a.s.merhabalar arkadaşlar. şimdi eve geldim hemen açtım neti. bu gün çok sakinmiş cidden forum. aylin, havva hoşgeldiniz.:teytey:
özge ve sanem ,nihan gelmemiş daha:uhm:...
aslı, nuray ben sabahtan burdaydım sonra hemotoloğa gittik allahtan kanla ilgili bir hastalığım yok. kan hapımı günde 1 taneye düşürdü o kadar. bundan sonra sıksık kan tahlilim olacak ve dr adaha sık gidiceem bebişlerimi görmeye tabi bu iş çok hoşuma gitti :dance:iyiyim yani artık alışverişe de gittim dönüşte ama bebeklere değil bu defa kendimize bişeyler aldık ilk kez bu kadar gezdim çok mutluyum
selam bende ağustos annesiyim benim ikinci hamileliğim ve 21 aylık bir oğlum var şuan 7.ayımızdayız ve plasenta önde çıktı dikkat etmem gerekiyor bu durumda olan varmı aranızda ilk hamileleğimde daha rahattım gibi geliyor aynı durumda olan arkadaşlar varsa ve durumlarını benle paylaşırlarsa sevinirim umarım bebeğim zamanında doğar bu arada bende pek dikkat edemiyorum açıkçası evde bir çocuk daha olunca bu pekte mümkün olmuyor malesef onunda ilgiye ve bakıma ihtiyacı var aynı zamandada çalışıyorum gerçi bütün gün oturuyorum işte ama oturmakta çokta sağlıklı değil rahatsızlıklık veriyor belli bir saatten sonra
geldik daha doğru olur herhalde. hoşgeldiniiiiiz.geldim yoksa geldik mi desem....
Günaydınn canlarımmmŞeniz
biz geldikkkkkk:icecream:
Günaydınn, Annişlerrr , Mutlu ve Güzel ve Huzurlu bir Gün diliyorum...
Günaydın bebişler, güzel beslenin Bugün, uslu durun emii, annecikleri üzmeyin...
buaraya Günaydınlarımı yazayımmm:) hazırlıklar kısmına yazmışım , ne yapalım sabah mahmurluğu.
DİNACIĞIM; evet resmimi çekeyim açacağım Göbiş konulu yer, bu arada beni beklemeyin, benden önce resim koymak isteyen açsın :) bu arad hemencik bir resim çektir , sonra pişman olursun, dedi dersin, ablamda pek resim çektirmemişti, şimdi çok pişman..
KEZBANCIĞIM: sen mesela :) bak bekliyorum resmini, bu arada pekte mütevazisin, yerim seni...
Kızçenle oğluşun nasıl, okşa benim için onlarııı
YELİZCİĞİm, geldik demelisin, alış artık alışş :)
KALACHRA, seninki şimdide başladı desene, benim kısım son zamanlar Gündüz kuduruyor, annecik çalışıyor diye belkide, geceleri rahat uyusun istiyor
teşekkür ederiz teyzesi iyiler galibaa.evet evet iyiler teyzeniz için okşuyorum sizi dedim elimi gezdirirken tepki verdiler. yarın görüceem inşallah onları çooook özledi annecik.
sende yeğenimi benim için sev olurmu?Şeniz
yelizciğim maaşallah canm prensimizde iyi sende dr olayına çok sevindim canım içine sinmiş yaa hayılrısı olsun allah acısız doğum nasip etsin cnm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?