2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzell güzel annelerimm ve bebişlerimizzz uzun bir haftadır giremedimm siteyee yogunluktann hafta sonu misafirlerim vardı çok yoruldumm. dünde artık bizde tatile girdik. artık tamamen evdeyim yarında annemle kardeşim geliyorr yaşasınn :sm_cool:
bugün yine aranızda olamayacagım sizleri çok özledim dra kontrole gidecegimm.
umarım bütün annelerimizz ve bebişlerimizz iyidirrr.herkese güzel bir gün diliyorumm. Şeniz

:dance:günaydın millet nasılsınız herbişeyler yolundamııııı bakimm heyecan durumları ne alemdeee az kaldı yakında bu raralara başka şeyler yazıcaz bebişlerin kiloları aşıları iştah durumları olacak yeni meraklarımız ne güzel öle değilmi kızlar hadi hoşçakalınnnnnn:içelim:coksekeriremsu:icecream::icecream:

günaydın güzellerrrrr,nasılsınız bguün bakalımmmm...
bizde yeni uyandık kızımda inş... annesi gibi uykucu olur annesini hiç uykusuz bırakmaz :) ilaçlarımızı içtik birazdan kahvaltı etcez. bugün anneme gidicem kız kardeşimin düğünü için hiç kıyafet beyenemedim ümraniyeye bi gidimde kumaş bakıcam sanırım kendim dikicem okadar çok üşeniyorumki dikiş dikmeye ama zamanda az kaldı terzi arkadaşa dedim oda çok yoğun yetiştiremem dedi iş başa düşdü malaesef bugün gidim kumaş alımda bian önce başlayayım....

ELFİDACIM hemen nie bu kadar yoruyosun kendiniiii daha vakit var nasılsa.... bebişinin odasıda gelmiş hayırlı olsun minik güzel güzel uyusunn inş... bbu arada ne ile temizledin odasını bizimkide önümüzdeki hafta gelicek ben sirkeli su ile temizlemeyi düşünüyorum erkan topuz öle demişti ....canım ben samandırada oturuyorum ( ama samandıranın kuytu bi köşesinde) karşımızda evler var evlerin arka tarafı 300 dönüm falan boş arazi ot falan var yangının nasıl çıktıgı belli olmadı ama rüzgardan dolayı baya bi yer yandı neyseki evlere sıçramadan söndürüldü... verilmş sadakamz varmış.. evet nihana bebek.com dan dalinin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı çıkmış bende dün anket sonuçlarına bakarken gördüm. o siteyi bize nihan tavsiye etmişdi arada bi hediyeli anket oluyo sizlerde arada bi girin belli mi olur....

Kızlar bu arada son ayda 3 kşlo almısım.
Canım sıklıdı biraz.Çok fazla meyve yiyordum sanırım ondan oldu.
Meyvede börek corek kadar tehlikeli imiş megerse :)))

aaaaaaa bend e çok meyve yerim valla:))) meyve bana iliaç gibi gelio:))) bide domates ölürüm onları yaradana:)))
asliicigim ohh ne güsel canım gözün aydın artık evdesin demek:)) artık uzat şöle bacakalrını dinlen gez toz:))) ama koşma hamişsin :)))
inşallah hayırlı haberler alırsın canım ... bebişinle görüşmen inş. ii geçer bizim daha bir buçukcuk haftamız var görüşme gününe:)) gamyoncuiremsu

elifciigm inşallahh dedigin gibi olur canım uykucu :)))) dilegimiz bu yönde olsun :) bisde babamızı bekliyoruz kahvaltı eices gelsind ebii beraber yapalım canım benim işe gidio sonra gelio benle kahvaltı etmeye oda arada :)
kışgüneşii canım evet inşallah o günleride görücez rabbim kısmet ederse..

sehercimm evet artık biraz rahat edecegimm. hafta sonu baya bir kalabalık misafirlerim vardı yatılıydı pazar gününe kadar yorgunluktann ölmek üzereydim nerde üstüne yetmezmiş gibi bu halimle dün ögretmen arkadaşlarla geziye gittik çok güzel geçti ama, akşam eve kendimi nasıl attıgımı bilmiyorum arkadaşlara ben bu hafta erken dogum yapmadıysam daha da yapmam dedim çünkü hiç dogru dürüst dinlenemedim bebişimde benimle birlikte yoruldu.

ooo baya maratonlu geçmiş canım valla:) senin bebiş de şaşırmıştırr anneme bu aralar noldu yaa die :) valla bii çıksun meydana sorar sana bunların hesabını .. bide alıştırma olmuş bebiş doggunca öle gelenle gidenle ilgilencenkii... aman en kötü yanı oo yaa hepsii bi anda gelse ne ii olur ayrı ayrı karşılamalar felan baya insna yoruluyo valla...

yaa kzılar bugün aynadan baktımda akrnım çok çöatlamış yaa bu ay olmuşş ne olduysa valla anam daha ben diom belki bir ay sonra dogum ederşm diom bir aya kadar nolur bu göbek yaa ...biras moralim bosuldu valla.. oglumdada çatlamıştı saten bunlardada olduu.. akrnım yanlara dagılmıyoki anacıgım... habire öne dogruu gidioo sankii ordan çıkcaklar :)))

sehercimm sorma gerçekten bebiş dogduktan sonra soracak hesabınıı. amann ben hamileligimin başından beri dogru dürüst iş bile yapmamıştım yapasım gelmiyordu. ama bu hafta hepsinin acısı çıktı. annemlerde gelecekler yaa birazda onlara güveniyorum biraz daha rahat ederim dogumda annemi yanımdan ayırmayacagımm :)) tabi babam bırakarsa.

canım annen ne kadar kalıcakki sanki sne ayaga kalınca toparlanınca gidicek eeeee oo bebegini bakmaya gelio yanii senii ... sonra giidcekk bebgii toparlanıncaa ... artık sende kendii bebginin telaşına düşüceksin... annelik nasıl bir duygu daaha ii anlıcaksın ... annem benim annilk çok başk aa yaa ... hanii bii türkü varya .... BEN YANARIM YAVRUM SANA YAVRUM YANAR YAVRUSUNA ..

günaydın arkadaşlarr ve minik bebişler keyifler ii dir umarımmm:1hug:
herkese güzel ve bol tekmeli bir gün diliyorummma.s.
kendinize ve miniklere çok dikkat edinnnnnn:teytey:

Günaydın güzel anneler, ben yoğunum bu aralar biraz, son haftam ya işleri toparlıyorum o yüzden sık yazamıyorum. Zaten Antalyaya gidince pek giremem çünkü annemlerle yazlıkta olacağız ve orada internetim olmayacak. Artık internet cafeye falan girer arada yazarım size :)
Umarım hepiniz çok iyisinizdir. Öpüyorum hepinizi...

ohhh canım ne güsell tatil aypıcan orda heh:) bend e evde kalıcam :)))) orda dilekte var onla birklikte buluşursunz ne güsell..

İnşallah canım hem tatil hemde doğumu bekleyeceğim. Çok sıcakmış ondan biraz tedirginim ama yapcak bişey yok. Dilek manavgatta birbirimize uzağız malesef.

anladım canım evet yaa oralar baya sıcakmış dilekcigimde söledii.. valla.. dikkat et canım valla..insna maf oluyo sıcaklarda... buraya bile dayanamıyoken allah ordaki hamişlere yardım etsn ..

slm kıslarrrrrrrrrrr ben geldimmm h.sonu yazılanları okudum cevap yazıyım dedim.hepinizi çok özledim nasılsınız?

ÖZGEcim iyiyim canım,mezarlıkta ikinci düşüşümü yaşadıktan sonra bir daha şükür düşmedim tatlım.inşallah bundan sonra da düşmem.Elvin çok iyi maşallah,fıkır fıkır teyzesi.dün annemin doğum günüydü.gündüz eşimin annesi ve teyzeleri geldiler çaya. Bir teyzesi Almanyada yaşıyor doğumda burada olamayacak diye cadının sepetini ve alınanları göstermek için davet etti annem. Akşamda 4 aylık hamile olan çocukluk arkadaşım doğum günü diye eşiyle, bi de görümcem geldi. Bi görsen Elvin 1 dk durmadı.dün çok hareketliydi. Geçen hafta kontrolde dr kan ve idrar tahlili verdi. Neyseki hepsi iyi çıktı,dün göstermeye gitmiştik. Sorularımı da hazırlamıştım kat hemşirelerine ve doktorlarına.doğum yapacağım hastanede bebek yoğun bakım ,fototerapi tedavisi varmış. Ayrıca anne ve bbeğe sadece ped ve bez veriyorlarmış.yani her şeyi evden götürücez.zaten hastanenin verdiği bir şeyi kullanmak istemezdim. Doğuma kimse alınmıyor ona üzüldüm.eşimin yanımda olmasını istiyordum.doğumu çekmek için görevli de giremiyormuş. Ancak kamera yada fot.makina verirsen içerde çekiyorlarmış.biz de hastane dönüşü eşimle kamera aldık kızım için. Haftaya da pzrts tekrar gidicez ilk defa NST ye giricem,şimdiden heyecanlanıyorum walla. Druma kramplarımın çok olduğunu söyledim,kalsiyumu kesti magnezyuma başladı.ay bi nasılsın dedim neler anlattım di mi? :) Beril’im nasıl annesi,bu aralar gittin mi hiç kontrole?

ELFİDAcım kolay gelsin cnm,işleri bitiricem diye çok yüklenme kendine,çok yorma.kızçenin cicileri geldiğinde ve düzenlediğinde bize de göster annesi.pek gözükmüyorsun meraklanıyorum. Bu arada o dediğin garip ağrı bende de oluyor.bazen öle birden giriyor ki sanki iğne batırıp çekiyorlar,canım acıyo.

GELİN54 hoş geldin aramıza cnm,sağlıkla gelsin bebişin

ELİFcim hayırlı olsun cnm kardeşinin çeyizi serilmiş.düğün ne zaman az kaldı herhalde,Allah tamamına erdirsin inş.yangı içinde geçmiş olsun cnm,eğer gene de biraz olsun duman geldiyse eve yoğurt ye cnm iyi gelir. Annene giderkende dikkat et cnm,hava çok sıcak kumaş falan alıcam diye çok dolanma sokaklarda. Bu arada Hediyeden bahsetmişsin ne hediyesi unuttum bilem ben ehehhehe

AYLİNcim geçmiş olsun tatlım,inş kullandığın ilaçla geçer cnmcım,herhangi bir operasyona gerek kalmaz.

SEHERcim iyi olmana sevindim tatlım,senin afacanlar gibi benim cadı da dün kıpır kıpırdı,artık böle olacaklar annesi gelmeye hazırlanıyorlar ne de olsa!!!!

DİNAcım esas bu havalarda olunurmuş grip terliyoruz,klima vantilatör falan derken oldum.burun akıntısı geçti bu hafta ama öksürüğe çevirdi bu sefer ama iyiyim şekercim tabii gece çektiğimiz kramplar ve ağrılar dışında

BRNcim maşallah bebişine tomblik annesi ne güsel

MELEKcim senin ve afacanının iyi olmanıza çok sevindim cnm.sona doğru yaklaştıkça hepimizde aynı şey oluyor sanırım,ben de devamlı yorgun hissediyorum kendimi evde olmama rağmen ve devamlı yatmak,uyumak istiyorum cnm. Doğum tarihi de belli olmuş yeğenimin hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin inş cnmcım.

ASLIcım gözünaydın cnmcım tatile girmişsin nihayet. Dr dan gelince son durumları bize de bildir hayatım

VEEEEEEEEEE diğer güsel annelerim ve miniklerim sizleri de kocaman öpüyorum!!!

elifcim bir şey kazandığımdan bahsetmişsin,ben hangi site olduğunu bile unuttum.ben mi kazanmışım?

Bugün Formun Maşallahi Var En Kötü Günü Böyle Olsa Keşke Ne Güzel Herkes Burda Hepimizde Iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…