2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar.... bugün naasılsınız inş. iyisiznzdir... bebişleriniz bol bol tekme atarak siz güsel annelerin kandilleirni kutlar inş.:)
HEPNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN HAYIRLI KANDİLLER ARKADAŞLAR:)

Selam canım,
Daha önceleri kendi çamaşırlatımda onu kullanıyordum, otomatik makinada ama şimdi bir bebek deterjanı aldım ve annem yaptıklarını onunla yıkadı ve inanamadık bu kadar güzel temizlik mi olur diye. İstersen sana da o deterjandan temin edebilirim.
ablanızzzzzzzzzzzz

Günaydınnn,

Ah ne güzel bir gün. Kandil kutlaması için teşekkürler seherb. Herkesin kandili kutlu olsun, nice kandilleri bebişlerimiz ve sevdiklerimizle kutlayalım inşallah.

Hepinizi operim

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Çok mutluyum annemler geldi dün akşam. Yarın da işyerinde son günüm inşallah. Ohhh kurtuluyorum, bende evde oturanlar kervanına katılacağım inşallah. Bu arada hacışakirin sabun tozunu bende kullanıyorum ama onun otomatik çamaşır makineleri için olanı var. Diğerini çamaşır makinesinde kullanırsanız çok köpürüp makineyi bozma ihtimali var. Öpüyorum hepinizi...

Günaydın Güzel anneler,kafamçokkarıştı
Herkezin kandili mübaret olsun dualarımız kabul olsun, Allah herkez sağlık,mutluluk Bol bol Kazanç versin, E tabi herşey yavrularımız için, :1rolleyes:
:bbo:Ben yine temizlik başında olacağım öptüm hepinizi canlarım..a.s.

günaydın güzel anneler ve minikleri.öncelikle kandiliniz mubarek olsun bol bol dua edin.bugün kızımı görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır 2 hafta oldu ama çok özledim:asigim:
dün sütlaç yapacaktım yapamadım ya senağlama pazara çıkmıştık eşimle baya yorulmusum dönünce fark ettim.oturduğum yerden kalkamadım bidaha canım kocacımda kendi hazırladı yemeği:asigim: ee yapsın o kadar dimi gerçi şimdiye kadar sağolsun çok yardımcı oldu
şimdilik hepinizi öptüm.
ha bu arada bebek deterjanı demişsinizde hacışakirin matik olanları var.ben ilk başta ondan aldım sonra arkadasımın biri dalinin sıvı bebek deterjanını önerdi onu aldım.şimdilik hastanede giyeceği şeyleri falan yıkadım o kadar güzel kokuyorki benim çok hoşuma gitti

günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun bebeklerimizle nice kandilleri.

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim herkesin duasını kabul etsin AMİN.
Bu arada kızlar 23 günüm kaldı artık iyice heyecanlanıyorum ve korkuyorum, kızımın tüm kıyafetlerini yıkadık ütüledik hastane çantamızı hazırladık baya yorulduk yani sizler de başlayın yapmaya hazır olunca öyle rahatlıyor ki insan bir de yatağımız kaldı yıkanıp ütülenecek umarım herşey yolunda gider Allah hepimizi kurtarsın kızlar...

mehtapcıgım canım keşke yakın olsaydım valla ben verriidm sana canım yaa... üzüldüm valla... canım ...

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim..a.s.
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...a.s.allah dualarımızı kabul etsin..sağlık versin..
dün bebişimi görmeye gittim..çok mutlu haberler aldım.kızım acayip beslenmiş doktorumuz maşallah dedi..33 haftalık gelişim göstermişiz veeeeeeeee kilomuz 1959 grammış.:dance:herşey iyi çok şükür..normal bir düzen seyrediyoruz..allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallah..berilimin yüzünü gördüm yine puf puf yanaklı bir kızım var benim inşallah sağlıklada doğunca severim o yanaklarını..Şeniz
herkesin yazdıklarına bir bakayım tekrar dönerim canlarrr ve cananlarrrrrrrrrrrrr!!!!

merhaba kızlar dün 32 haftalık ken 5 hfta daha çalışabilir raporu aldım fotkopisini muhasebecimie göndercem
muhasebecim e ne işlem yapılacak diey sordum çalışabilir raporunu gibi amaçlı tutacağım burda biryere vermiycem önemli olan 37 hafta da aldığığn rapor dedi acaba hatamı yapıoyr bilginiz varsa lütfen benimle paylaşırmısınız

bu arada teyzeleri bende dün oğluşumu gördüm bebeğim benim nasıl tatlı nasıl tatlı
2100 gr olmuş 42 cm ve ters dönmüş artık az kaldı nasıl heyacanlanıyorum

pedicigim maşallahh bebişine canım negüsel allahım saglıcakla kucagınada almayı nasip eder inş. canım:)
canancıgım senin bebişede maşallah :) bakalım benim afacanlar nasıl olcak daha 2 haftamız var doktora gitmeye:)

teşekkür ederim sehercim darısı senin miniklerine.iyi haberleri bekliyoruz..kilolarını öğrenince insan daha bir mutlu oluyor sağlıklı diye..boşuna yemiyoruz yediklerimizi değil mi?yerimseniben
ben bu aralar pek beslenemiyorum sanıyordum ama beslenmişiz..iştahım yok hamilelik benim midemi küçülttü..
canancım valla rapor olaylarını hiç bilmiyorum bilsem yardımcı olmak isterdim inan..oğluna da maşallah canım..allah sağlıkla doğum yapıp büyütmeyi nasip etsin hepimize...doğurabilmekte önemli valla gelmeyince daha büyük problem oluyor..kendileri gelsin mniklerimiz inşallah doğru zamanda...

slm güsel annelerim herkesin kandili mübarek olsun:)
gamzecim gözün aydın cnm ne mutlusundur şimdi,ohh izne de çıkıcan.antalyaya gidince çok haberleşemicez,özelden cebini at bari telefonlaşırız cnm
mavişcim aldıklarını güsel günlerde giysin miniğin cnm
nazocan annemde hacışakir almış daha yıkamadık ama kızım için aldığımız küçük çamaşır makinasında yıkayacağız
sehercim msn adresini mi değiştirdin?
aslıcım geldi mi annenler,zor olmuştur o kadar zaman havaalanında beklemek
diğer annelerim sizler nasılsınız?

mehtapcım bana da e-bebekten çıktı dalinin deterjanı ve yumuşatıcısı.bugün geldi gerçekten dediğin gibi çok güzel kokuyo. miniğimizde kocaman olmuştur,drdan gelince bize de haber ver annesi :)

özgecim canancım maşallah sizinkilere :) hele beril'imiz tosuncuk maşallah.canancım benimki de 32+2de 2.100 grmdı.beraber gidiyo bizimkiler.sıcak ya hepsi çabukk büyüyolar maşallah :)

nilalcim ne güsel az kaldı minğine kavuşmana,sağlıkla gelsin,kolay doğum olsun inş cnm

nihancımmmmmmmmmm nasılsın canımm?fotolarını gördüm ne tatlı çıkmışsın yaaaaaaa..büyütüyoruz miniklerimizi(bizim için kızlarımızı).acaba ne zaman doğacaklar şimdi de bunun heyecanı ve merakı sardı beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…