Seherciğim yaaa varya, sen birde çift yaşıyorsun bu olayı ne
Ettinizmi kahvaltınızı , afiyettt , şeker , bal olsunnnnnnnnnn
Çatlaklarına takma şimdi kafanı, insanlar 1 tanede çatlakla uutlulukturrrrrğraşıyor, senin birde 2 tane, bebişlerin sağlılı olsun
Aslıcığım hadi gözün aydınnn,ü hem evde oturacak olmana hemde Anne ve kardeşin geliyor diye, ohhh şiimdi keyfini çıkar birass
ELİFCİMMM canım hakkatten verilmiş sadakanız varmış, ya ben öyle anketmiş , kuraymış artık katılmıyorum, çünkü bana hiçbişey çıkmaz,,, öyle bir beklediğimle kalıyorum, ama bi kere kızımın şansına deneyeyim 
Hala boya kokuyor o nedenle birkaç kez silmek isteyecek , mobilyacı duru su ile silin dedi ama o kadarda değil, çamaşır suyu (domestos) ve sıvı cif kullandım, durulayıp sonra kuruladım, sirkeli su ilede ayrıca sileceğim, eşyalar içine yerleşene kadar silmek gerekecek, , Sirkeli su çok iyi bende duymuştum... ilk mikropları için çamaşır suyunu uygun gördüm, ağırlıklı eşim sildi ben çamaşır suyundan etkilelenmeyeyim diye
Bu arada maşallah, elinden dikiş geliyorsa en güzelikendin yapman, bende bu akşam arkadaş evleniyor onu düğününe gideceğiz, hafta içide düğünmü olur? Hemide karşıdaaaaaaa , oyoyoyoy, daha hazırlanıp kuaföre gidicem, eşim 3 te beni almaya gelecek, ve ben hala oturuyorum, hihihihihi
NİHANNNN cığım Tebrikkk ederim arkadaşımmmm, yok ki bizde o şans ,
www.bebek.com’a bak. Kızlar senin olduğunu söyledi, Dalin deterjan ve yumuşatıcısını kazanmışsın . bu arada senin göbek oyuntulu bezlerden aldım nihayet , sağol tavsiyen için. İş bitm iyor, evde olunca kapı pencere hep açık, elimde bez veya vileda dolanıyorum, yok böyle bir toz, kafayı yiyecem, çalışınca görmüyor insan . Kizçemin odasını hazırlıklar kısmına koydum, bak burayada beni temizlerken koyuyorum , bu resmi şim kızımıza gösterecekmiş , anne ne çok yoruldu senin için diye
GAMZE LİNA, canım çok fazla yorma kendini, seni pek göremeyecekmiyiz gidince antalyayayaaaaaa, üzüldüm ya şimdi