özgecim bu arada eşine tekrar geçmiş olsun cnm,ben tam soracaktım sen yazmışsın. alerjisi neye karşı olmjuş belli deil mi? bulaşıcı olmamasına çok sevindim yoksa sizin için daha zor olurdu cnm. o hamileliğini sıkıntılı geçiriyor :)))) yazık yaa naniknanik
benimki de seninki gibi hamile,görenler eşime bir tane de sende var herhalde diyorlar hatta annem sizin ikiz olacak biri sende biri nihan da diyor eşime :))) :teytey: :dance:
tebrik ediyorum seni canım ..içirme evinde gelen kişilere de nazikçe hamileyim ben de içmiyorum doktorum yanımda içilmesini de önermiyor dersin.tabi diyebileceklerine..diyemediklerinde de cam pencere aç canım belki anlarlar..ben öyle yaptım annemlere gidince gelen misafirler içiyordu gittim balkonu ce camı açtım ve en uzak köşeye oturdum anlasınlar diye ve az içtiler..yani sonuna kadar yanındayım konuşmak ne zaman istersen varım moral desteğe..canın isteyince msj at konuşalım inan iyi gelecek sana..kolay değil ama başaracağız..
çok sevindim inan karar vermene..bebişinde sevinmiştir düşünsene şimdiden doğum kilosu bile daha fazla olacak çok güzel bir şey bu...:teytey::dance:a.s.Şeniz
İyi akşamlar kısslarr özleidm siizi vallaŞeniz
dinacım sigara içmeme kararı almana sevindim canım.BEBEĞİM İÇİN İÇMİCEM DE HEPa.s
a.s.
nihancımm bende ünverenin yazısını gördükten sonra milupa, baby star,huggies üye oldum bildiginizz başka bebe ürünleri varsa oralara üye olalım arkadaşlarr çok güzel bilgilendirmeleri oluyormuşş. nihancım sen nasılsın iyisindir inşllah.
nar-ı beyza arkadaşımm sen nasılsın canım başka kimlerr bu akşam bende pcyi yeni alabildim eşimden.
dina canım sormaa yine eşime bugün benden göründüler herhalde sabahtan beri benimle ugraşıyor sormayınn çok yiyormuşumm bebiş sıkışacakmışş hareket ettiginde söylüyorum diyorki tabi o kadar çok şey yersen bebişe yer kalmıyor kendine yer açıyor diye dalga geçiyor sinir ediyor beni. jeyyar
Tünaydin Arkadaşlar Bugün Istanbulda Hava çok Güzel Hç Evde Durulacak Gibi Deil....
Dün Doktordan Gelince Nete Giremedim Akşam Eşimin Iş Yemegi Vardi Oraya Gittik Gecede Geç Gelince Sadeceşöyle Bi Bajtim Ne Var Ne Yok Die...
Kezbancim çok üzüldüm Senin Için Bu Sorunlarin Yeni Yaptigin Tahlillerlemi çikti? Ama En Azindan öğrenmiş Oldunuz Doktorun Bundan Sonra Rahatsizliklarina Göre Bi Tedavi Uygular Tiroid Sorunu Daha önce De Varmiydi?? Ben Hamile Kalmadan önce ögrenmiştim Bu Sorunu Ilk Günden Beri Aksatmadan Ilaç Kullaniyorum.. Umarim Diğer Testlerin Normal çikar , çikmazsa Bile önemli Deil Nasilsa Tedavisi Var ... Bu Arada Geçen Bi Doktordan Duydum Tiroid Sorunu Olan Annelerin çocuklarinda Da Bu Sorun Olabiliyormuş Bu Yüzden Kizim Dogunca Ben Tsh Na Baktiracagim Bu Sorunu Yaşayan Annelerin Aklinda Olsun.. Hee Unutmadan Ben Dün Kizimi Gördüm Her Zamanki Gibi çok Hareketliydi Elini Yanagina Koymuş Sanki Bize Poz Veriyo Gibiydi çok şekerdi Yani Ona Bakmakdan Kilosunu Sormayi Unuttuk . Haftaya Tekrar Kontrolumuz Var Artik Ozman ögrnicez Hem Dahada Tombikleşmiş Olur, Kistinin Boyutlarinda Bi Değişiklik Yok. Doktora Kortizon Iğnesini Vurmanin Bebege Bi Zarari Olma Ihtimalini Ve Bu Iğne Sayesinde Akciğerleri Hizli Gelişince Kizimda Dogmak Için Acele Edermi Die Sordum Doktor Bu Iğnenin öyle Bi Etkisi Olmaigini Erken Dogma Ihtimali Olan Bütün Hastalarina Bu Iğneyi Vurdugunu şimdiye Kadar Bi Sorun Yaşamadiklarini Söyledi.. Haftayada şeker Vs.. Testlerimi Yaptiracagim Umarim Bi Sorun çikmaz çünkü Bu Aralar Dondurmayi çok Yiyorum Yasaklanirsa Ne Yaparim Bilmiyorum...
Kizlar Bu Arada Geçen Gün Bazi Bebek Bezi Markalarinin Internet Sitelerine üye Olmuştum . Yeni ürünler Promosyonlar Ve Indirimlerden Haberdar Olmak Için Bugün Baby Stardan Bana Korgo Geldi Bende çok şaşirdim Böyle Bişi Beklemiyodum . Paketin Içinden 3 Tane Bebek Bezi çikti :) Iyi Oldu Aslinda Eşim Baby Star Alalim Diodu Bende Kalitesinden Emin Olmadigim Için Aldirmadim şimdi Bu Bezleri Denemiş Olurum... Sizlere De Tavsiye Ederim Bazi Sitelerin Böyle Promosyonlari Olyomuş...
günaydınnn güzell annelerimmm ve minik yegenlerimm. dark eliff kendini çok yorma canımm zaten hafta içi çalışıyoruz hafta sonu dün yorulmuşsun en azından bugünde kendini dinlenmeye ver.
dinacımm sende beni güldürdün inan aynı şeyleri benim eşte yapıyorr. bide üstüne şu kadarcık yerin neresine sıgdırıyorsun diyor.birde canım babystar a bende üye oldum dün ama türkçe sayfası var googleda yazdıgında sadece türkçe sayfalar dersen belki çıkar eger bulamazsan yardımcı olurum.
günaydın güzel annişler hepinize mutlu pazarlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?