2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben çantamı haziranda başlayacağım hazırlamaya.. :1rolleyes:
sanki daha çok eksik varmış gibime geliyor al al bitmiyor walla :icecream:

banada öyle geliyor a şu eksik a bunuda kayayım çantaya koca bir bavul olucak böyle giderse

merhaba güzel annişler ve minik kuzucuklarıa.s.evde olunca güne böyle geç başlıyoruz oğluşumla sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla hepinize huzurlu bir gün diliyorum canlarıma.s.

benimde hastane çantamda eksikler var bir de benim miniklerin cicileri daha yıkanmadı onları yerleştiriceem. bencil davranmışım kendi çamaşırlaım geceliklerim yıkandı ütülendi. şimdi bebişlerinkinde sıra ünverin çamaşır makinesinden alıyım da yıkıycaam. deterjan da amway inkini alıyorum.

Canım sanırım biz seninle aynı günüz, önceki yazına istinaden öyle sanıyorum. Benim plasenta da sol ön duvarda ama bana kimse tehlikeli falan demedi. Acaba senin rahim ağzını kapatacak şekilde mi? Çünkü öyleyse bebeğini sezeryanle alıyorlar am onun dışında korkulacak bişey yok biliyorum ben. Endişelenme sakın, kötü bişey olacağını sanmıyorum.:teselli:

ünverin çamaşır makinesi hangisi ben görmedim...
offffffff bu forumda problemmi var yine sayfayı çok uzuzn sürede açıyorum. yazıları geç görüyorum.

ünver simbonun mini makinesini almış. hazırlıklarda vardı istersen bir bak çok güzeldi. ondan alıcaam dün carrefoura gittik ama unuttum bakmayı kendime giysi bakmaktan.

merhaba güzel annişler ve minik kuzucuklarıa.s.evde olunca güne böyle geç başlıyoruz oğluşumla sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla hepinize huzurlu bir gün diliyorum canlarıma.s.

günaydınlar nasılsınız annecikler :sm_cool:ben hala kavaltı yapıyorummm
yeye bitmiyor canımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bende hazırlamaya basladım nolur nolmaz 7 aydan sonra hersey olabılır yarı hazır gıbı aklıma geldıkce gene koyuyorum bence hazır olsun zararı olmaz ya yelızcım yalovanın neresındensın yakınmısız bende orhangazı canım

kezbancığım sen deterjana yumşatıcı koyacakmısın tek olarak mı kullanalım deterjanı bende amway almıştımda?? amway dedinde ilkbebeğim- melekciğimde gelmedi en son şeker testini yaptıracaktı hayırlısı ile bi haber alırız inş..
süsemause da umarım iyidir belki eve çıktı dinlenmekten fırsat bulamamıştır bize yazmaya inş iyidir oda

kezban geç açılma sorunu bendede var sitede bir sorun var galiba çok yavaş.
nil yalova merkezdeyim canım.

günaydın ecenas

bende hazırlamadım daha doğum çantasını haziran sonuna doğru hazirlicam.daha eksiklerimiz varCADIARZU

ben yumuşatıcı kullanmayı istemiyorum. en azından bir 6 ay kullanmam. deterjanı denemedim acaba çok mu sert yapar? kullanan arkadaşlarım var memnunmuş.herhalde yeterli olur.

evet melek yok ortalarda şeker testi vardı inşallah iyi çıkmıştır allah kimseyi uğraştırmasın testlerle iyi haberlerle gel melekciim. suşe dinleniyordur bence de.iyidir inşallah

Kızlar ne güzel kaynatmışsınız öyleyerimseniben hepinizi kocaman kocaman öpüyorumŞeniz Kezban hakikaten nazar değmesin hiç ikiz annesi gibi durmuyorsun çok şekersin.
Benim doğum Antalyada olacak inşallah, tek korkum Antalyaya gidemeden bebeğin gelmeye kalkması, Allah korusun inşallah son aya kadar Linam içimde kalır. Antalyaya gider gitmez bizde hazırlayacağız doğum çantamızı inşallah ama daha 1,5 ay var. Zaten aldığımız şeylerin çoğunu annem Antalyaya götürdü nasılsa orada doğum yapacaksın diye, hayırlısı bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür edrim canımcıımgüzel sözlerin için.
merak etme annesi lina cığın annesini dinleyecektir bence ben de hep bebişlerim zamanında gelin diye söylüyorum onlara böylece kendim de inanıyorum en azından çok erken gelmiycekler inşallah.

evet bu daha güzel bendemi alsam haziran sonunda bursaya gidicem yine o zaman bakayım olmazsa..iki çamaşır için koca makine çalışmamış olur güzel olur.düşüneyim ben bunu teşekkürler...

kızlar yaw normal makinede yıkanmıyomuki?bende hala hazırlamadım çantamı ben omobaby deterjan dalininde yumuşatıcısını aldım ama hala yıkanmadılar.KEZBAN yumuşatıcıdamı kullanılmıyo ayy hiç bişe bilmiyorum ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…