sırnaşık şeykız pediiii ben varım olmazmıııııı kıssssss
slm kızlar.benim pek keyfim yok... dün eve giderken tansiyonumu ölçtüreyim dedim .özellikle pompalı olandan ölçtürdüm ki yanlış sonuç vermesin diye..10 - 2 çıktı.hemen otur ayakta durma dedi eczacı...çok düşükmüş.gebelikte çok tehlikeli dedi.küçük 2 çıktı yaa...biliyosunuz tuzluda çok yerim....niye böyle oldu anlamadım...sinirim bozuldu.bugünde ölçtüreceğim...
Ya kızlar karnınızın şekli ne durumda?Benim belim uzun olduğundanmıdır nedir göbek hizası ve altında hissediyorum hep minayı daha yukarıda olması gerekmiyor mu??
bahar benim karnımda öyle.. annemin dikkatini çekmiş geçenlerde''göbegin aşagıya dogru büyüyor ''demişti..doktora sormak lazım normalmi görüntüsü diye..
slm kızlar.benim pek keyfim yok... dün eve giderken tansiyonumu ölçtüreyim dedim .özellikle pompalı olandan ölçtürdüm ki yanlış sonuç vermesin diye..10 - 2 çıktı.hemen otur ayakta durma dedi eczacı...çok düşükmüş.gebelikte çok tehlikeli dedi.küçük 2 çıktı yaa...biliyosunuz tuzluda çok yerim....niye böyle oldu anlamadım...sinirim bozuldu.bugünde ölçtüreceğim...
benim gibi bir anne daha varmı acaba.. birkaçtane içiyoum sigara..lanet olsun bu sigaraya..acaba başdönmem bundanmıdırki..
hamile kalmadan önce günde 1 paketten fazla içiyordum.kötü tiryakiyim.hamile kalınca ilk 3-4 ay içmedim.ma dayanamıyoum içiyorum birkaçtane şimdi..ne olacak bu halim bilmiyorum.tamamiyle bırakan varsa nasıl bıraktı acaba..herdaim söz geçiremiyorum ben irademe yaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?