2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim herşeyin yolunda gitmesi güzel yaa dışarı çıkmanada çok sevindim ayrıca ohh bebişleride göreceksin sık sık maşallah çokta şeker çıkmışsın kezbancığım bebişlerin ve sen harikasınız walla

günaydın arkadaşlar havvacım hoşgeldin canım şimdide nihan yok dünden beri bir arada olamadık bi türlü

selam bende ağustos annesiyim bir sorum olcak sizlere benim ikinci hamileleiğim bir oğlum daha var 7 aydayız ve plasenta önde çıktı dikkat etmem gerekiyor bu durumda olan varmı aranızda ilk hamileleğimde ciddi farkla daha rahattım aynı durumda arkadaşlar varsa sevinirim umarım bebeğim zamanında doğar

selam bende ağustos annesiyim benim ikinci hamileliğim ve 21 aylık bir oğlum var şuan 7.ayımızdayız ve plasenta önde çıktı dikkat etmem gerekiyor bu durumda olan varmı aranızda ilk hamileleğimde daha rahattım gibi geliyor aynı durumda olan arkadaşlar varsa ve durumlarını benle paylaşırlarsa sevinirim umarım bebeğim zamanında doğar bu arada bende pek dikkat edemiyorum açıkçası evde bir çocuk daha olunca bu pekte mümkün olmuyor malesef onunda ilgiye ve bakıma ihtiyacı var aynı zamandada çalışıyorum gerçi bütün gün oturuyorum işte ama oturmakta çokta sağlıklı değil rahatsızlıklık veriyor belli bir saatten sonra

günaydın şekerler ve lokumlarıa.s.
dün sadece bir ara foruma baktım çıktım çok yoğun bir gündü..sabah bandırmada hastane hastane dolşatık eşimle.eşimiz alerjisi arttı iyice ve allah kimseyi hastanelere düşürmesin yok poliklinik saati bitti yok sevk başka hastanenin diye sürekli bizi koşturdular ve en son çıldırdık ve döndük 3 gibi..ben o kadar yorulmuştum ki yattım kızlar size bişeyler yazamadım..
kezbancım o ne güzellik canım..maşalllahhakikaten göbişin hiç ikiz gibi değil az kilo almışsın ya da sen de benim gibi göstermiyorsun aldıklarını...
havvacımmmmm canım hoşgeldinizzzzzzzzzzz:asigim:kızının ve senin iyi olmana çok sevindim..
barzey canım iyi olmana çok sevindim..allah gönlüne göre versin.toparlarsın tabii kendini sen güçlü bir kızsın...bak vucüdunda toparlamaya başlamış..hadi güzel haberler için herşeyi hazırlayalım..pozitif olalım kolay geçsin bugünler...
aylin,sanem,nihan nerde kızlarr?ben onları göremedim de!
unuttuğum bi konu ya da gözümden kaçmış bir durum varsa kusura bakmayın..çok ayrıntılı okuyamadım yazdıklarınızı..hepiniz iyisiniz inşallah...Şeniz

a.s.günaydın annelerin en güzelleriiii.
ege ile naz ın kardeşleri kıpır kıpır demek. bunlar anlaşıyorlar bence beni de dün uyutmadılar. yani onlar oynarken izlemekten uyuyamadım. kahvaltı saatini kaçırdım bu gün . resimde uzak diye belki kilolu durmuyorum herhalde birde benim sırf göbekte kilo belli. ama haklısınız ikiz gibi değil göbişim. güzel iltifatlarınıza teşekkür eder; aman efendim o sizin güzelliğiniz ....derim.
hepimiz için güzellklerle dolu bir gün olsunŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin arkadaşıma.s.
öncelikle geçmiş olsun. sağlıkla bebeğini zamanında kucağına alırsın inşallah benim bildiğim kadarıyla senin durumunda kimse yok. ama herkesin farklı sorunları var.bak dr unda söylemiş dikkat etmelisin diye. artık son aylrdayız hepimiz dikkat etmeliyiz. dinlenmeye çalış.eşin destek olucak artık sana

iyiyiz yelizciim çok şükür kıpır kıpırız yine...sen ve prensin de iyiymiş çok sevindik teyzoş. doğumda miyomlarından da kurtulacak olmana da çoook sevindim.

Günaydınn, Annişlerrr , Mutlu ve Güzel ve Huzurlu bir Gün diliyorum...
Günaydın bebişler, güzel beslenin Bugün, uslu durun emii, annecikleri üzmeyin...

buaraya Günaydınlarımı yazayımmm:) hazırlıklar kısmına yazmışım , ne yapalım sabah mahmurluğu.

DİNACIĞIM; evet resmimi çekeyim açacağım Göbiş konulu yer, bu arada beni beklemeyin, benden önce resim koymak isteyen açsın :) bu arad hemencik bir resim çektir , sonra pişman olursun, dedi dersin, ablamda pek resim çektirmemişti, şimdi çok pişman..

KEZBANCIĞIM: sen mesela :) bak bekliyorum resmini, bu arada pekte mütevazisin, yerim seni...
Kızçenle oğluşun nasıl, okşa benim için onlarııı

YELİZCİĞİm, geldik demelisin, alış artık alışş :)

KALACHRA, seninki şimdide başladı desene, benim kısım son zamanlar Gündüz kuduruyor, annecik çalışıyor diye belkide, geceleri rahat uyusun istiyor

galiba bu zamana kadar hiç bu kadar iyi hissetmemiştim doktor konusunda..için rahatladı dünya varmış diyorum..

teşekkür ederiz teyzesi iyiler galibaa.evet evet iyiler teyzeniz için okşuyorum sizi dedim elimi gezdirirken tepki verdiler. yarın görüceem inşallah onları çooook özledi annecik.
sende yeğenimi benim için sev olurmu?Şeniz

yelizciğim maaşallah canm prensimizde iyi sende dr olayına çok sevindim canım içine sinmiş yaa hayılrısı olsun allah acısız doğum nasip etsin cnm a.s.

Yerim ben onlarııı :) pıtırcıklar, üzmesinler Anneciklerini, oy Teyze deyince kıpraşaırlarmışş, yerim onları.
bende okşadım Teyzesi şimdi, o da sana öpücüklerini yolluyor, ayy ne uydurdummm, hahahahaaaa ,:sm_cool:naniknanik yok yok öper benim kızım, sırnaşıktır da biraz :) sırnaşık şeybabamız çok şımartıyor ne yapalım :))

gunaydın guzel annısler ve dunya guzellerı bebıslerı gunaydın hepınıze umarım hepımız ıcın guzel bır gun olur kezbancım cıdden cok guzel cıkmısın sankı hıc bebıs yok sende ay ne guzel masallah canım ya bıde ıkız cok sanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…