2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şeker anneler ve yeğenlerimŞeniz

Canım benimde geçenlerde çok sık böbreklerim ağrıdı. Hatta korktum acaba belimlemi karıştırıyorum, yoksa sancı falanmı diye. Ertesi gün doktora gittim, tahlil istedi bişey çıkmadı. Bebek büyüdükçe yandaki bağları gerdiğinden böbreklere baskı artabilir, korkulacak bişey yok çok sık tekrarlarsa böbrek ultrasonu isteriz dedi ama benim şu aralar olmuyor çok şükür Sen yinede doktora bir görün, hem uzun zamandır gitmemişsin, kontrol olmuş oluryerimseniben

günaydın arkadaşlar a.s. güzel anne adayları nasıllar ??
güzel bir cuma günü diliyorum herkezee Şeniz

Günaydin Kizlarr Ve Minik Kuşlaria.s.HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.ARKADAŞLAR BUGUN SON GÜNÜM İŞYERİMDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RAPORLUYUM ONDAN SONRAKİ HAFTA YILLIK İZİN VE SONRASINDA DOĞUM ÖNCESİ RAPORUMU ALCAM ARTIK EVDEYİMlülülülülülüİNŞ.BU SICAKLARDA ÇALIŞILMIYO VALLA.ÇALIŞCAK ARKADAŞALARA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.

ne güzel senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına inş.

günaydıııın ağustosun en sıcacık annelerii ve bebecikleriiiii

aylinciim senin adına sevindim ne güzel artık keyif yapabileceksin evde.darısı diğer çalışan arkadaşlarımızın başına,

GÜNAYDIN KIZLAR.AYY ÇOK GÜZEL ÇALIŞMAMAK.BENDE BIKTIM ARTIK AYAKLARIMI SALLAMAKTAN AYAKLARIM ÇOK ŞİŞİYO AMA 3 HAFTA KALANA KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM DAHA :çok üzgünüm: BEBEĞİMLE DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRMEK İSTİYORUM İNŞALLAH DAYANABİLİRİM

günaydınn aneler ve tatlı bebişler nasılsınız bakalım biz kahvaltımızı ettik şimdide keyf çayı içioruzzz hadi bakalım her şey çoook güzel olur inşşşşş...

günaydınnnnnnnnn şeker anneler ve lokumlarıııııııııııııŞeniz
kezbancım nasıl şeker yükseltici bir başlangıç yine değil mi?ama inan bu moral şekerini yükseltsin diye..
evet doktoruma gitmem lazım bugün şeker yüklemesine de gidemedim eşim rahatsız biraz vücudunda garip kızarmalar var doktorlar da tam bişey söylemedi..onun daha acil diye ben haftaya yaptıracağım..
aylincim hoşgeldin ne güzel hadi hayırlısı ile bugünü de atlat evdesin canım bol bol dinlenirsin bu sıcaklarda..ayağını uzata uzata kahvaltı yaparsın..çalışan arkadaşlarım aynı temennilerim sizler içinde geçerli..ben de çalışmak istiyorum ama olmuyor garip bir dünya elinde olmayan değerli...hepinizi öptüm gününüz muhteşem başlasın ve inşallah öyle tatlı bir uykuyla da bitsin..

Gözün aydın canım ne güzel bebişinle daha çok vakit geçireceksin, valla çok kıskandımbenneyaptımki bende çalışmak istemiyorum ama benim işten ayrılmama daha 44 günüm var, resmen şafak sayar oldumkafamçokkarıştı

Kizlarr Benimde Ayaklarim çok şişti Umarim Evdeyken Böyle Olmazlar Moralim Bozuluyo Tansiyonumda Yükseliyo Sicaklarda 2 Gün önce Yüzümde çok şişti Tansiyonum 17/10 Oldu Hemn Müdahale Edildi çok Korktum Preklampsi Den şüphelendi Dr.ama şükürler Olsun Tahlillerim Temiz çikti Ve Tansiyonum Düştü.kendinize Dikkat Edin Tansiyonunuzu Takip Edin Kizlar Bu Sicaklarda

teşekkür ederim pediciiiiim balım, tatlım ,şekeriiiim,bideneeeeeeeeem
dün akşam tavan yaptı şekerim(tabi benim değerlerime göre)
hiç tatlı yemediğim halde elim ayağım titredi uzun sürede geçmedi uyudum erkenden geçsin diye sabah kalktım baaktım açlık şekerim düşmemiş. aaayyy ne yapcam bu şekerle bilmem parmaklarım delik teşik canım acıyor artık halen günde 9 kere bakıyorum şekere.bak selam verdin borçlu çıktın yineeyerimseniben

eşine geçmiş olsun diyorum. sen de dikkat et kendine eşin atlatır bir şekilde sen hamilesin sakın bulaşıcı bişii olmasın:uhm:

canım benim geçmişolsun. çok da çıkmış tansiyonun aman dinlen aylinciim boşver.arada böyle yükseliyormuydu senin tansiyonun?

canım yaaaaaa çok üzüldüm niye böyle çıkıyor ki şekerin yaaa..diyete de uyuyorsun..inşallah hemen düşer şekerin canım valla üzüldüm bir daha şeker demeyeceğim...
ben de düşündüm bulaşıcı olabilir mi diye ama görünürde pek döküntü benzeri bişey olmayınca tedirginliğim kalktı.alerjik iğne oldu bekliyoruz değişmesini..sağol canım düşündüğün için..
bakalım bizim nasıl çıkacak yüklemememiz..
aylincim sana da geçmiş olsun aman tuzlu yememeye çalış güzelim.bol su iç...sıcaklardan ben de de hafif hafif şişme oldu ama belli belirsiz şu ara..daha ısınınca ne yaparız bilmem tabi..:sm_confused:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri .....
bugün yine çok sıcak bi gün bütün anneler aman dikkat öğle sıcagında sakın dışarı çıkmayın.ben evin içindeyken bunaldım bide dışarda olsam ne yapardım bilmiyorum..zaten bu sıcaklar yüzünden banyo kuşu oldum biraz bunalınca hemenn banyoya atıyorum kendimi :)... bugün ögleden sonra kızımı görmeye gidecegim görmeyeli 6 gün oldu ama çok özledim kızımı .. doktordan gelince durumu size tekrar yazarım.. kızımla birlite teyzelerimizi ve tatlı bebişlerini kocaman öpüyoruz

aşk olsun şaka yapıyorum ben sana. senin şeker demen hoşuma gidiyor.

diyetime tam uyuyorum ama sıcaklardan olabilir, bu ara çok sıkılıyorum ondan olabilir.aslında kaydadeğer sıkıntım yok allaha şükür ama kendime takacak bir şey buluyorum. dün biraz doğum üzerinde yoğunlaştım nerde yapsam, ne şeklde yapsam bebeklerim için daha iyi filan diye. belki o etkilemiştir şekeri

unverciim güle güle git güle güle gel canımcıım. kızının iyi haberlerini getir bize kistiniz daha da küçülmüştür inşallah. bakalım kaç gr olmuş senin yaramaz kız

ne güzel evde olacaksın bugünden sonra canım benim senin adına çok sevindim hayırlısı olsun bitanem benim.. inşl tansiyonla ilgili çok fazla problem yaşamazsın bundan sonra aylinciğim büyük geçmiş olsun diliyorum

canım benim geçmişolsun. çok da çıkmış tansiyonun aman dinlen aylinciim boşver.arada böyle yükseliyormuydu senin tansiyonun?

EVET CANIM ARA ARA YÜKSELİYODU AMA HAMİLELİKTE YÜKSELMESİ ÇOK TEHLİKELİ BİLİYOSUN OYÜZDEN ENDİŞŞE EDİYORUM ŞİMDİLİK İYİ BAKALIM SABAH AKŞAM TAKİP EDİYORUM İNŞ.EVDE OLMAK İYİ GELİRDE YÜKSELMEZ BİRDAHA TANSİYONUM

geçmiş olsun cnm takm a kafana çok takip etmen de fayda var anlarsın durumunda değişiklik olunca

kezbancım peki şekercim..aman dikkat et kafanı hiç bir şeye takmamaya çalış..sıcaklar içinde ılık duş alabilirsin belkirahatlatır canım az kaldı biraz daha dayanacağız senin benden az kaldı ne güzel..benim yolum daha var ben 26haftadayım daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…