2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elfidacım yaa ben sana özelden mesaj yollayamıyorum. Sen yollayabiliyosan bana yaz telefonunu ben sana mesaj atayım tatlım. İlginç olan bazılarınıza yollayabiliyorum ama bazılarınıza yollayamıyorum. Mesela sehere de yollayamıyorum ama Melek ablaya yolladım. Sizdenmi kaynaklanıyor yoksa bendenmi onuda anlamadım.

Gamzecim allah sağsağlim kavuştursun anneciğine babaciğina inş. Hayirli yolculuk olsun
seher nerelerdesin bacim mutfağami gittin gene yoksa yatak odasina mi

gamze linacıgımm sorma canım valla ... napam çok seviom bend eonu yaptır canım annişine ohh bi güsel afiyetçe ye:) yarasın senin kuşa:) kıs sorma bid e ben bulgur pilavına bayılırım :)) yaa annem de bi güsel ederkiii canım çektii beh :))
ötekii gamzeciigm canım valla tam tahmin ettigin giibi mutfaktaydım kahvaltı hasırladım eşimle beraber yedik şimdi bakım deidm nevar yok die:)) sen anptın aç durmuyosun dimi valla döverim hee:)

SLM GÜSEL ANNELER VE MNİKLERİM
helincim mervecim geçmiş olsun cnm,inş bir an önce kurtulursunuz kaşıntıdan

gamzecim gözün aydın cnmcım geliyorlar annişin ve babişkon :)
melekcim özelden atıyorum cnm msn adresimi
sehercim şu günleri bi atlatalım onu yapıcam bunu yapıcam diyosun hiç anlamam evde 4 erkek var,atlıcam gelicem fırsatım olursa sana yemeğe şeker :)))
elfidacım sen nasılsın cnm,püfür püfürde keyif yapmışsın akşam :)
aylincim noldu doktora gidicektin dün,kıl dönmen için bi şi yaptılar mı?
aslıııı annen gelmedi mi daha?
neriiiiiiiiiiiiii nerelerdesin?
diğer anneler sesiniz çıkmıyo yahuuu

nihancıgım valla gel kıs beklerim valla :) ne ii olur valla ohh sizlere bol bol sütlaç yaparım :)))))

Ben yedim canim bugün ama maşallah sen durmuyorsun bizi de kişkirtiyorsun burda canim tatli istedi valla tabi ben gene para bekliyorum gelirse inş. Geldiği gibi çikicam gidicem evde tatli yapicam kendime yerkende kulaklarini çinlaticam :)

kıs ii bişiler ye şöle ohh tatlı deidn de şimdii ya ben doymak nedemek unuttum doyamıyorummmmm..... anam kaç bölmeli midem var benim bilmiom :)))

günaydın kızlarrr, minnoşlarınız nasıllar?
bizde yeni kahvaltımızı yaptık kızımla şimdide biraz evimizi toplıcaz bugün teyzoşumuz ve eşimin iş arkadaşının eşi ve oğluşu bize kalmaya gelicekler eşimde arkadaşıyla kalacak kız kardeşim haftaya evlenecegi için son bikez bize kalamaya gelecek bugün onlarla ilgilenirim belki birazda temizlik yaptırırım(kapı, cam sildiririm) oyüzden nete girmeyebilirim.
melek abla msnimi yolladım mailide aynı adrese yollayabilirsin... mesaj yollayamayan arkadaşların msn ni ben veririrm sana.

Elifçim ne güzel bende özledim anlaşabildiğim insanlarla oturup konuşayım valla kimseyle görüşemiyoruz sıcaklardan hazır gelmişler az buçuk yaptırırsın tabi cnm sonrada bol bol laklak yaparsınız ama sen yorma kendini size şimdiden bol eğlenceler

ohh elifciigm evde şenlik olucak desene ne güsel bu arada ben verdim melek ablaya msn ni :))) bide sakın sen kendini yorma a hee valla fırçayı yersin bisden .. diom ama bend e iş olunca elimi sürmeden edemiom :)) bid eyeemek ten :)

Selam kıslarr nasılsınız...minikler nasıll günler azalıyor...

havada çok sıcak yaakafamçokkarıştı

a.s.öpüyorum hepinizi

elifcim ohh ne güsel keyifli bi akşam olacak bugün :) kendini çok yorma
kübracım dediğin gibi çok sıcak vantilatör karşısında yığılıyorum walla,sen nasılsın cnm?

merhaba anneler..nasılsınız?

umarım hepiniz iyisinizdie burası acayip sıcak ve maf olduk...
nihan canım bişey sormak istiyorum.. Senin yaş kaç canım?

MERHABALAR GÜZEL ANNELER YAZDIKLARINIZI OKUYODUM TATLILAR SÜTLAÇLAR HAVALARDA UÇUSUYOR VALLA CANIM ÇEKTİ BENDE EVE GİDİNCE Bİ SÜTLAÇ YAPAYIM ARTIK coksekeriremsu BU ARADA EVET GERÇEKTEN ÇOK SICAK HELE ANTALYA YANIYORUZ RESMEN HER DAKİKA TERLİYORUZ

elifcim ohh ne güsel keyifli bi akşam olacak bugün :) kendini çok yorma
kübracım dediğin gibi çok sıcak vantilatör karşısında yığılıyorum walla,sen nasılsın cnm?

evet yaa bende bütün camları açtımmm...bizde çok şükür iyiyiz canım oğluşumla

bugün 35 haftaya girdik ayy çok az kaldı heycanlıyım..:dance:

senin prenses nasıll..yayamazlık yapıyomu yoksa

yeni gelen ark. h gedliniz canalrım... evet çok sıcakkkk... yapın anacıgım tabiii iidir sütlaç ohhh valla iştaha getirem sizii bebişleirnize yarasın yoksa sizin sıcaklardan elinizi oynatacanız yok:))

kıss sen çıkardın bu sütlaçı hepimizin canı istedi....jeyyar

sütlü tatlıları çok seviyorum :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…