2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm güsel anneler ve canım miniklerim gene sıcak bir gündeyiz ve ben sersem gibiyim hepinizi öpüyoruz kızımla

BEYAZcım oh oh maşalahh cicilerine miniğinin, iyi günlerde kullansın cnm. Hazırlıklar kısmına aldıklarının resimlerini koy da biz de görelim annesi. Alt değiştirme havlusu,banyo havlusu küveti vs. var mı cnm?
GAMZEKİ miniğinle buluşacaksın ne güsel,gelince ne kadar olmuş bize de söle annesi
SEHER var ya alemsin walla ,kopardın beni ahahahahaha
veeeeeeeeee diğer anneler sizler nasılsınız canlarım?????

kızlar selam ........................ BİZ GELDİK BIZDIĞIMLA TEYZELERİ ŞİMDİ HEPSİNİ ANLATAYIM SİZE
KIZIM SAÇLI OLUCAK KISMETSE KAFASI HEP SAÇLI MİNNOŞUMUN
PRENSESİM 2 KİLO 250 GRAM OLMUŞ BENDE DAYANAMADIM DEDİM FATMA HANIM BEN DOĞURMAK İSTİYORUM ARTIK DEDİM SAKIN DEDİ ŞU ANDA SANCILARIN TUTSA BİLE DURDURMAK ZORUNDAYIZ AMA 19 TEMMUZA GEL BİDAKİ RANDEVUNDA DEDİ O GÜNDEN İTİBAREN DOĞUM YAPABİLİRSİN DEDİ TAM 19 TEMMUZDA GÜNLERİN BAŞLAMIŞ OLUYOR DEDİ
ŞU AN ÇOK SAĞLIKLIYMIŞIZ ÇOK ŞÜKÜR SUYUDA İYİYMİŞ BİTANEMİN KAFASI AŞAĞIDA İŞTE BİDAHAKİNE ALTTAN BAKICAM DOĞUMU KARARLAŞTIRCAZ DEDİ ŞİMDİ BAKARSAM DOĞUM BAŞLAYABİLİR AMA 19 TEMMUZDA BAKARSAM DOĞUM BAŞLASA BİLE SORUN DEĞİL GÜNLERİN ÇÜNKÜ DEDİ TAMAM DEDİM BENDE İŞTE BÖYLE TATLI ANNİŞLER BAKALIM AĞUSTOSA KADAR BEKLİCEKMİ MİNNOŞUM
SEHERCİM MSN AÇTIM AMA EKLEYEN OLMAMIŞ CANIM TEKRAR KONTROL EDELİMMİ BU İŞİ

ayyyyyyy cok sevindim canımya sırnaşık şey allah salıklı bir şekilde kucana almayı nasibetsin:1hug:

canım valla ben gönderdigin gibi ekledim seni ama .. yanlışmı ekledimkii benim kisi berkay_kadir_

oyyy oyyy yer onu teyzesiii maşalllahhhh demek saçlı olacakmışş ne güzelll kız oldugu belli lur hemen :asigim:. bu arada saçları ultrasonda belli oluyomukiii ayyy yarında ben görücem kızımı ... bakk kızına kavuşmana da az kalmış ne güzellll... bakalım bizim dr yarın gün belirleyecekmi.

gamzeciigm bu arada hakket maşallah canım demek az kaldı sneind e anam bizede darısı herkes bir ana önce dogurmak istio başta ben :))) inşallah bebişleirmizi saglıcakla alırız kucaklarımıza..

Canım maşallah bebeğine..inş sağlıkla vaktinde doğar kucağınıa alırsınn....Şeniz

ayy bende özledim oğluşumuu

kafası pütürlü çıkıyor cnm onlar saçlarıymış gerçekten de öyle çizgi çizgi kafası bak koyabilirsem resmini koyayım şimdi

GAMZEcim maşallah minğine cnmcım :) sağlıkla zamanında alırsın kucağına inş..saçlarını da tararsın annesi ne güselll,bizimki nasıl olacak bakalım.resmini koyabilirsen merak ettim walla saçları nasıl oluyor

kızlar bebeshop.com.tr de Esprit Kanguru : 58ytl, Esprit Çanta: 58 ytl
bilginize sanırım bazı şeyler uygun fiyatta.almayanlara duyurulur :)

Gamze maşallah güzel kızına. Allah zamanında sağlıklı doğum versin tatlım, boşver erkenden gelmesin kızın. Ayy yerim yaa, bende 7 temmuzda raporumu almaya gittiğimde göreceğim kızımı daha yaaa(

gamzeciigm bişi kalamdı canım temmuz 7 side gelir bişi kalamdı saten artık ultrasonda deil.. bebişleirmizi kucagımızda görücez hayırlısıyla... allahım inşallahh saglıcakla..

selam hamişler bugün okulda başım döndü izin alıp erken geldim. bu sıcakta zaten hiç çekilmiyordu. pzartesi de okula gitmicez galiba.Allahın izniyle ben kurtuldum. doğum iznimi kullanamadım. zaten tatile geldiği için. doğum sonrasını da fazla kullanımıcam ne yzaık ki. inşallah gününde(19 ağustos) doğar da okula gitmem biraz daha gecikir. bunu da sırf izin hakkımı kullanabilmek için istiyorum.

kızlar bugün zeynepnur biraz sinirli galiba. yaptığı hareketler canımı yakıyo. elbet bi kızdığı şey var. yoksa kolay kolay böyle yapmıyodu. belki de sıcaktandır.elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum; çünkü ben bi şeylere sinirlendiğimde çok hareketli oluyo. sizde de öyle oluyo mu?

canım takvimi yapmıştı sana arzucugum bendne önce davranmış vardıı baktınmı onaa formda geri sayfalarda olması lasım....
canım evet benim afacanlarda ben sinirlenince aynını bana yapıyolarr çok hareket ediolar.. canımı yakıyolar resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…