2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benden başka kimse yok gibi görünüyor. nerdesiniz kızlaaaaaaaaaarr..
msn kuşları formu boşladınız msnde mi çettiriyonuz yaaaa..

Selam arkadaşlar, itiraf etmeliyim. Bebeğimi çok özledim. Artık kucağıma almayı daha da istiyorum. Biran önce kavuşmak istiyorum ama erken doğumuda istemiyorum. Hayırlısı birbirimize dua edelim...

Kızlar sıcaklardan hic giremiyorum internete..Girsemde 5-10 dakka bakıyorum ve çıkıyorum..Sanırım dogum yaklaştıkca giren sayısı da azalıcak agustos annelerinden..Oglum beni oturtmuyo resmen..Sancı yapıyo düz oturunca..Kucagımda laptopla da ben çekiniyorum..Artık iyice büyüdü direk olarak bilgisayarın etkisini almasını istemiyorum..Hepinizi kocaman öpüyorummmmm..MUCUXXXXXX

merhaba kızlarrrr
kızmı gördüm geldim 2000 kg olmuş kızım sağlık durumu gayet ii görünüyodu. dr sezeryan olacagı için agustosun başında alırız dedi hatta isterseniz 08.08.08 alalım dedi ozamanki durumuna göre bakıcaz artık... bu arada kraplarımdan bahsettim doktora oda magnezyumu günde 2 ye çıkardı bu dönemde magnezyuma çok ihtiyacımız varmış rahimin genişlemesine yardımcı oluyomuş hemde erken dogumu önlüyomuş... neyse şimdilik bizden bu kadar...

ELİFCİM maaşallah bebişine,hep saglıklı olsunlar inşallah bebelerimiz
eger sezeryan olursa bende 8.8.2008 istiyorum a.s

slm kızlar hepinize günaydın... ben dünden beri çok kötüyüm ... dün kasık agısından ölüyodum sankii 5 dk da bir olan sancılarım başlamış gibiydi ama allahtan daha sonra düseldii ... şimdidie cır cır olmuşum (( ve mide bulantılarım var sbaah beri istifar ediyorum... (( çok kötüyüm ... sizler ne durumdasınız ...

iyi pazarlar güzel anneler ve her yerleri yenesi minikleri...a.s.
sehercim geçmiş olsun canım..hayırdır ya sıcaklardan mı yediklerinden mi acaba?aman güzelim allah sağlık versin..şu an normal yaşantımız bile zor bir de hastalık çok daha zor oluyor..ben kaç gecedir doğru dürüst uyumuyorum.sıcak bir yandan basıyor göbişten uyumak zor oluyor bir yandan.:sm_confused:şu an erdek acayip sıcak.çıldıracağım sürekli terleme durumundayım..eşimin kardeşini dün yolcu ettik..ona dün bursadan ev tuttuk işe başlayacak..dün yine bursadaydım..kpssye girdim sanki çalışmışım da bişey yapacakmışım gibi:dilcikar:
neyse herkese iyi pazarlar ben bir ara sancılanmıştım şimdi daha iyiyim ama çarşamba doktoruma gideceğim..kızım ne durumda baklaım..:sm_confused:
hepinizi öpüyorum canlar..görüşürüz.bu arada dün kezbancımla konuştum durumu aynıydı..gelecek hafta sanırım gelecek bizim minikler..çok selam söyledi size de...

KIZLARRRRRR MERHAAAABBBAAAAAAAAAAA:teytey:
nasılsınızzzzzzzz????????
bebişler umarım hepiniz iyisinizdir, anneler sıcaktan bunaldı, siz kmbilir ne durumdasınız.
günlerdir gelemedim, çok yoğundu işler ama nihayet toparladmmm.... veeee.......... veeeeee .... artık İZİNE RESMEN AYRILMIŞ DURUMDAYIM,:sm_cool::sm_cool::teytey::dance: HALA İNANAMIYORUM, YARIN SABAH EŞİMİ İŞE UĞURLAYIP KENDİM İŞE GİTMEYİNCE SANIRIM İDRAK EDECEĞİM
nele yaptınız bakalım, yavaş yavaş kaçırdıklarımı okuayacağım, arada bir gelip kezbanın durumuna kısaca bakabildim o kadar, ama maalesef yazacak vaktimde olmadı.
şimdi evde işler tonla beni bekliyor,, doğumada 5 haftacıkkk kaldı
yazarım yineeeeeeee , öptümmm hepiniziiiiiii:asigim:

selam arkadaşlar neler papiyosunuz arkadaşlar bende ishal olmuşum neden olduk hepimiz birden bende gece korktum valla erken saat olsaydı dr. arıcaktım ishal beni korkutuyor ama çok şükür bebişimin haraketleri iyi ondan içim rahat bebişlerimiz artık 2 de hepimizin ne güzel akşam rüyamda doğuruyorum gördüm kızlar resmen kızım su gibi aktı hiç doğum anlamadım inş. öyle olur hepimizin hepinizi öptüm

saolun kzılarr evet valla ben berbat durumdayım .... yandan ishal bi yanda da kusmak beni maf etti... allah yardımcımız olsun . yedigmii çıkarır durumdayım...

sehercim geçmiş olsun canım. a.s. Allah sabır versin inşallah çabuk düzelirsin. kendine ve bebişlere iyi bak. dikkat et bu havalr tam hasta olunacak havalar. ben de alerji oldum. sıcakların etkisiyle sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

elifcim iyi ki magnezyum hakkında bilgi vermişsin. doktorum bana vermişti, ama ben tadını sevmediğim için kullanmıyodum. çok sağol canım. şimdi hemen içeceğim. :dance:

selam hamişler, ben dün kontrole gittim. çok şükür her şey yolunda. zeynepnur gayet sağlıklı. ama ne yazık ki annesi öyle değil. bir yandan çatlaklarımla uğraşıyorum. şimdi de başıma alerji çıktı. her tarafım kaşınıyor, küçük kırmızı kabrcıklar çıkıyor her yerimde. doktorum hamilelikten olduuğunu söyledi. eğer çok şiddetli olurda iğne yaparız dedi. bugün daha da kötü oldu, eşim iğne olmamı istemiyo, dayan dişini sık, kaşıma geçer diyo. ama kızlar geçecek gibi değil, ben dayanamıyorum kaşıyorum. bildiğiniz gibi değil, öyle tatlı kaşınıyo ki. bu sıkıntılar yüzünden bebişimin sağlıklı oluşuna da doğru dürüst sevinemiyorum.

aylincim aynen ben de cnm kalçamın üstüne ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum,geceleri dönerken nerdeyse ağlayacağım.çok krampta girmeye başladı bacaklarıma,kalçama.uyuşmalarda arttı..olacakmış bunlar hep ama acı veriyo yahuu
DİNAcım maşallah miniğine hiçte az deil cnm sağlıklı olsun da :)
ELİFCİM maşallah prensesine cnmcım :) hayırlısı ile sezeryanı da atlatıcaksın cnmcım,bakalım ben nolucam..bana da ufukta sezeryan görünüyormuş gibi geliyor ...
SEHERCİM geçmiş olsun cnm,bol sıvı al.ishal bu ara salgın sıcaklar yüzünden.drunla da konuş cnmcım ihmal etme
ÖZGECİM cnm iyi olmana sevindim.sıcaklar hepimizi kötü yapıyo. kpss de inşallah iyi sonuç gelir tatlım,eşinin kardeşine de hayırlı olsun.
ELFİDA hayırlı olsun cnmcım izne ayrılmana çok sevindim. işler bekliyo beni diyip çok yorma kendini sakın cnm
GAMZEKİ cnm sana da geçmiş olsun,sen de bol sıvı al tatlım..inş doğumunda rüyandaki gibi rahat olur cnm
MERVEcim geçmiş olsun cnm.sıkıntın artıyorsa sen gene de drunla konuş cnm,dayan demesi kolayda bi de onu yaşıyana sor di mi?
noldu bizlere yaaa ağustos annelerine nazar değdi.benim gribimde öksürüğe çevirdi,burun akıntısı geçti.

diğer annelerim sizler nasılsınız?

merhaba kizlar, nasilsiniz? umarim herkes iyidir?
rahatsizliklari olan arkadaslara kocaman bir gecmis olsun. allahim tez zamanda sifa versin.
bu nazar boncugu sizi nazarlardan korusun.
dr a giden ve bebislerinin kilolarini ögrenen arkadaslar, MASALLAH ne güzel de büyüyorlar dimi?
allah nazarlardan korusun masallah hepsinin sagligi yerinde okudugum kadariyla.
size kezbadan haber getirdim, kendi sayfasina yazdim.
uzun zamandir girmeyen arkadaslar var, nerelerdesin kizlar, merak ettim sizi??
sizi ve miniklerinizi öptüm

kızlar bendeki kaşıntıyı araştırdım bakın bunları buldum. ya doğuma kadar ben bunu çekemem inşallah hemen geçer. benim derim çok hassas epilasyon yaptığımda da kaşıntı oluyo. şimidiki de gebelikten. oooof oof. Anne olmak da ne zor şeymiş canım. Onu kucağıma alınca eminim her şeyi unutucam. bulantıymış, baş dönmesiymiş, çatlakmış, kaşıntıymış, ağrıymış..., hiçbir şey kalmıcak bence. hepinizi Allah bu kaşıntıdan korusun kızlar. öptüm...
Gebelikte kaşıntılar

Gebelikte kaşıntı nispeten sık rastlanan belirtilerden biridir. Bu kaşıntı gebeliğin kendisinden kaynaklanan bir durum olabilir veya gebe olunmayan dönemlerde kaşıntı yapan durumlar gebelik dönemine rastlamış olabilir.

Her durumda gebelikte kaşıntı doktor tarafından değerlendirilmesi gereken bir durumdur.
Alerjik durumlar gebelikte nispeten daha az sıklıkta görülseler de alerji öyküsü olan anne adaylarında görülen cilt döküntülü kaşıntılarda bu durumu akla getirmek gerekir.

Yine uyuz, bitlenme, sinek sokması gibi parazitlere bağlı kaşıntılar da söz konusu olabilir.
Uyuz kendini özellikle karın bölgesinde başlayan inatçı kaşıntı ve karın cildinde hastalık için özgün olan cilt lezyonlarıyla belli eder. Aile bireylerinde de genellikle kaşıntı vardır. Uyuz tedavisinde parazite etkili maddeler içeren losyon şeklindeki ilaçlar doktor önerisine göre kullanılır.
Bitlenme kendini saçlarda ve/veya genital kılların olduğu bölgede inatçı kaşıntılar şeklinde gösterir. İncelemede bit parazitinin yumurtaları kolaylıkla bulunabilir. Tedavide yine doktor önerisine göre şampuan ve losyon şeklideki ilaçlardan faydalanılır.
Gebelikte bölgesel kaşınmanın en sık görülen nedeni genital mantar enfeksiyonudur. Vajina ve vulvada kaşıntı, kızarıklık, şişme ve peynir kesiği gibi akıntı bu enfeksiyonunun özgün belirtileridir.
Gebeliğin kendisinden kaynaklanan kaşıntılar

Çatlaklar:
Karın, göğüs ve bacaklardaki çatlaklar cildi gererek rahatsız edici kaşıntılara neden olabilirler. Gerginliği azaltmak için bademyağı, krem ve ileri durumlarda kaşıntı giderici ilaçlar doktor önerisine göre kullanılabilir.

Gebelik kaşıntısı:
Gebelik döneminde vücutta yaygın kaşıntının en önemli nedeni gebelik kaşıntısı adı verilen durumdur. Yaklaşık 700 anne adayından birinde genellikle gebeliğin son haftalarında görülen bu hastalıkta artan gebelik hormonların etkisiyle safra kanallarında akım yavaşlamakta ve böylece kanda kaşıntıya neden olan safra asitleri birikmektedir.

Gebelik kaşıntısında genellikle tek belirti kaşıntı olmasına karşın ileri durumlarda kaşıntıdan birkaç gün sonra safra kanallarındaki tıkanıklık kanda bilirubin artışına ve sarılık gelişmesine neden olabilir.

Tek başına gebelik kaşıntısı gebeliğin seyrini ve bebeğin durumunu olumsuz etkileyen bir durum olarak kabul edilmemekle birlikte beraberinde sarılık olması durumunda gebeliğin daha yakın takibi gereklidir.

Gebelik kaşıntısı preeklampsi seyrinde gelişebilen karaciğer tutulumundan ayırt edilmesi gerekli bir durum olmakla beraber bu ayrım tansiyonun normal olması ve idrarda protein çıkışı olmamasıyla kolaylıkla yapılabilir.

Gebelik kaşıntısının tedavisinde doktor önerisine göre bölgesel krem veya losyon şeklinde tedavi veya ağızdan tablet alınması şeklinde tedavi yapılabilir

Gebelik kaşıntısı genellikle doğumdan iki hafta sonra kaybolur, ancak genellikle her gebelikte tekrarlayıcılık arz eder ve hastalığı geçiren anne adayları doğum kontrol hapı kullandıklarında da aynı belirtiler ortaya çıkabilir.

alıntıwww.uslanmam.com/

slm güzel annişler hepiniz iyisinizdir inş. bu sıcaklarda iyi olmak biraz zor ama dayanıcaz artık yavrularımız için. dün doktordaydım oğluşumu gördüm yine 2000gr olmuş çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için. Bu arada bacak krampları çok olan varmı 3 gecedir uykudan fırlıyorum çok fena ya Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…