2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sehercimm lütfenn herkeze 2 porsiyon sütlaç canım...
hadi koş koş mutfağa söylee bol tarçınlı üstü hadi bakimmm...
bak hepimiz yalanıyoruz burdaaaaaaaaa

biz de iyiyiz teyzesi 33teyiz.senin baya az kaldı nasıl doğum olacağı belli mi cnm tarih falan? kimin doğumu yaklaştıysa sanki benmişim gibi heyecanlanıyorum bizler için :)

biz de iyiyiz teyzesi 33teyiz.senin baya az kaldı nasıl doğum olacağı belli mi cnm tarih falan? kimin doğumu yaklaştıysa sanki benmişim gibi heyecanlanıyorum bizler için :)

maşallahh

yaa 6 ağustos dedi ama belli olmaz doğum işi:1rolleyes:

11 temmuzda gitcem bakalım ne dicekk doktorumuzzen son gittimde normal doğum olur dedi ama:uhm:hayırlısı.ben ikisindende korkuyomdabenneyaptımki

yaa küboşcugumm... ben yigenelrimi düşünüyom gelionuys buraya lak lak eller anca klavyeye çalişiyo şölee ii bii yemek yapın oturun yiyn daa :)))))) sütlaçlar gelsin soguk soguk :)

Zamanımız az kaldı ama ben daha tam hazırlığımı yapmadımm kıslarr..eşim gelsin inşş yapıcam..kendime bişiler alıcam.bebişimin çamaşırlarını yıkicam ufak tefek şeylerr.sizin herşeyiniz hazırmıı

nihancıgım canım bulabildinmi canım akşam sütlaçç alıcam diodun vala aklım send ekaldı :)

maşallahh

yaa 6 ağustos dedi ama belli olmaz doğum işi:1rolleyes:

11 temmuzda gitcem bakalım ne dicekk doktorumuzzen son gittimde normal doğum olur dedi ama:uhm:hayırlısı.ben ikisindende korkuyomdabenneyaptımki

hadi hayırlısı tatlım,inş istediğin gibi olur..benim doktorumda henüz tam karar vermedi,sezeryan ihtimali de beni korkutuyor walla

yaa küboşcugumm... ben yigenelrimi düşünüyom gelionuys buraya lak lak eller anca klavyeye çalişiyo şölee ii bii yemek yapın oturun yiyn daa :)))))) sütlaçlar gelsin soguk soguk :)

doğru sölüyon valla kıs bunun başına oturunca yemeyi içmeyi unutuyoz yani ben ölee:roflol:

çok güzel sütlaç yaparım sölemesi ayıppjeyyar2-3 defa yaptım ama çok güzel oldu herkez beğendiii

:hooray:

:icecream:

küboşcugum aynene bend eöle canım daha hiç bişi yok piyasada :))) netces bakalım :) allah büyktür:)

bizimde tam hazır deil cnm.sepetinin cibinliği var(duvağım olacak.onu da bu cmrts sütannemin kızı kullanacak,geri verdiklerinde sepetine takacak annem) kıyafetleri yıkanıp ütülenecek,hastane çantası hazırlanacak,bir iki ufak tefek şey daha var işte

hadi hayırlısı tatlım,inş istediğin gibi olur..benim doktorumda henüz tam karar vermedi,sezeryan ihtimali de beni korkutuyor walla

evet canım hayırlısı hepimiz içinn bende çok korkuyomm nasıl olcakk :1no2:

sonra kendi kendime diyom ne kadar korksanda olucak yani o anı yaşayacaksın..sonra bebeğine kavuşacaksın..diyee kendimi böle teselli ediyom...:1ninca:

muhallebimi :icecream::icecream:
küboşcugum vala bende yapıyom hemide çok ii lülülülülülü

aynı şekilde bende öle diyorum öle yada böle çıkacaklar hepsi oldukları yerden :) sağlıkla gelsinler inş hepsi
ben biraz uzanıcam canlarım gelirim gene a.s.

off evii temizlicem varyaa hiç elim kolum kalkmıyo yaaaaaa...... toz olmuş yine mobilyaların üstüü evii süpürcem gönüllü aranıyor :jeyyar:

küboşcugum aynene bend eöle canım daha hiç bişi yok piyasada :))) netces bakalım :) allah büyktür:)
valla biran önce hazırlıklı olska iyi olur sehercimmm

canım seninde benim gibi tam değilmişş..ben hazırlığımı yapıp bi köşeye koymak istiyorum biran önce ne olur olmazz diyeea.s

kıslarr bikere hazır sütlaç aldıkk yerken içinden siyah bişe çıktıı ayy midem bulandıı..ondan sonra böle şeyleri hazır almıyorum kendim yapıyorumm

küboşcugum valla ölede iki elimiz bi yakamıza gelmiokiii hep biyerden bişi çıkıyo valla ögg geldii bakalım nolcakk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…