selam bende ağustos annesiyim benim ikinci hamileliğim ve 21 aylık bir oğlum var şuan 7.ayımızdayız ve plasenta önde çıktı dikkat etmem gerekiyor bu durumda olan varmı aranızda ilk hamileleğimde daha rahattım gibi geliyor aynı durumda olan arkadaşlar varsa ve durumlarını benle paylaşırlarsa sevinirim umarım bebeğim zamanında doğar bu arada bende pek dikkat edemiyorum açıkçası evde bir çocuk daha olunca bu pekte mümkün olmuyor malesef onunda ilgiye ve bakıma ihtiyacı var aynı zamandada çalışıyorum gerçi bütün gün oturuyorum işte ama oturmakta çokta sağlıklı değil rahatsızlıklık veriyor belli bir saatten sonra
offffffff bu forumda problemmi var yine sayfayı çok uzuzn sürede açıyorum. yazıları geç görüyorum.ünverin çamaşır makinesi hangisi ben görmedim...
merhaba güzel annişler ve minik kuzucuklarıa.s.evde olunca güne böyle geç başlıyoruz oğluşumla sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla hepinize huzurlu bir gün diliyorum canlarıma.s.
kezbancığım sen deterjana yumşatıcı koyacakmısın tek olarak mı kullanalım deterjanı bende amway almıştımda?? amway dedinde ilkbebeğim- melekciğimde gelmedi en son şeker testini yaptıracaktı hayırlısı ile bi haber alırız inş..
süsemause da umarım iyidir belki eve çıktı dinlenmekten fırsat bulamamıştır bize yazmaya inş iyidir oda
http://www.koysepete.com/en+ucuz+sinbo+swm-6301+mini+camasir+makinesi+68098.aspx
makine bu mu kezbancığım...derya baykalın programında görmüştüm bende sıkma yapmıyor bu galiba.
Kızlar ne güzel kaynatmışsınız öyleyerimseniben hepinizi kocaman kocaman öpüyorumŞeniz Kezban hakikaten nazar değmesin hiç ikiz annesi gibi durmuyorsunçok şekersin.
Benim doğum Antalyada olacak inşallah, tek korkum Antalyaya gidemeden bebeğin gelmeye kalkması, Allah korusun inşallah son aya kadar Linam içimde kalır. Antalyaya gider gitmez bizde hazırlayacağız doğum çantamızı inşallah ama daha 1,5 ay var. Zaten aldığımız şeylerin çoğunu annem Antalyaya götürdü nasılsa orada doğum yapacaksın diye, hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?