2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar:ecenascım maşallahh kızına baya büyümüşşş .hadi bakalım ağustos anneleri temmuz annesi mi olucakk yokssaaaa:1shok:

Arzucumm Maşaallah Güzel Kizina Bayada Tombik Olmuşşş ... Sen Normal Dogummu Yapicaksin? çünkü Sezeryanda önemli Deil Bebeğin Dönmemesi...

arzucugum maşallahh şirinene ... eferim kıs :))) yediklerin bag senin şirineye yaaramışş eee babası boşuna talşımıyo annesine bişiler kızına ii bakmışş bunda baba payıda var :)))) hemen kendin böbürlenme :))))))))) canım allah nazarlardan saklasın maşallah ikinizede... inş. saglıcaklada alırız bebişleri kucagıumıza...

unverecim çok geçmiş olsun canım.iyiki tam zamanında uyanmışsın allah korumuş sizi,bundan sonra daha dikkatli ol canım.

Elifçim Geçmiş Olsun Canim Allah Korumuş Sizi
Arzucum Maşallah Tombiş Kizina Kilosu Iyi Bende Daha Ii Bakçam Kizima Ya Benim Kizim Biraz Zayifmiş Siz Böyle Söyleyince Anliyorum

Elifçim Geçmiş Olsun Canim Allah Korumuş Sizi
Arzucum Maşallah Tombiş Kizina Kilosu Iyi Bende Daha Ii Bakçam Kizima Ya Benim Kizim Biraz Zayifmiş Siz Böyle Söyleyince Anliyorum

gamzecigim şimdii yiceksin klava: böle düşünme bakimm.. zaıf olsun ama saglıklı olsun a.s. nolmuşş... sennii döveyyiiizz annesiii şirinenle birlikte :dance:

şirinem Beni Dövüyor Zaten Teyzesi Sabahtan Beri Kaçinciya Tekme Yiyiyorum Ya Tabiki Sağlikli Olsunlarda Sonradan Da şişmanlatiriz Biz Onlari Ama Ben 34 Haftalikken Gittim 2250 Idi öteki Arkadaşlarimin Bebişleri Hem Daha Az Hem Daha Kilosu çok O Yüzden Düşük Geldi Canim Ama Gündüz Işyerinde Düzgün şeyler Yiyemiyorum Akşamda Yorgunluktan Bişey Yapip Yiyemiyorum Boğazimi Saldim Biraz Canim Dikkat Etmem Lazimdaha çok Ondan Dedim Birazda

canım evet saglıklı olsun bebişleirmiz.... biliom canım bogazına ii bak canım...ben iki gün hasta oldum hiç bişi yiyemedim hep çıakrdım... valla çocuklarım dogru bile oynamdı o yüsden.. sende evden koo çantana meyva felan yada ordan al akşama kadar meyva da yeter kıs :))) ben hep öle valla:)

Işte Canim Sicaklarda Manava Bile Gitmeye üşeniyorum Binde Bir Gidersem Aliyorum Ama Onlara Dahada Dikkat Etmem Lazim Bide Dr. Normalde Haftada Bire Düşmesi Gerekirken Bizimki Bebeğinin Haraketleri Azalmadiği Sürece Panik Yapma 3 Hafta Geçsin Tam Doğum Gününün Başladiği Gün Gel Dedi Bakalim Kaldi 3 Haftamiz Ne Kadar Kilo Alcak 3 Haftada

canım ben 2250 gr dogmuşum :)))) beni m bebişlerii bide göz önünd ebulundur :)))) benimkiler dogarsa nekadar kiloyla dogacaklar :))) en önemlsii saglık işte canım .. herşeyin hayırlısını versin allahım... eşine söle o alsın canım gelirken meyve sana yada bi tanıdıgını yoldan çevir:)) ama muhakak bişiler ye canım :)

Haklisin Canim Eşimin Kulaklarini çekicem Ama Bugün çekemem Yazik Bugün çok Yorulmuştur Eminim Işi Için Gebzeye Gitti Bugün Gece Yarisindan önce Gelemez Sağsağlim Gitsin Gelsinde Meyvemi Ben Alayim Artik

Haklisin Canim Eşimin Kulaklarini çekicem Ama Bugün çekemem Yazik Bugün çok Yorulmuştur Eminim Işi Için Gebzeye Gitti Bugün Gece Yarisindan önce Gelemez Sağsağlim Gitsin Gelsinde Meyvemi Ben Alayim Artik

ahh canım evet onlarda çok yoruluyoo.. insan ne kadar hamile olsada onlar çok yorulunca kıyamıyo gerçi ben öleyim kıyamıyorum eşime...ama sagolsun oda yardım eder yine... allah yardımcımzı olsun .. eşlerimizide başimizdan eksik etmesin...a.s.

merhaba güzel anneler...ve doğduklarında ısırıp yiyeceğim minikleri...
nasılsınız bakalım?elifcim çok geçmiş olsun valla allah korumuş...duman zehirlerdi sizi canım ya...
arzucum ne tatlı maşallah bebişine kilosu süper allah nazarlardan korusun herkese böyle nasip etsin sağlıkla gelsinler inşallah..ben de çarşamba gideceğim doktora bakalım ne kadar olmuş benim fıstık...?
nihancım nerelerde yaaaaaaaa!
aylincimmmmmmm canım sana da çok geçmiş olsun..korkma moralini de bozma benim arkadaşımda da vardı kıl dönmesi kolay bi şekilde temizlediler..sakın canını sıkma..antibiyotik kullanmak o kadar da kötü bişey değil artık bebişler buna dayanıklı haftalarına göre..organlarda oluştu zaten korkma canım benim tekrar geçmiş oolsun..
görüşürüz yine ben arada bakmaya çalışıyorum bugün evi biraz düzenledim pazar mazar derken bu saat oldu..kızım gündüz çok hareketliydi ama şimdi uyuyor sanırım..aman ben zaten uyumuyorum geceleri bari o uyusunda büyüsün:)

ELFiDA canım izne ayrılmışsın çok şükür evindesin artık..senin adına çok sevindim..ev işlerine filan da kaptırma kendini evdeyim diye yavaş yavaş yap bol bol dinlen arkadaşım :1rolleyes: senin bebiş nasıl..az kalmış doguma az kalmış hadi hayırlısı canumcum..

SEHER çok geçmiş olsun canım.. hem ishal hemde kusma biraradaysa doktoruna bi soraydın yine ihmal etme...ishal hiç çekilmiyor ya ..bende arada oluyorum...

GAMZEKİ sana da geçmiş olssun inşallah atlatırsınız biranevvel..

MERVEZEYNEPNUR sendede alerjimi çıktı..iğne yaptırmana gerek kalmadan geçer inşallah Allah yardımcın olsun arkadaşım.. geçmiş olsun...

NİHAN canım bu havada da grip oldun ya ..Dikkat et kendine bacumcum az kaldı ...bende geceleri dönerken filan acı çekiyorum.. ninem gibi inliyon diyor eşim a.s şu rahatsızlıklarımız bir son bulsaydı hayırlısıyla...
YILDIZLAR kaşıntın geçer inşallah bişranevvel geçmiş olsuın..
KARAHAN maşallah oglişine saglıkla ve zamanında kucagına alırsn inşallah...KRampların için magnezyum almıyormusun..dr.lar kramplara magnezyum veriyorlar...ben iki aydırr içiyorum kramp agrı filan olmadı...

ELİF çok şükür kardeşinin çeyizine yardıım ettin görebildinne mutlu ssana...senin adına sevindim..tontiş minigimizde iyi degilmi..

trend sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.. inşallah bu gittiginde düzelmiştir der drun..

ECENAS maşallah kızına iyi kilo almış.. saglıkla gelsin yavrularımız..

ELİFCİm geçmiş olsun Allah korumuş bebişinle seni..iyi ki uyanmışsın hemen.. Aman Allah kimselere böyle şeyler yaşatmasın...

ÖZGE (pediastrum ) sende kendini çok yorma arkadaşım..ne zaman okusam evde temizlik var :) bitsin artık bu yerleşme temizlik işleriniz.. yormayın fazla kendinizi titiz hamişler

bende hergün ne yemek yaapıcam derdinden bıktım valla ya kızlar.. bu halde zor oluyor yemek yapmak bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…