2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancıgım canım kusura bakma neydim kıı çok seviyom valla:icecream: aldır canım inş. bulursun bulamassan da al bi süt yap kıs :)) ohh daha karlı olur vallajeyyar...

mavişciigm sen de pek almamışın aslında boyunda olunca evet belli etmiosun görüdm canım bebişinle fotonu çok güsel çıkmışınız bide çok güsel bi anne olucaksın :) öptüm canım :)

kızlar bii duş aldım ohhh bee kendime geldim valla benim kuşuda zar zor banyo ettirdik valla... hiç sevmio allahtan babası kucagında tutuyoo bend eyıkıyorum :))) allahım bunlar 3 olunca bid eonlarda sevmesse ben netcem :))))

mrb hamişler kaç gündür kaşıntıyla uğraşıyorum. dayanamıyorum, kaşıyorum, iğne oldum fayda etmedi, kremin faydası olmadı, karbonatlı su da işe yaramadı. geçmiyo çıldırıcam artık. belki çevrenizden duymuşsunuzdur. bi çaresini bilen varsa bana anlatsın. inanın kızlar bu başka bi şeye benzemiyo, günde 4-5 kez duşa giriyorum nafile. hepinizi öptüm.

Kızlarrr nasılsınız, geç oldu biraz ama biz eve 1 saat önce geldi, hafta içi düğünümüzde aradan çıkmış oldu, karşıya geçtik üsküdar taraflarında idi düğün, ne güzel esiyordu, cemile sultan korusu ne güzelmiş, serin serin ne iyi idi, eve geldik hamam gibi yine. Kızımız çok eğlendi
Sziler neler yaptınız bakalım .......*

Seher b , canım önden gitsin göbişler , ay yeterki onlar iyi olsun , başka ne isterizzz.. Allah sanada kolaylık versin, ayyy sen olsun Kezbancığım olsun, bizim yaşadıklarımızı 2 m isli yaşıyorsunuz. Maşallah yine mi sütlaç yiyorsun, tiksineceksnnn bugidişle .

Mavişşş , canım benimkide lake boya , banada adam öyle dedi, ama bazı lekeler duru su ile çıkacak gibi zaten değildi, ve kir çıkmadı değil, iyiki silmişim, içime şimdi sindi, sen uyku seti takımını ne yaptın? Nasıl yıkadın, yada yıkayacaksın ,
Madem geldi oğluşunun odası neden resmini koymadın? Bu arada çok koku yok, zaten cam hep aık, az bir koku kalmış, 2 günde bu kadar azaldığına göre 1 haftaya hiçbirşey kalmaz
Gamzeciğim, olsun ne yapalım bizde netten de girsen yetineceğiz, habersiz b Irakma olurmu? Telini özelden at, arkadaşlardan haberleri iletiriz sana, eee bebişler tek tek gelmeye başlayınca ve sende cafeye gidemeyince, sana haber uçuralım , sende durumunu bildirirsin bizlere

Aslıcığım canım çok iyi gidiyor kilon, dikkat et, bu son 2 ay alma olasılıın çok yüksek, kendini deil bebeği besleyecek gıdalar tüketmeliyiz. Maşallah bebişinin kilosu haftana göre güzell

Helinaslı, canımgeçmiş olsun, ya çok üzüldüm dilerim bir an önce iyileşirsin , ve egz, amaların geçerrr

Vozden , aynı gün doğum yapıyoruz demekki, maşallahhh, bebişlerine

Elifciğim, ohhh negüzelll kalıplarda çıkarırmış, elbiselerd edikermişşş , 10 parmağında 10 marifet

canım ne güsel ohh eglenmişsin :))) bebişinede müzikleri dinleettinn demek çok güsel olmuş annesi:)
sorma canım yaa sütlaç yiyom ben yine tiksinmiyomda canım netcez böle :))) o deil oglumda anne yapsana die tuturuyo :))) bend eyapıyom ii oluyoo yiyoz:))))))))

günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bugün a.s. benim canım yigenlerim nasılmış bakalım .... annişlerine bugün bol bol tekme saydırılar inşallah jeyyar eeeeee teyzelerini kırmazlar yaniiŞeniz ben yerim onalrın dödlerini bidee oo küçücük ayaklarını ....
ELİFCİGİM çok güsel eglenmişsin ohh yigenimizide gesdirdin yanii annem nerde ya demiştir şirine:icecream: canım sorma bend e sütlaça ii taktım bu aralar saten ilk aşererken sülaç istemişti canım şimidelrde de istiyo :icecream: bend e yapıyom kulşumla yiyoz:)))
MERVERcigimm canım helinaslıcıgım daa kaşıntı dan fena şikayetçi igne felan vuruluyomuş ama nafileymiş.. çok kötüydüü... allah yardımcınız olsun canım...

Günaydııııııııııın
Nasılsınız anneler ve yegenlerim?
Ben yine yorgun uyandım ve uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm.

Kızlar unutmadan sizden bir ricam var bana özelden msn ve e-mail adreslerinizi yollar mısınız?
Evde oldugumda foruma girmem zor oluyor hiç değilse online olan bir iki kişiye selam derim msn den .
Ayrıca e-mail adreslerinize ihtiyacım var hepinizin sizlere küçük bir hediye yollayacagım ve yeğenlerime.

günaydın ablacıgım valla artık uyku ne ben unuttum valla(( bide dogunca bunlar hiçç uyuyamam sanırım ... ama olsun ananelik iştee kutsal bir iş derlerya :))

Günaydınnn Canım annelerrrr ve minikleri...
Ben öldüm bittim bugun bir sürü iş var temizlik yapıcam bugun
ilk bebeğim Günaydın, bende uyumak istiyorum ama nerdeeee
Sehercim canım bu sütlaştan bende istiyorummm Sütlaş diye diye canımı cektirdin yavvv....

Sanırım sana özel msj yollayamıyoruzz canım isminin üstüne tıklandığında görünmüyor..sen dene istersen bize göndermeyi canıma.s.

kız ayıp ettin yapıp yollarım hemen nedmeek sütlaç senin midenin şeyii olsun :))) yaa süt içmeyii sevmiom ayran i gelio süttende bu sütlaç ii oluyoo ohhh :)) kıs hem sen neen yapmıyon bakam yap da bii marifetini görem :)))

Ben seninkinden yicemmm kızımmm :) jeyyar
Akşam kocişime sölimde yapsın bi sütlaç yiyekkk :) jeyyar

Ben seninkinden yicemmm kızımmm :) jeyyar
Akşam kocişime sölimde yapsın bi sütlaç yiyekkk :) jeyyar

anam benim heriff tee nerdeee:))) yhaa şimdii aklıma ne geldii yaaaaaaaaa şölee sebzelii bir bulgur pilavıı :icecream: tühhh evde de kalmadıı ben bundan istiommm canım bulgur pilavı çektii valla olsa 3 tabak yemeyne ne olsun :dance:

seher sebi ekledim ama gorunmuyorsun listede ben teknoloji özürlüyüm sanırım
e-mail adresini de özelden yollar mısın?

Günaydın şekerler, bugün nasılsınız bakalım. Hepiniz iyi olun inşaaalllaaahhh... Benim çok uykum var, gece döndüm durdum hiç uyuyamadım ama mutluyum çünkü annem ve babam geliyolar bugün Antalyadan. Şu an yoldalar, inşallah sağsalim gelirler. Az kaldı kızlar valla haftayada Antalyaya gidiyorum kısmetse, kocişimi bırakıp nasıl gidicem bilmiyorum, o da burada olmayacak gerçi seyahatleri var ama olsun çok özlicem aşkımı (
Melek ablam attım mail adresini özele. Elfidacım sana da şimdi yazarım telefonumu, mesajlaşırızda arada, alırım senden haberleri :)) Seher senin yüzünden sabahtan beri canım sütlaç istiyo valla, akşam anneme yaptırayım barii. Bulgur pilavı için bana gel, dün akşam babam seviyo diye bir tencere pişirdim. Helincim ve mervecim kaşıntılarınız için çok geçmiş olsun canlarım yaa. Bu sıcakta çok zordur anlayabiliyorum sizi ama çaresi pek yok ilaçtan başka. Ben alerjim tuttuğu zaman antihistaminik alıyodum ama allahtan hamileyken hiç tutmadı kaşıntı da gerek olmadı. Hamileyken alınamıyo sanırım o ilaç. Allah şifa versin.
Diğer annişler öpüyorum hepiniziii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…