merhaba kızlarrrr
kızmı gördüm geldim 2000 kg olmuş kızım sağlık durumu gayet ii görünüyodu. dr sezeryan olacagı için agustosun başında alırız dedi hatta isterseniz 08.08.08 alalım dedi ozamanki durumuna göre bakıcaz artık... bu arada kraplarımdan bahsettim doktora oda magnezyumu günde 2 ye çıkardı bu dönemde magnezyuma çok ihtiyacımız varmış rahimin genişlemesine yardımcı oluyomuş hemde erken dogumu önlüyomuş... neyse şimdilik bizden bu kadar...
slm kızlar hepinize günaydın... ben dünden beri çok kötüyüm ... dün kasık agısından ölüyodum sankii 5 dk da bir olan sancılarım başlamış gibiydi ama allahtan daha sonra düseldii ... şimdidie cır cır olmuşum(( ve mide bulantılarım var sbaah beri istifar ediyorum... (( çok kötüyüm ... sizler ne durumdasınız ...
merhaba kızlarrrr
kızmı gördüm geldim 2000 kg olmuş kızım sağlık durumu gayet ii görünüyodu. dr sezeryan olacagı için agustosun başında alırız dedi hatta isterseniz 08.08.08 alalım dedi ozamanki durumuna göre bakıcaz artık... bu arada kraplarımdan bahsettim doktora oda magnezyumu günde 2 ye çıkardı bu dönemde magnezyuma çok ihtiyacımız varmış rahimin genişlemesine yardımcı oluyomuş hemde erken dogumu önlüyomuş... neyse şimdilik bizden bu kadar...
selam hamişler, ben dün kontrole gittim. çok şükür her şey yolunda. zeynepnur gayet sağlıklı. ama ne yazık ki annesi öyle değil. bir yandan çatlaklarımla uğraşıyorum. şimdi de başıma alerji çıktı. her tarafım kaşınıyor, küçük kırmızı kabrcıklar çıkıyor her yerimde. doktorum hamilelikten olduuğunu söyledi. eğer çok şiddetli olurda iğne yaparız dedi. bugün daha da kötü oldu, eşim iğne olmamı istemiyo, dayan dişini sık, kaşıma geçer diyo. ama kızlar geçecek gibi değil, ben dayanamıyorum kaşıyorum. bildiğiniz gibi değil, öyle tatlı kaşınıyo ki. bu sıkıntılar yüzünden bebişimin sağlıklı oluşuna da doğru dürüst sevinemiyorum.[/QUO
oncelikle butun hamislere kocaman merhaba...mervezeynepnur ayni sikayetler bendede var gobegimde pullanmayla basladi dun aksam esimle disariya ciktik birden vucudun kasinmaya basladi ve boyun bolgemde kabarciklar olusmaya basladi,inanilmaz kasiniyor hemen eve geldim ilik bir dus aldim ve kabaran bolgelere karbonatli su yapip pamukla surdum iyi geldi... doktorumu aradim pazartesi gunu bu alerjiler icin kremler varmis onu vericek bana.. bencede igne olma derim bu hamilelikten olusan birsey sabirla kasimiyorum,sende karbonatli su yap derim gecmis olsun arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?