2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim kuşum nolsun bacak ve kalça ağrıları mide yanması ve nefes darlığı dışında iyiyim :) sonlara doğru bütün sıkınntılar başladı anlayacağın.bi de dobiş oldum resimde gördüğün gibi..keşke senin gibi benim de midem küççülebilse ama ağzım habire bişiler istiyo
bi de ne dicem kızlar 2 hafta öncesine kadar sorunum yoktu,şimdi kabızlık var.yumuşatmak için napıcam?kayısı da yedim üstelik.ishal olsam azcık diye düşünmeye başladım... :çok üzgünüm:

nihancım canım sabah aç karnına ılık su iç..ben de kabızlık olmamamsına rağmen hemoroid oldu aman dikkat canım..kayısı da yiyeceksen sabah aç karnına ye..bir de mısır ye su iç!:))komik biliyorum ama gerçekmiş..miden küçülmesin canım yaaa boşver bebişler besleniyor oun için yiyorsun ben çok korkmuştum beslenemiyorum diye..en azından sen korkmazsın..bir de sık sık az az yiyince kabızlık azalıyormuş canım...

peidcim saol canım... inşallah bend ehayırlı haberler alırım şeker. hepimiz bi hayırlısyla dogum yapalım inş. allahım şu mübarek günün hürmetine bizlerin dualarını kabul ederde inş. saglıcakla bebişlerimizi kucagımısa alırıs canım :)
nihancıgım bebegim evet msn adresimi degiştim ama ötekinide kullancam yine biliosujn o msn adresi oglumn ismine oldugu için erkek ismi olarak görünüyodu bunu kendii adımda açtım ... böle daha ii oldu ... ark. msn veririken çekiniyorum çünkü erkke sanıcaklar die aa bune felan olur lar die:))

merhaba arkadaşlarrrrr,
hepimizin kandili mübarek olsun rabbim evlatlarımız ,eşlerimiz ve sevdiklerimizle geçirebileceğimiz daha nice kandiller görmeyi nasip etsin bizlere....
benim misafirlerimde yeni gittiler ( gerçi misafir denmez onlara geldiler evimi temizleyip gittiler saolsunlar) bu arada arkadaşın 6 yaşında kız kardeşi var onuda getirmişti bugün bilg. oyun oynarken flash disk bilg. takılıydı onun üzerine basmış yamultmuş sonra kimse anlamasın die zorlayarak yerinden çıkarmış kimseyede bişi demedi onlar gitmeden ben bilg. oturdum baktım çalışmıo kapattım açtım açılmıo ona sordum bişi demedi sadece flash diski göstererek bu yerinden çıkmış dedi . bende eşimi aradım belki akşama işi vardır bilgisyarda gelince şok olmasın die gerçektende işi varmış.neyse onlar gittikten sonra eşim baktı usb girişini kırmış içinde flashın parçası kalmış ana kart zarar görmüş bişi yapıp şimdilik düzeltti ama ana kartı değiştiricez neyse kızlar şimdilik benden bu kadar zaten çok uzattım galiba dün elbisemi tegellemiştim provasını yaptım şimdi onu dikicem .

canım geçmiş olsun ... yaa ben bu bilgisayar olayını sevmiom işte benim herif yoksa beynimi yerdi valla bişi çıks abu ne nezaman geldiii sinir eder benii.. o yüsden beişi yapmam işimi görürm çıkarım :))) bu arada evinde temizlendii ohhh ne güsel olmuştur valla:) elbiseni dikince görmek istiom hee sölimm:)

benim eşimde bu konularda titizdir baştan telefon ettiğimde baya kızdı ama eve gelince baktıki benimde moralim bozuk üstelemedi bi daha .. evet saolsunlar temizlediler evimi bi tek camlarım kaldı hafta sonu kayınvaldem gelecek camlarıda o siler halılarımıda bugün yıkamaya yolladım . eşimin bekarken kullandıgı halıları vardı onları serdim kendi halılarım yıkamadan gelince sermicem mevlüdümde temiz temiz sererim.elbisemide dediğim gibi nikahta güzel bi foto çekilirim öle gösteririm sana canım .

Canancım sorduğun soruya istinaden diğer konuya cevap yazdım. Pedicim maşallah bebişine, bakalım bende pazartesi gidicem umarım iyidir güzel kızım. Nihancım Elfida da istedi telefonumu ama özele msj atamıyorum, aslında bazılarına atabiliyorum bazılarına atamıyorum. Dur birde seni deneyim bakalım atabilecekmiyim.

canım matik olanınımı kullanıyordun çamaşırlarında yoksa benim bahsettiğimimi:uhm:benim aldığım elde yıkama içinmiş makinaya atarsam zarar verirse diye korkuyorum çok köpürmesi.buarada senin aldığın bebek deterjanı ne,adı fiyatı ,nerden temin ettin:uhm:bahsedersen burda araştırırım bulamazsam senden rica edebilirimjeyyar

buarada herkezin kandili mübarek olsun,allahım yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Selamss kizlar nasilsiniz herkesin kandili mübarek olsun inş. Bidahaki kandillere bebişlerimizle çikariz dicem ama bidahaki kandiller biri 30 temmuz biri 16 yada 17 ağustos ama yetişiriz herhalde kiz birinde olmasa birinde doğururuz herhalde :) elimizi öptürürüz onlara ayy yerim ben o elleri ayy ben gene çocuğumu özledim hepinizi öptüm allaha emanet olun

Butun hamislerin beraat kandili mubarek olsun... allah butun dualarinizi bu gece kabul etsin,saglikli bebekler dunyaya getirmeniz dilegiyle...

Selam arkadaşlar nasilsiniz. Kandiliniz mübarek olsun. Uzun süredir giremedim foruma tatildeydim. Tabi ondan öncesi hastane arayişi içindeydim. Doktorum beni yanliş yere korkuttu. Bütün tahlillerim 2.düzey usg sonuçlarim gayet normal çikmişti. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğimin kafa gelişiminin 2 hafta geride olduğunu söyledi. Hastane başima yikildi. Hemen başka doktorlara gittim. Hepsi hiç bir problem olmadiğini bebeğimin gayet sağlikli geliştiğini söyledi. En son kayinvalidemin doktoruna gittim çok tecrübeli bir doktor. O da bebeğimin gayet güzel geliştiğini herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Gidip kendi doktorumu boğmak istedim ama o da hamile. Psikolojisi bi garipti zaten. Ama arkadaşlar hayatimda hiç bu kadar ağlamamiştim. Ama çok şükür herşey yolunda bebeğim çok sağlikli allah kimseye böyle korku yaşatmasin. Eşimde çok üzüldü ama sonra rahatladik allah a şükür. Bu akşam hepimiz için dua edicem bir an önce sağlikli bi şekilde kavuşalim meleklerimize... Hepinizi öpüyorum..

merhaba arkadaşlar ben mart annesi adayıyım, sizler tecrübeli olduğunuz için birşey sormak istiyorum. karşı komşum 9 haftalık hamile ve bana geçen hafta omuriliğinden sıvı alındığını ve haftaya da amniyosentez testi yapılacağanı söyledi ve her gebeye yapılması mecburiyetinin olduğunu söyledi. gerçekten doğrumudur beni korkuttu. yani bebekte bir anormallik yoksa da yapılırmı bu testler. şimdiden teşekkürler...

iyi geceler kızlarrr hepinize tatlı rüyalar..hepinizi çok öptüm miniklerinizi de kokluyorum..allah bu gecenin hürmetine onlara sağlıklı ömürler versin..hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun... omirilikden sıvı alınmasını daha ilk defa senden duyuyorum ama amniosentez bende yaptırdım yanlız herkese yapılan bişi deil 2li 3lü testte veya dopplerde bi sorun çıkarsa amniosentez isteniyo yani bebek açısından riskli bi durum varsa önce amnio ile genetiğine bakılıyo onda da sorun çıkarsa gebelik sonlandırlıyo.. yani için rahat olsun sen onun bunun dediğine deil doktorunun dediğine bak seni en ii bilgilendirecek kişi doktorundur

Ay olur mu öyle şey. Ayrıca 9 haftalık hamileyken daha ne testiymiş bu. 3 ay tamamlandıktan sonra 3lü test uygulanıyor. Eğer tahlillerde sorun varsa amniyosentez sıvısı alınır. Amma bu sıvının alınmasıda bebek için ayrı bir risk taşıyor. Daha 9 haftalık bebişe ne gerek duydular anlayamadım. Yengem de hamile 1 ay önce kanını alıp test etmişler sonra amnysntz sıvısını alcaz demişler, dedim önce bi daha kanını aldır belki bi sorun felan vardır. Allahtan dediğimi yaptı meğer aparatlarda sorun varmış. Düşün durduk yere o sıvıyı alacaklardı ve buda bebeğin gelişiminde bozukluğa sebep olabiliyor.
İyice düşünün, araştırın derim. Hatta gebelik sitesindende araştırın derim
iyi günler

Günaydin arkadaşlar daha kalkamadiniz herhalde kimsecikler yok ben gene geldim sabah sabah burdayim eve int. Bağlaticam bugün kismetse geceleri de girerim artik akşam çok kötüydüm aşiri midem yaniyordu bide kayinvalidemde yemekteydim sürekli bişeyler yemem için israr ediyorlar rahatsizim diyorum neden yemiyorsun diye güceniyorlar bu sefer akşami atlattim çok şükür sonra hepimize dua ettim yattim rabbim inş. Hepimizin dualarini kabul eder müşkül durumdakilere , borçlu olanlara,hastanelerde bulunanlara , rabbim yardim etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…