kızlar yaw normal makinede yıkanmıyomuki?bende hala hazırlamadım çantamı ben omobaby deterjan dalininde yumuşatıcısını aldım ama hala yıkanmadılar.KEZBAN yumuşatıcıdamı kullanılmıyo ayy hiç bişe bilmiyorum ben yaaaa
slm bayanlar.ben geldim.hafta sonu denize girdim.ama çok korktum bişey olacak diye.bu arada çatlaklarım oluşmuş kızlar.çok kötü-çirkin bi görünümü var.sanki karnım yarılacakben 8 kg aldım ve çok su tüketiyorum.ayrıca badem yağı kullanıyorum.günaşırı duş alıyorum.niye bu kadar erken çatladı? anlamadım
slm bayanlar.ben geldim.hafta sonu denize girdim.ama çok korktum bişey olacak diye.bu arada çatlaklarım oluşmuş kızlar.çok kötü-çirkin bi görünümü var.sanki karnım yarılacakben 8 kg aldım ve çok su tüketiyorum.ayrıca badem yağı kullanıyorum.günaşırı duş alıyorum.niye bu kadar erken çatladı? anlamadım
hoşgeldin sanemcin nerde girdin bakayım denize ohhhh ne güzel ya bende izin alcam dr. izin verirse haftaya gitmeyi düşünüyorum yazlığa.14 kg aldım ama hiç çatlağım olmadı umarımda olmaz.çatlak için pregnacare krem kullanıyorum ayrıca haftada bir kez bademyağı sürüyorum ama sanırım bunun yapıyla alakası var öyle duymuştum canım
WROSE canım, bendede çok eksik var daha, yaaa uff bakalım, haziranda hazırlamay başlarım diyorum bende 
TREND, canım ne güzel evde olman, ben işteyim, ve nasıl bir Uyku bastırdı anlatamam 
KEZBANCIĞIM, anlamadım Deterjan ne olıyorsun? Hakkatten ne öneriyorsununz baby Deterjanı olarak?
YELİZ , canım sen nasıl kaçırdın Ünverin makinesını bi Dünya yorum yapıldı üzerinde, her kes Hasta oldu o makineyaaa… geri dönüş yap birazcıkınnn 
ECENAS , Bizim Kliooo sayfasına yazarsın artık, ye bakalım  Ye kilonu bilahare kilo sayfasında (Klio  sayfasında takip edicem ona göre ))
GAMZE LİNA, ya bendede çok selülit oluştu, neden acaba, ben Hamile kalmadan önce zayıftım , acaba o yüzdenmiii ?
Seni gidi Denizci, ben korkuyorum yaaa, zaten mantar oluyor arada, birde kaparım enfeksiyon , 40’ım çıkana kadar ne Denize ne Havuza gireceğim
OYOYOYO çok uykum varrr , yaaaaaaaaaa
Bu arada Annem Yarın akşam Samsuna geri dönüyor, aklıma geldikçe ağlıyorummm
Ne güzel denize girmişsin ama neden korktuğunu anlayamadım. Doktorlar yüzmeyi çok tavsiye ediyorlar, ben kısmetse son 2 ayımda sudan çıkmayı düşünmüyorum. Hem bebek rahatlar suda hem anne diye düşünüyorum. Çatlaklar bünyeye göre değişiyor. Eğer olacaksa en güzel kremi kullansan da çatlıyorsun. Bende de çok selülit oldu sinir oluyorum tatlicadiarzu
merhabalarrr güzel annelerimm ve minikk bebişlerii. umarım herkes iyidirr. sanemcim hoşgeldinn geçen haftadan beri görünmüyordun umarım iyisindir tansiyonun düzeldimi.
bu arada havvacım sende hoşgeldinn tekrar aramıza.ben yeni resimlerimi çekildimm ama nasıl ekleyecegim bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa bana anlatabilirlermi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?