2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yazamıyorum sadece hazırlıklara bakıp çıkıyorum aradada resim koyabiliyorum artık 1 ay sonra izin aldığımda yazarım bol bol canlarımmm minikler ve siz iyisinizdir umarım

Ya kızlar karnınızın şekli ne durumda?Benim belim uzun olduğundanmıdır nedir göbek hizası ve altında hissediyorum hep minayı daha yukarıda olması gerekmiyor mu??

slm kızlar.benim pek keyfim yok... dün eve giderken tansiyonumu ölçtüreyim dedim .özellikle pompalı olandan ölçtürdüm ki yanlış sonuç vermesin diye..10 - 2 çıktı.hemen otur ayakta durma dedi eczacı...çok düşükmüş.gebelikte çok tehlikeli dedi.küçük 2 çıktı yaa...biliyosunuz tuzluda çok yerim....niye böyle oldu anlamadım...sinirim bozuldu.bugünde ölçtüreceğim...

herkese selamlar...
panikatak geçmiş olssun canım.canını sıkma dinlen bari bol bol..benimde şu an felaket başım dönüyor mide bulantısıda başladı.belkide benimde düşmüştür tansiyonum.çok evhamlıyız ya aslında bunundaa etkisi olabilir.herşeyden endişey duyuyorum ben mesela...bi rahat olabilmeyi becerebilsek iyi olacak herşey de iştee....

baharcım benimde çok yukarda değil miniğim doktorum ama aşağıda da demedi..merak etme bir durum yoktur..
sanemcim hoşgeldin ama üzüldüm canım acaba bişeylere mi üzüldün de düştü o kadar sıcaklarda etkilemiştir.aman canım dinlen fazla ayakta durma canım..geçmiş olsun şeker..inşallah bir daha ki ölçümde normale dönerde rahatlarsın..canını sıkma...

cnm benim lütfen sıkma canını benimde tansiyonum çok düşük çıkıyor :teselli:

Doktoruna danış derim ben eğer muayene zamanına varsa ara bir sor bakalım ne diyecekCADIARZU

Keyfinide bozup üzme bizim miniğimizi annesi bak onun başka kimi var şuanda bisden başka dimi.a.s.

Ya kızlar karnınızın şekli ne durumda?Benim belim uzun olduğundanmıdır nedir göbek hizası ve altında hissediyorum hep minayı daha yukarıda olması gerekmiyor mu??

bahar benim karnımda öyle.. annemin dikkatini çekmiş geçenlerde''göbegin aşagıya dogru büyüyor ''demişti..doktora sormak lazım normalmi görüntüsü diye..

kızlar benim karnımda aşşağıda doktoruma sordum sen kafanı takma dedi herkesin karın yapısı farklı oluyor dedi.herşeyim normala.s

canımcım niye böyle yaaa anlamadım bende geçen bende akşam oturmasına gittim komşuya ordaki misafir kadın dedi senin bebek aşşağıda gibi diye benim problemim yokta miniğğim iyimi avcaba haftaya gidicem muayeneye doktoruma sorup haber veririm sana da

canımm geçmiş olsun inş bugün iyidir sıkma canınıyerimseniben

minik bebişlerimizde bi sssorun yoktur bahar dert etme canım.beniki demin kıpır kıprdı.hareketli olssunlar onlar iyi olsunlarda şeklimiz kaymış önemi yok napalım yerimseniben

bende yarına dr.dan randevu alıcam.bende ssorarım bahar.sana yazarım hemen canım..

benim gibi bir anne daha varmı acaba.. birkaçtane içiyoum sigara..lanet olsun bu sigaraya..acaba başdönmem bundanmıdırki..
hamile kalmadan önce günde 1 paketten fazla içiyordum.kötü tiryakiyim.hamile kalınca ilk 3-4 ay içmedim.ma dayanamıyoum içiyorum birkaçtane şimdi..ne olacak bu halim bilmiyorum.tamamiyle bırakan varsa nasıl bıraktı acaba..herdaim söz geçiremiyorum ben irademe yaaasenağlama

canım keşke içmesen yaa :bbo:

sıcaklarda geldi belki sıcakların etkisiyle içmem..içmmek istemiyorum ama kötü alışkanlık işte..inşallah tamamen bırakırım..
kızlar ben çıkıyorum.başım acayip dönüyor.midemde bulanıyor..gidip bi tansiyonumu filan ölçtüreyim bende.. düzelmedi gitti bi ssaattir böylleyim ..oturup düzelmesini beklemekle olmuyor..
..dünyanın en tatlı annişlerini bebişlerini öpüyorum...akşama görüşürüz..:1rolleyes:

ben kullanıyordum ama iki sene önce bıraktım ben de günde bir bazen daha fazla içiyordum ama eşim içmiyordu o yüzden sıkıntı yaşıyordum üstelik 9 sene içmiştim yani bayağı tiryakiydim.ama tam hamile kalmadan önce bir iki tane içmeye başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim hemen bir daha içmeme kararı aldım.bebişim beni sigaraya belkide tekrar başlama arefesinden de kurtardı..içmiyorum ve rahatım da ama iki sene önce bayağı zor olmuştu bırakmak onu da söylemeliyim..ama arkadaşım inan gerçekten içmeyi istememen lazım bırakman için.eğer içinden azda olsa içmek gelirse biraz zor oluyor..benden sadece tavsiye hep miniğinin akciğerlerinin suçunun olmadığını düşün belki hiç içmezsin..biliyorum çok zor insan bilerek bebişini zehirlemez ama biraz daha dayan canım...allah bıtkınlığını versin derler böyle durumlarda ben de sana diyeyim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…