2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım anlamadım bende yolladım hata verio.. aslıyla felan özel msj la alabilmiştik halbuki msnleri... elifte felan varmıi msn acaba canım senin tanıdık kimde varki yada küboşta..yada arzuuda..

canım benimde göğüslerim çok şişti ilk başlarda acıdılarda ama şimdi yumuşaklar .daha benden sütte gelmedi.
senin ayakların nasıl oldu şişmesi durdumu

canım benimde göğüslerim çok şişti ilk başlarda acıdılarda ama şimdi yumuşaklar .daha benden sütte gelmedi.
senin ayakların nasıl oldu şişmesi durdumu

ayaklarım aynı canım ya şişliği gece yatınca azıcık iniyor sonra yine şişiyor geçmeycek sanırım salı günü hem 32 haftamı doldurcam hemde rapor alcam doktordan o zaman gösteriyim diyorum güya 5 hafta daha çalışabilir raporu alacaktım ben ya inşallah düzelir

kızlar özelden mesaj nasıl atılıyor banada tarif edin bende sizin msn lerinizi istiyorum ordan daha hızlı görüşebiliriz ne güzel olur

canancıgım ben yazıcaktım ama özel msj ın yeri yok senişn ben bulamadım seninkini .. ziyaretçi msj yeri var ama o yok anlamadım valla..

ben gamze_linacıgımın ziyaretçi msj yerine benim msn mi yasdım canım ordan alıp ekle istersen özle msj yoollanmıyo nedense önceden yollanıyodu bi sorun var galiba... anlamadım..

bende beceremedim zaten ya
isimleriniz çıkmıyor kullanıcı isimlerinden olmuyormuydu dur birde ziyaretçi mesaj yerine bakıyım olursa ordan alırız

elifcigim gamzecigim saolun kzılarrr aldım msn lerinizi ekledim canlarım... :) canancıgım istersen ben senin ziyaretçimsj yerine yazıyım msn mii ordan ekle canım taam.:)

Selam Kizlar Nasillarsiniz Bugün Ben Dün Yoktum Bugünde Daha Yeni Geldim Ama Bütün Yazdiklarinizi Okudum Dün Evimde Temizliğim Vardi Halilarim Yikandi Bugünde öğlene Kadar Bebeğimin Odasi Ile Uğraştim Sonra çiktim Geldim Ama şimdi çikip Gene Eve Gidicem Dükkan Aşiri Sicak Yarinda Kizimla Buluşmaya Gidicem Kismetse Heyecan Basti Valla Bakalim Nasil Kisçem Ya Ark. şey Sorucam Sizlere Benim Yaklaşik 2 Haftadir Burnumdan Kan Geliyor çok Değil Ama Sizlarken Kanadiğini Hissediyorum Peçeteyi Götürdüğüm Anda Kan Geliyor Akşamda Duş Alipta Yatayim Dedim Duştan çiktim Gene Kanamaya Başladi Yarin Doktoruma Sorayim Hamilelikte Olur Diye Biliyorum Ama Bu Kadar Sik Neden Oluyor
şimdilik Hoşçakalin Ben Birazdan Kaçarim Hepinizi öptüm Kendinize Ve Bebişlerimize Ii Bakin

canım burun kanaması bende de oluyo ama geceleri oluyo sabah kalktıgımda farkediyorum. yanlızca geçen hafta gündüz 2 kere kanadı oda sanırım hava çok sıcaktı dışarı çıkmıştım ondan oldu .

[B] Kızlaaarr slm ben geldimmm.iyi misiniz diye sormayacağımmm çünkü biliyorumkii bomba gibisinizzz miniklerle birliktea.s.a.s.
Ben bu hafta bile dayanamdım iş temposuna ve artık evdeyim işe gitmeyeceğim nihayet..
Bugünde az önce çarşıya çıkıp kızım için birşeyler alayım dedimm..Emzik,ıslak mendil,emzik zinciri ve bebek yağı aldım keyfim yerine geldi..Ama havalardan mıdır nedir tadım tuzum kalmadı hiç yaa(gebelik depresyonuna mı giriyorum acaba:uhm:)senağlama

Herşeyden incilir oldum ev temizliğine gücüm yetmiyor diye huysuzlanıyor,sıcaklardan uyuyamıyorum diye içim içimi yiyor resmenn..relax olmaya çalışıyorum ama ne faydaa..Normalmi bu sizdede oluyor mu?
[/B]

bütünn güzell annelerimizeee ve minikk bebişlerimize merhabalarrr. canım arkadaşlarımm kaç gündür yazılarınızı okuyordum ama bir türlü yazamadım havalar çok sıcak hala okullar kapanmadı seminerlerimiz devam ediyor misafirlerim geliyor gidiyor derken yorgunluktan eve kendimi zor atıyorumm. umarım bütün annelerimiz ve bebişler iyidir. sizlerin yazılarını okusam bile yazamadıgım için sizleri çok özlüyorumm. hepinizi çook seviyorr ve çok öpüyoruzz Şeniz
helinaslıcım seninlede görüşemedik canım bir türlü sanırım saglık problemlerin varmış çok geçmiş olsunn seninle tekrar uzunn uzunn sohbet etmeyi çok isterimm. kendine dikkat et canım.

Gamzecim ne güzel halıların yıkandı benim gözümde nasıl büyüyor anlatamam hoş başlansa 2 günde bitiyor temizlik ama yinede başlamadan içim rahat etmeyecekk..cimcimen büyüyordur annesii yarın yaz kesin nası olduğunu zilloşunn:1hug:
Benimde burun kanamalarım oluyordu geçen aya kadar doktoruma sordum gebelikte normal demişti birde şimdi havalardan dolayıda kan basıncına bağlı olarak kanayabilirmiş..

aslicim bende aynı senin gibi yoğum tempodan bakıp bakıp yazamıyordum,sonra müsait olduğumda ise konular değişmiş oluyor haliylee sen ve miniğinde umarım iyisinizdir.:1hug:

yaa arkadaşlarr baharcımm aynı dedigin şeyler bende de varr geceleri uyku yok,ev işi yapmak istemiyorum yemek yapasım gelmiyor. ama kendim yemege gelince bogazım hiç durmuyorr ne yapacagım bilmiyorumm.

aslicim bende aynı senin gibi yoğum tempodan bakıp bakıp yazamıyordum,sonra müsait olduğumda ise konular değişmiş oluyor haliylee sen ve miniğinde umarım iyisinizdir.:1hug:

canım çok şükür iyiyiz sıcaklarrın dışında hiçbir problem yok. su kuşu oldum sabah evden çıkarken eve geldigimde duşa gir derken sudan çıkmıyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…