2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.günaydııııııııın annelerin en güzelleri bebişlerin en tatlılarııı

foruma nazar mı değdi kızlar kimsecikler yoooook:sm_confused:

Günaydın Güzel Anneler nasıl gidiyor umarım iyisinizdir bebeklerinizde iyidir...kısa bir zamanınız kaldı bu günlerin tadını doya doya çıkarın,umarım sağlıklı güzel bebekler dünyaya getirirsiniz..
Ben daha iyiyim psikolojik tedavi alıyorum o çok iyi geldi en azından şunu kavradımki yapabileceğim bir şey yoktu ve bundan dolayıda hayatımı yaşamımı eşimi çevremi kimseyi üzmeye hakkım yoktu..Şimdi daha iyiyim kontrollere gidiyorum..
Herşey yolunda bu arada ilk reglimi oldum o yüzden ayrı bir mutluyum:)Bu normale döndüğümün göstergesi çünkü..Temmuzda yeniden anne olmak için boll boll çalışıcam:asigim:
Eşim ise çok destek oldu o olmasa sanırım pes ederdim..artık bebekleri sevebiliyorum:)
İmkanınız bedeniniz fizyolojiniz uygunsa normal doğum yapın mutlaka..Korkucak hiç bir şey yok inanın..Sadece sancılarınız oluyor,doğum anındada bebeğiniz zaten kayıp dışarı çıkıyor ve nasıl rahatlıyorsunuz sakın korkmayın..sezaryan bir ameliyat unutmayın..Doğanın zaten bizler için öngördüğü normal doğum..Hem hemen ayağa kalkıp bebeğinizle daha çok vakit geçirirsiniz..

İnşallah herşey yolundadır sizler için dualarım hep.....
Arada girip bakıyorum inşallah sağlıklı doğumlar yapıp sağlıklı güzel bebekler dünyaya getireceksiniz ben inanıyorum sizlerde inanın..pozitif olunki güzel düşününki herşey iyi olsun...
Öpüyorum sizleri ve minik bebişlerinizi....
a.s.

Günaydın güzel bayanlar ve tatli bebişleria.s.

Oldukça şey birikmiş girmeyeli, bol bol konuşmuşsunuz bakıyorumyerimseniben okudum hepsini anca yazıyorum.

Benim 3 senedir haşimoto hipotroidi sorunum var. Levotiron kullanıyorum ve sürekli kontrole gidiyorum. Hamile kaldığımda çok korkmuştum ama Allahtan değerlerim fazla oynamadı, sadece ilacın dozunu arttıdık ama bebeğim kendi hormonunu üretmeye başladığında tekrar düşürdük dozu. Onu doktorlar ayarlıyorlar zaten. Hamile kaldığımdan beri 20 günde bir bakılıyor hormonlarıma ve kızım doğduğunda ilk 6 ay o da kontrol edilecek çünkü anneden bebeğe geçme ihtimali yüksek:çok üzgünüm:

DİLEKcim sakın kendini üzme, kendine oyalanacak başka şeyler bulmaya çalış. Bak benim eşimde fuar sektöründe olduğu için sürekli seyahatte, hamile kalmadan önce çok etkilenmiyordum hatta hoşuma bile gidiyordu arkadaşlarıma zaman ayırıyordum ama hamile kaldıktan sonra inanılmaz sinir olmaya başladım bu duruma klava: Malum hormonlarımız değişiyor ve daha bir hassas oluyoruz bu dönem. Birde benim eşim gittiği yerden aramıyor, yoğun olduğunu iddia ediyor bazen daha çok çileden çıkıyorum, bizlerin durumunu anlamıyorlar. Geçen gün yine 2 gün aramadı beni bende o kadar kafama taktımki bebeğim 2 gün kıpırdamadı hiç çok korktum, sonra annem arayıp eşime söylemiş, bebek kıpırdamadı Gamze çok korkuyor diye, baktım benimki günde 3 sefer aramaya başladı ve bebeğim hemen kıpırdamaya başladı. Yani erkekler duyarsız oluyorlar biraz canım ve biz azıcık üzülsek onlar hissedip siniyorlar. Aman ha sakın kendini üzme canım benim :enbuyukkk:

DİNAcım sigara konusundaki kararlılığına çok sevindim umarım başarıyla uygularsın:hooray:

WROSE resmin çok şeker canım, çok şirin bir hamilesin maşallah

Öpüyorum hepinizi şeker kızlarŞeniz

Günaydin Barzey Ne Güzel Iyi Olmana Sevindim Allah Hakkimizda Hayirlisi Neyse Onu Versin Inş. Umarim Herşey Istediğin Gibi Olur Moralini Daima Yüksek Tut Canim

barzeyiiiiiiiiiim hoşgeldin iyi olmana çok sevindim. güzel dileklerin için teşekkürler daha büyük güzellikleri alla sana yaşatsın arkadaşım. kalbim seninle

senin adına çok sevindim barzey cnmm tedavi alman çok iyi olmuş ruhen daha huzurlusun bunu yazından bile hissediyorum cnmm bundan sonra kendine biraz daha fazla dikkat et toparlan iyi haberlerini alalım inş cnm çok çok öpüyorum seni kendine iyi bak

Canlarım teşekkürler Alaha şükür iyiyim hiç atlatamıcam sanmıştım ama artık normal yaşantıma sağlıklı bir şekilde devam ediyorum...
Sizlerde iyi olun öpüyorum

günaydın kıslar nasılsınız ya bişi sorucam ben iki gündür cok halsizleşmeye başladım başımı yataktan kaldırmak istemiyorum ve uykuyada çok düştüm bebegiminde hareketleri az gibi geliyor bana sizede oldumu böyle.

bebişler büyüdüklerinden enerjimizin çoğunu alıyorlar eğerki çok yorduysan kendini halsizleşmiş olabilirsin cnmm .. bebişinin harketleride çok olmazsa bile 12 saatte 10 kez hareketini hissetmen yeterliymiş cnm dr öyle söylemişti bana.. bazen bende kendimi çok yorduğum zaman halsizleşiyorum ama geçiyor merak etme bence..

gnydın canımma.s.

bendede oluyor arada halsizlik.

:1hug:

Bu arada bugün muayaneye gidicektim bizim zillinin hareketlerine babası dayanamadı dün akşam 2 aydır göremiyorya kızına bu ay bende görmek istiyorum akşama al randevuyu dedi bende 30 mayıs cuma günü 23:00 e aldım.
Çok özledim kızımı görmeyi yaa:dance:

eee nerdesiniz kızlarrr ben geldiiğimde kimse olmuyo yaa :dilcikar: arada kaçıyorum işlerden ondada bebeişler enerjileri alıyor dediğiniz gibi galiba:uhm:

canımmm ben evde olduğum için sürekli foruma bakıyorum kimse olmayınca bende yazmıyorum.

bende bebişte iyiyiz teyzesi

siz nasılsınız :1closedeyes:

evet yaa nerde kıslarrrfisfisfis

Barzeycim Hoşgeldin Iyi Olmana çok Sevindim.daha Senin Mutlu Haberlerini Alicaz Burdan Bekliyoruz.
Kizlar Bendede Var Halsizlik Uyumak çok Istoyorum Her Yattiğimda Uykum Geliyo

kızlar hep beraber tatile çıktılar herhalde bizide burda unuttular CADIARZU
ohh ne güzel walla millet gezsin biz çalışalım ... kızlarrr arada bi haber verin nereye kayboluyorsunuz diye yaaaa

kızlar hep beraber tatile çıktılar herhalde bizide burda unuttular CADIARZU
ohh ne güzel walla millet gezsin biz çalışalım ... kızlarrr arada bi haber verin nereye kayboluyorsunuz diye yaaaa

hu huu haniymiş ağustos anneleriiiii:1closedeyes::1closedeyes:

evet kıslar haber verin yaw bizde merak ediyoruz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…