sehercim ikimizin doğiumu aynı görünüyor ama senin ikizler olunca gününü beklemeyeceksinsanırım değilmi sezeryanla ağustos başı gibi mi olur doktorlar ne diyor
kızlar bugün zeynepnur biraz sinirli galiba. yaptığı hareketler canımı yakıyo. elbet bi kızdığı şey var. yoksa kolay kolay böyle yapmıyodu. belki de sıcaktandır.elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum; çünkü ben bi şeylere sinirlendiğimde çok hareketli oluyo. sizde de öyle oluyo mu?
kızlar bugün zeynepnur biraz sinirli galiba. yaptığı hareketler canımı yakıyo. elbet bi kızdığı şey var. yoksa kolay kolay böyle yapmıyodu. belki de sıcaktandır.elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum; çünkü ben bi şeylere sinirlendiğimde çok hareketli oluyo. sizde de öyle oluyo mu?
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım a.s
2 gündür giremedin forumaaa aklım hep sizdeydiii internetimizde bi sorun vardı sanırım?
umarım hepiniz iyisinizidirrr
yazdıklarınızda çok birikmiş iki günde
bebişleriniz nasıl bakalımmmm
havalar çok sıcak bende hiç sol tarafıma yatamıyorumm acayip çarpıntım oluyoooo
dün de kontrolümüz vardı kanım düşük sanırım 10 çıkıyobenneyaptımki
oğlumda iyi maşallah 2.270 gr olmuş
bundan sonra iki haftada bir görüşücez dedi dr doğuma kadar
bugünde çok halsizim tansiyonum düşük biraz ,başım ağrıyooooosenağlama
hepinize sağlıklı bi gün diliyorummmm
nihancım sende merak etmişssin çok saol arkadaşıma.s.
hepinizi öpüyorummmmmmm
MERVECİM GEÇMİŞ OLSUN CNM,TANSİYONUN FALAN MI DÜŞTÜ? BENİMKİ DE HAREKET ETTİĞİNDE ACITIYO ARTIK,BÜYÜDÜLER ARTIK DAHA SERT TEPKİ VERİYOR VELETLER :)BU ARADA CNM RAHATLAMAK İÇİN AYAKLARINI İÇİNE SU DOLDURDUĞUN LEĞENE KOY.BEN AZ ÖNCE YAPTIM TÜM VÜCUDUM SERİNLEDİ.EVDEKİ ANNELER YAPIN ÇOK GÜSEL OLUYO
ay evt sehercim yaaa benimde burnumda tütüyor walla deniz,ama hevesimizi seneye alıcaz cnmcım inş
sehercim sana ve arzuya çok teşekkür ediyorum doğum takip çizelgesi için. ikiniz de sağolun. artık ben de her gün görücem büyük güne ne kadar kalmış. bence zeynepnur 40 haftayı beklemez, nedense bana öyle geliyo. 38 de doğar bizim yaramaz. valla bu sıcakta 40 a kadar beklerse de helal olsun benim dayanıklı kızıma:)
teşekkür ederima.s. galiba tansiyonum düştü, ölçmedim hemen eve gelir gelmez yattım. burda hava daha sıcak ya hamilelik hiç çekilmiyo burda. keşke bir yaylada olsaydım diyorum hep kendi kendime püfür püfür rüzgar esseydi.aaaaaaaaah ne güzel olurdu. bu arada az sonra dediğini yapayım ayaklarımı koyayım suya çok bunaldım zaten.
sorma yaa deniz yok bu sene ama benim oglumda anne denize gidelim die tuturuyo sanki nasıl bakıcaksam ... yada ben orda nasıl rahat ediceksem :))) sırnaşık şey işin komik tarafıı da banyo etmeyi sevmeyen çocuk deniz die hasta oluyo :roflol: çokk kurnaz bu yaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?