2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaaaaaaaaaaaaa.s.
eşimin evde olması dolayısıyla pek girmedim bugün foruma..neler kaynattınız öyle!
öncelikle çatlak ve selülit konuşulmuş ben de zaten kalçamda çatlaklar vardı genç kızlıktan onun üstüne henüz eklenmedi ama dikkat ediyorum yağlanmaya ve su içmeye çocukkken bilmediğim için bu durumu çatlamıştım o zamanlar kupkuruydu cildim.amaaaaaaaaaa selülit bastı resmen bacaklarımı..
kezbancım canımcım ne güzel çıkmış foton ya ama evet katılıyorum yakından lazım bir de!
aslicim fotolarından gördüğüm kadarıyla seninde göbişin çok çıkmamış gayet formundasın..ne tatlı olmuş göbişler öyle..kaç kilo aldın sen canım?
gamzeki senin de çok tatlı olmuş göbişin canım sarılar pek yakışmış maşalllah...
nihancım gelmişsin merak ettik seni inşallah çok yorulmadın..senin de yakın fotonu istiyorum..
havvacım endişelenme ben de ne çatlak ne de selülit severim ama hepsi geçer doğum sağlıklı olsun da sonrasında uykusuzluk hareket derken hepsi geçer..
sanemcim sen de yoktun hoşgeldin..
aylincim ya evdesin nasılmış evde vakit geçirmek rahatladın mı birazcık?
kızlar şimdi yemek vaktimiz yine görüşürüz..çok öptüm hepinizi ve cici bebişlerinizi...Şeniz

merhabalar arkadaşlarııııım.

nihancıım hoşgeldin canımcıım ne güzel vakit geçirmişsin dolu dolu. aman dinlenmeyi ihmal etme.bebişimizi yorma annesi.

aslıcıım çok şirin çıkmışsın güzel anneeee

annecikleri giden arkadaşlarım var allah tez vakitte kavuştursun.

MERSİ CANIMCIM a.s. SANADA AFİYET OLSUN ÇOK BEKLETME BİZİ BUGÜN NE GÜZEL HEPİNİZ GELDİNİZ ODAMIZ ŞENLENDİ :teytey:

özgeciim teşekkürler canım. eşin için dolaşmışsınız bütün gün yorulmuşsunuz canım yaa geçmişolsun demişmiydim hatırlayamadım. aksilik işte hastaneler bazen sorun çıkarıyor. en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah

teşekkür ederim arkadaşlarr ben 48 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 57 kiloyum. resmin biri bozuk çıkmıç gerçi ama ekleyebilmişimm yaşasınn. bu arada bizde temmuz anneleri gibi göbişlerimizin resimlerini ekleyecegimiz bir sayfa açabilirizz ne dersinizz güzell annelerimm.

eklediğin resimlerde daha net çıkmış zaten aslıcıım bu avartarda küçük çıkıyor. göbiş sayfasını açalım hakikaten keyifli bir bölüm olur dark la yapıcaktık ama resim çekemedik çekelim de açalım bir bölüm

Başta Temmuz Annesi Iletmiş Canim Konuyu Sonra Silinmiş Konu Yönetmeni Tarafindan Siz Deneyin Gene Kiskandilar Göbiş Sayfamizi Daha Koyamamiştim Halbuki Ama Pes Etmedik :)

Başta Temmuz Annesi Iletmiş Canim Konuyu Sonra Silinmiş Konu Yönetmeni Tarafindan Siz Deneyin Gene Kiskandilar Göbiş Sayfamizi Daha Koyamamiştim Halbuki Ama Pes Etmedik :)

ama bu haksızlık biz ağustos olarak açıcaktık o sayfayı.

Haklisin Canim Ben Ekledim Ekledim Resmim çikmiyo Zaten Sizler Açin Bende Size Eklerim Hazir Göbişim

Haklisin Canim Ben Ekledim Ekledim Resmim çikmiyo Zaten Sizler Açin Bende Size Eklerim Hazir Göbişim

bencede haksızlıkk bakın hırs yaptımm açmamız lazımm ve niye siliyorlarkii aaa ayıp oluyor ama olmuyorr bizde agustos annesiyizz bizde ayrı sayfa açmak istiyoruzz ne varki bunda. bekleyin arkadaşlar açıyorumm. şakkıdı

KEZBANCIĞIM , teşekkür ederim Amyway için, olsun, Pahalı olsun ama bebişime Zararı olmasın

GAMZE-LİNA'M , aslında evet, Antalyanın o kavurucu sıcağında ne yapcaksın hakkatten, ben 1 geceyi merkezinde geçirmiştim, birdahamı tövbeee…
Ama Dikkat et canım, Yüzünü falanda yakma sakın, bazı izler kalıcı olabilirmiş.
Ne Güzel Annene gideceksin ama az kaldı, Allah kavuştursun canım,

DİNACIĞIM , alemsin Kocanı şok etmişsin, bakalım bende henüz yok, ama Selülitlerim yüzünden sinirim, ama selülitleri yok etmek kolay , o nedenle Selülite razıyım, çatlak olmasında

WROSE , sorma, Yarın akşam anneciğimi nasıl uğurlayacağım bilşmiyorum, şimdiden geldi, ve Doğuma gelemeyecek, Çünkü istanbul'un Havasına sıcağına dayanamıyor hastalanıyor, Annemde hem Şeker, hemde Tansiyon var. O nedenle Doğumuma gelemeyecek, Havalar ısınmaya başlamadan geldi, gördü biraz yardım etti bana , şimdi gidiyor

KALCHAKRA , Hahahaaaa alemsin yaaa, ben şaşırmıştım, ama sen resmen Şoka girmişsin, olsun bir şey olmaz Selülitleri yok ederiz Doğum sonrasında, burada ayrı bir Konu başlığı açar , birbirimize çare buluruz : )

ASLİCİĞİM ; Bebişine yarasın , biz Haftasonu Sinemaya gidelim dedik, ama malım WC olayı yüzünden vazgeçtik, ha birde Ses bebeği etkilermi diyede düşündük, Artık Sinema Keyfi Doğum sonrasına kaldı.

GAMZEKİ Kurtulacağız selülitlerden, çok ilginç bacaklarımın önlerinde Diz üzerinde bile var, ne garippp yaaaaaaaaaa…..

ELVİN iyoktun, dedim ya içimden ya temizlik yapıyor, yada bi yerlerde , yoktun yaaa, iyi gezmişsin, bebişinin Bezi de hayırlı olsun, bende alıcam 1 paket Prima yenidoğan almıştım, ama Bu Göbek Çukuru yüzünden bi de bundan alayım, zaten, sık sık değiştireceğiz, elde kalmaz : )

Bütün Anneler hepinizi çok Öpüyorum, Bebişler uslu olun emii…

GAMZEKİ Kurtulacağız selülitlerden, çok ilginç bacaklarımın önlerinde Diz üzerinde bile var, ne garippp yaaaaaaaaaa…..

ELVİN iyoktun, dedim ya içimden ya temizlik yapıyor, yada bi yerlerde , yoktun yaaa, iyi gezmişsin, bebişinin Bezi de hayırlı olsun, bende alıcam 1 paket Prima yenidoğan almıştım, ama Bu Göbek Çukuru yüzünden bi de bundan alayım, zaten, sık sık değiştireceğiz, elde kalmaz : )

Bütün Anneler hepinizi çok Öpüyorum, Bebişler uslu olun emii…

Kötü KazenKızlar Sayfa sapıttı galiba :) ahahahah,
baksanıza benim yazılar , satte bir yayınlanıyor, ayy çok komikkk... :sm_cool:sırnaşık şey

Bu arada Aslıcığım bu ne güzelik, canım Göbişin yok gibi, yani hoş formdasın, çok beğendim , Maşallahhh

bu arad ben Kardeşimdeyim, ben sadece Göbiş resimleri koyacağız diye düşünmüştüm, yani göbek kısmı, Ay Kezbancığım var benim Boy Boy Fotolar , onlardanda seçeyim madem :) ama eve gidince hemen koyayım, açtıkmı Göbiş sayfası ?
Yasağı delmenin bir yolu vardır :)

heyy Site yönetimi, Hamileye işkence yapmayın :) dermişim ve beni bloklarlarmış:sm_cool:

Kismetse Doğumdan Sonra Toplanicaz Gene(tabi Ancak Bebişlerimiz Uyuduğunda) Bu Sefer Konular Kilolar Selülit Ve çatlaklar Olur Herhalde Allah O Günleri Göstersinde Olmazsa Etekli Bikinileri Giyicez Gece Yatarkende Lambayi Kapicaz:roflol:

ayy evet , ışıklar kapanacak, giysilerin boyu uzayacak :) ahayyy
Bikinisiz çıkmam devri kapanacak :) :sm_cool:

sanemcim şimdi farkettim yoksa erdeğe mi geldin?ayy göremediysem seni çok üzülürüm keşke tel falan verseydik...

arkadaşlar yeni linki açtımm hemen resimlerinizi ekleyinn umarım silmezlerr bencede silmesinlerr yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…