2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa sıkma canını sen üzülürsen bebişinde üzülür annesi :1hug:inş eşin hatasını anlayacaktır

anladı hatasını internetten yazıyor bana..bütün herseyini iptal etmiş..bundan sonra hiç bişey yapmıcakmış..ama isyankar tavırla..beni yuruyuse çıkarcakmış..istedigim olmuşerkekler ne olursa olsun ne kadar iyi olursa olsun çok benciller kızlar..beni o kadar aglattı..aglattıgına uzulmuyor...herseyini iptal ettirmisim..rahatladınmı diye soruyoryazık vallahi yazık

ben geldimmmmmmm.. a.s.eşimin alerjisi bayağı arttı tahlillerle uğraştık şimdilik iğne olacak ve kontrol edecekler sonrasında geçmezse dermatolojiye gidecek..bulaşıcı değilmiş bu çok önemliydi..
resim için çok teşekkür ederim hepinize 10 kilo aldım ben ama herkesin dediği gibi pek belli değil nasıl oluyor anlamıyorum..:sm_confused:
resimdeki kocaman göbişli eşim oluyor ve o da 6 aylık hamile:roflol:

dilekcim erkekler gerçekten bencil olabiliyorlar malesef ben de zaman zaman yaşıyorum bu problemi..ama inan şu an tek düşüncem canım kızım o içerde huzurlu,sağlıklı olsunda başka bişey istemem..sıkma canını desemde insan eşinin böyle yapmasına üzülmememsi mümkün değil biliyorum..sadece yoğunluğunu başka yöne çevirmeye çalış canım..o da anlayacaktır zaten bir süre sonra senin ne kadar üzüldüğünü..ben de çok kez yalnız çıkıyorum yürüyüşe benimki de işten dönünce çıkmayı pek istemiyor..gündüzleri yürüyorum ben ya arkadaşlarımla ya yalnız:sm_confused:

dilekcim takma kafana biz duygusal donemden gecıyoruz bız kendımızce haklıyız buda bı gercekkı esler bızım gıbı deıller zaman zaman bende senın gıbı cok oldum uzuldum agladım ve karsımda umursuz bı adam gordum hep bazen bız de abrtıyoruz ama onlarda cok gevsek davranıyorlar haklısın haklıyızda ama hamile olan biziz onlar bunu yasayamıyorlar dedıgım gıbı cok agladım ama sonunda anladımkı bebegımızı uzmeye hakkımız yokk nolursa olsun ıyıkı kızım varmıs dıyorum bazen tek tesellım ıcımdekı kızım oluyor sende hıc bırseyın senı bebegını uzmesine ızın verme ıcındekı guzellıgı dusun ınankı artık bız onlar ıcın varızzz oyuzden kendıne ve bebegıne dıkkat et canım

hoşgeldin özgeciim.eşinin allerji olmasına onun adına üzüldüm .senin adına da sevindim en azından bulaşıcı değil. mevsimsel bir şeydir belki.allah şifa versin.
benim kocacıııım da koca göbişli yanyana durunca benim göbek görünmüyor onunkinden:roflol:
bende aşerme olmadıki o aşerdi hep sonuç böyle... hafif te kelleşiyoruz. kel ve göbekli bir babaları olucak bizim bıcırıkların

Son düzenleyen: Moderatör:
dilek canımm kendimizi inan hiç üzmeye degmiyorr hem sadece kendimizi üzmeklede kalmıyoruz bebişlemizi üzüyoruz bende hamileligimin başından beri eşimle o kadar çok tartışmalar yaşadımm hamilelik ruhumuzu anlamaktan o kadar uzakki benim eşimdee bende ilgi istiyorum ama nerdee. benim eşimde hafta sonları boş günleri ki hafta içide 7de evde olur. geceleri yatmak bilmez sabahlarıda kalkmak,akşamları hep pc başında konuşmayı pek sevmez ben ise tam tersiyimm o kadarr çok bunalıyorumki bazenn. kendimi birşeylere vermeye çalışıyorum ama olmuyor hiç anlamıyorrlar bende çokmu konuştum nee. sırnaşık şey

selam kızlar..dark elf pediastrum yazdıklarınız için teşekkür ederim.niye kızayım ..benim bebegimin iyiliğini düşünüyorsunuz iyi kalpli annişlerim..mesajlarınızı okuyunca hüngür hüngür agladım senağlamasenağlama.çok haklısınız.şu saatten sonra içmeme kararı aldım.sonuna kadar zorlayacam kendimi..bebegimi çok seviyorum. o hareket ettikçe benimde yüregim kıpır kıpır oluyor..onun için herşeye dikkat edip herşeyden endişe duyuyorum..yavrum saglıklı olsunda tek istedigim bu..sizlerin etkisi oldu içmicem inşallah bu lanet şeyi..senağlamaeşim evde yanımda içiyor,bana gelen misafirler içiyor,günlere gidiyorum orda da özendirir gibi içiyorlar..böyle oluncada irade göstermek zor oluyordu..kimse tam olarak destek olmuyordu ki bırakmam için.senağlama.sadecce lafta söylüyorlar içme sigara diye..ama bundan ssonra katı olucam bende.pazartesi bahar temizliğim var evde artık evimde sigara içirmicem..hem bahar hemde akciger temizliği aynı anda başlayacak..hamişler sigara içmez:bunu beynime kazıyacam..

:çok üzgünüm:ben birzda boşlukta oldugumdanda içiyorum asslında. evdeyim hep.yapacak bişey yok. ev işi de yapasım gelmiyor hiç annemle ablam gelip yardım ediyorlar..bende öyle sıkılıp duruyorum..ugraşacak bişeyler bulmamm gerek kendime sürekli..evde olan hamişler zamanınız nasıl geçiyor?:çok üzgünüm:bebişimin beşiğini yerini kıyafetlerini ütüsünü hep annem hazırladı.bana hiç bişey bırakmıyor yapacak.böyle oluncada iyice sıkılıyorum.birde herşeye aglar oldum.aşırı duygusallaştım.çocuk gibi en ufak bişeye aglıyorum.aglayınada sigara geliyor aklıma..taabii bunların hiçbiri sigara içmek için bahane olmamalı farkındayım..neye inşallah içmicem kızlar sizlerinde destegiyle...

dark elf canım bu dörtlü tarama testi dedigin nedir.down sendrom testimi? ne zaman yapılıyor..

kezbancay canım benim büyük geçmiş olsun.güçlü sabırlıbir annesin ki bu kadar şeyin üstesinden geliyorsun..bebişine sana Allah saglık sihhat versin.inşallah düzelicek hepsi.kendine dikkat et..(geç okuyup geç cevap yazıyorum kusuruma bakmayın kızlar..karşılıklı konuşmak pek nasip olmuyor bana ..)sen onlinesın heralde kezbancay.şimdi nasılsın canım..

bende de talasemi taşıyıcılığı çıktı.akdeniz anemisbenneyaptımkii oluyor bu sanırım..bende demir ilacı içiyorum.hem hematoloğum hem de dogum doktorum yaazdılar.ömür boyu içiceksin bu demir ilaçlarını dediler. sende şimdi bu durum yanlış diye yazmışssın kafam karıştı dogrusu..benneyaptımki

kezbancım bi de guatr testini bütün hamileler yaptırıyormu.ben her ay kan idrar tahlili yaptırıyorum ama benim dr.yagdan kolestrolden hiç bahsetmediiyi ya da kötü diye...sadece kansızlık oldugunu söyledi...
ya sizin yazılarınızı okuyunca şaşırıp kalıyorum. degişik testler detaylı taramalar bi sürü bişey..bende niye yok böyle diyorum..acaba doktorum mu kötü benmi iyi gidiyorum sorun yok anlayamadım ..
adananın en iyi doktoru diye gidiyoruz çok araştırdık o zaman ama drum bana fazla bişey söylemiyor. her ay rutin ultrrassonda bakıyor tahliller istiyor sonuçalarra bakıyor . detaylı bilgi vermiyor tamam diyor.o kadar kan tahlili yaptırdım.adam bir tek kansızlıktan bahsediyor.diger degerlerin iyi veya kötü demiyor..ya bu doktoru degiştirsemmi ben acaba..7.ayımda dogru olurmu bilmiyorum..
ultrasonda(ssiyah beyaz) bebegin bütün iç organları görünürmü.ben soraram söylüyor.benimde heyecandan o an aklıma bişey sormak da gelmiyor.unutuyorum ne soracagımı..o ada sadece bebek ne kadar kilo almışsa onu bide boyunu sööylüyor hepsi bu...yetersizmi sizcce bu doktor kızlar ..

teşekkürler canımcıım üstesinden gelicez inşallah bebişlerimle...
bana bir dr arkadaşım söylemişti hamileyken sakın alma diye . kendisi de talesemi taşıyıcısı hamileyken kan ilacı almamış. ama ben kendi doktorum verdi diye içtim hep şimdi günde 2 tane içiyorum üstelik. talesemi taşıyıcısına düzenli olarak kan hapı verilmezmiş endokrin uzmanı söyledi, hemoltoloğa pazartesi gidiceem.ayrıntılı kan testlerinde de çok fazla demirbağlama ve demir çıktı.ferritit diye bir test daha yapıldı onun sonucuna göre başka testler yapılacak. haftaya bunu da çözeriz inşallah. sen kafanı hiç karıştırma hemotolog vermiş ilacını bir bildiği vardır.

kezbancım senin içtigin ilacın adı ne?dr. bana gyneferon yazıyor hep onu içiyorum demir ilacı olarak. feritit bende yaptırdım hatta gen mi dna testimi ne oraya kadar yapıldı kan uygulama merkezinde..taşıyıcılık beta çıktı.demir ilacı kullan dediler.yanlış olurda ne bilim ben telaşlandım birden..her doktora güven olmuyor ..

canım bende şeker çıktıya, birde yanlış diyetle kilo verdim o nedenle ayrıntılı bakıldı herşey. doğum dr um bakmadı bunlara. endokrin dr um baktı. doğum dr um aynen senin dediğin gibi ben de bu testlerden sonra çok kızdım ona yetersizmi acaba diye düşündüm ama onlar kadın doğum uzmanı o kadar. her şeyin uzmanına gitmek lazım ama dünyanın parası gidiyor vallahi. bebeklerime harcayacağım paraları dr lara testlere harcadım. şu bir haftada battık yanii. daha bitmedi de

ben gyno ferrosanol içiyorum şu anda. benim taşıyıcılığım evlilik esnasında yapılan testlerde ortaya çıktı ve hiç kan ilacı kullanmadım. ilk kez hamilelikte içtim bu ilacı.

kızlar dertler hep aynı..bütün erkekler birbirine benziyor demekki.
dilek tatlı hamiş üzülme sakın arkadaşım,hepimiz az çok benzer şeyler yaşıyoruz.yazdıklarını okuyunca seni öyle iyi anladımki gözlerim doldu benimde...erkeklerin bizlerin psikolojisini ruh halimizi her an anlamaları mümkün degil.senağlama bugün sabahta ben eşime küstüm,gerçektende çok gevşek davranıyorlar..benim eşimde aslı senin eşin gibi pek konuşmayı sevmiyor..bende tam tersi her anımı onunla paylaşım isterim.hergünün kritigini yapalım isterim.lafı cımbızla zor alırım agzından..aslında çok iyi kalpli melek gibi biri ama sevgisini ilgisini göstermekten söylemekten çekinenn biri.bugün sabah uyandım ''hayatım gel yanımda dur sohbet edelim kahvaltı hazırlarken dedim diye evde olay çıktı.yanımda niye kukuma kuşu gibi beklesinmiş.ssabah sabah sohbetmi edilirmiş,(sanki başka zamanda ediyor gibi :) falan filan böyle uzattı konuyu gereksiz yere kırdı beni.bende küstüm konuşmuyorum.sonradan sırnaşıp özür dileseler bile biz çoktan aglamış üzülmüş oluyoruz işte..üzüldügümüzde yanımıza kar kalıyor..zaman zaman düşüncesizlikleri oluyor.napalım idare edicez artık. takmamaya çalışıcaz..:enbuyukkk::teselli:

kan ilaaçları aynı ssanırım.tekrar tekrar geçmiş olsun kezboş,senin bebiş ne kadar oldu şimdi.. haftamız aynıymış..
bende haftaya salıya rrandevu alabildim doktordan çok merak ediyorum ne kadar oldugunu..24 haftalıkken benim bebiş 758 gr 33 cm.di.

benim 24+3 te oğlum 680 gr. kızım 710 gr olmuştu.bir daha bakılamadı kilolarına benim rahatsızlıklarımdan dolayı onları ihmal ettim. ben çarşamba gidiceem dr a. sen benden önce gideceksin bakalım kaç gram oldular 1 kiloyu geçmişizdir ama.benim ikiz olduğu için kiloları düşük olur seninkinden.

valla şekercim doğru söyllüyorsun benimkinde de var açılmalar kel olacak sonunda:roflol:
kel ve göbekli hiç evlenirken öyle hayal etmemiştim üstelik deniz subayı düşünseneyerimsenibenneyse ben onu böyle de severim..yeterki huyları değişmesin..

tebrik ediyorum seni canım ..içirme evinde gelen kişilere de nazikçe hamileyim ben de içmiyorum doktorum yanımda içilmesini de önermiyor dersin.tabi diyebileceklerine..diyemediklerinde de cam pencere aç canım belki anlarlar..ben öyle yaptım annemlere gidince gelen misafirler içiyordu gittim balkonu ce camı açtım ve en uzak köşeye oturdum anlasınlar diye ve az içtiler..yani sonuna kadar yanındayım konuşmak ne zaman istersen varım moral desteğe..canın isteyince msj at konuşalım inan iyi gelecek sana..kolay değil ama başaracağız..
çok sevindim inan karar vermene..bebişinde sevinmiştir düşünsene şimdiden doğum kilosu bile daha fazla olacak çok güzel bir şey bu...:teytey::dance:a.s.Şeniz

kızlar bu akşam eşimin iş yemeği var ben de katılmak durumundayım şimdi çıkıyorum..kendinize iyi bakın gelince görüşürüz..çok öptüm şekerler ve şekercikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…