2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin yazılarınızın alt kısmında kaç aylık olduğnu gösterin şekiller var bende istiyorum nerden yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz

canancımizledim süper bişey valla acayip dugulandım hala ağlıyorum..ne farklı bişey bu yaaaaaa!beril de böyle gelecek inşallah annesine hepimizin minikleri için sağlıkla gelsin annelerinin sütüyle beslensinler..

kızlar merhaba herkese foruma bugün girebildim. Kezbanın durumunu okudum gözlerim dolu dolu okudum. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder bebişleri sorunsuz bir şekilde zamanında gelir. Dualarım seninle kezbancım.Allah acil şifa versin diyorum

şimdi konuştum kezbancımla daha iyiymiş belki böyle devam ederse yarın eve gidecekmiş evden kendisi yazar artık bize..korkmayın arkadaşım ve bebişleri daha bizden kolay kolay ayrılmayacaklar yani ağustos annelerinden..:))..

nerimancımmmmmmmmm iyisin değil mi?babamla konuştum şimdi onun da hafif ağrıları varmış ama normal hayatına dönmüş araba kullanıyormuş mesela artık..umarım sen de iyisin!çok öptüm canım..
bence de mucize bu yaaaaaa..allah herkese nasip etsin inşallah..evlat acısı vermesin kimseye..böyle güzel doğumlar yaşarız hepimiz inşallah..

güle güle kullan istersen değiştiririz sayfa linkini yollarım sen de seçersin yaparız bir tane daha..hatta yazı ekleriz bebişinin ismini yazarız ya da istediğin bir cümleyi:))

canımm ne güzel arkadaşsınıza.s.

bende snei öpüyorum canımŞeniz

ayy canim ya, insallah amiiiiin cümlemize tabii darisi benimde basima insallah.
oh babacigin icin cok sevindim özgecim ya, benim bugün 2 hafta oldu ameliyat olali, agrilar derken ameliyat yerim agriyo ki bu gayet normal, beni rahatsiz eden sag bacagima vurmasi, bu önceden yoktu,sol bacagima vuruyordu ama dr bu gibi seyler iyilesme asamasinda normal dedi, bol bol yatip yürüyüs yapiyorum. araba kullanmak ameliyattan sonra 4-6 hafta sonra dedi bana dr um. iki ülkenin dr larinin dediklerini birbirini tutmuyor vallah. benimki 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama tr sayfasinda okudum ameliyattan 6 hafta sonra hamile kalmakta bi sakinca yok diyo. bizde ortasini buldururuz herhalde :))
1 kilo dan fazla kaldirmak yasakmis, cok dikkat istiyo bizde ediyoruz sagolsunlar annisimle kocisim herseyi yapiyorlar. en kötüsü ne biliyormusun, güleceksin belki ama mesela dün ayagimin üstü öyle bi tatli kasindi ki ve kendin kasiyamiyorsun, mecbur esimi cagirdim ay asaga biraz saga ha tamam yok birazda sola ohh... bizimkide gülüyo :))
seniiii veeee BERILIIIIII kocaman öpüyorum...bu arada fotoda muhtesem cikmissin, prenses sana benzerse oohhoooooo yandiniz siz bak ben söyliyim...masallahhh

selam anneler ve bebişler öncelikle kezbancım geçmiş olsun diorum 4 hafta daha sabret aslında gününü doldurabilsen çok daha ii ama olsun 4 hafta sonra da olur sağlıklı olunda üçünüzde haziran annelerine gözattım az önce çoğu mayıs annesi olmuş bile bizde de temmuz anneleri çokca olur benim sezeryan olduğu için 38 den sonra almayı tercih ediyolar bebeğin gelişimine göre bu arada bişeyi merak ediyorum seherden bi haber varmı çoktandır göremiyorum umarım ters bişi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…