2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNN canım ağustos anneleri ve minicikleria.s.
dinacım canım kararını destekliyorum tekrar sana söyleyeyim dedim ben de sigarayla savaş sitelerine girip hep okuyordum ve neler değişiyor diye vücudumda mutlu oluyordum bıraktıktan sonra...
wrose canım foton ne güzel çıkmış yerim ben o göbişin içindeki sevimliyi
allah hepimizin bebişlerine sağlık versin arkadaşlarım..tüm anne adaylarına..
bugün güzel bir gün olsun yine hepimiz için...
çok öptüm sizleriŞeniz

tünaydıııııııına.s. ağustos anneleri bu gün herkesin keyfi yerinde maaşallah... bebişlerimizde keyiflidir.

dinacıım ne kusuru aşk olsun. kalabalık olduğumuz için hepimiz karıştırıyoruz kime ne yazacağımızı.inşallah dr dan iyi haberlerle gelirsin canımŞeniz bu arada sigara konusunda tebrik edrim arkadaşım ağustos anneleri böyle iradeli böyle güçlüdür işteeee:hooray:

nuray çooook güzel çıkmışsın. maaşallah döbişe ve bebişe

hepimize iyi pazarlaaaaar

canlarım benim saolun hepinizi kocaman öpüyorum o sizin göbişinizin ve bebişinizin güzelliği yerimseniben Şeniz
yazılanlar çok olunca yetişemiyorum walla :sm_confused:
özgeciğim senin göbişte çok şekermiş cnm yaa yerim o bebişi kezbancığım dr sana iyi gelmiyor cnm benim yasaklayacağım ama kıyamam bebişlere bi sorun çıkmasın bitanem benim herşeyin iyi olacağına inanıyorum ben sen hiçbirşeyi ihmal etme yinede testlerden hep iyi sonuçlarla dönersin inş cnm benim dualarım seninle :1hug:
dilekçiğim senide üzmüşler cnm yaa kızlar doğru söyluyor walla hepimiz yaşıyoruz zaman zaman benim eşim çok yardımcı saolsun ama kırdığı zamanlarda oluyor bizler gibi değil onlar biraz uyuzlaşıyorlar işte bazen :mymeka:
dinacığım cnm bende sigara tiryakilerinin başında geliyorum ve hep korktuğum şey bebiş olunca bırakamazsamdı ama öyle bişeyki bu bebiş için yapamayacağın şey yokmuş nasıl bıraktığımı inan bende anlamadım ama en güzeli hiç eline almamak tabiki seni tebrik ediyorum ben eminim istemediğin için artık eline almayacaksın o meretti cnm a.s.
bir ara tosbaa aylin gelmiş onuda tocaman öpüyorum burdan
çok uzun oldu af ola kızlar hatırladıklarım bunlar bide hepsini aklımda tutsam size destan yazacaktım :roflol: hepinizi çoookkk öptümmmm

teşekkür ederim canım inş. hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız. ben şimdiye kadar hiç şeker testi yapmadım doktorum 28. haftada yapmam için tahlil listesi verdi bunların içinde şekerde var. kortizon iğnesini bebeğimin erken doğma ihtimali oldugu için akciğerleri erken dogsa bile normal seviyeye gelsin die vurulacagım.

tünaydın güzel anneler ve bebişleri
sabahtan beri elektrikler kesikti ancak şimdi girebildim nete kusura bakmayın daha günaydın demeden cevaplara başladıgım için önceki sayfaları okurken cevaplarıda yazayım dedim. kızlar bende 2-3 gündür karnımın üst midemin sol tarafında bi acıma var ilk önce oturma pozisynumdan dolayı bebek kaburgama baskı yapıyo die düşünüyodum ama sürekli devam ediyo yatarken, yürürken ve kemik acısı deil etim acıyo yara gibi sanki... dün akşam annem bebek kaburgana baskı yaptıgı için kaburganın baskısından etinde acıyodur dedi . sizde de böle bi acı varmı? umarım bi an önce geçer eger geçmezse haftaya dr gittigimde soracagım...

benimde olmuştu unver uzun bir süre acıdı etlerim. geçti şimdi çok şükür. bebiş kendine yer açarken oluyor zannederim. sanki etim kemiklerin arasına sıkışıyor gibi oluyordu.

nuraycımm ne güzel çıkmışsınn güzel annemm. kezbancımm çok haklısınn allah pozitifligimizi bozmasınn hep neşeli mutlu ve huzurlu olalımm. :dance::dance:

canım ne kadar sürdü bu acı benim sadece sol tarafımda var seninde böylemiydi?

seherciim hoşgeldin nerelerdesin çok seyrek görüşüyoruz bizler bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın iyisin dimi?

aslıcım bu hamilelik bana çok şey öğretti. hepimiz birçok konuda daha tecrübeliyiz artık. özellikle de olumlu düşün olumlu olsun beynimize kazındı.

unvercinm benim de sol tarafımdaydı. iki hafta kadar sürdü dr ilç vermemişti ve allahtan geçti.o sıralar oğlum dikey duruyordu (solda) kızım yatay duruyordu(sağda) herhalde ondan solum acıdı.geçmişolsun şimdiden arkadaşım

çok haklısın kezbancımm öyle olmamız gerekiyorda hayat insanlarr karşımızdakiler,içimizde bulundugumuz durumlar farklılaşabiliyor. bende hangi kitabı okursam okuyayım kiminle konuşursam konuşayım senin dedigin gibi olumlu düşün olumlu olsunn diyorlarr.
yerimseniben

merhaba güzell anne adaylarımm a.s.özledim valla bugün pijama takımı almak için çıktık gezdik aldık bir tane resmini çeker yollarım

Umarım minikler ve sizler iyisinizdir..:1hug:

merhaba güzell anne adaylarımm a.s.özledim valla bugün pijama takımı almak için çıktık gezdik aldık bir tane resmini çeker yollarım

Umarım minikler ve sizler iyisinizdir..:1hug:

merhaba baharcıım ne güzel alışverişe gitmişsin yeni bir şeyler almak çok keyifli dimii.

bu gün kimseler yok herhalde ben de çıkıyorum baharcıım sana iyi geceler şimdiden

gece kuşlarııııııııı artık takılmıyosunuz buralara sizlerede iyi geceler tatlı rüyalar.

günaydın güzel anneler.dün bebeğime aldıklarımı düzelttim dolabına yerleştirdim sonunda şimdi onunda dolabı oldu insanın içi daha bi heyecanlanıyo.

günaydın ağustos ayının güzell anişleri ve bebişlerriiii a.s.
güzel bir hafta olur inş hepimize canlarımm Şeniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…