ÖZGEcim iyiyim canım,mezarlıkta ikinci düşüşümü yaşadıktan sonra bir daha şükür düşmedim tatlım.inşallah bundan sonra da düşmem.Elvin çok iyi maşallah,fıkır fıkır teyzesi.dün annemin doğum günüydü.gündüz eşimin annesi ve teyzeleri geldiler çaya. Bir teyzesi Almanyada yaşıyor doğumda burada olamayacak diye cadının sepetini ve alınanları göstermek için davet etti annem. Akşamda 4 aylık hamile olan çocukluk arkadaşım doğum günü diye eşiyle, bi de görümcem geldi. Bi görsen Elvin 1 dk durmadı.dün çok hareketliydi. Geçen hafta kontrolde dr kan ve idrar tahlili verdi. Neyseki hepsi iyi çıktı,dün göstermeye gitmiştik. Sorularımı da hazırlamıştım kat hemşirelerine ve doktorlarına.doğum yapacağım hastanede bebek yoğun bakım ,fototerapi tedavisi varmış. Ayrıca anne ve bbeğe sadece ped ve bez veriyorlarmış.yani her şeyi evden götürücez.zaten hastanenin verdiği bir şeyi kullanmak istemezdim. Doğuma kimse alınmıyor ona üzüldüm.eşimin yanımda olmasını istiyordum.doğumu çekmek için görevli de giremiyormuş. Ancak kamera yada fot.makina verirsen içerde çekiyorlarmış.biz de hastane dönüşü eşimle kamera aldık kızım için. Haftaya da pzrts tekrar gidicez ilk defa NST ye giricem,şimdiden heyecanlanıyorum walla. Druma kramplarımın çok olduğunu söyledim,kalsiyumu kesti magnezyuma başladı.ay bi nasılsın dedim neler anlattım di mi? :) Beril’im nasıl annesi,bu aralar gittin mi hiç kontrole?
ELFİDAcım kolay gelsin cnm,işleri bitiricem diye çok yüklenme kendine,çok yorma.kızçenin cicileri geldiğinde ve düzenlediğinde bize de göster annesi.pek gözükmüyorsun meraklanıyorum. Bu arada o dediğin garip ağrı bende de oluyor.bazen öle birden giriyor ki sanki iğne batırıp çekiyorlar,canım acıyo.
GELİN54 hoş geldin aramıza cnm,sağlıkla gelsin bebişin
ELİFcim hayırlı olsun cnm kardeşinin çeyizi serilmiş.düğün ne zaman az kaldı herhalde,Allah tamamına erdirsin inş.yangı içinde geçmiş olsun cnm,eğer gene de biraz olsun duman geldiyse eve yoğurt ye cnm iyi gelir. Annene giderkende dikkat et cnm,hava çok sıcak kumaş falan alıcam diye çok dolanma sokaklarda. Bu arada Hediyeden bahsetmişsin ne hediyesi unuttum bilem ben ehehhehe
AYLİNcim geçmiş olsun tatlım,inş kullandığın ilaçla geçer cnmcım,herhangi bir operasyona gerek kalmaz.
SEHERcim iyi olmana sevindim tatlım,senin afacanlar gibi benim cadı da dün kıpır kıpırdı,artık böle olacaklar annesi gelmeye hazırlanıyorlar ne de olsa!!!!
DİNAcım esas bu havalarda olunurmuş grip terliyoruz,klima vantilatör falan derken oldum.burun akıntısı geçti bu hafta ama öksürüğe çevirdi bu sefer ama iyiyim şekercim tabii gece çektiğimiz kramplar ve ağrılar dışında
BRNcim maşallah bebişine tomblik annesi ne güsel
MELEKcim senin ve afacanının iyi olmanıza çok sevindim cnm.sona doğru yaklaştıkça hepimizde aynı şey oluyor sanırım,ben de devamlı yorgun hissediyorum kendimi evde olmama rağmen ve devamlı yatmak,uyumak istiyorum cnm. Doğum tarihi de belli olmuş yeğenimin hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin inş cnmcım.
ASLIcım gözünaydın cnmcım tatile girmişsin nihayet. Dr dan gelince son durumları bize de bildir hayatım
VEEEEEEEEEE diğer güsel annelerim ve miniklerim sizleri de kocaman öpüyorum!!!