2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancımm senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindimm. bizde drdan geldikk teyzeleri bebiş çok iyiymişş hatta dr haftasına göre iri bebek olacak gibi görünüyor dedi bilmiyorum artık kilosu 1,700 grmış normalmi sizce arkadaşlar iri mi? dogum hakkında sordum eger iri bebek olursa normal dogum yapman biraz zor dedi ama şimdi erken çatı muayenesinde karar verebiliriz dedi. haftayada çalışabilir izin için tekrar gidecegim ve tam kan tahlili istedi tekrar. bende 2 ayda 5 kilo almışım şimdiye kadar toplamda 11 kilo oldu. tansiyonumda iyi çıktı çok şükürr.işte böyle teyzesii.
dark elifcimm tatile girdimm evet annemde geliyorr çok mutlu ve sevinçliyim canımm. aman sende bebişin odasını yavaş yavaş hazırla canım kendini çok yorma.
aylincimm tüm dualarımız seninle inşllah sende güzel haberlerle geleceksin canım.
diger güzel annelerimiz nasıllarr.

aslıcım sende tatile girdin ya senide göremeyiz artık zaten son zamanlarda kaybolmuştun 1-2 gün gözüktün gene gidersin artık terk etmeyin bizi kızlar özlüyoruz sonra birbirimizi ben valla sizinle olmak için evde durmuyorum siz olmasanız asla gelmem dükkana evde yatar büyütürüm koca gün :)

gamzecimm buralarda olurum artık canımm tabi annemler geliyor ama çogunluk evde olacagım için yazarım sizlere. bende sizleri çok özlemiştimm canım arkadaşlarım.

sorma canım gerçektende utfaga gittim bişler yapmaya :))) yaa ben bu ara acaip taktım sütlaça devamlı onu yiyesim gelio :))) ondan yaptım şimdii kuşumla hem yazıyom hem yiyioz:)))))
aslııcıgım maşşallah snein bebişe annesii tosuncuk olcakmış demek :)) inşallah dombalak bişi olur bside onun oo her yeyini yeyiz :))
neyse şimdi ben sütlaç yemeye devam edim :) kuşumla:)

Merhaba kizlar...Ben pek iyi diilim o yuzden giremedim..Beni merak etmissinis okuyacak kadar bile iyi diilim ne yazik ki yazilanlari..Sadece haber vermek icin girdim..Egzamalar cok artti..Butun vucudum kabardi ne yazik ki igne filan oldum kortizonlu ama gene de bana misin demiyor..Hamilelige bagli olusmus biseymis bu..Geceleri hic uyuyamiyorum nerdeyse...Hepinizi cok opuyorum ve cok kisa surede aslinda cok da alismisim sizlen konusmaya..Konusamiyorum diye uzuluyorum..Ama iyi hissedersem kendimi kesin giricem..Bebislerinize iyi bakin sekerleerrrrr..

canım büyk geçmiş olsun... allah yardımcın olsun .. valla bend e bugün hepp senii düşündüm formada yasdım nerdesin die ... canım ya inşallah tez iyleşirsin... allah acil şifalar versin bebem sana..

helincim geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın ve aramıza biran önce dönersin
Seherim yeter anacım yeter valla dobiş olcan kıs
Aslıcım bu arada senin bebişe maşallah demeyi unutmuşum sana olan hasretimden :) kızmasın bebişin bana hemen yazdım onuda tombiş bacaklarından öpüyorum onuda

merhaba,
benimde ikizlerimin tarihleri belli oldu 5.8.2008 de kısmetse. şuan 33.haftadayız ve 2şer kiloyuz. herkese hayırlı kavuşmalar

gamzeciigm sorma canım habire bogazımı düşünüyom...
VOZDEN canım çok sevindim ikizlerinin olmasına :)) bend eikiz bekliyorum benimkilerde erkek:) bisde 33 haftamısıı doldurcaz :) senin ansıl giido hamilelik zorlandınmı ayh baya merake ttim :)

çok geçmiş olsun canımmm.a.s.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunnnnn:teselli:bebişinede ii bak canımmma.s

:1closedeyes:
sehercim bu ne ya durmadan yiyosun..:icecream:kaç kilo aldın sen merak ettim doğrusua.sneyse hayatım yarasın bebişlerineeee:dancehhh afiyet olsunnnnyerimseniben

:1closedeyes:

sehercim bu ne ya durmadan yiyosun..:icecream:kaç kilo aldın sen merak ettim doğrusua.sneyse hayatım yarasın bebişlerineeee:dancehhh afiyet olsunnnnyerimseniben

mavişcigim sorma canım ya habire hakket yiyiom ben :dance: canım vala 54 le kaldım be şuan tahminen 63 olmuşumdur belkiii odaa ...canım hiçç duramıyom valla devamlı yemek gelio aklıma :icecream: sen ansılsın canım sende yiyiomusun :dance:

yaa kzılarr burdan bi çok arkadaşim var şükür bi kısmının msn sini aldım ama bi kısmının alamadım ... mavişciigm sende burdayken alsam mesela:)) ve diger bende olmayan ark.
vozdenciigm senind e msn varsa almak isterim yenii tanışcaz ama ikiz annesi oldgun için en asından sıkıntılarımısı paylaşırıs belki burda sık görüşemeyiz... aynı haftalardayız bide:)

Biz geldikkk:çok üzgünüm:kimler var bakimm

gamze_lina canım senide Allah kavuştursun..inş doğumda eşin yanında olur..bende korkuyorum inş bi hafta içinde bişey olmazza.s:1shok:

şimdi akşam oldu kapının çalmasını ve eşimin gelmesini istiyorumm..:çok üzgünüm:yokluğu çok belli

ASLIcım çok sevindim miniğinin iyi olmasına,söle nihan teyzesi öpüyor onu cnmcım
HELİNcim geçmiş olsun tatlım kolay değildir eminim egzama,inş geçer be cnm bir an önce ilaçlar faydasını gösterir de...
SEHER sütlaç diye diye canım çekti walla yahuu,misafirlikteyiz eve giderken aldırıyım bulursak eşime bari :)

VOZDENcim ne güsel tarihin belli olmuş kavuşacaksın miniklerine :) sağlıkla gelsinler inş
GAMZEcim Allah kavuştursun tatlım :)

sehercim valla bende yesem yerim ama frenliyorum kendimiyerimseniben.ekmek az tüketiyorum .hamur işi tatlı hiççç....su çok içiyorum a.s..10 kilo aldım .boyum 1.70 belli değil göbüşüm var resmimide koymuştum görmüşssündürra.s.

Merhaba kizlarrr
az önce elbisemin kalibini çikardim ama kizimda bende çok yorulduk ( ishalde bi yandan ) şimdi uzanicaz biraz bi bakayim ne var ne yok die öle uzanayim dedim.
Sehercim sen diğer ogluna hamileykende böle çok mu sütlaç yedin ? Görünüşe göre öle baksana ana ogul sütlaççisiniz maşaallah yarasin miniklerine ( aksine bende hiç sevmem sütlaçi eşimde sütlaç hastasi anneme her gittiğimizde ona özel sütlaç yapiyo çünkü ben hayatimda hiç yapmadim yapmayida düşünmüom)
vozden cim aramiza hoşgeldin ... Benim kizimda sanirim 08.08.08 de dogacak
kübracim allah kavuştursun eşine walla biz çok kocaci olduk galiba benim eşimde biraz geç gelse özlüyorum bu akşam yemekten sonra çikti bende oyalanayim die kalibimi çikardim...
Helincim çok geçmiş olsun canim benim yengeminde elerinde normalde egzama var oda pek ilçlardan fayda göremedi ama ona biri önermiş soguk sirkeye ellerini sokup beklio o rahatlatiyomuş . Senin nerende bilmiom ama ellerinde varsa bi dene istersen

mavişcim evet canım valla verirsen sevinirim canım :))
elifciigm sorma canım yaa bilmiomkii ama bunlarda yediigm kadar yemedim o kesin ... benim oglna benden çok yiyo kıı sütlaçıı :))) netces böle bilmiom :))) anam allahtan bisde herkes yiyo sütlaçı :))) yarasın tosunalrıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…