2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi geceler, ben ancak girebildim net'e, hepinizi çok çok Öpüyorum, bebişlerinizide ,
Bugün işe de gitmedim, ve inanılmaz yorulduk, sabah kalklıtk ve başladık temizliğe, Koltukların kılıfları çıktı onlara kadar herşey yıkandı, silindi süpürüldü, ve halılaımız kalktı, yıkamaya giddecek.
bira hayli yorulduk

DİLEKCİĞİM lütfen kendini üzme, sadcee kendine ve bebişine yapıyorsun, sabah bende Eşimle biraz üzdük birbirimizi , ana yardımediyor sağolsun, hakkını yiyemem ama süpürüyorsa süpürgeyle kavga ediyor, neye el atsa ona kızıyor, bende sinirleneceksen bana iş yapma dedim, ayyy oradan uzadıda uzadı, bana geldimi ağlama krizi, saatlerce susturamadı beni, kendince haklı yönlerini saydı ama o erkek işte, o her özründe dahi bir extra kabahat işledi ^^ama sen^^ dediği anda bana yine geldiler. bende bu fırsattan istifade tüm birikimlerimi çıkardım.. e iyimi oldu bilmiyorum , ben rahatladım en azından, Hamileyim extra duygusalım, çalışan kadınım, extra yoruluyorum, ve anlaşılmayı dha çok bekliyorsun, üzme kendini, ben ağlarken bebeğimiz de içimde kıpır kıpırdı, sonra o da hissetti o da üzüldü diye ağladım bu sefer, bebişlerimize zarar vermeyelimm ama olmuor bazen, gelince ağlatmadan gitmiyorlar, ne oldu unuttuk şimdi, Süt limanız şimdide :) Koyu Futbol fan'iyim ama inan Lig'in bitmesine ne sevindim anlatamam, Erkekler aynıııı, benimkide fazla konuşmayı sevmiyorr.üzmeyin kendinizi 2 erkek biraraya gelince çeneleri düşerrr ancak :):

DİNACIĞIM, çok sevindimm verdiğim karara, inan çok sevindim, eşiim balkonun en dip köşesinde sigara içiyor ben hissetmeyeyim diye, bizim evde zaten içilmez arkadaşlar babam vs herkes balkona çıkar, kural daha evleniken kondu ve bende uyguladım, o nedenle zaten evime gelen sigara içemiyro balkonun haricinde
gerekirse Doktorun konuşsun onunla, hatta imkanın varsa önde ara, sen bilmiyormuşsun gibi birlikte gittiğiniz kontrolde kesinlikle yanında içilmemesi konusunda gözdağı versin. Doktorun bunu seve seve yapacakltır.
canın çok mu çekti sigarayı meyva ye, bol su iç , benimde canım şu an bile çok istiyor, ama içmiyorum, sen başaracaksın , eminim mucksssssssss :) kızmadığına çok sevindim ..
dörtlü tarama yazdıysam yanlış yazmışım, 4 boyutlu ultrason dmek istedim, hani şu renkli olan.. 20. haftada girmştim, ama onun sınırlması yok, şu an dahi girilebilirim bildiğim kadarıyla

öZGE maşallah çok güzel çıkmışsın, hiç hamiş gibi değil

KEZBANCIĞIM ikizlerini okşa benim için, sağlık diliyorummm sana

ELVİNciğim şu sitelere bende bir bakayım, teşekküler bilgilendirdiğin için

ve tüm diğer anneler hepinize ayrı ayrı selam olsun bebişlerinizi extra okşuyorumm

a.s.Güüüüüünnnnaaayyyyddddıııııııııııııınnnnnnnnnn Gönlü Göbeği Güzel Tüm Anneleerr !!!!
:dance:Günümüz aydın,bebişlerimiz bizler sağlıklı,kocalarımız da uysal olsun:teytey:

Dün erken yatınca erkenden de kalktım kızlar.acayip enerjigim.a.ssizlerede bol bol pozitif enerji dağıtayım..hepinizi öpüyorum.kimse yokken yazılanları okuyayım akşam giremedim nete.cevap yazayım sizlere:1hug:

kezbancay canım ya dün biraz hasta ve üzüntülüydüm dikkat eksikliği olmuş bende ..niye diceksin? : şimdi geriye dönük yazılanları okuyunca farkettim ;senin bebişlerin nasıl ne kadar oldular yazacagıma bebiş diye tekil bahsetmişim. canım benim ya ne olur kusuruma bakma..ikizlerini öpüyorum Allah sağlık sihhat versin hepinize..:1hug:kiloları da gayet iyi gelişimleri normal bebişlerimizin kilolarına bakınca..inşallah bu hafta 1kiloyu geçmişlerdir.
..28.haftada 1050-1680 kg arasında olmaları gerekiyormuş..salı gününe eşim randevu almış bakalım ne kadar oldular..
senin bebişlerin issimleride çok güzel ege ve sudenaz çok hoş..isimleriyle yaşasınlar..ben daha isim konusunda netleşemedim..

Elvin yazın beni gülümsetti.benim eşimde tam tersi çok zayıf.Bende o kilo alssın şişko olsun diye ugraşıyorum.Çocuk gibi benimki sebze yemegi yemez çok yemek seçer,herşeye bir kulp bulur yememek için.Çoccuk gibi onunla ugraşırım.Evde kırk şekle giriyorum ona yemek yedirebilmek içina.s diyorum ki bir bebegim sensin biri de yolda dogacccak bebişimde babası gibi yemek konusunda beni ugraştırırsa yandım walla ben:1rolleyes:

pediastrum çoooooooook teşekkür ederim canım destegine...inşallh kilosu saglıgı yerindedir.Bebegime bişey olsun isstemiyorum.bugün yarın temizlik var artık sigara da içirmicem evde.kolay degil ama başarıcam inşallah.nette sigarayla ilgili ssitelere filan girdim dün bakıştırdım biraz nasıl bırakırım irade gösteririm filan diye..onları okuyup takip edicem..:1hug:Kendimi iyice hazırlayım ki geri dönüşü olmasın bu merete..

İyi akşamlar kısslarr özleidm siizi vallaŞeniz

dinacım sigara içmeme kararı almana sevindim canım.BEBEĞİM İÇİN İÇMİCEM DE HEPa.s

a.s.

Narişcim teşekkür ederim.Bütün hamişler içmiyor sende içmemelisin diye kendi kendime telkinde bulunuyorum.:1hug::hooray:başarıcaaaam inşallah

yerimseniben Aslı güldürdün beni canım sabah sabaha.s bu erkekler var ya hepsi aynı diye ben boşuna demiyorum...Benimkide aynı benimle ugraşır kızdırır böyle... çocuk hareket ettiginde ''aşkım bak acayip tekmeliyor diyorum''..bi taraftan bebişimizi severken bi taraftan da beni kızdırır..çocuk tekmeler tabii bu kadar yemeye akrep nalan sığınamaz minicik bebek orda nasıl sığınsın diye dalga geçiyor..bazen bebişimin kendi konuşuyormuş gibi yapıyor:''yaw anne yeter bi dur allasen sıgınamıyoruz daha deminkini hazmedemedim heyy durr diyoom sana alooo !''gibi dublajlar yaptıgı da oluyor...:roflol:

aslı geçen gün de iştahım kapanmıştı dogru düzgün bişey yiyememiştim.bu seferde endişelendi.ne yicen bişeyler yemen lazım diye..bu kocalar böyle canuımcum işte napaluıma.s

unverecim bebişinin saglıgı daim olsun.doktorda ultrasona girince banada hep öyle oluyor.kızımı izlerken öyle bi heyecanlanıyorumki dünyayı unutuyorum o an. doktora ne soracagımızda unutmuş oluyoruz...aklımızı başımızdan alıyor bu bebişlera.s
sendede mi şeker yüksek çıktı.geçmiş olsun canım.kortizon ignesini bu yüzdenmi yaptırıyorsun

Unvere teşekkürler verdiğin bilgiler için ...senin yazıları okuyunca aklıma düştü. bende üye olayım...:1hug:

hala online olan yok..kızlar bende unverenin söyledigi markaların oldugu siteyi gezeyim bari...görüşürüz tatlı hamişler..

günaydın kızlarrrrr:teytey:

hepinize iyi pazarlarr.güzel günler sizin ve bebişlerinizin olsun.

öpüyorum hepniziŞeniz

a.s.

Nar-ı Beyza Yeliz Günaydın kızlar..!!
babystarın sitesine girdinizmi siz hiç..?unvere adres vermiş de dün.bu siteye üye oldum diye yazmış ama site tamamen ingilizce üyelik linkide yok..benmi beceremedim acaba ya..
unvereeeee nerdesin arkadaşım online olsaydın şimdi tarif ederdin..

günaydınnn şeker anneler a.s.
güzel bir pazar günü diliyorum hepimize anneler ve bebişlerine yerimseniben Şeniz

günaydınnn güzell annelerimmm ve minik yegenlerimm. dark eliff kendini çok yorma canımm zaten hafta içi çalışıyoruz hafta sonu dün yorulmuşsun en azından bugünde kendini dinlenmeye ver.
dinacımm sende beni güldürdün inan aynı şeyleri benim eşte yapıyorr. bide üstüne şu kadarcık yerin neresine sıgdırıyorsun diyor.birde canım babystar a bende üye oldum dün ama türkçe sayfası var googleda yazdıgında sadece türkçe sayfalar dersen belki çıkar eger bulamazsan yardımcı olurum.

aslı günaydın hamiş arrkadaşım:teytey: buldum siteyi.aynen dediğin gibi yaptım.google da türkçe arattıırınca hemen çıktı.kolay oldu.üye de oldumm.
diger bebek sitelerine bakıyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…