2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Baharcim Yazarim Tabi Yarin Kismetse Kizlar O Depresyon Bendede Var Dün Annemler Bizdeydi Işte Halilar Için Allahim Biran önce Bitsin Diye Gözgöz Baktim Hiç Bişey Yapamiyorum Bardaği Alip Mutfağa Götürmeye üşenir Oldum önceden Olsaydi Kendi Evimi Asla Başkasina Temizletmez Kendimde 1 Günde Bitirirdim şimdi Bakiyorum Kimleri çağirsam Acaba Temizliğe Diye Valla Inş. Bu Durum Geçer Yoksa Yakinda Vinç Ile Oturup Kalkicam Iyice Salicam Kendimi

aslicim ağustosa kalırmıyız hiç bilmiyorumm valla sıcaklardan bebişler erken gelmesin sakıın tek endişem bu şuanda (çok endişem varda en tavan yapan bu )tatlicadiarzu
sehercim duştan çıkmasak mı ne yapsakkk yaaa çıldırıcam zatenn duba gibi olmuşum elim yüzüm terliyor ne zormuş kilolu olmak yaaa allahıım yardım etsinn bizlereee
gamzecim en azından annen fln gelmiş yaa annem hasta benimm kimseyide çağıramıyorum yaa hafta sonları işte eşim yardımcı oluyor ağırlarını ona yaptırıyorum diğerlerini kendim yapıyorum kaynanam yardımcı olurum ben diyor ama sanırım temmuz sonu gelmeyi düşünüyo yumurta kapıya dayanınca acele etmek istemiyorumki ben

Haklisin Canim Benimde Lohusalik Yatağimin Dantelleri Hazirlancak Işte Annemler Temmuz Da Diyorlar Ya Diyorum Yapin Bitsin Yikayin ütüleyin öyle Dursun Diyorum Ama Genede Sizbilirsiniz Diyorum Tabi Belki Yorulmuştur Kadincağiz Diyorum Ama Bende Istiyorum 1 Kerede Bitsin Hepsi Sonra Sikişmayalim

ooff off cnm ne zormuşş bebek istiyoruz derkenn bebekle resmen çeyizde yapmak gerekiyormuş yok takı yastığıı yok tepsi içi süslerii valla düğün telaşı gibii :roflol:

sorma baharcıım yaa qacaip sıcak oluyo saten bi terliyoz sanki duş almış gibi oluyoz nerdeyse.. yaa varya böle göbeklrimiz büyüdüyaa .. diorum valla allahım bizimki yine geçici allahım kilolu insanlara yardım etsin ne zor olur onlart için yaa..

canlarım evdeyim nasılsa açık kalabilir forum ben biraz uzanayım ayaklarım şişmeye başladı yine sizde yormayın kendinizi ve benim meleklerimiii gelirim birasdan..

canım yaa az gülmedim bu çeyiz konusuna :))) baharcıgım valla iyi buldun bu cvb ı hakket çeyiz yapıyoruz yanii:))))))))

olmazmı birtanem ama hep bebişlerimizi kuçağımaz alacağmız günlerinhalayini kuruyorum ben o zaman bütünsıkıntılarım geçiyor dünyanın en güzel şeyi yavrunu karnında taşıyorsun tamam çok çirkinleştik yatamıyoruz ev işi yapamıyoruz halsizlik mi yürüyememekmi hepsi var bizde ama biz inan mükemmel birşey yapıyoruz dünyaya canımızdan can getiriyoruz hep böyle düşün

ooff off cnm ne zormuşş bebek istiyoruz derkenn bebekle resmen çeyizde yapmak gerekiyormuş yok takı yastığıı yok tepsi içi süslerii valla düğün telaşı gibii :roflol:

ayy arkadaşlarr daha ben hiçbirşey yapmadımm. gamzecimm lohusalık dantelleri demişsinn onlar ne canımm. benimde allahın izniyle inşllah haftaya annemler geliyorr onlar bilirler herhalde kardeşimle birlikte geliyorlar ne gerekiyorsa gelmişlerken herşeyi hazırlarız sanırım. ama ben hiçbirşey bilmiyorum ne yapılacak ne edilecek. :sm_confused:

ohhhh ne güzell herkeisn annesi gelio ... ne güzel gerçi benim annem her hafta sonu ya ben ona yada o bana gelio:))

canım ben sana bii topigin adresini verim ordan yap ayda sen bana son adet tarihini söle bide ne yasmak istiyosun başliga onu söle yaparım canım ...

teşekkür ederim sehercim ilgin için. a.s.
sat 13 kasım 2007 başlık olarak da "küçük meleğim" olsun.
artık onu kucağıma alacağım zamanın gün gün azaldığını görmek istiyorum. saydığında zaman daha yavaş geçiyo sanki. senağlama

Selam Canım Ben yaptım bi denermisin?

BU LİNKİ PROFİL KISMINDAN İMZA YERİNE KOPYALA YAPIŞTIR CANIMa.s.
http://bd.lilypie.com/r9zsp3.png

ya maşallah kızlar bugün nekadar konuşmuşsunuz benim intrnet yoktu giremedim baya konular geçmişsniz bende de şişlik var ayaklarım acı biber sürmüş gibi yanıyor yalancı sancılar bendede başladı kolları bacakları batıyor çok güzel bir duygu bende bir de gaz olayı var o da sancı yapıyor ama o hiç güzel bir duygu deyil ben hergün yürüyüş parkına gidip yürüyüş yapıyorum eve yakın iyi oluyor

ELVİN CİM sağol canım aldım tanıdığımız bir eczacı dalinin ürünlerini tavsiye etti şampuan bebek yağı losyono pudrası felan aldım bişik kremi olarak ta popolini önerdi cihoco nunda biberonunu ve ateş ölçerini aldım araştırdım da bez olarak primayı ıslak mendil olarak ta evy baby yi önerdi eşi konturolünü yapıyorlarmış kimyasal hiçbir şey kullanılmıyormuş ayaklı küvetini kovasınıfelan aldım emzik olarakta ismini emzigin üzerine yazdırcam internetten sipariş vercem çok güzeller tırnak maksı törpüsü burun aspirütörünü felanda aldım ha bide çamaşırlarını makineye atmak için file ağzı için tülbenli mendil aldım teyzeside araba koltuğuyla çantasını aldı giysileride şimdilik yeter sonra kendisiyle geze geze alırım sizce bunlardan başka ne alınır işe yaramayacak bişey almak istemiyorum kafanızı şişirdim heralde kusura bakmayın okurken sıkıla bilirsinizklava:

Şenizbu arada kızlar bizim için yetişkin hastane pedi varmış lohusalar için bilginiz varmı aldınızmı ben almadım da bide bebek havlusu olarak ne aldınız hangisini alsam kendinize VE ALLAH IN BİZLERE VERDİĞİ ARMAGANLARADA İYİ BAKIN benim küçük erkekimle randevumda cumartesi inşallah iyi kilo almıştır daha doğrusu sağlıklıdır

mervecigim :) ben biraz geç açtım canım ama arzucugumda yapmış sana takvim saolsun :) misafirleirm vardı bakamdım kulübe :)

günaydınnnnnnnnn güzel anneler siziiiiii.....
benim miniş yigenelrim bugün nasıllarmışşş... annelerini gece uyutmuşlarmııŞeniz.... kurban olurum ben onalrı verene yaradanabizde iyiyz çok şükür....bu arada kızlar çok sıcak sıcak dedik hava bugün bi açıyo ni kapıyo bide esiyo ne naazrcısınız kııı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…