2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okudum canlarımmmmmmmm..genelde iyiymişsiniz çok şükür kezbancım canımcım hastaneye yatmış iğne olmuş geçmiş olsun hayatım..allah bebişlerine sana sağlık versin..ben inanıyorum herkes sağlıkla doğuracak veeeeeeee büyütecek inşallah..ben mesela hep allahım emzirebileceğim büyüklükte gelsin diye dua ediyorum..çok korkuyorum emzirmek zormuş gibi geliyor:sm_confused:
aylin gelmemiş bugün yaaaaa..sanem de yokkkkkkkkk.çilek yine yok,
havvacım gelmiş hem de güzel fotosunu koymuş maşallah...bütün güzel annelere maşallah
kilo konusuna gelince napalım vereceğiz doğumdan sonra ama tabi gereksiz şeyleri çok ta yemesek iyi olur..ben de bebişimi özledimmmmmm..ama daha gidemiyorum eşim il dışında gelince gün alıp gideceğiz..kızım napıyor merak ediyorum..bugün ona hastane çıkışları almıştık onlar geldi..ayy nasıl sevimliler yaaaaaaaa..irem bebede 63 milyona 2 tane chicconun yenidoğan seti var onlardan aldım..tavsiye derim ianaılmaz ucuz..6 parça..normalde bir tanesi 63 milyon mağazada sordum ben kendim üstelik...
aaa ne çok yazmışım..yeni gelen arkadaşım hoşgeldin allah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin hepimizin...
kezbancımmmmm annenin ellerinden öperim sağolsun duası için..dualarım seninle ve bebişlerinle..maşallah naz ve egenin kilolarına

canımm Geçmiş olsun.Dualarımda sen ve bütün hamişler var.a.s.Allah yardımcımız olsun

iyi akşamlarr kıslarrrrrrrrr kim var kim yokkkkk bakimm

iyi geceler arkadaşlar sıcak karşımanız için tekrar teşekür ederim, hamileliğeimizin bu aylarında yaşadığmız sıkıntılar umarım bebişleimizi kuçağımıza aldımızda tatlı bir anı olarakkalır hepimizde ,

herkeze iyi geceler saat epeyce geç olmuş ama oğluşum öyle kıpır kıpır ki uyutmak istemiyor beni. bu arada nihayat birkaç günlük yazıları okuyabildim şuanda hastanede olan arkadaşımıza ve yeni evine gelen sanırım apandis amaliyatı olmuş geçmiş olsun diliyorum allahım sağlık versin herkeze iyi geceler

günaydınn güzelll annelerrr a.s.
nericiğim hoşgeldin cnm büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tüm ağrıların geçer cnmm
kezbancığım canım büyük geçmiş olsun bitanem dün yoğunluktan bi mesaj bile atamadım sana aklım sendeydi dualarımda seninle herşey güzel olacak allahın iziniyle inş cnmm Şeniz
gamze lina v e dark elf canlarım yaa allah kavuştursun annelerinize sakın üzülmeyin bebişleride üzmeyin bundan sonra siz birer annesiniz unutmayın yerimseniben
cananmfb hoşgeldin aramıza allah sağlıcakla bebişini kucağına aldırır inş cnmm
hepinizi kocaman öpüyorumm iyi bi gün olmasını diliyorum kızlarrr

Günaydın kızlar,

Sabah annemi yolladım, çok zor oldu ayrılmak ama sayılı gün çabuk geçer inşallah tekrar kavuşurumsenağlama Bugün öğleden sonra kızımı göreceğim inşallah, gelişimi nasıl çok merak ediyorum:sm_cool:

Canancım hoşgeldin canım aramızaa.s. Bütün anneleri ve yeğenlerimi öpüyorumŞeniz

günaydın güzel anneler ve bebişleri
nasılsınız bugün?
biz kızımla daha yeni uyanabildik birazdan yemeğimizi yiyecegiz.
canancım aramıza hoşgeldin bebeğinin dogum tarihini ve cinsiyetini agustosta dogacak bebişlerin listesi isimli konuya yazarsan senide listemize ekleriz.
kezbancım nasıl oldun seni çok merak ediyorum bian önce toparlan ve aramıza dön sensiz olmuyo...
gamzecim allah kavustursun annene dediğin gibi sayılı gün cabuk gecer...
bütün annelere ve bebişlerine bol tekmeli bigün diliyorum

Wrose ve unvere çok teşekkür ederim kızlar, valla sabah sabah annemi yollayıp işe gelmek zordu (

Canacım senin bebeğin kaç haftalık? Antalyanın neresindensin? Benim ailem Antalyada oturuyor ve ben inşallah temmuzda Antalyaya gelicem ve doğumum orada olacak kısmetse de ondan soruyorum canım:))

günaydın kıslar hepiniz iyisiniz umarım bugun serin bir hava var dışarda ohhh püfür püfür esiyo.dün dr.a gitmiştim herşey yolundaymış şükürler olsun tatil içinde izin aldım haftaya giderim sanırım oğluşumda 1 kilo 300 gr olmuş:)

maşallah canım yaaa yerim ben yaramazı büyümüş annesi .. tatilin keydfine çıkar :icecream:
bu arada kezbancığım bak senin bebişlerinde kiloyu geçmiş ohh ne güzell büyütmüşsün bebişleri maşallah canımm

günaydınnnnnn güzel anneler ve güzel bebişleri....a.s.
şimdi kezbancımla konuştum..sancısı vardı ve korkuyordu dua edelim arkadaşlar kezbancıma ve bebişlerine allah yardım etsin 4 hafta daha dayansınlar..ben sürekli dua ediyorum...yazık kezbancıma şekeri de yükselmiş allahım inşallah herşey düzelir...çok öptüm sizleri canlarım...Şeniz

günaydın bütün annelere
UNVERE canım bebeğim 27 ağustosta doğacak ama listeye nasıl yazılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim,
WROSE teşekür ederim canım tanıştığmıza memnun oldum
GAMZE LİNE canım ben alanyada yaşıyorum bebeğim şuan 28 haftalık
diğer bütün annelere de günaydın diyorum

Günaydın şeker anneler bizde oğluşumla geç uyunadık bugün.

trend canım maşallah bebeşine:dance:

yaa kezbana üzüldüm dualarımız onunla canım yaa:çok üzgünüm:

kezbancım umarım 4 hafta daha dayanabilirsin anne karnında ne kadar zaman geçirirlerse o kadar iyi olur bebişler için.
benimde şekerim çok yüksek çıktı yaklaşık iki haftadırşekerli hiçbirşey yemiyorum haziranın 10 u unda tekrar yükleme testi yapacağız tekrar yüksek çıkarsa insilün tedvisine başlamak zorunda kalcam benim için dua eden şekerimi düşüreyim bu bebişim için çok önemli
bu arada benim problemli bir hamililik dönemim geçti bununda bilgisini vermek isterim
hamile kaldığımda ev taşıyordum ve hamile olduğmu bilmiyordum kanamalarım oldu regli zamanımda regli zannettim
memleketime gittim karamanlıyım bu arada kurban bayramını geçirdim kanamalarım arttı ve biz normal bir regli olmadığını farkedip doktara gittiğimizde bebebek düşecek dedelir
alanyadaki doktorum
dönerdönmez görüştük yatmamı söyledi 3 hafta kıpırdamadan yattım ve nihayet oğluşum beni bırakmadı
taki
gecen cumartesiye kadar
cumartesi günü işyerinde sancılandım
ve 3 saat sürmesine rağmen geçmedi arttı kasıklarımdaki ağrılar
hastaneye gittiğmde rahim kasılmalarım başlamış dedi doktor
şuan 4 saatte bir hap içiyorum ve dua ediyorum oğluşum biraz daha kal içimde daha çok küçüksün diye

günaydın canım yaa çok üzüldüm kezbana dualarım onunla riskli bir durummuki özgecim iğne olmamışmıydı kezban sorun nedir?

canancım allah sana da yardım etsin inşallah..çok geçmiş olsun..bu çektiklerinizi sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda unutursunuz inşallah..sakın üzülmeyin ve bebişlerinizi üzmeyin..siz de dayanın ki minikleriniz de dayansın..allah hepimize yardımcı olsun..oğluşunda direnmiş hayata sonuna kadar da direnir inşallah bak allah mucize vermiş sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…