günaydın canlarım bende şimdi doktora gidiyorum öğlene doğru gelirim inş. sehercim sana özel msj attım cnm inş. bu sefer olmuştur dünde atmıştım gerçi msn adresimi ama gelmemiş herhalde bugüngene attım cnm hepinizi öptüm
Günaydın şekerler :)) Gününüz güzel geçsin inşaaalllaaahh...
Sehercim seni ekledim ama göremiyorum acaba yanlışmı ekledimki? @ işaretinden öncede alt çizgimi var senin yoksa? İsimlerin arasında alt çizgi var onu ekledim ama sonunada koymuşsun. Arkadaşlar ben özel msj atamıyorum bana yazın msn lerinizi bulunsun.
Öpüyorum hepinizi kızlaarr...
anam kzılar benimm başim dönüyo anlamadık valla.. bi anda ... kızlar sanırsam ben hamileyim :))))))))))
anam kzılar benimm başim dönüyo anlamadık valla.. bi anda ... kızlar sanırsam ben hamileyim :))))))))))
Seher ben elin adamını ekledim o zaman, hemen sileyim düzelteyim bari :)) Ecenas iyiyim canım, sende iyisin yazdıklarına bakılırsa. Öpüyorum canım.
olabilirrjeyyarhemde ikizzzz
:roflol:kıs Allah iyiliğini versinnn
Kübracim Canim Nasilsin Seni Görmedim..günaydin Canim
küboşş sen nerden anladın kıı ikiz oldukalrını .... :)))) hem hamileiym hemd eikiz taşıyom sn kendine bagg naniknanik
Günaydın iyiyim canımm sen nasılsın..bu günlerde çok sıkılıyorum ya evde bunalıyorumm...:1no2:havadanmıdır nedirr:1ninca:
Canım Beni hiç Sorma o konuda ama benim ki sıcaktan deil, Kimse kalmadı apartmanda komşular hep yıllık izinlerini kullandı sadece 3 ev dolu koca apartmanda bu akşam biri daha gidiyor onlar gelmeden doğurmasam diyorum bende...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?