2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr herkes iyimi?çok zor günler geçiriyorum arkadaşlar kuyruk sokumunun biras aşağısında kıl dönmesi olmuş yada enfekfiyon kapmışım acaip canım acıyo resmen çocuk gibi ağlıyorum allah kimsenin başına vermesin oturup kalkamıyorum çok acı verici bişey.dr.antibiyotik başladı içmeye başladım ama çok huzursuzum gerçi k.doğumcumada danışdım içebilirsin dedi ama yinede tedirgin oluyorum günde 3 defa almak zorundayım 2 gün sonra tekrar gidicem dr.a eğer düzelme yoksa kesip boşaltırız dedi başıma gelenlere bakın ya çok moralim bozuk

umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun çok geçmiş olsun.
bende bugün bebişimi görmeye gideceğim eşimle...15:30 randevumuz ve iple çekiyorum galiba 2 kg olmuştur ya bebişim :))))çok zorlanıyorum.nefes nefes kalıyorum merdiven çıkarken..gelince yine yazarım.
hepiniz kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın öptüm:))

çok geçmiş olsunnn canımma.s.antibiyotik bende kullanmıştım hiç korkma bi şey olmaz zatem hamilelerin kullanabileceği tarzda antibiyotik veriyolara.smoralini bozma canım antibiyotiğini düzenli kullanırsan bişeyciğin kalmazzyerimseniben

çok geçmiş olsun cnm sen ilaçlarını kullan inş. ilaçlarla atlatırsın güzel haberlerini beklicez cnm

Canim çok Geçmiş Olsun ,sakin Bozma Moralini Bebişinide üzme Eger Ilacin Bi Zarari Olsaydi Dr Vermezdi Sen Düzenli Kullan Ilacini Inş. Operasyona Gerek Kalmadan Iyileşirsin

kızlarr canlarım nasılsınız.... bebişleriniz nasıl inşallah hepiniz iisiinizdir...benim afacanlar kıpır kıpır...resmen dödlerini bi dikiyolarr canımı yakıyolar yani... hele oo tpugunu bi gesdiriyo afacan :))) tur atıyo resmen :)) allah a şükür iiyiz bugün iki gündür dogru bişi yemediim hiç deevamlı su kaybettim.. şimdide bol bol sıvı alıyorum..sizlerde çok dikkat edin kızlar..çok zordu valla helede bu durumdayken hiç çeklmio... allah yardımcımız olsujn...

gamzecigim kusura bakma canım benim msn açılmıo nedense tam konuşma ortasında gitti.. açılmıoo ... canım senin bebişin nasıl :)

evet SEHERCİM BENİMDE MSN SAPITTI KAÇ KERE AÇIYO KAPIYOR KENDİNİ BENİM PRENSESİMDE BUGÜN ÇOK HAREKETLİ MAŞALLAH HİÇ DURMADI SABAHTAN BERİ BENDE GELDİM DÜKKANA AMA SICAK BAYA BASTI ÇIKIP ANNEME GİDERİM ŞİMDİ SENİN DE İYİ OLMANA SEVİNDİM ANNEMDEN BELKİ BAKARIM ARADA GENE HEPİNİZİ ÖPTÜM

arkadaşlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz ve beni rahatlattığınız için inşş.dediğiniz gibi ilaçlarla düzelirim.MAVİŞ cim canım sen hangi antibiyotiği kullanmıştın?ben ampisina 1 g günde 3 defa kulanıyorum dr.um da hiç bir zararı olmayacağını söyledi ama işte nedense tedirginlik yaşadım canım

evet canım bende ampisina kullandımmma.santibiyotik grubunun içindeki en hafifi dedi dr merak etme içini rahat tutyerimseniben.ben kullandım idrar yolu enfeksiyonu içinn ve geçtiii:dance:

MAVİŞŞŞcim senindemi idrar yolu enfeksiyon sorunların var.inanırmısın bana az çektirmedi bu hastalık 2 defa hastanede yattım acayıp bir sancı giriyo nerdeyse ölecek gibi oluyorum doktorum bana buscopon verdi serum takıldı sürekli ama 2 aydır gayet iyimim.filmde çekemediler bebeğimde sakatlık olur diye.senin sancın oluyomuydu.

Ayyy Kizlar Moralim çok Bozuk Evimizin Karşisinda Boş Arazi Vardi Orada Yangin çikti şuan Itfaiye Geldi Göz Gözü Göörmüyo

Bende Uyuyodum Bütün Camlar Açikti Kokuyu Duyunca Uyandim Allahtanki Uyandim Yoksa Allah Korusun Dumandan Zehirlenebilirdim

elifcigimm ... ayy geçmiş olsun canım yaa... yangın çok tehlikelii... evet dumada insanı çok kötü edio iiki uyanmışın canım ... kendine dikkat et canım...

Saolun Arkadaşlar Neyseki şimdi Söndürdüler şuan Sogutma çalişmalari Devam Ediyo Ama Rüzgarla Birlikte Baya Büyük Alan Yandi ,karşimizda Tarla Yapan Insanlar Var çogunun Tarlasi Yandi Neyseki Evlere Siçramadan Söndürüldü ....

valla bende ne illetse evlenmeden önce hiç kadın doğum dr gittiğimi bilmemfisfisfisama ne hikmetse evlendikten sonra idrar yolu enfeksiyonu çok yaşadımmfisfisfishamileykende öyle ağrım falan olmadı akıntım vardı dr söledim idrar tahlili istedii.lökosit çok yüksek çıktı hayatımmm..:1no2:sonra antibiyotik le geçirdi dr m..ama ağrım aşırı olmadııa.sbide kızlar aklınızda bulunsun eğer enfeksiyon geçiriyorsanız bollll booolll suuuuu için .daha çabuk iyileşmenizi sağlıyoooooa.s

Merhaba güzel anneler, ve Minikleri

Biz bugun kontrole gittik, Doktorumuz değişti doğum yapacağımız hastaneye ve doktora karar verdik. Canım Kızım halen tersmiş CADIARZU Ama doktorum benim son hafta dönen hastalarım bile vardı sende sıkıntı yapma kendine dedi, dönebilirmiş yani.

sırnaşık şeyVeeeeee en güzel haber tabiki CANIM KIZIM TAM TAMINA 2.5 Kg Olmuş Teyzeleriiiiii.....sırnaşık şey

Az kaldı kızlar doktor bana da Temmuz sonu gibi bekleyebiliriz dedi...tatlicadiarzu
Hepinizi Öptükkkk Teyzişleri...:1hug::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…