mehtapcıgım canım keşke yakın olsaydım valla ben verriidm sana canım yaa... üzüldüm valla... canım ...
canım matik olanınımı kullanıyordun çamaşırlarında yoksa benim bahsettiğimimi:uhm:benim aldığım elde yıkama içinmiş makinaya atarsam zarar verirse diye korkuyorum çok köpürmesi.buarada senin aldığın bebek deterjanı ne,adı fiyatı ,nerden temin ettin:uhm:bahsedersen burda araştırırım bulamazsam senden rica edebilirimjeyyar
Ilk bebeğim bende seni ekledim ama olmadi yanlişmi ekledim acaba
canım dr. sormadım sorsam belki verirdi şimdi iyiyim çok şükür ama öğlenden sonra arayıp gavisconu sorarım akşam onu söylediler ama dr.sormadan almam dedim
Canım,
1 saat evvel bende gastroenterolog arkadasımla Gavisconu konustum,
içinde çok fazla sodyum oldugu için günde 1 kezden fazla kullanmamamı(mecbur kalmadıkça) önerdi.
Aklınızda olsun.
Merhaba güzel anneler kaç zamandır gelemiyorum malum işyerine gidemiyorum evdeyim bilgisayarımız malesef infilak etti..Minikler ve sizler nasılsınız?umarım çok çok iyisinizdir..
bu arada 1 temmuzda randevum vardı doktora gittim ve sgk yeni bir anlaşma yapmış eminim duymuşsunuzdur:teytey: 50ytl muayene verirken 11,50 ytl ödeme yaptım doğum fiyatlarında aşırı bir düşüş olmuş..Bizim minikler çoookk şanslı kızlarr:dance::dance:
hepinizi çok özledim bazen keşke işe devam edebilseydimde sizlerle uzun uzun yazışabilseydim diye düşünüyorum..
hepinizi mucxluyoruma.s.a.s.
1 temmuzda randevum vardı doktora gittim ve sgk yeni bir anlaşma yapmış eminim duymuşsunuzdur:teytey: 50ytl muayene verirken 11,50 ytl ödeme yaptım doğum fiyatlarında aşırı bir düşüş olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?