merhabaaaaaaaaaaaaaa.s.
eşimin evde olması dolayısıyla pek girmedim bugün foruma..neler kaynattınız öyle!
öncelikle çatlak ve selülit konuşulmuş ben de zaten kalçamda çatlaklar vardı genç kızlıktan onun üstüne henüz eklenmedi ama dikkat ediyorum yağlanmaya ve su içmeye çocukkken bilmediğim için bu durumu çatlamıştım o zamanlar kupkuruydu cildim.amaaaaaaaaaa selülit bastı resmen bacaklarımı..
kezbancım canımcım ne güzel çıkmış foton ya ama evet katılıyorum yakından lazım bir de!
aslicim fotolarından gördüğüm kadarıyla seninde göbişin çok çıkmamış gayet formundasın..ne tatlı olmuş göbişler öyle..kaç kilo aldın sen canım?
gamzeki senin de çok tatlı olmuş göbişin canım sarılar pek yakışmış maşalllah...
nihancım gelmişsin merak ettik seni inşallah çok yorulmadın..senin de yakın fotonu istiyorum..
havvacım endişelenme ben de ne çatlak ne de selülit severim ama hepsi geçer doğum sağlıklı olsun da sonrasında uykusuzluk hareket derken hepsi geçer..
sanemcim sen de yoktun hoşgeldin..
aylincim ya evdesin nasılmış evde vakit geçirmek rahatladın mı birazcık?
kızlar şimdi yemek vaktimiz yine görüşürüz..çok öptüm hepinizi ve cici bebişlerinizi...Şeniz
teşekkür ederim arkadaşlarr ben 48 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 57 kiloyum. resmin biri bozuk çıkmıç gerçi ama ekleyebilmişimm yaşasınn. bu arada bizde temmuz anneleri gibi göbişlerimizin resimlerini ekleyecegimiz bir sayfa açabilirizz ne dersinizz güzell annelerimm.
Başta Temmuz Annesi Iletmiş Canim Konuyu Sonra Silinmiş Konu Yönetmeni Tarafindan Siz Deneyin Gene Kiskandilar Göbiş Sayfamizi Daha Koyamamiştim Halbuki Ama Pes Etmedik :)
Haklisin Canim Ben Ekledim Ekledim Resmim çikmiyo Zaten Sizler Açin Bende Size Eklerim Hazir Göbişim
Kismetse Doğumdan Sonra Toplanicaz Gene(tabi Ancak Bebişlerimiz Uyuduğunda) Bu Sefer Konular Kilolar Selülit Ve çatlaklar Olur Herhalde Allah O Günleri Göstersinde Olmazsa Etekli Bikinileri Giyicez Gece Yatarkende Lambayi Kapicaz:roflol:
ayy evet , ışıklar kapanacak, giysilerin boyu uzayacak :) ahayyy
Bikinisiz çıkmam devri kapanacak :) :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?