canım çok şükür iyiyiz sıcaklarrın dışında hiçbir problem yok. su kuşu oldum sabah evden çıkarken eve geldigimde duşa gir derken sudan çıkmıyorum hiç.
aynı canım bi süpürge açıyorum eve kan ter içinde kalıyorum valaa yemeği kaynanamda yiyoruz yemek problemim yok
Haklisin Canim Benimde Lohusalik Yatağimin Dantelleri Hazirlancak Işte Annemler Temmuz Da Diyorlar Ya Diyorum Yapin Bitsin Yikayin ütüleyin öyle Dursun Diyorum Ama Genede Sizbilirsiniz Diyorum Tabi Belki Yorulmuştur Kadincağiz Diyorum Ama Bende Istiyorum 1 Kerede Bitsin Hepsi Sonra Sikişmayalim
[B] Kızlaaarr slm ben geldimmm.iyi misiniz diye sormayacağımmm çünkü biliyorumkii bomba gibisinizzz miniklerle birliktea.s.a.s.
Ben bu hafta bile dayanamdım iş temposuna ve artık evdeyim işe gitmeyeceğim nihayet..
Bugünde az önce çarşıya çıkıp kızım için birşeyler alayım dedimm..Emzik,ıslak mendil,emzik zinciri ve bebek yağı aldım keyfim yerine geldi..Ama havalardan mıdır nedir tadım tuzum kalmadı hiç yaa(gebelik depresyonuna mı giriyorum acaba:uhm:)senağlama
Herşeyden incilir oldum ev temizliğine gücüm yetmiyor diye huysuzlanıyor,sıcaklardan uyuyamıyorum diye içim içimi yiyor resmenn..relax olmaya çalışıyorum ama ne faydaa..Normalmi bu sizdede oluyor mu?[/B]
ooff off cnm ne zormuşş bebek istiyoruz derkenn bebekle resmen çeyizde yapmak gerekiyormuş yok takı yastığıı yok tepsi içi süslerii valla düğün telaşı gibii :roflol:
canım ben sana bii topigin adresini verim ordan yap ayda sen bana son adet tarihini söle bide ne yasmak istiyosun başliga onu söle yaparım canım ...
teşekkür ederim sehercim ilgin için. a.s.
sat 13 kasım 2007 başlık olarak da "küçük meleğim" olsun.
artık onu kucağıma alacağım zamanın gün gün azaldığını görmek istiyorum. saydığında zaman daha yavaş geçiyo sanki. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?