ünvere sana bir soru sordum küstüm cevap vermedin:dilcikar:
Merhabalarrrrrr
Nasilsiniz Arkadaşlarim. Biz Iyiyiz şimdilik Iğnemizin Ilkini Olduk. Biraz Kötüydü Allaerji Yapti. Sancim Var Azicik Inşallah Atlaticaz Bu Günü Bana Ve Bebeklerime Dua Edin. Buna Ihtiyacim Var. Ben Bu Gece Burada Kalicaam. Yarin öğlen Eve Dönüceem...yanimda Annem Var Hepinize Selami Söylüyor Allah Bir Solukta Kurtarsin Diyor.
Bu Arada Naz Im:1200 , Ege M :1150gr Olmuşlar Teyzeleri...
öptüm Sizi şekerler Yazarim Arada
günaydın kıslar hepiniz iyisiniz umarım bugun serin bir hava var dışarda ohhh püfür püfür esiyo.dün dr.a gitmiştim herşey yolundaymış şükürler olsun tatil içinde izin aldım haftaya giderim sanırım oğluşumda 1 kilo 300 gr olmuş:)
günaydın canım yaa çok üzüldüm kezbana dualarım onunla riskli bir durummuki özgecim iğne olmamışmıydı kezban sorun nedir?günaydınnnnnn güzel anneler ve güzel bebişleri....a.s.
şimdi kezbancımla konuştum..sancısı vardı ve korkuyordu dua edelim arkadaşlar kezbancıma ve bebişlerine allah yardım etsin 4 hafta daha dayansınlar..ben sürekli dua ediyorum...yazık kezbancıma şekeri de yükselmiş allahım inşallah herşey düzelir...çok öptüm sizleri canlarım...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?