2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kıslarrrr ben geldim. dün misafir vardı.önce sütannemle ablam(kızı) geldiler.bugün avşaya gidecekler diye uğradılar.ahh ahh içimden nsl geçiyor avşaya gitmek,tatil güneş deniz kumsal...seneye kızımla gidicez artık :) sonra da beşiğini veren size bahsettiğim arkadaşım geldi eşi falan,yemeğe kaldılar,shbet falan gitmeleri derken saat epey geç oldu. bugün de annemle yorgan ve battaniyeleri kaldırdık. kardeşimin de pc de işi vardı,gelemedim.özledim hepinizi a.s.
yazışmalarınızı okudum cevaplıyım hemencik :)

sanemcim geçmiş olsun tatlım,sıcaklardan tansiyonumuz düşebilir cnmcım.ben de 8-5 10-6 falan dolaşıyorum.hamile kalmadan önce bir iki kere 2ye 3e düşmüştü benimde.ama hamilelikte iyi deil tabii.şimdi nslsn cnmcım?

dinacım benim de karnım yukarıda deil. hani bazı hamilelerin göğüs altından başlar ya göbüşleri benim ki de biraz daha aşağıdan başlıyor ama büyük :) o yüzden endişlenme ,bi şi yok bunda herkesin karın yapısı farklı,hatta baksana içimizdeki güsel annişlerin çoğunun göbeği büyük deil.ben de daha küçük olsa diyorum hep :)
maşallah bütün bebişlerimize :) yerim hepsini ben

keboşum benim bu ne yaa herşey de sende var tatlım.inşallah bu kadar takip,ilaç ve stress sonunda bir an önce düzelir cnm benim. sağlıkla alırsın minik yeğenlerimi kucağına.ben ikisini de tocaman öperim,nihan teyzeleri yesin onları :) :asigim:
bu arada cicileri gelince de koymayı unutma şekercim :dance:

özgecim maşallah harikasın cnm,hiiççç hamile gibi deildin,elbisenin önünü germesen anlaşılmayacak ahh benim de göbeğim öyle olsaydı keşke,yarın eşime resmimi çektiriyim de görün ben nasıl duba oldum :) :teytey:

dilekcim üzme kendini. haklısın eşin biraz daha ilgili olmalı ama hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz cnm.kızlarında dediği gibi erkekler bizim gibi deil,ince düşünmüyorlar biraz daha benciller. bulunulan ortamı,sıkıntıyı veya herhangi bir şeyi bizden fqarklı yaşıyor ve farklı tepki veriyorlar.senin üzüntünü sıkıntını bebişinin hissettiğini unutma,hem o hem bizler varız,yalnız deilsin cnmcım !!!! a.s.

özgecim bu arada eşine tekrar geçmiş olsun cnm,ben tam soracaktım sen yazmışsın. alerjisi neye karşı olmjuş belli deil mi? bulaşıcı olmamasına çok sevindim yoksa sizin için daha zor olurdu cnm. o hamileliğini sıkıntılı geçiriyor :)))) yazık yaa naniknanik
benimki de seninki gibi hamile,görenler eşime bir tane de sende var herhalde diyorlar hatta annem sizin ikiz olacak biri sende biri nihan da diyor eşime :))) :teytey: :dance:

İyi akşamlar kısslarr özleidm siizi vallaŞeniz

dinacım sigara içmeme kararı almana sevindim canım.BEBEĞİM İÇİN İÇMİCEM DE HEPa.s

a.s.

ünverecim cnm üye olduğun siteler hangileri,biz de üye olalım şekercim

nihancımm bende ünverenin yazısını gördükten sonra milupa, baby star,huggies üye oldum bildiginizz başka bebe ürünleri varsa oralara üye olalım arkadaşlarr çok güzel bilgilendirmeleri oluyormuşş. nihancım sen nasılsın iyisindir inşllah.
nar-ı beyza arkadaşımm sen nasılsın canım başka kimlerr bu akşam bende pcyi yeni alabildim eşimden.
dina canım sormaa yine eşime bugün benden göründüler herhalde sabahtan beri benimle ugraşıyor sormayınn çok yiyormuşumm bebiş sıkışacakmışş hareket ettiginde söylüyorum diyorki tabi o kadar çok şey yersen bebişe yer kalmıyor kendine yer açıyor diye dalga geçiyor sinir ediyor beni. jeyyar

ünverecim cnm üye olduğun siteler hangileri,biz de üye olalım şekercim

şuan tam hatırlamıyorum canım ama baby star ,molfix, nivea,milupa aklıma gelenler ama markasından emin oldugunuz sitelere üye olun bence avantajlı olabilir.

merhaba aslıcıım bende şimdi üye olucaam artık o kadar çok bebek sitesine üye oldumki bazen karıştırıyorum....:bbo:

bazen benim eşim de kızdırır beni ben hemen sen kendi döbişine bak benim doğumdan sonra kilolar gidecek senin vay haline diyorum.

bu arada başka kimse yok herhalde bu akşam:1hug:

yattın sanırım kezban bende birazdan yatacagım sana ve bebişlerine ii uykular canım...

canım yaaa :) bizde iyiyiz çok şükür kızım şuan sakin birazdan yatınca kesin hareketlenir. benimde bugün kuzenimin eşi dogurdu buakşam onları görmeye gittik bebek çok tatlıydı bian önce agustos gelsin istedim. hastanede bebegi severken benim kızda bi hareketlendiki sorma şimdiden kıskanmaya başlıyo sanırım....

tmm canımcıım sanada iyi geceler öptüm miniğini

bende çıkıyorum gece kuşlarına da iyi geceleeeeeeeer.

ben geldimmmmmmmmmm..iyi geceler kızlarrr..nihancım çıkmışsın galiba kezbancım tatlı rüyalar..ben de szie merhaba diyeyim yatayım dedim..
nihancım haklısın valla barışın hamişliği benden zor geçiyor:)))
çok sağol iyi biraz daha ama neyin alerji yaptığını küçümcük erdekte bulamıyorlar:)))mecburen bursaya gittiğimizde tekrar onun için de doktora gideceğiz..sen de yoğunsun bu aralar canım aman yorma kendini.senin yine ütünde birikmiştir di mi?
göbişim içinse söylenen küçük olması durumuna gelince o bir iceberg:))büyük kısmı arkada ve içerde:))))teşekkür ederim şekerler iltifatlarınız için..bu söylediklerinizi doktorum da söyler inşallah..
nihan canım mutlaka bekliyorum fotonu..aslında hepinizin fotosunu merak ediyorum ne alemdesiniz canlarım..gelin göbiş yarışması yapalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…