2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde çatlağim Yok Ama Kalçamin Alt Kisimlarinda Selülit Baya Var Inş. Doğumdan Hemen Sonra Kurtuluruz Onlardan

Dinacım bende çatlak yok henüz ve inşallah olmaz. Birde çatlak oluşursa vay halime tatlicadiarzu
Panikcim çok kramp giriyorsa haklısın tabi, dikkat et aman ayaklarının değmediği yerlerde yüzme.

Wrose, valla çok zor oluyor geldiklerinde anneyi bırakmak:a015: ama benim annem artık doğum iznine ayrıldığımda babamla beni almaya gelecekler inşal

slm kıslarrrrrrrrrrrr ve miniklerim ben geldimmm,yazışmaları okudum şimdi hatırladıklarımı yazıyım bari..
ahh kezboşum keşke tatile gitsem nerdeeeee bu sene maalesef tatil yok,seneye inş kızımızı da alıp çıkar ve bakarsın kezban teyzelerinin yanına gideriz :)))

DİNAcım göbüşlü ya kocalarımız benim ki 3 gün rejime girdi,kızım doğana kadar kilo vericem diyo bakalım başarabilecek mi? :))) sempati hamileliği yaşıyor benim ki ben aldıkça o da aldı :) :teytey:

HAVVAcım hoşgeldin tatlım,çok özledim seni nihayet net var evinde artık yupiii :) kızına ciciler mi almaya çıkacaksınız annesi?

KEZBOşum iyi olmana çok sevindim.sık doktora gidip yorulacaksın ama minikleri de bol bol göreceksin :) ne ciciler aldın kendine şeker anne?

ÖZGEcim ne oldu eşinin alerji durumu,neden kaynaklandığı belli oldu mu?

BAL-DO aramıza hoşgeldin cnm

SANEMcim yoktun merak ettik. ne güsel denize girmişsin,ben de çok istiyorum ama bu saatten sonra bir yere götürmezler beni. hep evdeyim eşine de çok geçmiş olsun tatlım.

ASLIcım NURAYCIM GAMZEcim göbüşleriniz ne güsel duruyor öyle :) miniklerimi öperim

VEEE diğer güsel annelerrrrrrrrrrrr ve miniklerim hepinizi sevgiyle öpüyorum Şeniz

BARZEYcim hoşgeldin cnm iyi olmana çok sevindim tatlım.temmuzdan sonra güsel haberini bekliyoruz cnm,çalışmalarda başarılar ehuheuehu :teytey: kocaman öpüyorum,dileklerin ve önerilerin için teşekkürler.dualarım seninle cnm.. a.s.

kızlar ben de zaten zayıflayıp şişmanlamaktan çatlak ve selülit vardı,yenileri oluşmadı henüz.
hastane çantamı ben de hazırlamadım haziran içinde yavaş yavaş başlıcam. perşembe günü annemle eminönüne gidicez. sizler için de gezdiklerimi not alıcam.
bu arada nuraycım kezboşum ünverenin aldığı çam.makinasının kurutma bölümü olmayanını annem almıştı daha hamileliğimin başında.migrosun kataloğunda gördüm.o model migrosta var. ama ünvereninki yok bilginiz olsun

nihancımm hoşgeldin canımm seni özledikk nerelerdeydin merakta ettikk umarım iyisinizdir bebişinlee canımcımm. bu arada tşk ederim arkadaşlar. yakından özgenin ekledigi gibi eklemeyi biliyorsanız anlatırmısınız öylede ekleyebilirim.

bu arada naptığımı nlatıyım kıslar
cmrts nette sorun vardı bi süre sonra giremedim,zaten sıcaktan da bayılcaktım. pazar günü de ; babamlar 3 kardeş.halam herkesi toplamak istedi. amcamlar biz halamlar,kardeş çocukları olan minik torunlar vs.. ufaklıklarda dahil evde 24 kişiydik. halamlardan kuzenime geçtik eşimle bostancıda oturuyor.onda kaldık. dün de bu tarafa geçmeden carrefour a uğradık fazla gezmedik.eşimin işi vardı. sadece sanırım ünvere almıştı molfix'in hoşgeldin bebek kutusunu aldık. şansıma 2 tane kalmış birini aldım :) ünverecim sen sölediysen teşekkürler cnmmmmmmm :)

saol cnm benim,pazar pzrts biraz youndum.bugün de nette gene sorun vardı.anca gelebildimm. sıcaklardan da evde bayılıyorum,vantilatör klima ne bulursam önündeyim :)
öğleden sonra bir ara eşime yeni ayakkabı almıştık,üstünce küçük bi şi oldu,aldığımız yere geri götürdüm yapıcaklar,o 10 dk bile sokakta kalmak bayılttı.dışarısı çok sıcak. ilerleyen günlerde napıcaz bilmem
sen nslsn tatlım, nsl gidiyor?

bende iyiyim canımm. sormaa canımcımm yaa gerçekten havalar çok sıcak derslerim biter bitmez hemen kendimi eve atıyorum eve gelincede en serin odaya seriliyorum hemen. daha yaz tam bastırmadı allahım kolaylık versin bizlere.

.[img=http://img399.imageshackus/img399/2926/dscf0493mm4.th.jpg]
kızlar oldumu bilmiyorumm ama denemeee.
[img=http://img210.imageshack.us/img210/1121/dscf0487td0.th.jpg]

Son düzenleme:
KEZBANCIĞIM , teşekkür ederim Amyway için, olsun, Pahalı olsun ama bebişime Zararı olmasın :içelim:

GAMZE-LİNA’M , aslında evet, Antalyanın o kavurucu sıcağında ne yapcaksın hakkatten, ben 1 geceyi merkezinde geçirmiştim, birdahamı tövbeee… Kötü Kazen
Ama Dikkat et canım, Yüzünü falanda yakma sakın, bazı izler kalıcı olabilirmiş.
Ne Güzel Annene gideceksin ama az kaldı, Allah kavuştursun canım,

DİNACIĞIM , alemsin Kocanı şok etmişsin, bakalım bende henüz yok, ama Selülitlerim yüzünden sinirim, ama selülitleri yok etmek kolay , o nedenle Selülite razıyım, çatlak olmasında

WROSE , sorma, Yarın akşam anneciğimi nasıl uğurlayacağım bilmiyorum, şimdiden geldi, ve Doğuma gelemeyecek, Çünkü istanbul’un Havasına sıcağına dayanamıyor hastalanıyor, Annemde hem Şeker, hemde Tansiyon var. O nedenle Doğumuma gelemeyecek, Havalar ısınmaya başlamadan geldi, gördü biraz yardım etti bana , şimdi gidiyor :çok üzgünüm::a015:

KALCHAKRA , Hahahaaaa alemsin yaaa, ben şaşırmıştım, ama sen resmen Şoka girmişsin, olsun bir şey olmaz Selülitleri yok ederiz Doğum sonrasında, burada ayrı bir Konu başlığı açar , birbirimize çare buluruz : ) :sm_cool::sm_cool:

ASLİCİĞİM ; Bebişine yarasın , biz Haftasonu Sinemaya gidelim dedik, ama malum WC olayı yüzünden vazgeçtik, ha birde Ses bebeği etkilermi diyede düşündük, Artık Sinema Keyfi Doğum sonrasına kaldı.sırnaşık şey

canım ben yüksek sesin anne karnındaki bebekleri etkilediğini duymuştum

aslıcım çok şeker olmuşsun maşallah cnmcım :)
hadi hepimiz koyalım kıslar son göbüşl hallerimizi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…