2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sehercim ikimizin doğiumu aynı görünüyor ama senin ikizler olunca gününü beklemeyeceksinsanırım değilmi sezeryanla ağustos başı gibi mi olur doktorlar ne diyor

sehercim ikimizin doğiumu aynı görünüyor ama senin ikizler olunca gününü beklemeyeceksinsanırım değilmi sezeryanla ağustos başı gibi mi olur doktorlar ne diyor

evet canım ben şuu temmzuu çıkarmak istiyorum.. daha sonra agustos başlarında olablir dogum nasıl olsa sezeryan olursun dedi doktor.. beklemeye gerek kalmas sanırım çünkü baya zor oluyo artık...allah hepimizn yardımcısı olsun..

canım bunu detay bilgileri düzenleye tıkla kilo dogum takip var oraya yapıştır... bebgin cetveli çıksın Şenizhttp://bd.lilypie.com/r9zsp3.png

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım a.s
2 gündür giremedin forumaaa aklım hep sizdeydiii:1rolleyes:internetimizde bi sorun vardı sanırım?
umarım hepiniz iyisinizidirrr:teytey:
yazdıklarınızda çok birikmiş iki günde
bebişleriniz nasıl bakalımmmm
havalar çok sıcak bende hiç sol tarafıma yatamıyorumm acayip çarpıntım oluyoooo:sm_confused:
dün de kontrolümüz vardı kanım düşük sanırım 10 çıkıyobenneyaptımki
oğlumda iyi maşallah 2.270 gr olmuş
bundan sonra iki haftada bir görüşücez dedi dr doğuma kadar
bugünde çok halsizim tansiyonum düşük biraz ,başım ağrıyooooosenağlama
hepinize sağlıklı bi gün diliyorummmm
nihancım sende merak etmişssin çok saol arkadaşıma.s.
hepinizi öpüyorummmmmmm

canancıgım ben senin ziyaretçi msj bölümüne msn mi yasmıştım ordan alıp beni ekleye bilirsin istersen canım..

mavişcigimm maşallah bebişine canım o çarpıntı sorunu bendede var... soluma yatınca nefesim daralıyoo ve çarpıntım oluyoo... allah yardımcımız olsun...

üff yaaa sıcaklarda bu evler hiçç çekilmiooo ....şimdii şölee denize giricenn ohhh serin serin :))) çıkımcan akşama kadar kal orda :)))))

MERVECİM GEÇMİŞ OLSUN CNM,TANSİYONUN FALAN MI DÜŞTÜ? BENİMKİ DE HAREKET ETTİĞİNDE ACITIYO ARTIK,BÜYÜDÜLER ARTIK DAHA SERT TEPKİ VERİYOR VELETLER :) BU ARADA CNM RAHATLAMAK İÇİN AYAKLARINI İÇİNE SU DOLDURDUĞUN LEĞENE KOY.BEN AZ ÖNCE YAPTIM TÜM VÜCUDUM SERİNLEDİ.EVDEKİ ANNELER YAPIN ÇOK GÜSEL OLUYO

mavişcim maşallah oğluşuna cnmcım.dediğin gibi çok sıcak,istanbulda bursa gibi yanıyor walla. o çarpıntı ve göğüs ağrısı geceleri uyutmuyor aynen cnm. Allah yardımcımız olsun,hadi uzanda dinlen tansiyonun düzelsin cnm a.s.

teşekkür ederima.s. galiba tansiyonum düştü, ölçmedim hemen eve gelir gelmez yattım. burda hava daha sıcak ya hamilelik hiç çekilmiyo burda. keşke bir yaylada olsaydım diyorum hep kendi kendime püfür püfür rüzgar esseydi.aaaaaaaaah ne güzel olurdu. bu arada az sonra dediğini yapayım ayaklarımı koyayım suya çok bunaldım zaten.

sehercim sana ve arzuya çok teşekkür ediyorum doğum takip çizelgesi için. ikiniz de sağolun. artık ben de her gün görücem büyük güne ne kadar kalmış. bence zeynepnur 40 haftayı beklemez, nedense bana öyle geliyo. 38 de doğar bizim yaramaz. valla bu sıcakta 40 a kadar beklerse de helal olsun benim dayanıklı kızıma:)

ay evt sehercim yaaa benimde burnumda tütüyor walla deniz,ama hevesimizi seneye alıcaz cnmcım inş

sorma yaa deniz yok bu sene ama benim oglumda anne denize gidelim die tuturuyo sanki nasıl bakıcaksam ... yada ben orda nasıl rahat ediceksem :))) sırnaşık şey işin komik tarafıı da banyo etmeyi sevmeyen çocuk deniz die hasta oluyo :roflol: çokk kurnaz bu yaa:roflol:

canımm nedemek rica ederim Şeniz yaa sorma canım bu sıcaklarda asıl biz nasıl 40 haftayı beklicez ben onu merak ediyortum... senin bıdışın içerde nasıl oldugu bellii habire annesine tekmeler atıyomuş baksana ...Şeniz ben valla şu temmzuu bi çıkıym şölee agustos bir yada ikinci haftası doktor ben geldim dicem kes benii :roflol::roflol:

yap mervecim çok iyi oluyo walla,gün içinde ben sık sık yapıyorum. bu arada bana da bu veletler 40 haftayı beklemezler gibi geliyor,havalar daha da sıcak olacakmış çünkü

bu arada canancım seherden ben de aldım msni ni haberin olsun

ay walla ben de oğlun gibi çok istiyorum denizi yada mervenin dediği gibi şöle esintili bir yayla ne güsel olurdu. doğuma o kadar öle deniz veya yayla serin bir yerde olabilseydik ne güsel olurdu bugün nefes almak bile zor geliyor bana

kızlarr sıcaklardan bencede çünkü iki gündür hafifi sersem gibiyim baş dönmelerim varr ... tansiyonlarımız düşüyodur kesin.... yaa duş alıcaktımmm sularda azalmışşş ... saten bende şans olsaydııı annem beni erkek dogurudu ... :))))) cüneytide anası kız o bekelrdii ikiz :)))))))))

nihancıgım canım valla öle agırlaştıkkii herşey zor gelio... bii üşengeçlik var saten üstümde ... bu arada sag gögsümün tam altında habire bi kaşıntı oluyo yaa...

bu arada gördünüzmüü temmuz annelernden biri odguma gitti... siftahı başlattı yanii... hadii hayırlsıı yavaş yavaş bize gelio sıra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…