2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de artık çıkıyorum yemeğe gidiyoruz..hepinizi öptüm dinacım umarım söylediklerim üzmemiştir seni..kendinize iyi bakın..

Dinacığım ben içiyordum, hamile olduğumu 4. haftada öğrendim , ve 6. haftada bıraktım sigarayı.
sonrasında meyva yiyerek bastırdım o isteği,
bulantılarım geçtikten sonra, canım ne kadar çok istesede içmedim, halada canım çok istiyor, ama kesinlikle içmiyorum, bundaki tek etken, biricik yavrum, onun gelişmesine etki etmesiyle beraber, ömür boyu vicdan azabı çekeceğim bir rahatsızlığa kendim sebep olacağım için asla affetmem kendimi, bebeğğnin ciğerlerini etkiliyorsun, hemen bırak, sana doktorun nasıl müsaade ediyor, benim doktorum bu konuda çok katı.
yavrun en basiti astım, bronşit olabilir, o ömür boyu doğru nefes alamayacak, tıkanacak, kortizon kullanmak zorunda kalacak. sadece sen nefsine hakim olamadığın için. evet bu açıdan düşün, her sigara içmek istediğinde karnına dokun ve hala içmek istiyorsan, bilki bebeğin ilerde senden bunun hesabını sorduğunda, tiryakiydim diyemeyeceksin.
ben bıraktığım halde , daha evvel içmiş olmanında hala etkisiyle dörtlü taramada damar direnç artışı olduğunu öğrendiğimde bütün gün ağladım.
yavrunu şimdi kollamassan ne zaman kollayacaksın.
Sert yazdıysam ltf kusura bakma ...ama bebeğini düşün Lütfeeennnn

baharcığım
benimde karnım aşağıda, doktorum sorun değil vücut yapınla alakalı dedi.
yine doktoruna sor, ama öyledir bence , yinede doktoruna danış en iyisini o bilir

sanemcimm çok geçmiş olsunn canımm.benimde tansiyonumm düşük hep 10-5 çıkıyorr. drumu aradıgım zaman ayaklarını uzatıp dinlen diyor canımm kendini çok yormuş olabilirsin demişti.sende çok yorulmuş olabilirsinn canımm tabii druna mutlaka danış çook çook geçmiş olsun kendine ve bebişine çok dikkat ett canım.
kızlaaaaarrrrrr sigara kullanan varmı hamileyken
bende dark elif gibi kullanıyordum hamileligimi ögrendigim gün bıraktım zaten çokta tiryaki degildimm daha sonralarıda kokusundan tiksinti geldii şimdide devam ediyorr.
arkadaşlarrr kimselerr yokmuu kezbancımm dra gitmişti cevapta yazmamış umarım güzel haberler almıştır,niyan,nurayy başka akşamlarıı kimlerr oluyorrdu ismini hatırlayamadıgım arkadaşlarımm nerdesinizz.

arkadaşlar ben geldiiim. şeker için şimdilik ilaç yok belki bir ay sonra ihtiyaç duyarız dedi dr.hamileliğin son aylarında vücudumuz şekeri daha yavaş yakıyormuş. neyse onu geçtik say...

idrarda iltahap var

ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve doğum dr um bunu biliyor en baştan beri bana kan ilacı vermesi büyük hataymış hemde kan ilacımı 2 doza çıkarmıştı kansızsın diye... demir ve demirbağlama da patlama var.çok yüksek hemotoloji uzmanına gidicem tekrar testler yapıldı kan hastalıklarıyla ilgili. pazartesiye randevu aldım bu dr dan.

ayrıca çarşamba günü olacağım iğne kortizon olduğu için şekerimi yükseltecekmiş.sıkı takib ediceem. bebeklerin ciğer gelişimi şekerden önce geldiği için şekeri idare ediceez

guatr testimin biri düşük çıkmış, bir ay sonra tekrar bakılacak

kanda yağ ve kolestrol yüksek çıktı onlarda takip edilecek

ayak ve ellerimdeki kızarıklık için dermotoloğa gidicem

eeeee yeter dimi vallahi yoruldum acıların kadını oldum yahu.. sizi de sıktım dimi keşke güzel haberlerle gelebilseydim aslıcıım.senağlama

panikciim sana da geçmiş olsun canımcıım aman dikkat et ne olur. ben de korkudan her gün ölçüyorum tansiyonumu

dinacıım bende sigara kullanıyordum hamileliğimin başında bıraktım. bu kadar çok istediğim, özlediğim, yıllarca beklediğim bebişlerime zarar vermemek için. zor bıraktım tabii evde deli gibi sigara aradım her gelene bir fırt çekeyim diye yalvardım ama allahtan çevremdekiler çok gaddardı bu konuda. eşim kullanmıyor zaten o çak yardımcı oldu bana . birde şunu unutma senin çektiğin bir nefes duman bebeğinin bir nefes alamaması demektir.bak onlar için nelere katlanıyoruz.

kezbancımm canımm geçmiş olsunn üzlüme inş hepsi geçer bebişlerini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canımmma.s.

canım .:)*
nasılsın ? bebişin nasıl, dinlenebildinmi? ben ancak uzandım sayılır.
Hatırla sevgilinin başlamasını bekliyorum

çok şükür iyiyiz teyzesi bebişte bendeea.s.

sen nasılsınn.biraz önce geldik eve eşimle gezdik geldik:asigim:sabahtan akşama kadar oturmakta canımı sıkıyor.yani ben baya dinleniyorumm

oh oh ne güzel hergün bizi dizijeyyarbizde beyaz showa bakcazz:içelim:

Kezbancığım, canım benim, Allah şifanı versin, inşallah daha fazla sıkıntılar çekmeden , doğum günü gelir, özellikle senin için öyle bir gelsinki vaktin nasıl geçtiğini anlama.
kadir kıymet bilsin yavruların, allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
benim eşim anneler gününde annesine ziyarete giderken bana ' senin hamileliğinle anladım, Annemin neler çekmiş olduğunu, ve ne kadar kutsal olduğunuzu ' dedi.
inanılmaz duygulandım..

ne yapayım kafam dağılıyor, aa boş durmuyorum, şimdi kalkıp çamaşır asacağım , :)
gez canım, ben günboyu zaten geziniyorum, aa sen çıkıp dolaşmalısın, öyle hep oturmamalısın

ne yapayım kafam dağılıyor, aa boş durmuyorum, şimdi kalkıp çamaşır asacağım , :)
gez canım, ben günboyu zaten geziniyorum, aa sen çıkıp dolaşmalısın, öyle hep oturmamalısın

evet güzle oluyor dizi izlemek.:1hug:

oda doğru kıs evde olsanda boş durmuyosun valla.biyerden iş çıkıyor mutlakaa.s

canımmmmmmm şekercim ahhh yaaa neler çekiyorsun hepsi miniciklerin için.allah bir an önce bütün skıntılarından kurtulmanı ve hamileliğini rahat yaşamanı nasip etsin..az kaldı minikler sabredin canlarım...kezbancım hayırlısı ile çıksınlar ben gelcem izmire bacaklarından ısırıp teyzeleri olarak bugünlerde yaşadıklarının acısını çıkartcam
şaka şaka ahhh kıyabilir miyim ben kıymetlilere..:sm_confused:
allah güzel ömürler versin miniklerimize..
hayırlı evlatlar nasip etsin..akıllı sağlıklı eli ayağı düzgün inşallah...bir de annelerini ve babalarını hiç üzmesinler hep güler yüzlü olsunlar...
ne çok şey istiyorum di mi?:sm_cool:
hepinizi öptüm Şeniz

GÜNAYDINNNN a.s. İNŞALLAH HERKES İYİDİR BUGÜN BAZEN DÜŞÜNÜYORUM BİZİM HİÇ SORUNUMUZ BİTMİYOR AMA BENCE BUNUN TEK NEDENİ BEBİŞLERİMİZİ ÇOK SEVMEMİZDEN KAYNAKLANIYOR ONLARA BİŞEY OLMASIN DİYE BU DURUMA GELDİK ALLAHIM BÜTÜN BEBİŞLERİ KORUSUN İNŞ. HERKESE GÜZEL MUTLU HUZURLU HAFTA SONU DİLİYORUM RAHATSIZLIĞI OLAN ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN HEPİNİZİ ÖPÜYORUMŞeniz

a.s.arkadaşlarıııııım hepinize günaydııın. iyi bir hafta sonu diliyorum hepimize. herşeye rağmen hayat devam ediyor. bu gün en son spariş verdiğim cicilerimiz gelecek bu bile beni mutlu etmeye yetti. bu gün de her gün gibi güzellikler getirsin hepimize. sizleriii çooook seviyorum.miniklerimide öpüyorum.Şeniz

günaydınnn güzell annelerimmmm canımmm kaderr arkadaşlarımmm. herkese güzel bir hafta sonuu diliyorumm.
kezbancımmm canım yaa çok üzüldümmm, ama üzülmekte yok degilmiii sanadaaa banadaa hepimizedee herşey çok güzel olacakk hep pozitif olacagızz geçenlerde söyledigin gibi bebişlerle neler neler atlattınızz bununda üstesindenn geleceksinizz allahın izniyleee.ohhh ne güzell yeni giysiylerimizdee geliyormuşş. bende dün okuldan çıktıktan sonra bir iki tane bebek magazası gezdimm oda takımlarına baktımm. bir tane begendim bakalım artıkk.
özgecimm yeni resmimiz güzelmişş ama hep uzaktan arkadaşımm şöyle yakından göremiyoruz seni yerimseniben
aylin ve sanemm nasıl oldularr acabaa. havva dünn gelip görünüp gitmiş ama halenn gelmemişş inşllah bugünn aramızaa katılır.
herkesii çoook öpüyorumm Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnnn şekerler ve lokumlarııııııııı
aslicimmm görünmüyor muyum aaaaa olmadı o zaman dur bi bakıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…