2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elifcim Allah kavuştursun hayatım, çok zor annelerden ayrılmak. Benimki de yarın sabah gidiyor ama dediğin gibi inşallah temmuzda tekrar kavuşucam. Bu arada sinemaya bizde gitmiyoruz, nedense bebek rahatsız olur gibi geliyor kıyamıyoruz.

Kezbancım iğneni olmaya gidiyorsun hastaneye yanılmıyorsam. Umarım herşey yolunda gider, güzel haberlerini bekliyoruma.s.

Dinacım dert etme kiloları olsun doğumdan sonra veririz inşallah. Bebişinede maşallah tontiş olmuş. Bakalım bende yarın öğreneceğim inşallah.

Bu arada kızlar ben bebeğin çamaşırları için hacı şakirin matik sabun tozunu aldım. Üzerinde bebeğinizin hassas cildi için ideal, antiallerjik falan yazıyordu. Bakalım onu kullanıcam.

Kızlar şu doğum fotoğrafçısı işi çok kafama yattı, bende internette Antalyayı araştırdım, 2 kişi buldum ama fiyat yazmamışlar sitelerinde. Bende mail attım bakalım uygun gelirse bende düşüneyim, sonuçta profesyonel biriyle çalışmak daha süper olur.

Merhabalarrrrrr
Nasilsiniz Arkadaşlarim. Biz Iyiyiz şimdilik Iğnemizin Ilkini Olduk. Biraz Kötüydü Allaerji Yapti. Sancim Var Azicik Inşallah Atlaticaz Bu Günü Bana Ve Bebeklerime Dua Edin. Buna Ihtiyacim Var. Ben Bu Gece Burada Kalicaam. Yarin öğlen Eve Dönüceem...yanimda Annem Var Hepinize Selami Söylüyor Allah Bir Solukta Kurtarsin Diyor.
Bu Arada Naz Im:1200 , Ege M :1150gr Olmuşlar Teyzeleri...
öptüm Sizi şekerler Yazarim Arada

sen niye hastanede kalıyorsun anlamadım canım geçmiş olsun aşının biri bitmiş merakta bırakma bizi gir arada sende annene çok selam söyle öperim ellerinden bebişlerinide canını acıtmadan ısırayım olurmu maşallah onlara

AŞI DEĞİLDE BEBİŞLERİMİN ERKEN DOĞMA RİSKİ VAR DİYE CİĞERLERİNİ GELİŞTİRİCİ iğne yapıldı. onun için yatıyorum. doğumu tetikleyebiliyormuş cidden çok sancı yapıyor.
sağ salim bir çıksınlarda ısır teyzesiiii

[/email] hadi ekleyin kimse görmeden[/QUOTE]
canim sayfada dolasirken gördüm, adresini vermissin.ama duyduguma göre yasak. seni bloke edebilirler.hemen sil bence. öptüm

Son düzenleme:

ALLAH ZAMANINDA GELMELERİNİ NASİP ETSİN CNM İNŞ.ZAMANINDA YAPARSINDA DOĞUMUNU BU YATTIĞIN HASTANEDE SENİN İÇİN ALIŞTIRMA OLMUŞ OLUR İYİKİ OLMUŞUM İĞNELERİ DEMEZSİN İNŞ. BİZİ HABERDAR ET ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ CANIM

Kezbancım çok büyük geçmiş olsun canım. Bak ilkini oldun atlattın, ikinciyi de olup bir an önce kurtul. Hastanede gözetimdesin sakın korkma bişey olmayacak. Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar. Hatta hamileliğinin sonuna kadar seni bırakmayacaklar, erken falan gelmeyecekler merak etme :)) Dualarım seninle canım...

kızlar biz geldikkkk,sabahtan beri siteye giremiyorum.yazdıklarınızı okuyım hemen geliyorum
bu arada nericimmmmmmmmm geçmiş olsun cnm hoşgeldin :)))

selam kizlar, ben geldiiiim :)))
kac gündür yazmak istiyorum ama bir türlü firsat bulamadim. benim ameliyatim cok sükür iyi gecti, persembe eve geldim.(1hafta olucak nerdeyse)
daha 2-3 hafta sürekli yatmam lazimmis, e bende öyle yapiyorum günde 2 kez yürüyüsüm var. fitik ameliyati hic de korktugum gibi degilmis, pedicim hakliymissin. sonrasi biraz eziyetli iste, is yapmak yasak egilmek, 1 kilo dan fazla birsey kaldirmak falan filan gibi yasaklar var ama bunlarda gecicek.sagolsunlar kocisimle annem zaten bana birsey birakmiyorlar. ilginiz ve dualariniz icin tsk ederim.
10 günde nerdeyse 100 sayfa doldurmussunuz hepsini okuyamadim bile, yattigim yerden zor oluyo. ama okuduklarima göre herkez iyi bebislerde cok iyi hepsinin masallahi var, allah nazarlardan saklasin. hepsiniz sag saglim kucaklariniza alirsiniz insallah. yeni arkadaslar gelmis, hosgelmisler...
öpüyorum sizleri

merhba kızlar nasılsınız ? ben annemdeyim bugün ilk defa seker yüklemem yapıldı sonucu yarın cıkacak idrarda da iltahap çıktı bide idrar kültürü yapıldı oda cumartesi çıkacak sonuçların hepsini cumartesi alacagız. kezbancım yatmışssın hastaneye canım inş herşey yolunda gider bebişlerin zamanından önce gelmezler sende bian önce normale dönersin dualarım seninle canımmmm.. bu arada bebişlerinde tombişleşmiş maşaallah yiğenlerime ...

kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmm...a.s.
bugün lojmandan arkadaşlarım bana gelmek istemişti onlar bendeydi hiç bakamadım foruma..
nerimancımmmmmmmm geçmiş olsun nasıl oldun canım?babamın da biraz ağrıları oluyormuş ama iyiymiş..sen de iyisin umarım canım..hoşgeldinnnnnnnnnnn..
kızlar yazdıklarınızı hiç okumadan direk msj yazmaya geçtim sadece son sayfada nerimanı gördüm.bir de kezbancımın resmini.ayyy yerim seni güzel anne...allah sağlık versin bebişlerine ve sana..yat canım kardeşim sonra arayacakmışız bu yatmaları çünkü:sm_confused:bugün gelenlerden ikisi bebekli biri 8 aylık hamile biri 5 yaşında çocuklu birinin de 1 yaşında kızı var..ev panayır gibiydi:roflol:
valla işimiz zor kızlar dinlenelim bari şimdilik sonra canımız çıkacak:1no2:
hepinizi çok öptüm şimdi yürüyüşe gideceğim gelince hepsini okuyacağım yazdıklarınızın..Şeniz

merhabaa güzell annelerrr. kezbancımm dualarımız seninle canımm allahın izniyle bunuda kolaylıkla atlatacaksınız güzell anne.. nerimancımm çok geçmişş olsunn kendine çok dikkat etmen gerekiyor artıkk.
özgecimm çok haklısın güzelim biz şimdiden enerji ve uyku depolamamız gerekiyorr dogumdan sonra çook ama çok ihtiyacımz olacak.
birde arkadaşlar aranızda ögretmen olan varmıydı.ben yok diye biliyorum ama belki gözden kaçırmışımdırr.

SİTEE YENİ ÜYE OLDUM AĞUSTOSTA DOĞUM YAPACAK HAMİŞLERDEN BİRİDE BENİM
UMARIM BUNDAN SONRA GÜZEL SOHBETLERİNEZE BENDE KATILIRIM

Hizli Bir şekilde Son Bir Kaç Günün Konuşmalarini Okumaya Ve Sizleri Tanimaya çalişiyorum Neden Ben Bu Siteye Daha önce üye Olmadim Ki
Akilsiz Kafam

Gamze Lina caınım aminnn ...senide Alah kavuştursun canım
1 saat sonra uğurlayacağız , zaten bütün gün ağladım bakalım nasıl dayanacağım offfff offfffffffffffff
fotografcı olayını araştır canım, hakkatten süperrv

Kezbancığım geçmiş olsun, bitanem Dualarımız seninle, haberdar et bizi ne olur , annene çok selam söyle öpüyorum ellerinden, korkmin ellerdesin, herşey senin ve bebişlerinin sağlığı içinnn, ahh be canım benim, bu zorlukların Allahım mükafatını güzel eyle, Bizlere Hayırlı evlatlar eylee..
ayyy minnoşların kocaman olmuş, maşallahhhh
kızçen ufak farkla önde gidiyorr baksana
ayy bu arada avatardaki resme bayıldım, ayy çok güzelsin, saçlrın ne güzel öyle , maşallah güzeller güzeli, Kutsal annecik

neriman, hoşbulduk, senle tanışmamıştıkk , geçmiş olsunnn çookkk

pediastrum , valla herkes diyor, keşke braz daha içimde kalsın dersin diye, arayacağız gibi bu günleri :))

cananm FB, hoşeldin aramıza, fenerlimiyizzz ?
bu arada bende 1 ay olmadı üye olalı, çok üzülmüştüm neden geç fark ettim diyee

ve tüm güzel anne ve bebişleri öpüyorum, annem kardeşimde, oraya geçiyoruz şimdi... çok öptüm sizi , bana sabır dileyinn ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…