benim gibi bir anne daha varmı acaba.. birkaçtane içiyoum sigara..lanet olsun bu sigaraya..acaba başdönmem bundanmıdırki..
hamile kalmadan önce günde 1 paketten fazla içiyordum.kötü tiryakiyim.hamile kalınca ilk 3-4 ay içmedim.ma dayanamıyoum içiyorum birkaçtane şimdi..ne olacak bu halim bilmiyorum.tamamiyle bırakan varsa nasıl bıraktı acaba..herdaim söz geçiremiyorum ben irademe yaaasenağlama
sanemcimm çok geçmiş olsunn canımm.benimde tansiyonumm düşük hep 10-5 çıkıyorr. drumu aradıgım zaman ayaklarını uzatıp dinlen diyor canımm kendini çok yormuş olabilirsin demişti.sende çok yorulmuş olabilirsinn canımm tabii druna mutlaka danış çook çook geçmiş olsun kendine ve bebişine çok dikkat ett canım.slm kızlar.benim pek keyfim yok... dün eve giderken tansiyonumu ölçtüreyim dedim .özellikle pompalı olandan ölçtürdüm ki yanlış sonuç vermesin diye..10 - 2 çıktı.hemen otur ayakta durma dedi eczacı...çok düşükmüş.gebelikte çok tehlikeli dedi.küçük 2 çıktı yaa...biliyosunuz tuzluda çok yerim....niye böyle oldu anlamadım...sinirim bozuldu.bugünde ölçtüreceğim...
bende dark elif gibi kullanıyordum hamileligimi ögrendigim gün bıraktım zaten çokta tiryaki degildimm daha sonralarıda kokusundan tiksinti geldii şimdide devam ediyorr.kızlaaaaarrrrrr sigara kullanan varmı hamileyken
ben varım canımmmmmmmmmmmma.s.
bu arada iyi akşamlar:icecream:
canım .:)*
nasılsın ? bebişin nasıl, dinlenebildinmi? ben ancak uzandım sayılır.
Hatırla sevgilinin başlamasını bekliyorum
arkadaşlar ben geldiiim. şeker için şimdilik ilaç yok belki bir ay sonra ihtiyaç duyarız dedi dr.hamileliğin son aylarında vücudumuz şekeri daha yavaş yakıyormuş. neyse onu geçtik say...
idrarda iltahap var
ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve doğum dr um bunu biliyor en baştan beri bana kan ilacı vermesi büyük hataymış hemde kan ilacımı 2 doza çıkarmıştı kansızsın diye... demir ve demirbağlama da patlama var.çok yüksek hemotoloji uzmanına gidicem tekrar testler yapıldı kan hastalıklarıyla ilgili. pazartesiye randevu aldım bu dr dan.
ayrıca çarşamba günü olacağım iğne kortizon olduğu için şekerimi yükseltecekmiş.sıkı takib ediceem. bebeklerin ciğer gelişimi şekerden önce geldiği için şekeri idare ediceez
guatr testimin biri düşük çıkmış, bir ay sonra tekrar bakılacak
kanda yağ ve kolestrol yüksek çıktı onlarda takip edilecek
ayak ve ellerimdeki kızarıklık için dermotoloğa gidicem
eeeee yeter dimi vallahi yoruldum acıların kadını oldum yahu.. sizi de sıktım dimi keşke güzel haberlerle gelebilseydim aslıcıım.senağlama
panikciim sana da geçmiş olsun canımcıım aman dikkat et ne olur. ben de korkudan her gün ölçüyorum tansiyonumu
dinacıım bende sigara kullanıyordum hamileliğimin başında bıraktım. bu kadar çok istediğim, özlediğim, yıllarca beklediğim bebişlerime zarar vermemek için. zor bıraktım tabii evde deli gibi sigara aradım her gelene bir fırt çekeyim diye yalvardım ama allahtan çevremdekiler çok gaddardı bu konuda. eşim kullanmıyor zaten o çak yardımcı oldu bana . birde şunu unutma senin çektiğin bir nefes duman bebeğinin bir nefes alamaması demektir.bak onlar için nelere katlanıyoruz.
çok şükür iyiyiz teyzesi bebişte bendeea.s.
sen nasılsınn.biraz önce geldik eve eşimle gezdik geldik:asigim:sabahtan akşama kadar oturmakta canımı sıkıyor.yani ben baya dinleniyorumm
oh oh ne güzel hergün bizi dizijeyyarbizde beyaz showa bakcazz:içelim:
ne yapayım kafam dağılıyor, aa boş durmuyorum, şimdi kalkıp çamaşır asacağım , :)
gez canım, ben günboyu zaten geziniyorum, aa sen çıkıp dolaşmalısın, öyle hep oturmamalısın
evet güzle oluyor dizi izlemek.:1hug:
oda doğru kıs evde olsanda boş durmuyosun valla.biyerden iş çıkıyor mutlakaa.s
canımmmmmmm şekercim ahhh yaaa neler çekiyorsun hepsi miniciklerin için.allah bir an önce bütün skıntılarından kurtulmanı ve hamileliğini rahat yaşamanı nasip etsin..az kaldı minikler sabredin canlarım...kezbancım hayırlısı ile çıksınlar ben gelcem izmire bacaklarından ısırıp teyzeleri olarak bugünlerde yaşadıklarının acısını çıkartcamarkadaşlar ben geldiiim. şeker için şimdilik ilaç yok belki bir ay sonra ihtiyaç duyarız dedi dr.hamileliğin son aylarında vücudumuz şekeri daha yavaş yakıyormuş. neyse onu geçtik say...
idrarda iltahap var
ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve doğum dr um bunu biliyor en baştan beri bana kan ilacı vermesi büyük hataymış hemde kan ilacımı 2 doza çıkarmıştı kansızsın diye... demir ve demirbağlama da patlama var.çok yüksek hemotoloji uzmanına gidicem tekrar testler yapıldı kan hastalıklarıyla ilgili. pazartesiye randevu aldım bu dr dan.
ayrıca çarşamba günü olacağım iğne kortizon olduğu için şekerimi yükseltecekmiş.sıkı takib ediceem. bebeklerin ciğer gelişimi şekerden önce geldiği için şekeri idare ediceez
guatr testimin biri düşük çıkmış, bir ay sonra tekrar bakılacak
kanda yağ ve kolestrol yüksek çıktı onlarda takip edilecek
ayak ve ellerimdeki kızarıklık için dermotoloğa gidicem
eeeee yeter dimi vallahi yoruldum acıların kadını oldum yahu.. sizi de sıktım dimi keşke güzel haberlerle gelebilseydim aslıcıım.senağlama
panikciim sana da geçmiş olsun canımcıım aman dikkat et ne olur. ben de korkudan her gün ölçüyorum tansiyonumu
dinacıım bende sigara kullanıyordum hamileliğimin başında bıraktım. bu kadar çok istediğim, özlediğim, yıllarca beklediğim bebişlerime zarar vermemek için. zor bıraktım tabii evde deli gibi sigara aradım her gelene bir fırt çekeyim diye yalvardım ama allahtan çevremdekiler çok gaddardı bu konuda. eşim kullanmıyor zaten o çak yardımcı oldu bana . birde şunu unutma senin çektiğin bir nefes duman bebeğinin bir nefes alamaması demektir.bak onlar için nelere katlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?