Merhaba anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiia.s.
internetimde problem vardı bu saate kadar düzelmedi..
nasılsınızzzzzzz?ben daha bu ayki kontrolüme gidemedim eşiminde semineri çıktı ankarada gelecek haftada sanırım gidemeyeceğim neredeyse bir buçuk ay olacak yaaaaa ben kıızımı özledimmm:çok üzgünüm:zaten bir sürü de sorum var sorulacak üfffffffffffff..sıcaklar var ya mızmız bişey oldum.:sm_confused:.bir de garip garip hergün bir olay oluyor ama artık canımı sıkmamaya çalışıyorum..
ben de daha şeker yüklemesi yaptırmadım aslında yarın ben de gitsem hiç fena olmaz..haftaya tetanoz iğnemde var..bu geceden beri böbreğim ağrıyor neden acaba?kalsiyumdan olabilir mi ki?ben daha önce taş düşürmüştüm kalsiyum fazla mı geldi acaba..
aaaa ne çok konuştum yine...bzaen çenem düşüyor böyle hiç girmedim ya bugün ondan sanıyorum.
hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrŞeniz
Günaydin Kizlarr Ve Minik Kuşlaria.s.HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.ARKADAŞLAR BUGUN SON GÜNÜM İŞYERİMDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPORLUYUM ONDAN SONRAKİ HAFTA YILLIK İZİN VE SONRASINDA DOĞUM ÖNCESİ RAPORUMU ALCAM ARTIK EVDEYİMlülülülülülüİNŞ.BU SICAKLARDA ÇALIŞILMIYO VALLA.ÇALIŞCAK ARKADAŞALARA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
Günaydin Kizlarr Ve Minik Kuşlaria.s.HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.ARKADAŞLAR BUGUN SON GÜNÜM İŞYERİMDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPORLUYUM ONDAN SONRAKİ HAFTA YILLIK İZİN VE SONRASINDA DOĞUM ÖNCESİ RAPORUMU ALCAM ARTIK EVDEYİMlülülülülülüİNŞ.BU SICAKLARDA ÇALIŞILMIYO VALLA.ÇALIŞCAK ARKADAŞALARA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
günaydınnnnnnnnn şeker anneler ve lokumlarıııııııııııııŞeniz
kezbancım nasıl şeker yükseltici bir başlangıç yine değil mi?ama inan bu moral şekerini yükseltsin diye..
evet doktoruma gitmem lazım bugün şeker yüklemesine de gidemedim eşim rahatsız biraz vücudunda garip kızarmalar var doktorlar da tam bişey söylemedi..onun daha acil diye ben haftaya yaptıracağım..
aylincim hoşgeldin ne güzel hadi hayırlısı ile bugünü de atlat evdesin canım bol bol dinlenirsin bu sıcaklarda..ayağını uzata uzata kahvaltı yaparsın..çalışan arkadaşlarım aynı temennilerim sizler içinde geçerli..ben de çalışmak istiyorum ama olmuyor garip bir dünya elinde olmayan değerli...hepinizi öptüm gününüz muhteşem başlasın ve inşallah öyle tatlı bir uykuyla da bitsin..
Kizlarr Benimde Ayaklarim çok şişti Umarim Evdeyken Böyle Olmazlar Moralim Bozuluyo Tansiyonumda Yükseliyo Sicaklarda 2 Gün önce Yüzümde çok şişti Tansiyonum 17/10 Oldu Hemn Müdahale Edildi çok Korktum Preklampsi Den şüphelendi Dr.ama şükürler Olsun Tahlillerim Temiz çikti Ve Tansiyonum Düştü.kendinize Dikkat Edin Tansiyonunuzu Takip Edin Kizlar Bu Sicaklarda
canım yaaaaaa çok üzüldüm niye böyle çıkıyor ki şekerin yaaa..diyete de uyuyorsun..inşallah hemen düşer şekerin canım valla üzüldüm bir daha şeker demeyeceğim...
ben de düşündüm bulaşıcı olabilir mi diye ama görünürde pek döküntü benzeri bişey olmayınca tedirginliğim kalktı.alerjik iğne oldu bekliyoruz değişmesini..sağol canım düşündüğün için..
bakalım bizim nasıl çıkacak yüklemememiz..
aylincim sana da geçmiş olsun aman tuzlu yememeye çalış güzelim.bol su iç...sıcaklardan ben de de hafif hafif şişme oldu ama belli belirsiz şu ara..daha ısınınca ne yaparız bilmem tabi..:sm_confused:
Kizlarr Benimde Ayaklarim çok şişti Umarim Evdeyken Böyle Olmazlar Moralim Bozuluyo Tansiyonumda Yükseliyo Sicaklarda 2 Gün önce Yüzümde çok şişti Tansiyonum 17/10 Oldu Hemn Müdahale Edildi çok Korktum Preklampsi Den şüphelendi Dr.ama şükürler Olsun Tahlillerim Temiz çikti Ve Tansiyonum Düştü.kendinize Dikkat Edin Tansiyonunuzu Takip Edin Kizlar Bu Sicaklarda
canım benim geçmişolsun. çok da çıkmış tansiyonun aman dinlen aylinciim boşver.arada böyle yükseliyormuydu senin tansiyonun?
EVET CANIM ARA ARA YÜKSELİYODU AMA HAMİLELİKTE YÜKSELMESİ ÇOK TEHLİKELİ BİLİYOSUN OYÜZDEN ENDİŞŞE EDİYORUM ŞİMDİLİK İYİ BAKALIM SABAH AKŞAM TAKİP EDİYORUM İNŞ.EVDE OLMAK İYİ GELİRDE YÜKSELMEZ BİRDAHA TANSİYONUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?