merhabalarrr güzell ağustos anneleri ben okuldan geldimm yemegimii yedimm yemegimi yerkende sizlerin yazılarınızı okudumm ama hiç bir sayfa bile ilerlememiş nerdesinizz annelerimmmizzz.hu huu haniymiş ağustos anneleriiiii:1closedeyes::1closedeyes:
evet kıslar haber verin yaw bizde merak ediyoruz sizi
aslıı hoşgeldin canımm Şeniz ama biz ağustos anneleri oluyoruz be güzelim sende bizi terk etme sakınn zayen şurda kaç kişi kaldık baksana senağlama
nuraycımm yaa valla kafalar yerinde degill yemek yedimm agırlık çöktü uyudum uyuyacagımm nerdeysee. kusura bakmayınn düzelttim hemencikk.yerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız bugün?
2 gündür burda çalışma var elektirikler kesiliyo dün 12,30 da gelmişti bugunde daha yeni geldi sabahtan beri canım çok sıkılıo can sıkıntısından kendime 1 tane hamile bluzu kestim tegelledim birazdan onu dikcem .
barzeycim hoşgeldin iyi olmana çok sevindim rabbim inş en yakın zamanda bizlera seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin...
canım benim sen kusura bakma baksana kimse yok bende üzüldüm işte böyle :çok üzgünüm: sen iyisin di mi güzelim bebişinde iyi di mi cnmm
walla tüm kızları merak ettim bende aylin zaten izne ayrıldı ama evdede net vardı , çilek -zeynep oda bi izne çıktı tamam kayboldu , sanemciğimiz yok daha selam vermedi , havva netti bağlatamadı galiba , kezban canım sen nerdesin ?? :uhm:
özgeee , nihannn bari sizden haber çıksın yawww :teselli:
merhabalarrr güzell ağustos anneleri ben okuldan geldimm yemegimii yedimm yemegimi yerkende sizlerin yazılarınızı okudumm ama hiç bir sayfa bile ilerlememiş nerdesinizz annelerimmmizzz.
merhaba kızlar nasılsınız bugün?
2 gündür burda çalışma var elektirikler kesiliyo dün 12,30 da gelmişti bugunde daha yeni geldi sabahtan beri canım çok sıkılıo can sıkıntısından kendime 1 tane hamile bluzu kestim tegelledim birazdan onu dikcem .
barzeycim hoşgeldin iyi olmana çok sevindim rabbim inş en yakın zamanda bizlera seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin...
baharcığım normaldir cnm yaa
benimde karnım çok gerildi bugün yaaa niye böyle olduki anlamadım walla
zeynepciğim uğramış bir oda selam vermiş gitmiş ohh tabi evde olmak gibisi yoktur tabii işten çıkan kendini atıyor dışarlara herhalde :icecream: iyi bak kendine cnm arada uğra böyle merak ediyoruz walla
kızlar hala yok walla ne diyim bilmem kiii benim bildiğim doğuma yakın kaybolur millet bizimkiler erkenden kayboldular neyse iyi olsunlarda bize haber verirler elbet yani umarım yani inşş CADIARZU
merhaba canım şimdi baktım gebelik org dan senin için senin haftanda bebeğin kilosu yaklaşık olarak ortlama 950 gr(650-1500 gr) buda bebğinin kilosunun normal olduğunu gösterir sorun yapma canıma.s.ayrıca hepimizin bebeklerinin kilosu aynı olcak diye bişey sözkonusu deil o yüzden asla ve asla kıyaslama yapmamalıyızselam arkadaşlar benim bi sorum olacak 26+1 günlük hamileyim bugün dr a gittim oğlumu gördüm ve dr 990 gr olduğunu söyledi benim okuduklarımda bu aydaki bebeklrin 1000gr dan fazla olduğunu biliyorum 26 haftalık hamile olanların bebekleri ne kadardı acaba merak ediyorum cevap verebilirseniz sevinirim hepinize sevgiler
selam arkadaşlar ben geldim merak edenler olmuş saolun canlarım ben iyiyim çok şükür bebeğimde ii.artık evdeyim biliyosunuz bugun babama uğradım sonra eve geldim ve sıcaktanmıdır nedir bu saate kadar uyumuşum kıslar sizler nasılsınız bakalım???umarım diğer kayıplarda en kısa zamanda ortaya çıkarlar:))NURAY cımmm
merhaba canım şimdi baktım gebelik org dan senin için senin haftanda bebeğin kilosu yaklaşık olarak ortlama 950 gr(650-1500 gr) buda bebğinin kilosunun normal olduğunu gösterir sorun yapma canıma.s.ayrıca hepimizin bebeklerinin kilosu aynı olcak diye bişey sözkonusu deil o yüzden asla ve asla kıyaslama yapmamalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?