EVET CANIM ARA ARA YÜKSELİYODU AMA HAMİLELİKTE YÜKSELMESİ ÇOK TEHLİKELİ BİLİYOSUN OYÜZDEN ENDİŞŞE EDİYORUM ŞİMDİLİK İYİ BAKALIM SABAH AKŞAM TAKİP EDİYORUM İNŞ.EVDE OLMAK İYİ GELİRDE YÜKSELMEZ BİRDAHA TANSİYONUM
kezbancım peki şekercim..aman dikkat et kafanı hiç bir şeye takmamaya çalış..sıcaklar içinde ılık duş alabilirsin belkirahatlatır canım az kaldı biraz daha dayanacağız senin benden az kaldı ne güzel..benim yolum daha var ben 26haftadayım daha..
günaydınn güzell annelerimmm ve tatlıı,minikk bebişlerimizz. bizim bugünn okulda gezi oldugu için sınıflarda olmadıgından 2 ders yapıp eve geldikk bebişimlee. okul işlerim var notları girecegimm. umarım herkes iyidirr. aylincimm geçmiş olsun canımm kendine çok dikkat ett. kezbancımm sende tatlımm dikkat ediyorsunn bu şekerinn niye düşmüyorr yaa inşllah iyi olacaksınn güzell anne.özgecimm eşine çok geçmiş olsun canımm sende kendine dikkat ett. niyancıgımızz yok ortalarda, sanemde yokk.digerr ismini sayamadıgım arkadaşlar umarımm herkes iyidir hepinizii yegenlerimle birliktee çook öpüyrumm. hayırlı cumalarr.
EVET CANIM ARA ARA YÜKSELİYODU AMA HAMİLELİKTE YÜKSELMESİ ÇOK TEHLİKELİ BİLİYOSUN OYÜZDEN ENDİŞŞE EDİYORUM ŞİMDİLİK İYİ BAKALIM SABAH AKŞAM TAKİP EDİYORUM İNŞ.EVDE OLMAK İYİ GELİRDE YÜKSELMEZ BİRDAHA TANSİYONUM
kızlaaarrr uzun bi aradan sonra ben yine aranızdayım....
yazdıklarınızı geriye dönük okumak istiyorum ama internete başka b, yerden girdiğim için o kadar zamanım yok malesef
1 haftadır internet bağlatmaya çalışıyuoruz eve ama hergün bi sorun çıkıyor... bugün inş. bağlatcaz...
sizler nasılsınız bakalım. sizleri ve minik yeğenlerimi çok özledim yaaaa...
bebeğim ve ben çok iyiyiz.. bizi merak ermeyin. en kısa zamanda tekrar aranıza katılcam hemde hiç ayrılmaksızın :)))
öpüyorum canlarım sizi..... kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
Kizlar Bişey Sorucam Sizin Bebeklerde Hep Kipir Kipir Mi Bebnim Mbebeğim Nerdeyse Hiç Durmuyo Sanki.sadece Yürüyünce Kipirdamiyo Sanki Hiç Uyumuyo Bu Bebek
:danceoooh aslıcım sen bu aralar ne güzel tatil yapıyorsun geziler 19 mayıs derken. tabii işlerin de var dimi:uhm:
iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah düşerde ben de kurtulurum şu dertten. bu gün dr a gidiceem(diyetisyene) bakalım o ne diycek.:bbo:
kızlaaar ben çıkıyorum dr a gidiceem anca hazırlanırım hepinizi öpüyorumŞeniz
kızlaaarrr uzun bi aradan sonra ben yine aranızdayım....
yazdıklarınızı geriye dönük okumak istiyorum ama internete başka b, yerden girdiğim için o kadar zamanım yok malesef
1 haftadır internet bağlatmaya çalışıyuoruz eve ama hergün bi sorun çıkıyor... bugün inş. bağlatcaz...
sizler nasılsınız bakalım. sizleri ve minik yeğenlerimi çok özledim yaaaa...
bebeğim ve ben çok iyiyiz.. bizi merak ermeyin. en kısa zamanda tekrar aranıza katılcam hemde hiç ayrılmaksızın :)))
öpüyorum canlarım sizi..... kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?