2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CADIARZUKötü Kazentatlicadiarzu:enbuyukkk:naniknanikşutarafagittiŞenizkafamçokkarıştısüprizzzzzlaelaelaelaelae

Son düzenleme:
muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar.böyle bikinilerden filan bahsetmeyin yawwww. moralimiz bozulmasın şimdiden.

ben şimdi kapatıyorum arkadaşlar yarın hastaneye gidiceem. pijamalarımı hazırlıyım,ilaçlarımı,birde diyet yiyeceklerimi hazırlıycaam.ayyyyy çok heyecanlıyım nedendir bilmem içim pır pır ediyor.

hepinize iyi geceler öptüm sizi şekerler..............

herkeseeeeeeee selamlaaaaaaar ,:dance:
selilüt konusuna hala devam yazılanları okudumda...dert etmeyin vardır herşeyin bi çaresi....ben yağ deposu gibi oldum dert etmiyorum walla..bugün doktora gittim 72 kg. olmuşum..17 kg almışım.daha ne kadar alıcam allah bilirr..
göbiş resimleri ekleniyormu artık..bende çektirip yollayacam..
kızlar bugün bebegimin kilosunu ögrendim..1.300 olmuş.boyu da 38 cm. iyi degilmi.
çok şükür sorun yok gelişimi iyi gidiyor..böyle güzel ve iyi haberler sizlerede herzaman nasip olsun arkadaşlarım...
bi kaç arkadaşımda formda bebeklerinin az hareketli oldugunu yazmıştı 2 gündür..bunu da ssorrdum bugün dr.uma...: bebeklerin poposu ayakları kassıga denk geldiginde hareketlerini net hissedemezmişiz kasıkta oldugundan;bize az hareket ediyorlar gibi gelirmiş.endişelenecek bişey yokmuş yani ...yerimseniben
:teytey:

herkeseeeeeeee selamlaaaaaaar ,:dance:
selilüt konusuna hala devam yazılanları okudumda...dert etmeyin vardır herşeyin bi çaresi....ben yağ deposu gibi oldum dert etmiyorum walla..bugün doktora gittim 72 kg. olmuşum..17 kg almışım.daha ne kadar alıcam allah bilirr..
göbiş resimleri ekleniyormu artık..bende çektirip yollayacam..
kızlar bugün bebegimin kilosunu ögrendim..1.300 olmuş.boyu da 38 cm. iyi degilmi.
çok şükür sorun yok gelişimi iyi gidiyor..böyle güzel ve iyi haberler sizlerede herzaman nasip olsun arkadaşlarım...
bi kaç arkadaşımda formda bebeklerinin az hareketli oldugunu yazmıştı 2 gündür..bunu da ssorrdum bugün dr.uma...: bebeklerin poposu ayakları kassıga denk geldiginde hareketlerini net hissedemezmişiz kasıkta oldugundan;bize az hareket ediyorlar gibi gelirmiş.endişelenecek bişey yokmuş yani ...yerimseniben
:teytey:

iyi akşamlarrrrra.s.

oo kızlar bi kaç saat girmedim baya bi mesaj yazmışınız :):)

selülit kiloları dert etmeyin.inş hayırlı doğumları olsun hepimizin.sonra onlarıda hallederizjeyyar

ama çatlaklar nasıl geçicek bende onu düşünüyorum fisfisfis

kızlarrr günaydın herkeseee.... ben yine sabahladım bugün. offf yaaa uyumak istiyorum artık (((
şimdi babamızı işe yolladık sizlere bi yazıyım dedim... ayrıca foruma söyle bi baktımda baya muhabbet etmişsiniz...
ASLICIM resimlerin çok hoş... tabi sen ve senin minik oğluşun daa :))))
KEZBANCIM hayırdır yaa... hastaneye gidiyorsun daa... pijamalarını yiyeceklerini falan niye hazırlıyorsun... kaçırdığım bişey mi var :1shok:
ohhh SANEM de bi güzel tatil yapmış.. kız bizim yerimizede yüzseydin biraz... buarada orada tombala show yaptın mı kız :roflol: ayy ben çok özledim tombala showlarını :)))
dDİVACIM bebeğinin iyi haberlerine çok sevindim canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
DARK ELFCİM... dediğin gibi çatlaklar olmasında selülitlere razıyız dimi :))))
ELVİNCİM sende hoş geldin canım....

Kızlar buarada evimin 50 mtr yakınına tıp merkezi açılmış. ayy nasıl sevindim bilmezsiniz. Hemen sordum kadın doğum uzmanınız var mı diye... Varmış... Süper yaaa... kızımı özlediğimde çıkar çıkar giderim valla DDD Bugün gidicem meselaa :))))

Neyse kızlar sizlere yazıyım dekrken uykum geldi valla...Hazır kızım da sakinken ben biraz kestiriyim :)))) Öpüyorum hepinisiiii :))) a.s. a.s.

günaydın güzel anneler ve kuzucukları.benim biraz bugün canım sıkkın hamileliktenmi bilemiyorum gecede uyuyamadım zaten.off herşeyi kafama takıyorum

KEZBANCIĞIM, canım güzel Haberlerini bekliyorum, ahh ne güzel yavrucaklarını göreceksin, benim dah 1,5 haftam var, kızçemi görmeme :)
Bu arada dün resim ekleyeyim dedim, ama siteye bağlanamadım, sanırım sorun vardı

Bu arada Bütün annelere ve bebişlere GÜNAYYYDIIIINNNN

günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün işe geri döndüm yıllık iznim bitti 3 gün çalışıcam sonra doğum iznim başlıyo ama bakayım dayanabilirsem çalışayım daha diyorum şu sıcaklar olmasa...

Günaydın ağustosun en güzel anneleria.s.

Ben şimdi şirkete geldim, oturdum anca birşeyler yiyorum. Tetanoz aşımı oldum geldim. İlki hiç acımamıştı ama şimdi acıttı kadın vururken hala sızlıyor vallakafamçokkarıştı yarın daha kötü olur kolumu kıpırdatamam geçen sefer öyle olmuştum. Üçüncü aşı kasımda yapılacakmış, inşallah bebişimle giderim aşımı olmaya:sm_cool: Yarın öğleden sonra da kızımı görmeye gidicem inşallah, çok heyecanlıyım:teytey::teytey::teytey:
Yazdıklarınızı okuyup tekrar dönerim kızlarŞeniz

günaydınn annelerin güzelleri a.s.
bol tekmeli bi gün olur inş
sitede sorun var yaa 1 saattir bişey yazamadım tatlicadiarzu

kıslarrr zaman azalıyor bugün 29 haftamız bitti 30.haftamıza girdik çok mutluyummmmmmmm:sm_cool:

:dance::teytey:

evet yaa çok yavaş forummmmmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…