unverecim bebişinin saglıgı daim olsun.doktorda ultrasona girince banada hep öyle oluyor.kızımı izlerken öyle bi heyecanlanıyorumki dünyayı unutuyorum o an. doktora ne soracagımızda unutmuş oluyoruz...aklımızı başımızdan alıyor bu bebişlera.s
sendede mi şeker yüksek çıktı.geçmiş olsun canım.kortizon ignesini bu yüzdenmi yaptırıyorsun
tünaydın güzel anneler ve bebişleri
sabahtan beri elektrikler kesikti ancak şimdi girebildim nete kusura bakmayın daha günaydın demeden cevaplara başladıgım için önceki sayfaları okurken cevaplarıda yazayım dedim. kızlar bende 2-3 gündür karnımın üst midemin sol tarafında bi acıma var ilk önce oturma pozisynumdan dolayı bebek kaburgama baskı yapıyo die düşünüyodum ama sürekli devam ediyo yatarken, yürürken ve kemik acısı deil etim acıyo yara gibi sanki... dün akşam annem bebek kaburgana baskı yaptıgı için kaburganın baskısından etinde acıyodur dedi . sizde de böle bi acı varmı? umarım bi an önce geçer eger geçmezse haftaya dr gittigimde soracagım...
seherciim hoşgeldin nerelerdesin çok seyrek görüşüyoruz bizler bildiğin gibi yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın iyisin dimi?
aslıcım bu hamilelik bana çok şey öğretti. hepimiz birçok konuda daha tecrübeliyiz artık. özellikle de olumlu düşün olumlu olsun beynimize kazındı.
unvercinm benim de sol tarafımdaydı. iki hafta kadar sürdü dr ilç vermemişti ve allahtan geçti.o sıralar oğlum dikey duruyordu (solda) kızım yatay duruyordu(sağda) herhalde ondan solum acıdı.geçmişolsun şimdiden arkadaşım
merhaba güzell anne adaylarımm a.s.özledim valla bugün pijama takımı almak için çıktık gezdik aldık bir tane resmini çeker yollarım
Umarım minikler ve sizler iyisinizdir..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?