nihancımmmmmmmmmm nasılsın canımm?fotolarını gördüm ne tatlı çıkmışsın yaaaaaaa..büyütüyoruz miniklerimizi(bizim için kızlarımızı).acaba ne zaman doğacaklar şimdi de bunun heyecanı ve merakı sardı beni?
Selam canım,
Daha önceleri kendi çamaşırlatımda onu kullanıyordum, otomatik makinada ama şimdi bir bebek deterjanı aldım ve annem yaptıklarını onunla yıkadı ve inanamadık bu kadar güzel temizlik mi olur diye. İstersen sana da o deterjandan temin edebilirim.
ablanızzzzzzzzzzzz
merhaba arkadaşlar ben mart annesi adayıyım, sizler tecrübeli olduğunuz için birşey sormak istiyorum. karşı komşum 9 haftalık hamile ve bana geçen hafta omuriliğinden sıvı alındığını ve haftaya da amniyosentez testi yapılacağanı söyledi ve her gebeye yapılması mecburiyetinin olduğunu söyledi. gerçekten doğrumudur beni korkuttu. yani bebekte bir anormallik yoksa da yapılırmı bu testler. şimdiden teşekkürler...
merhaba arkadaşlar ben mart annesi adayıyım, sizler tecrübeli olduğunuz için birşey sormak istiyorum. karşı komşum 9 haftalık hamile ve bana geçen hafta omuriliğinden sıvı alındığını ve haftaya da amniyosentez testi yapılacağanı söyledi ve her gebeye yapılması mecburiyetinin olduğunu söyledi. gerçekten doğrumudur beni korkuttu. yani bebekte bir anormallik yoksa da yapılırmı bu testler. şimdiden teşekkürler...
Benimkini alabildin mi? ben ekledim ama olmadımı anlamadım ki görünmüyorsun msnde? neyse ben sana özel attım mesaj gelmiştir umarım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?