2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzell annelerimmm ve tatlıı,minikk bebişlerimizz. bizim bugünn okulda gezi oldugu için sınıflarda olmadıgından 2 ders yapıp eve geldikk bebişimlee. okul işlerim var notları girecegimm. umarım herkes iyidirr. aylincimm geçmiş olsun canımm kendine çok dikkat ett. kezbancımm sende tatlımm dikkat ediyorsunn bu şekerinn niye düşmüyorr yaa inşllah iyi olacaksınn güzell anne.özgecimm eşine çok geçmiş olsun canımm sende kendine dikkat ett. niyancıgımızz yok ortalarda, sanemde yokk.digerr ismini sayamadıgım arkadaşlar umarımm herkes iyidir hepinizii yegenlerimle birliktee çook öpüyrumm. hayırlı cumalarr.

inşallah evde normal seyreder tansiyonun.şurda az bir zamanımız kaldı allah yardımcımız olsun hepimizin

haklısın özge duş rahatlatıyor biraz... şafaklar da yüzden aşağıda artık az kaldı hakikaten sağ salim tamamlayalım şu hamileliğimizi.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. tek duamız bu

:danceoooh aslıcım sen bu aralar ne güzel tatil yapıyorsun geziler 19 mayıs derken. tabii işlerin de var dimi:uhm:

iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah düşerde ben de kurtulurum şu dertten. bu gün dr a gidiceem(diyetisyene) bakalım o ne diycek.:bbo:

kızlaaar ben çıkıyorum dr a gidiceem anca hazırlanırım hepinizi öpüyorumŞeniz

:1hug:canım evde olman cok güzel bende hergün ölçüyorum tansiyonumu malum hem az kaldı hemde malum havalar fisfisfis

SLM kıslarrrr ve miniklerim ben geldimm
dün ütüden sonra sıcaktan mayıştım ve klimayı açıp salonda serinlikte oturdum.dün görümcemin doğum günüydü akşam üzeride ona pasta yapmak için kek yapmaya mutfaga girdim. sonra eşim geldi işten ayakkabı beğenmiş benim de görmemi istedi,gittik baktık. dönünce akşam yemeği faslı falan giremedim.yazdıklarınızı okudum şimcik hepinize yazıyorum :) a.s.

Kizlar Bişey Sorucam Sizin Bebeklerde Hep Kipir Kipir Mi Bebnim Mbebeğim Nerdeyse Hiç Durmuyo Sanki.sadece Yürüyünce Kipirdamiyo Sanki Hiç Uyumuyo Bu Bebek

kızlaaarrr uzun bi aradan sonra ben yine aranızdayım....
yazdıklarınızı geriye dönük okumak istiyorum ama internete başka b, yerden girdiğim için o kadar zamanım yok malesef
1 haftadır internet bağlatmaya çalışıyuoruz eve ama hergün bi sorun çıkıyor... bugün inş. bağlatcaz...
sizler nasılsınız bakalım. sizleri ve minik yeğenlerimi çok özledim yaaaa...
bebeğim ve ben çok iyiyiz.. bizi merak ermeyin. en kısa zamanda tekrar aranıza katılcam hemde hiç ayrılmaksızın :)))
öpüyorum canlarım sizi..... kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....

cnmmmmmmmmmmm hoşgeldin tatlım,nihayet bugün sana kavuşucaz demek :teytey: :teytey: bekliyoruz şekerrrr

Kizlar Bişey Sorucam Sizin Bebeklerde Hep Kipir Kipir Mi Bebnim Mbebeğim Nerdeyse Hiç Durmuyo Sanki.sadece Yürüyünce Kipirdamiyo Sanki Hiç Uyumuyo Bu Bebek

mehtapcım benim ki de öle fıkır fıkır hepsine maşallah büyüyolar herhalde ondan,hareketlerini daha rahat hissdiyoruz hatta görebiliyoruz artık cnm :teytey:

KENDİcim geçmiş olsun cnm

DİNAcım ben de senin gibi geç giriyorum akşamlar ama dün akşam giremedim. kızlar bana burda gece kuşu diyor :)))

GAMZEcim bebişler büyüdüğü için diyaframa ve dolayısı ile mideye baskı yapıyorlar cnm.aşağıya doğru da tekmeleyince tuvaletten çıkamıyoruz cnm. gündüz bi derece ama gece gitmek zor oluyor yakında yatağımı tuvalete taşıcam :))

MİNİKMUCİZEM fiziki taramalar iyiymiş endişelenme cnm,kilosu falan da iyi maşallah artık tek bir dr da karar kılman iyi olur cnm.ben de dr problemi yaşıyordum ama neyseki bu hafta o konuyu da hallettim rahatladım tatlım.

KEZBOŞUM alemsin şeker walla :) ütüyü 1 günde bitiremiyorum 2 belki 3 güne yayıyorum.hele şimdi sıcaklarda hiç çekilmiyor. dün biraz eşmin gömleklerini ütüledim.geride epey ütü var.bugün de biraz yapıcam. ama her hafta kesin ütü var cnm
şekerin fırlamış gene sıcaklardan ve kafanı taktıgın için olabilir cnm. stress yapma kendine.dr dan gelince de haber ver kuşum a.s.

İLK BEBEĞİM şeker yüklemen inş güzel çıkar cnm.ben de yaptırıcam .bu hafta gidemedim,haftaya gidicem

AYLİNCİM ohhh ne güsel ev günleri başlıyor senin için artık işler yoğun yazışamıyoruz olmayacak yuppiiiii :)))

ÖZGEcim geçmiş olsun eşine,rahatsızlığının ne olduğu ne zaman belli olacak?sana zararı yok mu?

NERİİİİİİİİİİİİ evine hoşgeldin cnm,güzelce dinlen ve bir an önce aramıza dön cnm,geçmiş olsun a.s.

SEHERcim uzun zamandır yoktun hoşgeldin tatlım

MATASOY GÜLDENİZ nerelerde acaba?

SÜSEEEEEEEEEEEE hastaneden döndün mü cnm merak ediyoruz seni
VEEEE diğer güsel annelerrr hepinizi öpüyorummmmm

evt canımm inan iyi oluyor benim içindee bu hafta pek yorulmadım ama okul işlerimm bir türlü bitmedi ama azalttım çok şükürr. haftayada müfettişler gelecekki hazırlıklarım bitsinn hepten rahatlarımm ohh ne güzell olurr. seninde güzel haberlerini bekliyoruzz kezbancımm.

Benimki bu hafta çok durgun nedense, geçen hafta abartıyordu şimdide pek fazla kıpırdanmıyor. Gerçi kıpırdanıyor, yer değiştiriyor ama günde 3-4 kez hissediyorum, eskiden daha fazlaydı.

canımmm havvacığım hoşgeldinn yaaa çoookkk özledik seni Şeniz bebeğininde senininde iyi olmana çookkkk sevindim cnmm hadi hayırlısı ne güzel evde olanlar çoğaldı formda walla bizde sizler adına sevinelim bari di mi :roflol: yerimseniben :sm_cool::teytey:

Havvacimmmmm Hoşgeldin Canim Hadi Bağlatin Artik Neti Yawww özlüyoruz Seni Canimcimma.s.

huuu kimse yok mu bugün yaaaaaaa!akşam bende arkadaşın doğum günü için yemek var oraya gideceğim..akşam giremeyeceğim yani..hepinizi öptüm anneli bebişli:))

selam ben geldim ama nedense ben gelince kimseyi bulamıyorumm yaaaa...neyse sanırım her şey yolunda ve herkesler ii benim bugün çok çarpıntım var acaba niyekiiiii:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…