Günaydın Güzel Anneler nasıl gidiyor umarım iyisinizdir bebeklerinizde iyidir...kısa bir zamanınız kaldı bu günlerin tadını doya doya çıkarın,umarım sağlıklı güzel bebekler dünyaya getirirsiniz..
Ben daha iyiyim psikolojik tedavi alıyorum o çok iyi geldi en azından şunu kavradımki yapabileceğim bir şey yoktu ve bundan dolayıda hayatımı yaşamımı eşimi çevremi kimseyi üzmeye hakkım yoktu..Şimdi daha iyiyim kontrollere gidiyorum..
Herşey yolunda bu arada ilk reglimi oldum o yüzden ayrı bir mutluyum:)Bu normale döndüğümün göstergesi çünkü..Temmuzda yeniden anne olmak için boll boll çalışıcam:asigim:
Eşim ise çok destek oldu o olmasa sanırım pes ederdim..artık bebekleri sevebiliyorum:)
İmkanınız bedeniniz fizyolojiniz uygunsa normal doğum yapın mutlaka..Korkucak hiç bir şey yok inanın..Sadece sancılarınız oluyor,doğum anındada bebeğiniz zaten kayıp dışarı çıkıyor ve nasıl rahatlıyorsunuz sakın korkmayın..sezaryan bir ameliyat unutmayın..Doğanın zaten bizler için öngördüğü normal doğum..Hem hemen ayağa kalkıp bebeğinizle daha çok vakit geçirirsiniz..
İnşallah herşey yolundadır sizler için dualarım hep.....
Arada girip bakıyorum inşallah sağlıklı doğumlar yapıp sağlıklı güzel bebekler dünyaya getireceksiniz ben inanıyorum sizlerde inanın..pozitif olunki güzel düşününki herşey iyi olsun...
Öpüyorum sizleri ve minik bebişlerinizi....a.s.
günaydın kıslar nasılsınız ya bişi sorucam ben iki gündür cok halsizleşmeye başladım başımı yataktan kaldırmak istemiyorum ve uykuyada çok düştüm bebegiminde hareketleri az gibi geliyor bana sizede oldumu böyle.
günaydın kıslar nasılsınız ya bişi sorucam ben iki gündür cok halsizleşmeye başladım başımı yataktan kaldırmak istemiyorum ve uykuyada çok düştüm bebegiminde hareketleri az gibi geliyor bana sizede oldumu böyle.
baharcım bu aralar sessiz buralar:):)
ben varımm jeyyar
kızlar hep beraber tatile çıktılar herhalde bizide burda unuttular CADIARZU
ohh ne güzel walla millet gezsin biz çalışalım ... kızlarrr arada bi haber verin nereye kayboluyorsunuz diye yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?