KONTROL PANELİNE GİRİYORSUN CNM ORDAN KULLANICI RESMİ AVATAR I TIKLAYIP DEĞİŞTİRİYORSUN RESMİNİ HADİ BİDE SENİN GÖBİŞİNİ GÖRELİM :dance:
gamzecim tşk ederim ama ekledigimde uzaktan mı görünecek bilmiyorum.
nihancımm hoşgeldin canımm seni özledikk nerelerdeydin merakta ettikk umarım iyisinizdir bebişinlee canımcımm. bu arada tşk ederim arkadaşlar. yakından özgenin ekledigi gibi eklemeyi biliyorsanız anlatırmısınız öylede ekleyebilirim.
saol cnm benim,pazar pzrts biraz youndum.bugün de nette gene sorun vardı.anca gelebildimm. sıcaklardan da evde bayılıyorum,vantilatör klima ne bulursam önündeyim :)
öğleden sonra bir ara eşime yeni ayakkabı almıştık,üstünce küçük bi şi oldu,aldığımız yere geri götürdüm yapıcaklar,o 10 dk bile sokakta kalmak bayılttı.dışarısı çok sıcak. ilerleyen günlerde napıcaz bilmem
sen nslsn tatlım, nsl gidiyor?
canım ben yüksek sesin anne karnındaki bebekleri etkilediğini duymuştumKEZBANCIĞIM , teşekkür ederim Amyway için, olsun, Pahalı olsun ama bebişime Zararı olmasın :içelim:
GAMZE-LİNA’M , aslında evet, Antalyanın o kavurucu sıcağında ne yapcaksın hakkatten, ben 1 geceyi merkezinde geçirmiştim, birdahamı tövbeee… Kötü Kazen
Ama Dikkat et canım, Yüzünü falanda yakma sakın, bazı izler kalıcı olabilirmiş.
Ne Güzel Annene gideceksin ama az kaldı, Allah kavuştursun canım,
DİNACIĞIM , alemsin Kocanı şok etmişsin, bakalım bende henüz yok, ama Selülitlerim yüzünden sinirim, ama selülitleri yok etmek kolay , o nedenle Selülite razıyım, çatlak olmasında
WROSE , sorma, Yarın akşam anneciğimi nasıl uğurlayacağım bilmiyorum, şimdiden geldi, ve Doğuma gelemeyecek, Çünkü istanbul’un Havasına sıcağına dayanamıyor hastalanıyor, Annemde hem Şeker, hemde Tansiyon var. O nedenle Doğumuma gelemeyecek, Havalar ısınmaya başlamadan geldi, gördü biraz yardım etti bana , şimdi gidiyor :çok üzgünüm::a015:
KALCHAKRA , Hahahaaaa alemsin yaaa, ben şaşırmıştım, ama sen resmen Şoka girmişsin, olsun bir şey olmaz Selülitleri yok ederiz Doğum sonrasında, burada ayrı bir Konu başlığı açar , birbirimize çare buluruz : ) :sm_cool::sm_cool:
ASLİCİĞİM ; Bebişine yarasın , biz Haftasonu Sinemaya gidelim dedik, ama malum WC olayı yüzünden vazgeçtik, ha birde Ses bebeği etkilermi diyede düşündük, Artık Sinema Keyfi Doğum sonrasına kaldı.sırnaşık şey
naber kızlar kaynatıyomusunuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?