evet yaa bende bütün camları açtımmm...bizde çok şükür iyiyiz canım oğluşumla
bugün 35 haftaya girdik ayy çok az kaldı heycanlıyım..:dance:
senin prenses nasıll..yayamazlık yapıyomu yoksa
biz de iyiyiz teyzesi 33teyiz.senin baya az kaldı nasıl doğum olacağı belli mi cnm tarih falan? kimin doğumu yaklaştıysa sanki benmişim gibi heyecanlanıyorum bizler için :)
merhaba anneler..nasılsınız?
umarım hepiniz iyisinizdie burası acayip sıcak ve maf olduk...
nihan canım bişey sormak istiyorum.. Senin yaş kaç canım?
maşallahh
yaa 6 ağustos dedi ama belli olmaz doğum işi:1rolleyes:
11 temmuzda gitcem bakalım ne dicekk doktorumuzzen son gittimde normal doğum olur dedi ama:uhm:hayırlısı.ben ikisindende korkuyomdabenneyaptımki
yaa küboşcugumm... ben yigenelrimi düşünüyom gelionuys buraya lak lak eller anca klavyeye çalişiyo şölee ii bii yemek yapın oturun yiyn daa :)))))) sütlaçlar gelsin soguk soguk :)
nihancıgım canım bulabildinmi canım akşam sütlaçç alıcam diodun vala aklım send ekaldı :)
Zamanımız az kaldı ama ben daha tam hazırlığımı yapmadımm kıslarr..eşim gelsin inşş yapıcam..kendime bişiler alıcam.bebişimin çamaşırlarını yıkicam ufak tefek şeylerr.sizin herşeyiniz hazırmıı
hadi hayırlısı tatlım,inş istediğin gibi olur..benim doktorumda henüz tam karar vermedi,sezeryan ihtimali de beni korkutuyor walla
evet canım hayırlısı hepimiz içinn bende çok korkuyomm nasıl olcakk :1no2:
sonra kendi kendime diyom ne kadar korksanda olucak yani o anı yaşayacaksın..sonra bebeğine kavuşacaksın..diyee kendimi böle teselli ediyom...:1ninca:
valla biran önce hazırlıklı olska iyi olur sehercimmmküboşcugum aynene bend eöle canım daha hiç bişi yok piyasada :))) netces bakalım :) allah büyktür:)
bizimde tam hazır deil cnm.sepetinin cibinliği var(duvağım olacak.onu da bu cmrts sütannemin kızı kullanacak,geri verdiklerinde sepetine takacak annem) kıyafetleri yıkanıp ütülenecek,hastane çantası hazırlanacak,bir iki ufak tefek şey daha var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?