2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bizim ağustos başı doğum yapacak annelerin çoğuda temmuz annesi olur o zaman az kaldı kızlar bebişlerimizi kucağmıza almamıza inşallah tam günlerini doldururlarda doğarlar

ay bizim ağustos başı doğum yapacak annelerin çoğuda temmuz annesi olur o zaman az kaldı kızlar bebişlerimizi kucağmıza almamıza inşallah tam günlerini doldururlarda doğarlar

bence de öyle canancım,baksana temmuz anneleri dökülmeye başladı bile :) bizde de 3 kişi ezeryanla temmuzun son haftası hayırlısı ile alacaklar bebişlerini kucaklarına.bri aylin di diğer iki kişiyi hatırlamıyorum.
bakalım benim doktor bir dahaki kontrolde ne diyecek..

mrb arzu ben bugün pek iyi değilim. sanırım alarji oldum, durmadan kaşınıyorum, karnımdaki çatlaklar yüzünden de moralim çok bozuk. her geçen gün daha da kötü oluyo çünkü.

mrb arzu ben bugün pek iyi değilim. sanırım alarji oldum, durmadan kaşınıyorum, karnımdaki çatlaklar yüzünden de moralim çok bozuk. her geçen gün daha da kötü oluyo çünkü.

Canımcım kaşıntın için gecmiş olsun,inş. hemen gecer.
Karnındaki catlaklar içinde takma bi tanem sonucta senin vücudun ve eski haline dönmek senin elinde.a.s.

teşekkürler canım allah hepimize aldıklarımızı iyi günleride kullanmamızı nasip etsin o dediklerinide aldım canım sağol hepsi çok şirin resimleride bakarım yollaya bilirsem yolllarım bende

ya hiç sormayın bu halsizlik ne olcaksa temizlik yapmak içimden gelmiyor böylede kirli görünce dayanamıyorum benim doğuma da annemle ablam gelcek canım o da yarin sınava gircek inşallah kazanır oğluşumla teyzesine dualar ediyoruz

gamzecim maşallah bebişin büyümüş bende yarın gitcem oğluşumu görmeye inşallah büyümüştür onu çok özledim kızlarında saçlı olması güzel olur gün gelir saçlarını tarar süsler sin inşallah

bence kafayı takma canım cünkü takınca geçmiyorlar benimde gögüslerde var ama yapacak birşey yok sitres yapıpda bebişlerimize zarar vermeyelim
:enbuyukkk:

günaydınnnnnn:sm_cool: hala uyuyomusunuz uykucularrrr:sm_cool:beybiler dogunca bukadar uyuyamıycaksınızzzzzzz laelaelaelaelae ben yanlız kaldım ama yaaaa bende kızımla oynim bariiii

tünaydın kıslar hepiniz iyisinizdir herhalde kimsecikler yok hepiniz tatil yapıyosunuz deme bende tatil yapıyorum valla bugün gitmedim işe ama arkadaşıma geldim bi bakayım dedim çıkıcam birazdan bakayım dedim ama hiçbirinizi görmedim havalar çok sıcak kendinize dikkat edin hepinizi öptüm

tünaydınnnnn
bugün herkes dinleniyo sanırımmm. ben bugün çok kötüyüm ishal oldum midem bulanıyo bi halsizlik var habire yatıyomm... saat 3 de kızımı görmeye gidicem belki onu görmek bana i gelir ....

tünaydın kızlarrr sıcaktan napcamı şaşırdım.bugün pek giremeyebilirim.h.sonu kardeşim evde olduğundan işleri oluyo pc de. hepinizi öpüyorum
beyazcım romatizma öle kısa süreli suya sokmakla olmaz cnm için rahat olsun.
elifcim ne güzel göreceksin prensesi,slm söle öp benim için miniğimizi..nasıl olduğunu bize de yazmayı unutma cnmcım..

tünaydınn kızlarrr..nasılsınız bugünn..hepinizi öpüyoruzzzŞeniz

elifcim geçmiş olsun cnm..inş kızını görünce hepsi geçicekk..bende oğluşumu özledim ya ama daha var görüşmemizee:1closedeyes:

selam kızlar hepinize iyihaftasonlarıa.s.kızlar ya ben kalçamın üzerine fazla oturamıyorum çok ağrıyo sizlerinde böyle şikayetleri varmı?

merhaba arkadaşlar nasılsınız a.s.keyifler nasıllll:1rolleyes:havalar çok sıcak bebişlerinize ve kendinize dikkat edin herkese ii hafta sonları diliyorummmmm:teytey:

tüm hamişleeeeeeerrr selaamlaaaaarrrrrrrrr,

kızlar yazılanları okuyayım birikmiş yine 2 gündür giremiyordum...yazarım tekrar..

yazılanları okudum bitirdim..çok şükür herkes iyi.. herşey yolunda görünüyor..
bebegini gören hamişler gözünüz aydın..bebişlerinize de maaşallah..
kaşıntıssı olan arkadaşlaarıma da geçmiş olsun diyoum...
Bende perşembe gördüm yavrumu..2200 kg. olmuş..kilosu bana az gibi geldi ama dr. da 1 hafta önde gidiyor dedi...3 hafta sonra tekrar gidicez.. 38. haftada belli olcakmış normalmi sezeryanmi olacagı .. aslında ben sezeryane karar verdim gibi ama bakalım zaman ne gösterecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…