2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sancısı artmış erken doğum riski demiş doktor..iğne olmuştu zaten akciğerler için ondan sancı tetikleniyormuş..valla inşallah ege ve naz beklerler 4 haftayı annelerini üzmezler..hayırlısı ile zamanında doğsunlar gideceğim izmire popolarına pıt pıt vuracağım..kezbancım neler yaşadı diye...:)))ahhh kıyamam ki bennnnnnnnnnnnnnnnn onlaraaaaaaaa..

canancım allah sana da yardım etsin inşallah..çok geçmiş olsun..bu çektiklerinizi sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda unutursunuz inşallah..sakın üzülmeyin ve bebişlerinizi üzmeyin..siz de dayanın ki minikleriniz de dayansın..allah hepimize yardımcı olsun..oğluşunda direnmiş hayata sonuna kadar da direnir inşallah bak allah mucize vermiş sana...

Kızlar slmma.s. bebişler ve sizler umarım iyisinizdir

Ben dün çalışmadım göya dinlenecektim bütünn gün çarşı pazar gezdik annemle bana pijama takımı fln aldık kızıma da sebamedin setini aldım ama akşam eve geldiğimde bitiktimkafamçokkarıştı

Sabah ofise geçtim lavaboya gittiğimde akıntımın birkaç günkinden fazla olduğunu gördüm sizdede bir artış oldu mu bu yarın muayanem var doktoruma sorarım ama ben yinede endişelendim

kızlar şimdi kezbanla konuştum sabah göre daha iyiymiş cnmm benim dualarımız onunla.. tabi çok korkmuş ama dr iyi olduğunu istersen çıkabileceğini söylemiş oda bir gün daha gözetim altında kalmayı yeğlemiş cnm benim haklı tabi içi rahat etsin, allahım sen bebişlerinede kezbanada yardımcı ol sağlıkla en az 4 haftacık daha onunla olsunarr..

Canancım büyük geçmiş olsun cnım. Umarım bebeğin son güne kadar doğmaz. Allah hepimize sağlıklı ve zamanında doğurmak nasip etsin. Baharcım ben çok dolaştığımda, yorulduğumda akıntım her zamankinden fazla oluyor ama onun dışında normal.
Kızlar az sonra doktora gidicem kızımı görmeye çok heyecanlıyım.

Slm Kizlar.noldu Yaaa...son Yazilanlardan 1 - 2 Tane Okudum .kezbana Bişey Mi Oldu.daha Fazla Okumadan Bunu Bi öğreneyim Dedim.ay Inş Bişeyi Yoktur...ben Yazdiklarinizi Okumaya Devam Ediyorum.ama Okur Okumaz Geçmiş Olsun Yazmak Istedim.inş Bi Sorun Yoktur... Dualarim Kezbanla

GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM... a.s. BENDE NASİPSE PAZARTESİ GİDECEĞİM KONTROLE.BAKALIM DR LAR NE DİECEK BENİM CADIM HAKKINDA...:1rolleyes:

Selam arkadaşlar nasılsınız. kezbancım geçmiş olsun bizi korkutma hemen iyileş arkadaşım olurmu. ya arkadaşlar ben geceleri uyuyamıyorum deliricem. sizde de aynı problem varmı.

merhaba anneler ve kuzuları iki gündür korkunç derecede karın agrısı vardı şimdi biraz daha iyi oldum

:teytey:arkadaslar bugünü bayram ilan edicem,bi gecsin de.
cok sükür kezbanimin sancilari baya bi seyreklesmis. dualarimiz kabul oluyor, allah razi olsun. nazimiz baya nazli, egemiz daha bi usluymus. bugünü de hastanede gecireceklermis. of allahim sana sükürler olsun, onlardan binlerce kilomete uzaktayim ve kafayi yemek üzereydim, bugün ilk kez keske ameliyat olmasaydim dedim, atlar yanina giderdim bitanemin. cok ihtiyaci vardi cünkü. canlarim benim..ama cok sükür atlattilar, yada atlattik.. destekleriniz icin tsk ler kizlar... öpüyorum sizleri ve bebislerinizi..

nerimancım bu haberi bizimle paylaştığın için teşekkürler canım gerçekten çok sevindim kolay şeyler yaşamadı kezbancımda allah yardımcısı olsun buarada sanada çok geçmiş olsun canıma.s.

cok tesekkür ederim canim, benim sagligim günden güne daha da iyi oluyo cok sükür.
kezbana gelince, tabiiki bu haberi sizlerle paylasacagim, hepinizin ne kadar merak ettigini biliyorum cünkü. cok fazla heyecan yapmamaniz lazim, hepiniz can tasiyorsunuz. öpüyorum seni ve minigini

merhabalarr arkadaşlarr pc başına yeni oturdum ve kezbanın haberlerini duyunca üzüldümm ama çok şükür iyilermişş çok sevindimm. dualarımız seninle kezbancımm. kezbanının numarasını birisi bana msnden verebilirmi nuraycım ve özgecim sizlerde var sanırımm verirseniz bende bir konuşmak destek olmak isterim.
bu arada canan arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz.

canım bu habere sevindim.inş herşey yoluna girecek

sen kezbanın yakınımısın?

canım bu habere sevindim.inş herşey yoluna girecek

sen kezbanın yakınımısın?

canim akrabasi degilim malesef ama akrabadan da öte sayiliriz. kezban benim nikah sahidim esi de esimin nikah sahidi. cok seviyorum onu. cok iyi arkadasizdir.ama malesef fazla görüsemiyoruz, izinden izine ancak, o da en fazla 1 hafta 10 gün oluyo. öpüyorum seni ve bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…