2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarım bende şimdi doktora gidiyorum öğlene doğru gelirim inş. sehercim sana özel msj attım cnm inş. bu sefer olmuştur dünde atmıştım gerçi msn adresimi ama gelmemiş herhalde bugüngene attım cnm hepinizi öptüm

canım çok saol aldım ekledim msn ni ... inşallah hayırlı haberler alırsın doktordan canım .. bebişin inşallah çok iidir...

Günaydın şekerler :)) Gününüz güzel geçsin inşaaalllaaahh...

Sehercim seni ekledim ama göremiyorum acaba yanlışmı ekledimki? @ işaretinden öncede alt çizgimi var senin yoksa? İsimlerin arasında alt çizgi var onu ekledim ama sonunada koymuşsun. Arkadaşlar ben özel msj atamıyorum bana yazın msn lerinizi bulunsun.

Öpüyorum hepinizi kızlaarr...

Günaydınn kızlarrr biz geldik kahvaltımızıda yaptıkk karnımız doyduu

siz ve bebişler nasılll:dance:

Günaydın KK nin Tatlı ağustos Anneleri ve Minikkuşları,
Umarım herkez iyidir, bol tekmeli bir haftasonuna gireceğiz inşallah hayırlısı ile kimilerimiz bir hafta daha geride bıraktı, zaman yaklaştıkca benim heyecanımda artıyor dün cantamızı hazırladık kızımın kıyafetlerini ütüledik eşimle, sanki doğuma gidiyormuşuz gibi geldi bana dün akşam.

beyazgül1986 Canım Sağlıklı mutlu günlerde kullanırsın inşallah canım aldıklarını,a.s.
Sehercim Günaydın bebişim,a.s.
Gamzeki Canım hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım Bakalım kaç kg olmuş bebişina.s.
(ya önceden gr lardan bahsederken şimdi kg bahsediyoruz Allah bize bu günleri gösterdi ya İNŞALLAH hayırlısı ile doğumlarımızıda sağlıklı bir Şekilde gösterir İnşallah_Amin)
Gamze_Lina Canım Günaydın, İyisin umarım,a.s.
Baharcım evdesin ama yoksun yine, uykucu mu oldun yoksaa,a.s.
ah ben uyuyamıyorum yaa
cananmfb Canım dediğin doğru dünyanın en önemli Olayını gerçekleştiriyoruz ANNELİK a.s.
Havvacım Nerlerde yaa Görünmüyor Özledik :çok üzgünüm: a.s.
Kezbancım Bir an önce iyi haberlerini bekliyoruz canım Sağ olsun Neriman haberlerini veriyor ama İnşallah en kısa zamanda Senin ve bebişlerinin Fotoğraflarını bekliyoruz artık Dimi kızlar Özlemedik mi Kezbanı ( EVEEETT diyor bak tüm KK )a.s.

Herkezi Öptük Kızlar Biz şimdi Canım Kızım ile kahvaltı yapıcaz Tekrar Tekrar Öpüyoruz hepinizi Ve Meleklerinizi Tabi:1hug:

eevet canım onun önundede çizgi var
yanlış eklemişindir ozman ..Şeniz

anam kzılar benimm başim dönüyo anlamadık valla.. bi anda ... kızlar sanırsam ben hamileyim :))))))))))

ayaklarımda şişmiş yaa sızlıyolar .... sizler ne durumdasınız.. ohh ya ne güsel herkes bebişiyle görüşmeye gidio bu aralar ben de 34 hafatlıkken giidcem bakalım ozman belki bana dogum tarihimizi de veriir şugün gel die:))

arzucuugm hiçç bilmiyoım ama durumlar bunu gösterio gibi sankkii :))))) bak başim dönüyoo... bazı yemekelrii yiyemiom.. bid ekarnımda bişi varmış gibi karnım hareket edio bak hala hissediyom...:)))))) sanırım deil gerçekten olabilirm hamile:))))

Seher ben elin adamını ekledim o zaman, hemen sileyim düzelteyim bari :)) Ecenas iyiyim canım, sende iyisin yazdıklarına bakılırsa. Öpüyorum canım.

Seher ben elin adamını ekledim o zaman, hemen sileyim düzelteyim bari :)) Ecenas iyiyim canım, sende iyisin yazdıklarına bakılırsa. Öpüyorum canım.

canım sil bencede valla anam bu msn yide aban herif açtıı gitti oglumn isminde yaptıı başka açıcam diom şimidi bütün arkadaşları bidaa nasıl eklim :):icecream:

Kübracim Canim Nasilsin Seni Görmedim..günaydin Canim

Günaydın iyiyim canımm sen nasılsın..bu günlerde çok sıkılıyorum ya evde bunalıyorumm...:1no2:havadanmıdır nedirr:1ninca:

küboşş sen nerden anladın kıı ikiz oldukalrını .... :)))) hem hamileiym hemd eikiz taşıyom sn kendine bagg naniknanik

içime doğdu kıss...jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…