2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma ben hapşurunca da kaçırıyorum bir keresinde alışveriş merkezinde öyle kaçırdım çok komikti çok utandım..ondan beri hapşurunca oturmaya çalışıyorum..

şiiiiiiiii:))) fıstıklaaarrrr...
napıyonuzz bakalıımmmm:)
özledim hepinizi yaaa...
şimdi hemen size selam vereyim dedim..
biraz geçmiş sayfaları okuyayım yazıcam yine...

selam kıslar iyi akşamlarrr.

kıss seher nerdesin sen arzuyla merak ettik snei ne oldu bu kadına diyea.siyisindir inş canım ösledik snei valla

Şeniz

oğluşun nasıl bebişler

özledim hepinizi yaaa...

canımmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn..asıl biz özledik seni..
nasılsın şekercim..oku bakalım neler yaşanmış...sonra sen de biz de havadisleri veririrz:dance::teytey:a.s.Şeniz

özledim hepinizi yaaa...

a.s.aylinciiim hoşgeldin. nasılsın keyifler nasıl.
arada merhaba nı görmek mutlu ediyor bizi:teytey:
özgecim senin şeker sonucun iyi çıkacak eminim şekerciiiiiiiiim. içini ferah tut canımcıım

canımmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn..asıl biz özledik seni..
nasılsın şekercim..oku bakalım neler yaşanmış...sonra sen de biz de havadisleri veririrz:dance::teytey:a.s.Şeniz

özgeciiiiiiim çok teşekkür ederim canımcımm.
valla ben çok özledim burda sohbetleri yaa..
işte olunca masa başında sürekli bakabiliyodum, herkese laf yetiştiriyordum lülülülülülü
fakat artık evdeyim dışarda oluyorum nete bakmaya fırsatım olmuyor..
işte sizlere ilk havadiiss işten ayrıldım ooohh dünya varmış :teytey:
hem daha rahat toparlanırım diye, hemde yeni planladığım hamileliğimde daha sağlıklı olabileyim diye evde olmayı tercih ettim.
artık eski halime döndüm ben sadece 3 kilo fazlam var :1rolleyes: onlarıda verirsem tamam olucak inşallah.
kızlaar havalar çok sıcak gidiyor dikkat edin kendinize bol bol sıvı alın olur muu??
havva, sinem, aylin nerelerde???
göremedim yazılarını..

a.s.aylinciiim hoşgeldin. nasılsın keyifler nasıl.
arada merhaba nı görmek mutlu ediyor bizi:teytey:
özgecim senin şeker sonucun iyi çıkacak eminim şekerciiiiiiiiim. içini ferah tut canımcıım

canım kezbancım gayet iyiyim teşekkür ederiimm.
sen nasılsın?? bebişler nasılll??
çoook öptüm senii:))

canım benim biz iyiyiz çok şükür yata yaa büyüyoruz işte. havva işten çıktı canımcım evine net bağlanmadı sanırım daha.
sanem bu gün hiç uğramadı.artık sıksık giremiyor foruma
aylinde bu gün çok yoğundu ondan giremedi.
bildiğim kadarıyla herkes iyi aylinciim
sende ne güzel dinleniyorsun oooooh maaşallah.iyi yapmışsın işten çıkarak sevindim arkadaşım 3kilocuk fazlan mı kaldı bu sıcaklarda verirsin eminim. öpüyorum seni byyyyy

tosbişşş aylinim valla süper olmuş dinlen toparlan..hem bak zayıflamışsında..ohhh evde bol bol sıvı tüket iyi beslen veeeeee yeğenimize hazırla kendini mutlu haberler bekliyoruz senden..gerçi bunlar da çok güzel hberler ama olsun biz o haberi de bekliyoruz..
havva da işten ayrıldı evine daha net bağlatmamış onu da beklemedeyiz..
trend aylin bugün bir ara yazmış işlerim var demiş 2 gün sonra izne çıkacakmış..
sanemi görmedim bugün bak..o yoktu sankiii..bizler yazdık zaten..
kezbancım inşallah dediğin gibi çıkar inat ya benimde aslı gibi canım tatlı istiyor deli gibi..

kızlaaaaar ben çıkıyoruuum.
çok uykucu oldum ben bu sıraaaa
hepinize iyi geceler güzel rüyalaaaar(bol bol tatlı görün rüyanızda)Şeniz

aylincimm hoşgeldinn canımm nasılsınn umarımm iyisindirr. özgecimm sende yarınn şeker yüklemesine gidiyormuşsunn hiçç endişelenmee ohh limonata gibi hatta istersen giderken suyu biraz soguk olsun giderken daha iyi tabi ordaki hemşireler benim hemşire gibi güzel yaparlarsa :roflol:
kezbancımm bebişlerr vee annem nasılsınız yerimseniben

annişleer bu aralar iştah sorunu olan varmı.benim 2 gündür iştah problemim var hiç aıkmıyorum canımm bişey istemiyor.acaba sıcaklardanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…