2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy Özge ne güzel hamilesin sen öyle formunda ben bi şiştim kocaman göbek önümde o elbise bende olsaydı eteğin önü baya havadaydı ama ben sana göre daha zayıfım 40 kilo ile hamile kalmıştım yani ondan bu kadar şiştim belkide

bu arada günaydınnnnnnnnn en güzel günler siizin ve miniklerinizin olsun tatlı anneler:1closedeyes:

Kızlar daha yeni girebildim, yazdıklarınız birikmiş onları okudum. Kezbancım çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce bebeklerini kucağına alırsın.
Benim karnım top gibi, aşağıda değil ama bebeğim genelde aşağılarda geziniyor, doktor olabilir dedi. Bende sigarayı 3,5 yıl önce bırakmıştım. Eşim içmiyor bende nişanlıyken ona kokmamak için bırakmaya karar verdim. Zor oldu ama kurtuldum eşim sayesinde. Beni doktorum bırak sigara içmeyi sigara içilen ortamda bulunmama bile çok büyük tepki gösteriyor ama napalım bizim şirkette patronlar içiyorlar.
Hepinizi kocaman öpüyor güzel anne ve bebişleri :)))

Tünaydin Arkadaşlar Bugün Istanbulda Hava çok Güzel Hç Evde Durulacak Gibi Deil....
Dün Doktordan Gelince Nete Giremedim Akşam Eşimin Iş Yemegi Vardi Oraya Gittik Gecede Geç Gelince Sadeceşöyle Bi Bajtim Ne Var Ne Yok Die...
Kezbancim çok üzüldüm Senin Için Bu Sorunlarin Yeni Yaptigin Tahlillerlemi çikti? Ama En Azindan öğrenmiş Oldunuz Doktorun Bundan Sonra Rahatsizliklarina Göre Bi Tedavi Uygular Tiroid Sorunu Daha önce De Varmiydi?? Ben Hamile Kalmadan önce ögrenmiştim Bu Sorunu Ilk Günden Beri Aksatmadan Ilaç Kullaniyorum.. Umarim Diğer Testlerin Normal çikar , çikmazsa Bile önemli Deil Nasilsa Tedavisi Var ... Bu Arada Geçen Bi Doktordan Duydum Tiroid Sorunu Olan Annelerin çocuklarinda Da Bu Sorun Olabiliyormuş Bu Yüzden Kizim Dogunca Ben Tsh Na Baktiracagim Bu Sorunu Yaşayan Annelerin Aklinda Olsun.. Hee Unutmadan Ben Dün Kizimi Gördüm Her Zamanki Gibi çok Hareketliydi Elini Yanagina Koymuş Sanki Bize Poz Veriyo Gibiydi çok şekerdi Yani Ona Bakmakdan Kilosunu Sormayi Unuttuk . Haftaya Tekrar Kontrolumuz Var Artik Ozman ögrnicez Hem Dahada Tombikleşmiş Olur, Kistinin Boyutlarinda Bi Değişiklik Yok. Doktora Kortizon Iğnesini Vurmanin Bebege Bi Zarari Olma Ihtimalini Ve Bu Iğne Sayesinde Akciğerleri Hizli Gelişince Kizimda Dogmak Için Acele Edermi Die Sordum Doktor Bu Iğnenin öyle Bi Etkisi Olmaigini Erken Dogma Ihtimali Olan Bütün Hastalarina Bu Iğneyi Vurdugunu şimdiye Kadar Bi Sorun Yaşamadiklarini Söyledi.. Haftayada şeker Vs.. Testlerimi Yaptiracagim Umarim Bi Sorun çikmaz çünkü Bu Aralar Dondurmayi çok Yiyorum Yasaklanirsa Ne Yaparim Bilmiyorum...

Kizlar Bu Arada Geçen Gün Bazi Bebek Bezi Markalarinin Internet Sitelerine üye Olmuştum . Yeni ürünler Promosyonlar Ve Indirimlerden Haberdar Olmak Için Bugün Baby Stardan Bana Korgo Geldi Bende çok şaşirdim Böyle Bişi Beklemiyodum . Paketin Içinden 3 Tane Bebek Bezi çikti :) Iyi Oldu Aslinda Eşim Baby Star Alalim Diodu Bende Kalitesinden Emin Olmadigim Için Aldirmadim şimdi Bu Bezleri Denemiş Olurum... Sizlere De Tavsiye Ederim Bazi Sitelerin Böyle Promosyonlari Olyomuş...

a.s.unvereciim kızıznın iyi olmasına çoook sevindim. iğneyi de benim dr abarttı herhalde beni korkuttu. troid srunum yoktu yada ben bilmiyordum. şimdi ayrıntılı kan tahlilleri yapılınca hepsi çıktı işte. ama bitecek bu günler bende inanıyorum buna...
hepimiz için hayırlısı olsun diyelim arkadaşlarımın da dediği gibi allah bizlere hayırlı ,ana baba kadri kıymeti bilen evlatlar nasib etsin.
anne olmak hiç te kolay değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmiş olsun kezbancım..herkese merhaba...
İyiki varsınız arkadaslar, bu hem guzel hemde zor dönemimizi beraber geçiriyoruz..bugun sıkıntılıyım eşimle tartıştım işinden gec geliyor günde 1-2 satt ancak beraber oturabiliyoruz..hafta sonuda kendine göre planlar çıkarıyor..her zaman değil ama...bu hafta olsun istemedim..sizde biliyırsunuz ki hamilelikte devamlı eşinle birlikte vakit geçirmek istiyosun...ve ben yakalsık 1 aydır yuruyemiyorum bacagımdaki sancıdan...yeni yeni kısa kısa yuruyuslere basladım ama yanlız yapıyorum hep gucume gidiyor...eşime çok sıkıldıgımı bunaldıgımı arkadaslarıyla değilde benimle geçirmesini söyledim..tartısma buyudu..nerelere geldi olay bi bilseniz..ben onu çok bunaltıomusum..haftada bir gun macı ona çok goruyormusum..arkadaslarını hep benim yüzümden atlatıomuş...yalan sölemek zorunda kalıp rezil oluomuşya benim çektiklerim evde...hamileligimin basından beri sorunlar yasıyorum.dusuk tehlikesi...bulantı...2 ay hiç kalkmadım yataktan..1 ay yuruyemedim hiç bacagımın agrısından...kızlar benim evde çektiklerim...sadece istedimki..beraber yuruyus yapalım..pazar gunu bana ayırcakmıs vaktini ....cuma cmt arkadaslarıyla ....madem bos vaktin var..cuma cmtside neden benimle geçirmiosun....ve ben çalısan bir bayandım hamileligimden dolayı işide bıraktım..biranda kendimi evde buldum...sıkıntılarla birlikte...öle işte..çok canım sıkıldı kıslar...paylasmak istedim sizinle..rahatlamak için...basınızı agrıttıysam özür dilerim zor bir dönem hamilelik...allahıma sukurler olsun evladım olcak...ama gerçekten zor bir dönem ...

Haklisin Kezbancim Allah Evlatlarimizi Saglikla Kucagimiza Alamayi Nasip Etsin Gerisi Boş Anne Olmak Gerçektende Kolay Deil Boşuna Cennet Anelerin Ayaklarinin Altinda Deil....

Dilekcim Haklisin Hamileyken Bu Kadar Sikinti çekerken Eşlerimizinde Bu Sikintilari Bizimle Paylaşmasini Bize Daha Fazla Zaman Ayirmasini Hepimiz Istiyoruz.. Benim Eşimde Hemen Hemen Haftanin Her Günü çalişiyo Hafta Sonlari Ya Mesai Yada özel Extra Işleri Oluyo Ama Biliyorumki Oda Bizim Için Bize Daha Rahat Bi Hayat Sunabilmek Için çalişiyo Bu Sirada Baya Borçlari Var O üzden Sesimi çikaramiyorum Ama Zaten Akşamlari Işten Gelince Gönlümü Aliyo Yorgunda Olsa Istediğim Heryere Götürüyo Bende Fazla Yüklenip Onu Bunaltmak Istemiyorum...

camnım benim kendini bu kadar sıkma. haklısın aslında eşin biraz daha anlayışlı olmalı ama bazen erkekler bizi anlayamayabiliyor. sen bebişinle ilgilen onunla konuş. yürüyüşlerini de yalnız değil bebeğinle yapıyosun unutma

canım çok bunaldım ve bos vaktini benimle geçirsin istedim...çünkü ben hiçbiryere çıkamıyorum...ve oda yogun çalışıyor...yogun çalıştıgı için bende uzuluyorum aksam 9 da yemegini yiyor 9 dan sonrada diyemiyorumki hadi dolasalım..ama bos vaktinde istemem hakkım die dusundum...çokk kırıldım bugun....birde hamileligin verdigi duygusallık..sabahtan beri aglıyorum tutamıorum kendimi..içimi bişey sıkıo sanki..

haklısın kezbancım...çok kırıldım bugun nasıl bu kırgınlıgım gecer bilmiyorum haketmiorum bu halimel bu hareketleri...çok kırıldım

CANIM YAAA ÜZME BU KADAR KENDİNİ HAKLISIN EŞİN DAHA ANLAYIŞLI OLABİLİRDİ AMA KEZBANINDA DEDİĞİ GİBİ YANLIZ DEİLSİN KIZIN VAR HEM BAK ANNESİ SEN ÜZÜLÜNCE ODA ÜZÜLÜR .... ÜZME KENDİNİDE KIZINIDA

haklısın canım..kızım herseyim benim....kızlar ilgilendiginiz için çok saoluna.s.a.s.

Canım yaa sıkma canını sen üzülürsen bebişinde üzülür annesi :1hug:inş eşin hatasını anlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…