aslıcım sende tatile girdin ya senide göremeyiz artık zaten son zamanlarda kaybolmuştun 1-2 gün gözüktün gene gidersin artık terk etmeyin bizi kızlar özlüyoruz sonra birbirimizi ben valla sizinle olmak için evde durmuyorum siz olmasanız asla gelmem dükkana evde yatar büyütürüm koca gün :)
Merhaba kizlar...Ben pek iyi diilim o yuzden giremedim..Beni merak etmissinis okuyacak kadar bile iyi diilim ne yazik ki yazilanlari..Sadece haber vermek icin girdim..Egzamalar cok artti..Butun vucudum kabardi ne yazik ki igne filan oldum kortizonlu ama gene de bana misin demiyor..Hamilelige bagli olusmus biseymis bu..Geceleri hic uyuyamiyorum nerdeyse...Hepinizi cok opuyorum ve cok kisa surede aslinda cok da alismisim sizlen konusmaya..Konusamiyorum diye uzuluyorum..Ama iyi hissedersem kendimi kesin giricem..Bebislerinize iyi bakin sekerleerrrrr..
gamzeciigm sorma canım habire bogazımı düşünüyom...
VOZDEN canım çok sevindim ikizlerinin olmasına :)) bend eikiz bekliyorum benimkilerde erkek:) bisde 33 haftamısıı doldurcaz :) senin ansıl giido hamilelik zorlandınmı ayh baya merake ttim :)
:1closedeyes:
sehercim bu ne ya durmadan yiyosun..:icecream:kaç kilo aldın sen merak ettim doğrusua.sneyse hayatım yarasın bebişlerineeee:dancehhh afiyet olsunnnnyerimseniben
mavişcigim sorma canım ya habire hakket yiyiom ben :dance: canım vala 54 le kaldım be şuan tahminen 63 olmuşumdur belkiii odaa ...canım hiçç duramıyom valla devamlı yemek gelio aklıma :icecream: sen ansılsın canım sende yiyiomusun :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?