havva canımm hoşgeldinn özlemiştikk seni canımcımm.umarım sende bebişte iyisinizdirr.kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim... sonunda eve net bağlandı yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey:
kezbancımm güzel haberlerle gelmişsin çok güzell sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimm. bu arada resmimizde çok güzel çıkmışş bende bugün çekildim ekleyecektim ama güzel çıkmadı yarın bir daha çekilip begenirsem ekleyecegimm. yerimsenibena.s.merhabalar arkadaşlar. şimdi eve geldim hemen açtım neti. bu gün çok sakinmiş cidden forum. aylin, havva hoşgeldiniz.:teytey:
özge ve sanem ,nihan gelmemiş daha:uhm:...
aslı, nuray ben sabahtan burdaydım sonra hemotoloğa gittik allahtan kanla ilgili bir hastalığım yok. kan hapımı günde 1 taneye düşürdü o kadar. bundan sonra sıksık kan tahlilim olacak ve dr adaha sık gidiceem bebişlerimi görmeye tabi bu iş çok hoşuma gitti :dance:iyiyim yani artık alışverişe de gittim dönüşte ama bebeklere değil bu defa kendimize bişeyler aldık ilk kez bu kadar gezdim çok mutluyum
havvacım hoşgeldin çok sevindim tekrar aramızda olmana canım ama çıkmışsın hemen sohbet ederrdik biras neyse artık bol bol zamanımız olcak sohbete:))kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim... sonunda eve net bağlandı yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey:
kezban canım benim çok sevindim iyi olmana ve gezebilmene arkadaşım ne güzel bebişlerinide daha sık göreceksina.s.merhabalar arkadaşlar. şimdi eve geldim hemen açtım neti. bu gün çok sakinmiş cidden forum. aylin, havva hoşgeldiniz.:teytey:
özge ve sanem ,nihan gelmemiş daha:uhm:...
aslı, nuray ben sabahtan burdaydım sonra hemotoloğa gittik allahtan kanla ilgili bir hastalığım yok. kan hapımı günde 1 taneye düşürdü o kadar. bundan sonra sıksık kan tahlilim olacak ve dr adaha sık gidiceem bebişlerimi görmeye tabi bu iş çok hoşuma gitti :dance:iyiyim yani artık alışverişe de gittim dönüşte ama bebeklere değil bu defa kendimize bişeyler aldık ilk kez bu kadar gezdim çok mutluyum
havva canımm hoşgeldinn özlemiştikk seni canımcımm.umarım sende bebişte iyisinizdirr.
kezbancımm güzel haberlerle gelmişsin çok güzell sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimm. bu arada resmimizde çok güzel çıkmışş bende bugün çekildim ekleyecektim ama güzel çıkmadı yarın bir daha çekilip begenirsem ekleyecegimm. yerimseniben
aslıcıım bende beğenmedim resmi aslında daha yakından istiyordum. ben de tekrar çekilip değiştiriceem çarşamba bir daha çıkıcam dışarıya o zaman çekilirim artık.
ayyy Kezbancığım uzaktanda olsa seni görmek kısmet oldu, kilolu görünmüyorsunn hiç,,, ayy canımmm, 2 sini nereye sığdırdın öyle naniknanik yerim onları, yakın resmini koyarsan azcıkta yüzünü seçeriz canım...
kilolu idim ama verdim arkadaşım. vallahi ikisi nasıl sığıyor anlamıyorum bende sizlerin göbişlerle aynı gibi belkide daha küçüktür benim göbiş. bu arada senin döbişi de görelim.hatta bizde göbişlerimiz için bir sayfa açalım temmuzlar gibi olmazmı?
canım maşallahh, ayy yavrucaklarımız büyüsünde yeterkiii , ister büyük ister küçük olsu dert etme, aynıysa ne güzel hep bebişlerine almışsın o zaman
aaaaa temmuzlar öyle bir sayfa mı açmışşşş
aaaa hemen bizde açalım , bende resimlerden seçeyim:dance: en döbiş halimi
doğru diyorsun inşallah yediklerimiz bebişlere yarıyordur canımcıım...
bir bak temmuzların sayfasına sırf göbiş resimleri var.çok güzel olur bende yarın sırf göbişimi çekip eklerim.
AYYY ÇOK MERAK ETTİM DU BAKAYIM, YARIN BENDE D:hooray:ÖBİŞİMİ DE EKLERİM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?