2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kezban ile ilgili Haberler için çok çok sevindim, neriman çok sağol bizi bilgilendirdiğin için, Allah Son gününe kadar bebişlerin Anne karnında evrelerini tamamlamalarını nasip etsin, ay canım, ben biz bir tanede sorunlar yaşıyoruzki, canım Kezbanı düşünün.
bu gece çok kötü bir ruya gördüm, Arabada sağda önde oturuyorum, ablam arkadan karnıma doğru nasıl vuruyor, kendimi savunmaya çalışıyorum olmuyor, çığlıklarımı duruyorum ama uyanamıyorum, eşim zor uyandırdı, nasıl korktum anlatamam, ardından kızımı yokladım, tekmeliyordu, ya benim çığlığıma uyandı yavrucuğum, yada o tekmeledi, bende bana ablam vuruyor gibi kabus halinde gördüm...
Kızlar hepinize Hayırlı ve Güzel ruyalar görmenizi diliyorum. etkisi altında kalmak çok kötü ...

nerimancımmmmmm ya çok tatlısın valla..güldürdün beni..:roflol:allahım inşallah sana da nasip etsin..tez vakitte iyileşirsin.ve güzel haberler verirsin bize.ameliyat yeri babmında ağrıyan yeri..sağol canım seninki de geçmiş olsun bu arada..boşver kilo milo kaldrıma ne güzel..ben alışmışım hamalllığa canımın hiç kıymeti yok...hala hamile olduğumu anlamadım.eşimde çok yardımcı sayılmaz bana..o daha çok ilgi istiyor tam tersi hasta oluyor yorgun oluyor..çok şükür ki ben kendi işlerimi yapabiliyorum hala..
kızımın bana benzemesine gelirsek ahh keşke benzese valla çok isterim kıvırcık saçlı ve esmer olmasını hep öyle hayal ettim..ama kısmet sağlıklı olsun da bu kısmı çok şey istemeye giriyor..ama iltifatın için ayrıca teşekkür ederim..moral oldu vallahi..ayrıca o senin güzelliğin ve güzel bakışından ileri geliyor..
canancım beğendiysen kalsın sonra dediğin gibi değiştiririz..
biraz yorgun hissediyorum o yüzden şimdilik çıkıyorum forumdan hepinize iyi akşamlar çok öptüm...a.s.

kızlarrrr biz geldik :)) dün sorun vardı açılmıyordu giremedim siteye.
dün öğlen ben de konuştum kezbanla iğne alerji yapmış özgenin dediği gibi göbeği kabarmış ateş yapmış. gece de msg atmıştı bana şekeri 220 ye çıkmış kötü olmuş sabah haber veririm demiş. bugün akşamda 6 gibi msg attı,sabah sancısı tutmuş ilaçla sancı sürelerini uzatmışlar,tekrar haber veririm demişti.birazdan arıcam size de yazarım.
şimdi okuduklarıma cevap veriyim :))

AYLİN cim DİNAcım maşallah bebişleriniz büyümüş Allah nazardan saklasın öpüyorum ikisini de :)

NİLALcim hoşgeldin tekrar cnm,işyerinde yorma kendini sıcaklarda zor olur dikkat et tatlım

CANANMFB aramıza hoşgeldin cnm,sağlıkla bebişini alırsın kucağına inş zor olmuş senin için bugüne kadar,inş bebişin zamanında gelir,geçmiş olsun cnm

ÖZGEcim babanın iyi olmasına çok sevindim cnm,tekrar geçmiş olsun tatlım

GAMZE LİNA ve DARK ELF Allah kavuştursun güsel annelerinize.hayırlısı ile yakında zamanda tekrar gelecekler yanınıza :)))

ve diğer güsel ağustos anneleriiiiii hepinizi öpüyorum

kızlar şimdi kezban aradı,sancıları başlamış tekrar,nst ye bağlanacakmış.yaramaz kızımız sude sebep oluyomuş :) doğma ihtimalleri varmış. yapılan iğneler ve ilaçlar kötü yapmış onu da bişi yiyemiyor çıkartıyormuş,ateşi de olmuş. dua edinde 2-3 hafta daha dayansın veletler ....

nericimmmmmmmmmm geçmiş olsun cnmcım tekrar,iyi olmana çok sevindim.aman dikkat et kendine,yat dinlen.bunu da atlat da senden de güsel haberi alalım cnmcım :)))

GAMZE LİNAcım ben de hacı şakirin deterjanını alıcam heryerde bulunuyor di mi?
doğum fotosu meselsini ben de istiyorum ama çok pahalı bi ara 2000 ytl falan fiyat duydum,aşıyo bizi napıcam bilmem

bu arada bugün annemle eminönüne gittik.gezdiğimiz yer bilgilerini ve aldıklarımızın resmini yarın ileteceğim sizlere kızlar

slm kızlar kımse kalmamamıs sanırım elvıncım kezbandan haber verdıgın ıcın tsk ins hayırlısıyla atlatır kendıde bebegıde saglıklı olsunlar ins bıraz daha bebısler sabretseler canım bende emınonunden havuzlu handan aldım alcaklarımı bende hacısakırle yıkıcam

havuzlu hana biz de gittik,annem dayanamadı 2 tanhe alt aldı :) bi de alt açma minderi aldık. yarın resimlerini koyarım.şimdilik çıkıyorum kardeşimin pc de işi var,gelirim gene..

canım yaaaa:çok üzgünüm:

dualarımzı hep onunla...dayanın melekler

Güzel Anneler ve bebilleri inşallah hepiniz çok ama çok iyisinizdir
Elvinciğim sağol, Amiin, inşallah tez zamanda kavuşuruz, Annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum.

Ayyy Ben Kezban için çok üzüldüm, eşime söyledim şimdi o da üzüldü, senağlamaDualarımız Kezbancığımla, inşallah 2-3 hafta daha dayanabilirler, gerçi küvez olayı var, ama anne karnında nekadar kalabilrilerse o kadar daha iyi ...ahh canımm yaaa
keşke istanbulda olsa Hastaneye yanına giderdik .
Canım KEzbancığım, senin ve Bebişlerin için Dua ediyoruz, ne olur Sude naz biraz daha dayan, bak ege gibi uslu ol emi teyzeciğimmm

bu arada , bu Foto olayı, 500 lerden başlıyor, 2000 YTL için pket byağı çok fotoyu kapsıyor oluyor.
ben nette birisini bulmuştum, ama arştırmaya devam ediyorum bir taraftan . sana web sayf. yazayım
http://www.dogumfotograflari.com/

nihan canımcımm hoşgeldinn. yaa bende kezbanı aramak istiyorum ama saat geç mi oldu acaba ve müsait midir bilmiyorumki en azından bir msj çekeyim. nihancımm msnden yazmışsın ama ben pc başında degildim canımcımm kusura bakma tatlımm bebişimizz aldıklarınızı güle güle iyi günlerde giymek nasip etsinn allahım.

günaydın güzel agustos anneleri
hepinize güzel bi gün diliyorum
kezbandan haber alan arkadaşlar kezbanın durumu nasıl oldu? çok merak ediyorum. doktorum aynı iğneden benimde olacgımı söylemişti şimdi kezbanında böle sorun yaşadıgını duyunca acaba yaptırmasakmı diorum dr erken dogma riski olan bütün hamilelere vurdugunu ve bi riski olmadıgını söylemişti ama kezbenın durumunu duyunca korkar oldum.
sudecim aramıza hoşgeldin bebeginin dogum tarihini agustosta dogacak bebişlerin listesi olan konuya yazarsan senide listemize ekleyelim

biz şimdi kızımla uyumaya gidiyoruz
( kızlar hazırlıklar sayfasına yazmıştım ama tekrar ediyorum bugun bim marketlerinde bebedorun ve daha bi çok farklı markanın ürünlerinde indirim var haberiniz olsun akınlarınızda bim varsa bi ugrayın derim)

günaydın güzel anneler ve minikleri.
kezbana çok üzüldüm inşallah bebekleri az daha dayanır.
bu arada benim ayaklarımda çok şişmeye başladı ve ağrıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…