğnemde var..bu geceden beri böbreğim ağrıyor neden acaba?kalsiyumdan olabilir mi ki?ben daha önce taş düşürmüştüm kalsiyum fazla mı geldi acaba..
aaaa ne çok konuştum yine...bzaen çenem düşüyor böyle hiç girmedim ya bugün ondan sanıyorum.
hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrŞeniz
ışgüneşi, merak etme bende varım, az kaçırdığımda oldu, ne yapalım, miniciklerimiz büyüyor, onlar baskı uygulayınca kaçabiliyor, allahtan işyerinde başıma gelmedi, ama ne olur ne olmaz Yedek çamaşır taşıyorum yanımda :) sırnaşık şey
selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim bebişler nasıl umarım herşey yolundadır
bende olmuyor öyle kaçırma ama hep evdeyim her an tuvaletteyim ondan olsa gerek.
bu durum cidden çok zor ama az kaldı arkadaşlar. 2-3 ay daha sabıııııır
benim akıntı çok fazlaydıama bu ay bir tane fitil kullandım çok şükür geçti.
:) ne yapalım çişliyiz biz, 2-3 ay sonrada kızıma devredicem :)
banada fiitil verdi doktor, akıntı olmas normal, renkli ve kokulu ise hemen doktorunuza danışın, mantar enfeksiyonu oluyor, gebelkte normal, onada fitil veriyor :teytey:
canlarım nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik :) günler azaldı artık allah hepimize hayırlısıyla kurtılmayı nasip etsin .... git gide agırlaşmaya başladım ben kezbancıgım sen nasılsın nasıl gidiyo sneinki ..
kezbancım canımcım napıyım hepiniz şekersiniz valla göreceğiz yarın benim şeker de neymiş..sabah bir sorun çıkmazsa şeker yüklemesine gideceğim..
haklısın aslında doktorumu aramalıyım ama hep bi şekilde ihmal ediyorum gideceğim nasılsa diye!kalsiyumu daha önce konuşmuştum doktorumla ama ben aslında magnezyum için içiyordum ama kalsiyum magnezyum birlikte olduğundan öyle oldu ama bırakacağım.soda içeceğim o da krampları engelliyor.sporcu yaşantımdan biliyorum.:sm_confused:
çiş diye diye yürüyüşte bir güldüm yine azcık kaçtı..diye diye alıştırdık bu çişi iyice:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?