2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese unvere cnm sana da nasılsın bu arada uzun süredir görüşemiyorduk kezbancım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun (hepimize)

aynen benim de öyle...çok ayakta kalma ellerim de şişti biraz

ellerimde bişey yok ama ayaklarım ve ayak bileklerim akşamları patlayacak gibi görünüyo
ne yapsam şişini indiremiyorum.ayakta kalmıyorumda çok oturuyorum gün boyu sandalyenin başında

ellerimde bişey yok ama ayaklarım ve ayak bileklerim akşamları patlayacak gibi görünüyo
ne yapsam şişini indiremiyorum.ayakta kalmıyorumda çok oturuyorum gün boyu sandalyenin başında
oturmaktan da oluyor ayakların sürekli aşağıda kaldığı içindir.Korkulacak bişey değil hamileler de oluyormuş tabi kalp hastalığın hipertansiyon ve böbrek sorunun yoksa ayrıca tuzu kesmelisin dikkat etmekte yarar var eve gelince ayaklarını yukarı kaldır.varis ayımız unutmayalım...

Günaydın kızlarŞeniz

Kezban'dan haber alan varmı yaa çok merak ediyorum, canım benim umarım herşey yolundadır ve bebişleri dayanır. Haber alırsanız yazın noluurr..

Elvincim hacı şakiri bütün büyük marketlerde bulursun canım. Bende doğum fotoğrafları için mail attım bazı yerlere fiyat konusunda ama geri dönen olmadı henüz Antalyada doğum yapacağım için oradan araştırıyorum ben. Artık daha olmadı oraya gidince yüzyüze konuşurum.

Sudemm2008 hoşgeldin canım aramızaa.s. Bebişin kaç haftalık?

Kızlar dün bebeğimi gördüm çok şekerdi yaa, bakmaya doyamadım, kıpır kıpırdı. Yan yatıyormuş şirinemnaniknanik, bende yan gelip yatıyor tabi işi ne dedimsırnaşık şey 1016 gr olmuş melek kızım maşallah

Öpüyorum hepiniziŞeniz

meraba arkadaşlar banada yeriniz varmıı ben sude agustos ayında dogum yapıcam ve bebegimin cinsiyeti kızz

hosgeldın canım aramıza sende bızdensın a.s. ya sormayın kızlar ayak sısmesı bendede var cok ayakda kalınca ve cok oturunca felaket sısıyor sonra bıraz ınıyor ama geenede kalıyor sıslıkler valla onceden 38 39 numara ayakkabı gıyıyordum 40numara terlık aldımsırnaşık şey ins bundan daha fazla sısmez 40 dan yukarı ne bulurda gıyerımklava:

günaydın arkadaşlar ayaklarımız şişiyor evet bi de hava henüz çok sıcak olmasa da çok daha fazla sıcakmış gibi geliyo bana size de oluyo mu sanki boğulacakmışım gibi oluyorum bazen bi de yatttığım zaman dah da çok rahatsız oluyorum henüz çok erken bunları yaşamak için 9. ayda napıcam bilmiyorum bu arada kezban arkadaşımızdan bilgileri bilenler anlatsın merak ediyoruz

günaydın herkese unvere cnm sana da nasılsın bu arada uzun süredir görüşemiyorduk kezbancım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun (hepimize)

günaydınlarrrrr nasılsınzz güzel anneller :asigim:
canım yoktun uzun zamandır
benim agrılarım gecti bugün okadar mutluyumki :sm_cool::sm_cool:

çok teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın a.s.
kızımıda yarın görücem inş bu hafta şeker yüklemesi falan yapıldı yarın sonucları alıp dr gidicem inş şekerim yüksek çıkmaz oksa dondurmada nasıl vazgecerim bilmiyoum :1no2:.

günaydın milllet nasılsınız :icecream:
herkese bol tekmeli ve gzel bir gün diliyorum:sm_cool:
inşallah her şey yolunda giderrr :dance:
ben dün şeker yükleme mi yaptırdım ama hiç de tatlı çıkmadım :roflol:
yani normalmişşş

GÜNAYDINNNNNNN şeker anneler ve lokum bebişleri...
kezbancımı aramadım henüz ama içim içimi yiyor nasıl oldu diye..o kadar sık aradım ki rahatsız etmekten korkuyorum artık..ama dayanamam ararım size de haber veriririm kızlar..
yeni gelen arkadaşım ne demek kapımız annelere sonuna kadar açık..hoşgeldin....
dün tetanoz aşımın ikincisini oldum ve kolum biraz ağrıyor gece aslında ağrıdı ama şimdi daha az ağrım var..o yüzden bugün biraz geç kalktım yoksa normalde 8 de uyanıyoruz aslında:)))bugün 10du kalktığımız:)

gnydn güsel anneler ve miniklerim
şeker yüklememi yaptırdım geldim. beklerken de kezbanla konuştum. geceyi biraz zor atlatmılar ama ufaklıklar hala olduğu yerde :) şükür.. nst ye bağlıcaklardı,bi sorun yoksa eve göndericeklermiş. eve gidince haber verecek size de söliyim dedim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kezban iyiyimiş şimdi konuştum..çıkıyormuş hastaneden eve gidiyormuş maşallah..dayanacak ege ve naz inşallah..ayyy ne çok dua ettim allaha şükür kabul oldu...allah hepimize yardım etsin canlarım..hayırlı bir hamilelik hayırlı bir doğum nasip etsin..kezbancım gidince eve yazar zaten...

gamzecim tşkkrler cnm,ben de araştırıyorum burda doğum fotosunu.daha olmadı fiyatlar yüksek geldi eşimde benle girecek doğuma veririm eline bi fotograf makinası çeksin kızımla beni :))) ehuehueheuh

günaydın güzell annelerrr a.s.
kezbanla konuştum şimdi eve çıkıyormuş cnmm dönünce yazacak bize
benimde ağrılarım var bugün fenayım yanii birde cuma işler yoğun neyse kolay atlatırım inşş.. kendinize dikkat edin hepinizi öpüyorummm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…