umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun çok geçmiş olsun.selam kızlarr herkes iyimi?çok zor günler geçiriyorum arkadaşlar kuyruk sokumunun biras aşağısında kıl dönmesi olmuş yada enfekfiyon kapmışım acaip canım acıyo resmen çocuk gibi ağlıyorum allah kimsenin başına vermesin oturup kalkamıyorum çok acı verici bişey.dr.antibiyotik başladı içmeye başladım ama çok huzursuzum gerçi k.doğumcumada danışdım içebilirsin dedi ama yinede tedirgin oluyorum günde 3 defa almak zorundayım 2 gün sonra tekrar gidicem dr.a eğer düzelme yoksa kesip boşaltırız dedi başıma gelenlere bakın ya çok moralim bozuk
selam kızlarr herkes iyimi?çok zor günler geçiriyorum arkadaşlar kuyruk sokumunun biras aşağısında kıl dönmesi olmuş yada enfekfiyon kapmışım acaip canım acıyo resmen çocuk gibi ağlıyorum allah kimsenin başına vermesin oturup kalkamıyorum çok acı verici bişey.dr.antibiyotik başladı içmeye başladım ama çok huzursuzum gerçi k.doğumcumada danışdım içebilirsin dedi ama yinede tedirgin oluyorum günde 3 defa almak zorundayım 2 gün sonra tekrar gidicem dr.a eğer düzelme yoksa kesip boşaltırız dedi başıma gelenlere bakın ya çok moralim bozuk
selam kızlarr herkes iyimi?çok zor günler geçiriyorum arkadaşlar kuyruk sokumunun biras aşağısında kıl dönmesi olmuş yada enfekfiyon kapmışım acaip canım acıyo resmen çocuk gibi ağlıyorum allah kimsenin başına vermesin oturup kalkamıyorum çok acı verici bişey.dr.antibiyotik başladı içmeye başladım ama çok huzursuzum gerçi k.doğumcumada danışdım içebilirsin dedi ama yinede tedirgin oluyorum günde 3 defa almak zorundayım 2 gün sonra tekrar gidicem dr.a eğer düzelme yoksa kesip boşaltırız dedi başıma gelenlere bakın ya çok moralim bozuk
selam Kızlarr Herkes Iyimi?çok Zor Günler Geçiriyorum Arkadaşlar Kuyruk Sokumunun Biras Aşağısında Kıl Dönmesi Olmuş Yada Enfekfiyon Kapmışım Acaip Canım Acıyo Resmen çocuk Gibi Ağlıyorum Allah Kimsenin Başına Vermesin Oturup Kalkamıyorum çok Acı Verici Bişey.dr.antibiyotik Başladı Içmeye Başladım Ama çok Huzursuzum Gerçi K.doğumcumada Danışdım Içebilirsin Dedi Ama Yinede Tedirgin Oluyorum Günde 3 Defa Almak Zorundayım 2 Gün Sonra Tekrar Gidicem Dr.a Eğer Düzelme Yoksa Kesip Boşaltırız Dedi Başıma Gelenlere Bakın Ya çok Moralim Bozuk
arkadaşlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz ve beni rahatlattığınız için inşş.dediğiniz gibi ilaçlarla düzelirim.MAVİŞ cim canım sen hangi antibiyotiği kullanmıştın?ben ampisina 1 g günde 3 defa kulanıyorum dr.um da hiç bir zararı olmayacağını söyledi ama işte nedense tedirginlik yaşadım canım
MAVİŞŞŞcim senindemi idrar yolu enfeksiyon sorunların var.inanırmısın bana az çektirmedi bu hastalık 2 defa hastanede yattım acayıp bir sancı giriyo nerdeyse ölecek gibi oluyorum doktorum bana buscopon verdi serum takıldı sürekli ama 2 aydır gayet iyimim.filmde çekemediler bebeğimde sakatlık olur diye.senin sancın oluyomuydu.
Bende Uyuyodum Bütün Camlar Açikti Kokuyu Duyunca Uyandim Allahtanki Uyandim Yoksa Allah Korusun Dumandan Zehirlenebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?