iyi pazarlar güzel anneler ve her yerleri yenesi minikleri...a.s.
sehercim geçmiş olsun canım..hayırdır ya sıcaklardan mı yediklerinden mi acaba?aman güzelim allah sağlık versin..şu an normal yaşantımız bile zor bir de hastalık çok daha zor oluyor..ben kaç gecedir doğru dürüst uyumuyorum.sıcak bir yandan basıyor göbişten uyumak zor oluyor bir yandan.:sm_confused:şu an erdek acayip sıcak.çıldıracağım sürekli terleme durumundayım..eşimin kardeşini dün yolcu ettik..ona dün bursadan ev tuttuk işe başlayacak..dün yine bursadaydım..kpssye girdim sanki çalışmışım da bişey yapacakmışım gibi:dilcikar:
neyse herkese iyi pazarlar ben bir ara sancılanmıştım şimdi daha iyiyim ama çarşamba doktoruma gideceğim..kızım ne durumda baklaım..:sm_confused:
hepinizi öpüyorum canlar..görüşürüz.bu arada dün kezbancımla konuştum durumu aynıydı..gelecek hafta sanırım gelecek bizim minikler..çok selam söyledi size de...
a.s.canım merhaba senin de allah hayırlı bir doğumla bebişine kavuşmanı nasip etsin..canım benim adım özge öncelikle tanıştığıma memnun oldum..ben erdekte eşimin işi nedeniyle yaşıyorum..yerlisi değilim..:sm_confused:allah mutluluklar versin ayrıca..:asigim:PEDIASTRUM merhaba oncelikle hamileligin hayirli olsun.. erdekte oturuyosun sanirim bizimde orda yazligimiz var belki tanisiyoruzdur,gecen sene erdege geldigimde erdekli aile dostmuzun amerikada yasayan ogluyla tanistim ve evlendim eger yerlisiysen taniyorsundur serefnur yildiz kayinvalidemin ismi...
slm güzel annişler hepiniz iyisinizdir inş. bu sıcaklarda iyi olmak biraz zor ama dayanıcaz artık yavrularımız için. dün doktordaydım oğluşumu gördüm yine 2000gr olmuşçok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için. Bu arada bacak krampları çok olan varmı 3 gecedir uykudan fırlıyorum çok fena ya Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.
a.s.canım merhaba senin de allah hayırlı bir doğumla bebişine kavuşmanı nasip etsin..canım benim adım özge öncelikle tanıştığıma memnun oldum..ben erdekte eşimin işi nedeniyle yaşıyorum..yerlisi değilim..:sm_confused:allah mutluluklar versin ayrıca..:asigim:
ama erdeğin yerlisi arkadaşlarım var..belki onlar tanıyordur..belki de birbirimizi çok kez görmüşüzdür..gelirsen görüşürüz canım..ben buralardayım hep..Şeniz
yıldızlr ve merve inş kaiıntılarınız geçer cnm,kolay deil benimde bazen göğsümün tam ortası göbekle birleşen yer kaşınmaya başlıyor çıldırıyorum.
sehercim iyi olmana sevindim tatlım,bol sıvı al ve yiyebilirsen patates püresi ye tatlım.
karahan nerelerdeydin?maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin.evt cnm dediğin gibi herkesin baı sıcaklarla dertte ve bunun yüzünden kimse pek foruma gelmiyor.
özgecim nasılsın,işler bitti mi,hazırlıklar tamam mı tatlım?
annelerrr, Miniklerrr Nasılsınız Umarım Hepiniz Iyisinizdir .
Tam Zamanında Izine çıkmışım, Kavurucu Sıcakları Evde Geçirmek Gibisi Yok, Istediğin An Duşa Girebiliyorsun En Azından,
özgeciğim Ne Güzel Sen Temizliği Bitirdinde Rütuşları Yapıyorsun , Benim Daha Başlamadım BileDün Kızımızın Olacak Odayı Boşalttık, Yarın Bir Aksilik Olmassa Odası Gelecek, Badana Yaptıracaktık, Ama Vazgeçtik, Zaten 3-4 Aya Kalmaz Taşınacağız, Silindi, Boşuna Masraf Yapmaya Gerek Duymadık, Sadece Rengi Pembiş Olsun Diye Istedik, Artık Taşınınca Pembiş Odası Olur Kızçeminnn.
Daha Kızımızın Eşyaları Yıkanacak. ütülenecek, Ev Komple Temizlenecek. En Azından Bugün Buzdolabı Ile Siftah Ettim, Tüm Lohusalıkta Kullanılacak, Pike Dantel Takımlarını Yıkadım Onları ütüledim Ve şu An Bitiğimm , Ablamda Uğrayıp Yardım Edecek Inşallah... Offf Offff
Sizler Neler Yaptınız, Erkenmi Başladım, Yoksa çokmu Geç Kaldım Acaba? Ama Birkaç Gündür Hafif Sancılar Gelip Gidiyor, Korkuyorumda, Erken Doğum Olursa Diye... Varmı Arada Kas Sıkışması Gibi, Rahminize Doğru Ani Sancı Yaşayan Arkadaşlar ? Bu Nedir? Yalancı Doğum Sancısı Bu Mu Acaba ?
Hepinizi çook çokkkk öpüyorum, Tatlı Ruyalarrr Sevgili Anneler Ve Bebişleri
hayırlı haftalar melek anneler iyisiniz inş.Bugün de yine çok sıcak ya çok halsizim ya annişler bu arada hep sorcam unutuyom şu bebek takvimini nasıl yapcam ya beni bi yönlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?