2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

PEDIASTRUM merhaba oncelikle hamileligin hayirli olsun.. erdekte oturuyosun sanirim bizimde orda yazligimiz var belki tanisiyoruzdur,gecen sene erdege geldigimde erdekli aile dostmuzun amerikada yasayan ogluyla tanistim ve evlendim eger yerlisiysen taniyorsundur serefnur yildiz kayinvalidemin ismi...

a.s.canım merhaba senin de allah hayırlı bir doğumla bebişine kavuşmanı nasip etsin..canım benim adım özge öncelikle tanıştığıma memnun oldum..ben erdekte eşimin işi nedeniyle yaşıyorum..yerlisi değilim..:sm_confused:allah mutluluklar versin ayrıca..:asigim:
ama erdeğin yerlisi arkadaşlarım var..belki onlar tanıyordur..belki de birbirimizi çok kez görmüşüzdür..gelirsen görüşürüz canım..ben buralardayım hep..Şeniz

çok saolun kızlarr... şuan biras daha iiyim... ishalim bitmiş durumda.. ama midem de bii hazımsızlık var işte kusmaktan korkuyorum yanii... bid e çocuklar devamlı kensini kasıyo canımı yakıyo... ishal ve kusmak bünyemi baya zayıflatıı... başim dönmeye başladıı dikkat edin kzıalr sizde...forma bakamadım pek... öle kendi derdime düşmüşümkii(( kusura bakmayın kzıalrr.. ama bebişiyle buluşan annler canalrım inş. hayırlısıyla kucaklarımısada alırıs bebişleirmizi...

yıldızlr ve merve inş kaiıntılarınız geçer cnm,kolay deil benimde bazen göğsümün tam ortası göbekle birleşen yer kaşınmaya başlıyor çıldırıyorum.
sehercim iyi olmana sevindim tatlım,bol sıvı al ve yiyebilirsen patates püresi ye tatlım.
karahan nerelerdeydin?maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin.evt cnm dediğin gibi herkesin baı sıcaklarla dertte ve bunun yüzünden kimse pek foruma gelmiyor.
özgecim nasılsın,işler bitti mi,hazırlıklar tamam mı tatlım?

bacak krampları bendede çok oluyor canım.genelde sabaha karşı çığlıklarla uyanıyorum okadar çok kasılıyorki bacağım kaslar gün içinde acıyor.senağlamaçok fena bişey ya.bu ayki kontrolümde sorucam bakalım dr uma:uhm:.

yerimsenibennihancım işlerim bitti ama temizlik devam tabi günlük yapamıyorum ama arada yapmayınca olmuyor kapılar pencereler açık hep toz oluyor heryer..ben biraz fazla titizim herhalde canım sıkılıyor öyle olunca.neyseki artık misafirim yok..o daha çok yoruyor beni..bebişimin büyük şeyleri hazır ufak tefek şeyleri kaldı..ama daha kurmmadım yatağını falan sanki kurarsam gelmek isteyecek gibi geliyor naniknanik
çok mantıksız ama.sen nasılsın canım..elvinimiz nasıl?Şenizbir daha düşmedin değil mi?iyileşti mi dizin?yerimseniben

ANNELERRR, MİNİKLERRR nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir .
tam zamanında izine çıkmışım, kavurucu sıcakları evde geçirmek gibisi yok, istediğin an duşa girebiliyorsun en azından,
ÖZGECİĞİM ne güzel sen temizliği bitirdinde rütuşları yapıyorsun , benim daha başlamadım bile dün kızımızın olacak odayı boşalttık, yarın bir aksilik olmassa odası gelecek, badana yaptıracaktık, ama vazgeçtik, zaten 3-4 aya kalmaz taşınacağız, silindi, boşuna masraf yapmaya gerek duymadık, sadece rengi pembiş olsun diye istedik, artık taşınınca pembiş odası olur kızçeminnn.
daha Kızımızın eşyaları yıkanacak. ütülenecek, ev komple temizlenecek. en azından bugün buzdolabı ile siftah ettim, tüm lohusalıkta kullanılacak, pike dantel takımlarını yıkadım onları ütüledim ve şu an bitiğimm , ablamda uğrayıp yardım edecek inşallah... offf offff
sizler neler yaptınız, erkenmi başladım, yoksa çokmu geç kaldım acaba? ama birkaç gündür hafif sancılar gelip gidiyor, korkuyorumda, erken doğum olursa diye... varmı arada kas sıkışması gibi, rahminize doğru ani sancı yaşayan arkadaşlar ? bu nedir? yalancı doğum sancısı bu mu acaba ?
hepinizi çook çokkkk öpüyorum, tatlı ruyalarrr sevgili anneler ve bebişleri

selam bende allah kismet ederse agustosda dogum yapicam, ben avusturya viyanada yasiyorum hamiserden haberlere devamli bakiyordum ama bu sizin tarafa ilk defa baktim yazmaan gecemedim.doktorum 06 augustos dedi dogum icin, cogu gitti azi kaldi cok heycanli ve zor bir olaymis hamilelik (ilk hamileliyim) ama cok güzel tabiki allah hepimize yardimci olsun.

ozgecim bende cok memnun oldum bu sene degil ama seneye mutlaka gelicem insallah karsilasir gorusuruz.. bu arada benim adim da dilek....seninde hayirli dogumlar yapman dilegiyle....

ELVINCIM cok saol bi kac zaman sonra gecicek insallah,bebisim icin katlanicaz artik :))

Herkes hayırlı bebişlerimizin tekme ve yumruklarıyla dolu bir gün diliyorum. Arkadaşlar vakit daralıyor. Zaman geçtikçe heyecan artıyor. Nasıl olcak bilmiyorum?!
Şuan düşününce sanki hiç gelmicek gibi geliyor 04.08. ayyyy bebişimi istiyoruuuuum
ona sarılıp öpmek koklamak istiyorum Şeniz :1hug:

Günaydın kızlar, girmiyorum 2 gündür bir sürü kaynatmışsınız.

Sehercim çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine, bu aralar etrafımdaki herkes hasta sanırım salgın var.
Elfidacım gözünaydın, darısı başıma canım :)) benimde bu hafta son inşallah. Kendini fazla yormadan yap işlerini. Benimde çok yorulduğumda kasılmalarım oluyor aşağı doğru ama sancı şeklinde olmadı hiç yani acı duymuyorum ben.
Elifcim(unvere) maşallah bebişine tatlım tontik olmuş, yerim onu ben. Bu arada sana da geçmiş olsun canım umarım iyisindir.
Diğer arkadaşlarım arada sizleri unuttuysam kusura bakmayın, umarım herkes iyidir bugün. Öpüyorum hepinizi...

günaydınnnnn güzel anne adaylarııııııa.s.
nasılsınız bakalımmmma.s
elvincim geçmiş olsun canımmma.s.
yıldızlar sanada geçmiş olsun hayatım.bence dr sölediklerini dinlemelisin.eğer kaşıntın dayanılmıyacak gibiyse dr dinle derim canım.sonuçta bebeğe zarar vericek bişey yapmazlarra.s
tüm rahatsızlanan arkadaşlarada çok geçmiş olsunnnn:1hug:
artık bebişler zorlamaya başladı anneleriii:teselli:
az kaldı dayanıcaz biraz dahaa.s
herkese güzel bir gün diliyorummmmmm
bebişlerinize çokkkk ii bakınnnn:teytey:​

günaydın güzell agustos anneleri,
ben daha yeni uyandım dün kız kardeşimin çeyizini serdik aslında bana sorsanz çok iş yapmadım sanırım yol çok yordu beni, evi baya uzakta tutmuşlar bide babam arabada ben varım die yavaş kullandı arabayı tın tını yollar bitmek bilmedi. akşamdan beri üzerimden yorgunlugu atamadım. dün akşam foruma şöle bi baktım mesaj yazmaya halim yoktu ..
sehercim canım ii olmana sevindim
gamzeki sanada çok geçmiş olsun . sıcalardan sanırım oluyo sanırım benimde 2 gün sürdü ishalim çok şükür geçti.
elfidacım gözün aydın ohhh artık bebişinle bol zaman geçirirsin.
diğer arkadaşlar umarım sizlerde iisinizdir hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorummmm

Elifçim Sağol Canim Geçti çok şükür Sende Görmüşsün çok şükür Bak Kardeşinin çeyizini Düğününüde Sağlikli Bi şekilde Görürsün Inş. Bugün Yat Dinlen Iyice Canim Ne Kadar Bişey Yapmasanda Stresten Işlerden Yorulmuşsundur Allahta Kardeşine Bir ömür Mutluluk Versin Inş. Canim

hayırlı haftalar melek anneler iyisiniz inş.Bugün de yine çok sıcak ya çok halsizim ya annişler bu arada hep sorcam unutuyom şu bebek takvimini nasıl yapcam ya beni bi yönlendirin

Canim Ayn Sancilar Ara Ara Bende De Oluyo Baştan Bende Korkuyodum Ama şimdi Aliştim Bu Zamanda Normaldir Aliştirma Sancilari Bunlar...

hayırlı haftalar melek anneler iyisiniz inş.Bugün de yine çok sıcak ya çok halsizim ya annişler bu arada hep sorcam unutuyom şu bebek takvimini nasıl yapcam ya beni bi yönlendirin

CANIM BU SİTEDEN YAPABİLİRSİN /www.tickerfactory.com İLK ÖNCE FON SEÇİYOSUN SONRA Bİ SİMGE SEÇİYOSUN SONRA DUE DATE YAZAN YERE BEBĞİNİN MUHTEMEL DOGUM TARİHİNİ YAZIYOSUN EN SON HTML YAZAN ADRESİ KONTROL PANELİNDE DOGUM ÇİZELGESİ BÖLÜMÜNE KOPYALIYOSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…