2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancım grşz dinlenin kızınla biraz..bende dinlensem iyi olcakk

seher hiç deme canikom o tozlarıı dün ben evi baştan aşşğı iyi bi temziledim.sildim süpürdümm..camlar falan duruyo tabii:bbo:korkarak yaptım hani eşimde yok bişe olsaaa:1no2:

artık bir hafta gider bu temizlik bizeesırnaşık şey

anladım küboşcugum ufaktan dionkii ben temziledim yorgunum sana yardım edemem 1ninca ben anladım :)) amannn valla bıktım temizlikten hee sadece yemek yesek hep nolurki jeyyar

anladım küboşcugum ufaktan dionkii ben temziledim yorgunum sana yardım edemem 1ninca ben anladım :)) amannn valla bıktım temizlikten hee sadece yemek yesek hep nolurki jeyyar

kız yanlış anladınnn ederim kızz elimemi yapışacak bişe olursa sen götürürsün hastaneye..sırnaşık şey

yemekmiiijeyyar

kız osmaan kalsın hastane dedinde sırnaşık şey şeyy aklıma geldii inanki paradan deel hamileisn erken neyim olur bebegin jeyyar... yoksaa hiçç önemli deil :roflol: ben yaparım canım yavaş yavaş lülülülülülü

canım ben çıkıyom biraz ortalıgı toplim saten kuşum da uyudu ötekilrde içrde napıyo bilmiom göbeem bi oraya bi buraya gidio :)) evimi bi süpüreyim temzilimm... off çok üşengecim ...

merhaba güzel anneler benim annemler daha gelemediler sabah uçagını kaldırmamışlar bazı aksaklıklardan dolayı onlarda havaalanında perişan oldular akşam uçagını bekliyorlar hayırlısı ile inşllah akşam gelecekler. ohh bugün burda muhabbet güzelmişş umarım herkes iyidirr canlarımm. hepinizi çook öpüyorumm.

Kizlar
henuz mail listemde 11 kişi var bu grup bu kadar değil sanirim
akşamlari katilanlara umarim mesajim ulaşir

adres bekliyorummmmmmm

Kizlar
henuz mail listemde 11 kişi var bu grup bu kadar değil sanirim
akşamlari katilanlara umarim mesajim ulaşir

adres bekliyorummmmmmm

Benimkini alabildin mi? ben ekledim ama olmadımı anlamadım ki görünmüyorsun msnde? neyse ben sana özel attım mesaj gelmiştir umarım:çok üzgünüm:

selam arkadaşlar nasılsınız a.s.
keyifler nasıl bende bugün giremedim foruma sabahtan beri dışardayım kendimi çok yorgun hissediyorummm:uhm:
alışveriş falan yaptım.oğlumun eksiklerini tamamlıyoruma.s
bu arada heryer indirime girmişş haberiniz olsun..chicco da %40 indirm var.sterilizatör aldım.anne için göğüs mendili aldım
.ıslak mendil gibi.şeffaf göğüs ucu aldım.belki lazım oluryerimsenibenbi de gaz önleyici biberon aldım.bilmiyorum ne kadar doğrudurfisfisfisbide boğulma önleyici yastık aldım oğluma..off çok gezdim bugün yoruldum benneyaptımkiumarım hepiniz iyisinizdir.bu arada canımı sütlaç çektirdinizz.kim çıkardıysa sütlacı göndersin bakalımmmm(seher hanım
)

mavişçim nerelerde gezdin ya bana da söyleseydin bende bakayım han varya heykelde ben bi tek orasını biliyorum ordada 5 dükkanın hepsi bir adama ait olduğu için hep aynı şeyler var bende sıkılıyorum oralara bakarken ilginç şeyler arıyorum klasik şeyler buluyorum hep

bu sıcakta çarşıya çıkamazdım canım.fisfisfisalışveriş merkezine gittim.a.skoru parka indirim var% 50 ye varan.eşinle bi akşam gidebilirsin canımmma.s

sağol canım düşünüyordum acaba oralarda varmıdır diye hem değişik şeylerde vardır alışveriş merkezlerinde zafere bakarım bende bi ara çıktığımda o zaman gece de eşimle koruparka gideriz kısmetse senin aldıklarını da iyi günlerde kullansın cnm bebişin

zaferde de mothercare de indirim var ordanda çıtçıtlı badiler aldım çok güzell..a.sbide zeyland var çocuk mağazası orayada bak%50 indirim varryerimsenibenkoruparka kesin git canım çok güzel şeyler var bazı mağazalar%70 indirimdee:1hug:teşekkür ederim canımma.s.

arkadaşlar hacışakirin granül bebek deterjanını aldım bugün ama eve gelince okudumki sadece elde yıkama ve merdaneli makineler içinmiş.siz nasıl yaptınız?makinada kullansam zararı olurmuki elde yıkama programında?yoksa eldemi yıkasam?

ben makinda kullandım canım hacışakirin granül bebek deterjanınıa.sama arkasındaki yazıyaya dikkat etmemişimmm:sm_confused:bişey olmaz heralde canım yaaa.hastane çıkışlarımızı ve geceliklerimi yıkadımmmCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…