2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bugün 15:30 randevumuz olduğunu söylemiştim ya ancak yazabiliyorum.çok şaşkınım ben heralde 2 kg olmuştur diye tahmin ediyordum (çünkü geçen hafta demekki hastanede yanlış söylenmiş bana 1800 diye her neyse).bugün dr. bebişimin gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi çok mutluyum:))veeee inanamadığım şey şu 32+2 deyim ve bebiş 2601 gr!!!!!!!!

Dinacıgım saol canım... çok şükür ii olduk bugün... sanırıım yedigim bişi dokunduu... ahh sorma yemek yapmaktan ebnde nefret ediyorum.. amaaaa YEMEYE BAYILIRIMM:))))) özellikle sevdigim yemekelr olunca bide meyva ya :))

canım maşallah senin kuşaa ne güsel beslemisin sen oo melegiia.s. ne güsel hayırlı haberler alman .. çok sevindim canım :1hug:

maşaallah canım sanırım şuan aramızdaki en tombik bebek seninki herhalde geçen haftaki ölçümde bi yanlışlık olmuş çünkü 1 haftada 800gr alacagını sanmam...

MAŞALLAH CANIM...

aa bizim nihan değil mi o!dalin talihlisi nihan bizim nihan di mi?

:dance:evet bizim nihan şimdi msn adresine baktım soyismide tutuyo :teytey:... deterjanlarını güle güle kullan nihancım elvinimizin kıyafetleri misler gibi koksun... ( bende kızımın kıyafetlerini dalinle yıkadım gerçekten çok hoşuma gitti )a.s.

maşallah canım ne güzel hbr bu böyle allah nazarlardan korusun bebişini inş. tombiş doğucak desene annesi

SEVGİLİ ANNELER BEBİŞLERİ, nasılsınız, güzel ve serin bir gece diliyorum, nasılsınız? Kaynatmışsınız yine bir güzelll, ben tükendim, hem evi temizledim , birde bebişin odası geldi akşam, sonra onun temizliğine girdim, akşam eşim yardım etti ama , ben ne ağırlaşmıiım yaaa, istesemde seri olamıyorum, korkuyorummm , boya kokuyor mobilyalar, umarım havalanması uzun sürmez, çekmeceler kapaklar herşey çıkık şu an , oda havalanıp herşey yerleşince fotolarını da ekleyeceğim inşallahhh , ellerimi hissetmiyorumm ağrıdannnn,
Herkesi çokkk öpüyroummm

GAMZE LİNAAA, canım, hadi Hayırlısı, az kalmış seninde, ister istemez izine ayrılınca kendini yoruyorsun, ama en azından annenler geliyor, onlarla beraber gideceksin, Anneciğin sana iş yaptırmaz ...
En güzeli, iş stresi bitti, ahhh ne güzel yaaaaaaaaaa

ELİFCİĞİM, canı m sağol, Kızımla başbaşayız nihayet, o da farkında sanki, Annesinin stresten kurtulduğunun, Bugün ayak topuğunu dıştan elimle ilk defa hissettim, ne güzel birşeyy, Yarabbimmmm , yavrularımıza sağlıkla kavuşsma zamanımız çabuk gelse...
Bu arada çeyiz falan, hazırlık diye kendini fazla kaptırmaolurmu? Havalarad sıcak, Allah korusun
Bu arada bu sancıdan çok korkmamalıyım o zzaman sanırım, ?? ne zaman tehlike arz edecektir, ay çok bilgisizim bu konudaaaaa
Bu arada boş arazide ne yangını çıktı canım, Allahtan uyannmşsınn, canım benim.... geçmiş olsunnn , sen nerde oturuyorsun ?
Bu arada anne ile ilgili yazın çok ama çok hoşmuş yaaaaaaaaaaaaa........... çok duygulandım

TREND canm yaaaa, geçmiş olsun, çok üzüldüm, ama dr . müsaade ettiyse antibiyotiğe ona güven, bende dr müsaade ettiği için siyatiğim için diclome kullanmıştım. Acil şifalar diliyorum

SEHERB , senin o afacanlarının popolarını ve ayacıklarını yerrrim bennn yerrrrrimmmmmmmmm

ECENAS canım maşallah bebişine, daha var döner yaaaaaaa, bende baksana 35. Haftadayım ama hala dönmedi, beKliyorum, inşallah döner

DİNACIĞIM, oyyy canım nasılsın, sorma yaaaa evde çok yoruluyor insan , hiç durmadım bugün , yaaa evde olunca habire iş yapıyorsunnn ,bebişim harektlendi iyice teyzesi , bakalım Cuma muayenemiz var, kaç kilo oldu, ne durumdayız göreceğiz bakalım... senin bebişin nasıl? Neler yaptın görüşmeyeli,,, artık sık sık gelebileceğim,,, sende daha rahat nete bağlanabiliyormusun artık ?
Bu arada ne yemek yaptın bugün bakalım ? işkence oluyor değilmi? Ben çalışırken zorlanıyordum şimdi sanki daha zor, zavallı kocacığiım bugün makarnaya talim ettiiiii , çok yoruldum bugün çokkk , kızımızın odası yettiii , neyse babası sonra yardım etide bitirdik silme işini

BRN maşallahhh , Allah nazarlardan saklasın, ben senin gibiyken benim bebişim 1500 bile yoktuuu

NİHANNN cnım sana dalin değilde, sayısal çıkmış olmasın ? nerdesin Hayırlı olsun, kızlar Dalinin çamaşırları yıkamak iin deterjanımı var ? anlamadım ?

NERİMAN POSTA GÜVERCİNİ SEN NASILSIN ?

merhaba kızlar ben gündüzleri giremiyorum ama herkezin yazılarını okudum allah annelerin gönlünden ne geçiyorsa onun iki mislini versin çünkü onlar herşeyin en güzeline layık rahatsızlığı olanlarar geçmiş olsun bebekleriyle buluşanlarında gözü aydın böyle güzel duyguları paylaştığım için daha dogrusu yaşadığım için çok şansılıyım

uyy elfidam benim ne güzel yazmissin öyle, masallah cok zahmetli olmustur ama güzel olmus herkesi düsünmüssün..
ben cok daha iyiyim bitanem, düsündügün icin sagol, belim hizla iyiye gidiyo..ama bu persembe günü de annisim bel gitigi ameliyati olcak, sanirim bulasici..allahim caresi olmayan hastaliklar vermesin...amiinn
iste bu yüzden ben cok sik giremeyebilirim...bilginizee..ama kezbosun haberlerini mutlaka yazarim merak etmeyin..
a.s.a.s.bunlarda benden sana ve minigine...

"BU ARADA" :roflol: ne yarismasi ya ben fransiz kaldim, nihan ne kazandi, siz nerde gördünüz anlamadim gittiii..

canim benim senin basina gelen gecen benim basima kezbandan haber yazayim derken geldi,baya bir tekrar yapmisim...:roflol::roflol:
ama oosun oosun arkadaslarimiz bizi anliyo sırnaşık şey

simdiden herkese GÜNAYDIIINN..
a.s.

bu arada unverecim yazın çok güzel olmuş bir erkek annesi adayı olarak çok duygulandım sanki ogulum karşıma geçmiş de o söylüyor bunları çok duygulandım eline sağlık

günaydınnnnnnn kızlarrr.... annişler... canım arkadaşlarım ... nasıl bakalım bugün siizn afacanlar vee şirineler... benimkiler ii çok şükür doguma kadarda inş. hep böle gider:)....
ELİFCİGİM valla süperdi canım yaın yaa hakket ben öleyimbiraz bi kısmı uyuyo bi kısmıda büüynce uyar die düşünüyom :))) hakket çok duygulandımm yaa saten sulu gözün tekiiym sabh sabh nettin kıı bana :)
DArk ELFCİGİM sorma canım yaa onlar bi çıksın ben onalrın oo popolarını o ayaklarını napıcam valla canım ikisi tek kale maç mı yapıyo içerde anlamadım valla... snein tatlışııında öle zıpır zıpır oynuyodur annesi :))) bu çocuklar şimdidien yaramazlıga başladı :)))

ya kızlarr ben bi kaçgündür helinaslıyı göremiyorum.... msn de deyok inş. bi sorun yoktur...

Günaydın anneler,
bir suredir size yazamadım evde idim.
Perşembe gunku dr kontrolumuz iyi gecti. Herşey yolunda imiş.
Dogumu 23-24 agustosta yapacakmısız(sezeryan).
dun çalışabilir raporu aldık ama beni bir görseniz sürekli yorgunum ve uyumak istiyorum.
Gece uyanıyor ve sonra zor uyuyorum. Dun evde idim ve tüm gün uyudum inanırmısınız?

Karnımın içi de agrıyor oglum buyuyor sanırım.

Hepinizi cok cok opuyorum
Ablanız :)

ablacıgım bende de öle oluyo arada çünkü gecelerii üstüm açık yatıyorum üşüyorum sanıırm farkında olmadan karnımda acıyoo... dikkat etmeliyiz... bu aralar çok şükür öle bi agrı yok allahtan...inşallah hayırlı dogumlar yaaprıs...

Günaydııııınn Sevgili Anneler yine uyandım eşim giderken işe ve yine uyuyamıyorummm , oysa hep sabahları devam uyumanın hayalini kurmuştum işe giderkenn...
Öpüyorumm sizi ve bebişleriniziiiiiiiiiii

NERİMANCIĞIM sana acil şifalar diliyorum , size ailecek Nazar değmiş olmasınnn.
Oyy kızçem içimde gümbürdüyor şu an, cornflakes’i çok seviyooo , güp güp debeleniyor şu an
Nihan sanırım dalinden Hediye seti falan kazanmış sanırım, bekliyorum gelsin de anlatsın , o da yok dünden beri Hayırdır, haberi olan varmı acaba ?
Tekrar iyidir unutulmazzzzz

SEHERB bak benimkide oynuyor şimdi, oynamadığı zaman çok huzursuzlanıyorum, oynayınca rahatlıyorum...üstünü kapat bende bu gece üşümüşüm, başımız iş almayalımmmm

İLK BEBEğim ,Allah kolaylık versin , son ayda çalışıyor olmak çok zor. Ama evde oturmaya başlayınca işte olduğundan çok daha fazla yoruluyor

elf cigim sorma canım sne en asından birinin hareketini düşünüyon :)) allahım da o hareketlerini kıpır kıpır etsin inşallah... ya ben biri oynasın ötekinid etakip ediom :))))))))) oynasın die bişiler yapıyom .. özellikle yemek yiiyom :))))))) ozman içerde yeme savaşıı başlıyo ikisde hareketleniyoo :)))

Kızlar bu arada son ayda 3 kşlo almısım.
Canım sıklıdı biraz.Çok fazla meyve yiyordum sanırım ondan oldu.
Meyvede börek corek kadar tehlikeli imiş megerse :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…