Canancım büyük geçmiş olsun cnım. Umarım bebeğin son güne kadar doğmaz. Allah hepimize sağlıklı ve zamanında doğurmak nasip etsin. Baharcım ben çok dolaştığımda, yorulduğumda akıntım her zamankinden fazla oluyor ama onun dışında normal.
Kızlar az sonra doktora gidicem kızımı görmeye çok heyecanlıyım.
nerimancım bu haberi bizimle paylaştığın için teşekkürler canım gerçekten çok sevindim kolay şeyler yaşamadı kezbancımda allah yardımcısı olsun buarada sanada çok geçmiş olsun canıma.s.:teytey:arkadaslar bugünü bayram ilan edicem,bi gecsin de.
cok sükür kezbanimin sancilari baya bi seyreklesmis. dualarimiz kabul oluyor, allah razi olsun. nazimiz baya nazli, egemiz daha bi usluymus. bugünü de hastanede gecireceklermis. of allahim sana sükürler olsun, onlardan binlerce kilomete uzaktayim ve kafayi yemek üzereydim, bugün ilk kez keske ameliyat olmasaydim dedim, atlar yanina giderdim bitanemin. cok ihtiyaci vardi cünkü. canlarim benim..ama cok sükür atlattilar, yada atlattik.. destekleriniz icin tsk ler kizlar... öpüyorum sizleri ve bebislerinizi..
nerimancım bu haberi bizimle paylaştığın için teşekkürler canım gerçekten çok sevindim kolay şeyler yaşamadı kezbancımda allah yardımcısı olsun buarada sanada çok geçmiş olsun canıma.s.
:teytey:arkadaslar bugünü bayram ilan edicem,bi gecsin de.
cok sükür kezbanimin sancilari baya bi seyreklesmis. dualarimiz kabul oluyor, allah razi olsun. nazimiz baya nazli, egemiz daha bi usluymus. bugünü de hastanede gecireceklermis. of allahim sana sükürler olsun, onlardan binlerce kilomete uzaktayim ve kafayi yemek üzereydim, bugün ilk kez keske ameliyat olmasaydim dedim, atlar yanina giderdim bitanemin. cok ihtiyaci vardi cünkü. canlarim benim..ama cok sükür atlattilar, yada atlattik.. destekleriniz icin tsk ler kizlar... öpüyorum sizleri ve bebislerinizi..
canım bu habere sevindim.inş herşey yoluna girecek
sen kezbanın yakınımısın?
canım bu habere sevindim.inş herşey yoluna girecek
sen kezbanın yakınımısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?