2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr saten göbekelrden kuvete bacaklarımızı atamıyoruskii eşim beni ben banyodayken kaçkere kontrole gelio :)))

saol canımcımm:icecream:

senin bitanede evde varya o sana yürüyüş yaptırıyodurrjeyyar

benimde karnım sertleşiyor ama doktor hergün düzenli yürü dedi.. yürüyorum bazen bugünde yürümesem dyom eşim zorla çıkarıyorr:roflolda alıştııısırnaşık şey..

anam benim oglan benden çok aş eriyo yaa... acaip süt içioo napcam ben bunla bilimom.. dün sütlaç yaptımyaa...8 kase felan çıktıı anam hepsini ikimiz yedik herif bi kase yemedi dahaa bugün yine yapım valla heripp beynimi yer:))) yoksa....

ya benim bi kaç gündür sag gögsümün tam altında habire bi kaşıntı oluyo acaip kaşınıyo orasıı .... devamlı elim orda acaba çatlıyomuki nedir...

hiç durmadan alakasız şeyler soruyorum ama aklıma gelmişken soruyum benim gögüslerim 5 ayda 6 ayda çok çatladı sızladı büyüdü şimdi geçti sızlamalar çatlamalar acımıyorda sizinki ne durumda belli birsüre sonra geçiyormu yoksabenimki mi bir tuaf normalde bu aylarda daha çok şiş olması gerekmiyormu

Sehercim oğluna günlük yarım litreden fazla süt verme, sütün fazlası kansızlık yapıyor çocuklarda. Doktoru varsa aç sor daha ayrıntılı bilgi verir sana ama internetten araştırırsanda bu bilgiye ulaşırsın. Sütlü gıdalar ver ama sütü en fazla günlük yarım litre içirmek lazımmış.

kızlar kezbanda n haber alan varmı benmi kaçırdım yoksa doğum yaptımı merak ediyorum

canım kezbanla nihan görüşmüş... iiymiş çok şükr sanırım bebişlerim 2400 felan olmuştur demiş.. arada sancıları felan geliomuş.. tabii maf oldu oda allah yardımcısı olsun.. sanırım bu haftamı haftaya mı doguma alabilirmişlerr.. saglıcakla kucaklar inşallah bebişlerinii..

evet gamzeciigm biliyorum ... bide kurt yaptıgını sölüyolardıı.. yaa iştahıda yerinde çok şükür. ama süte de doyamıyo çocuk ufak bi biberonu var onuınla veriyorum arada... sanırım babasına çekmiş süt delisi... bi inek alıcam iki memenın birini o içicek diger iki memeyi de baabsı :))) kana kana içsinler..

kızlar evet bende gögüsden şikayetcciiym.. gögüs uçlarım acıyo basenn.. ben bide bikere emzirdigim için tabii gögüs uçlarımda var biras valla bunalrı emzirince napıcam bilmiyom...

yaa kızlarr burdan bi kaç arkadaşimin msn si var sizleirnde msn si ni almak isterim ... ordan da haberleşiriz en azından...

hahaha güldürdün valla, bencede sizi ancak inek kurtarır, diğerleride süt delisi olurlarsa yandın kesin alman lazım.

tamam kızlarr :)) elifciigm tamam küboştan alırım ben seninkini... gamzeciigm özelden atarsan canım alırım saolun kızlar :)
bu arada evet aynen öle gamzeciigm bizi bi inek paklar.:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…